Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GeraDorki

GeraDorki Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Új vagyok a Gyopárban. Az a problémám, hogy a főtéren álló kis kecske 3 dolgot szeretne tőlem. Az egyik, hogy állítsak elő 6 humuszt. Már előállítottam a többszörösét, de nem fogadja el, ha pedig rákattintok erre a feladatra, akkor a fadeszka előállításához vezet. Másik két kérését már teljesítettem.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a kért feladatokat azután kell végrehajtani, hogy a küldetést elfogadtad.
    Mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztál, nem tudok benézni Hozzád.
    Ha szeretnél ellenőrzést kérni, akkor kérlek, gyere egy Segítségkérő topikba az azonosító adatokkal és megnézzük, mi a probléma Nálad. A Gyopáros csevegője nem alkalmas hely segítségkérésre.
    Megértésedet köszönöm!

3. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Már alig várom, hogy újra segítsék a haladásom a téren állók;) a 39. szint elérésével 1 feladat biztosan vár... talán több is;) Megyek utána nézek!

2 feladat vár a 39 szinten...8)
    Mondjuk nem ezek fognak átlökni a 40. szintre:p
    Mindig figyelj rá, hogy a téren álló figurák feje felett kérdőjel legyen! Ez azt jeleni, hogy rányomtál az oké gombra;)

4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A falu főterén, Füles Karcsi 33. beadásánál, kicsit magasra tették a mércét -.-fejlődj 42. szintre....
    A 30. szintet taposom....8)

erko63, farmerSS, rencsike982 és 5 más kedveli ezt.
  5. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Van cél, amiért lehet teperni :)

kakukkszegfű, farmerSS, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  6. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Alice a 39. szintet várja....:music: de ott is csak2 feladat megoldható és utána ismét hosszú többszintes várakozás fog következni;)

Swartsch és Kuzdern kedveli ezt.
  7. GeraDorki

GeraDorki Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Egy olyan visszajelzést, ötletet szeretnék tenni, hogy amikor az átalakítóban válogatjuk ki az átalakítandó dolgokat, ott ha esetleg megoldható lenne, hogy az értékre, és a darabszámra is rá lehetne kattintani, és akkor aszerint sorba rendeződne, az nagyban megkönnyítené a játékot. (Ha már csak egy 25 értékű fa kell, akkor nem kell átpörgetni az egész készletünket. Vagy ha látjuk, hogy valamiből sok van, akkor azt használjuk.) Köszönettel: GeraDorki

8. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Jóóóó reggelt!

Vészesen fogy a cukorka készlet!
    Ahhoz, hogy a 40. szintre az eddigi tempóban érjek oda... cukorka vásár kellene:music:

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Van egy ilyen keresőfunkció a játékban:

upload_2024-7-6_11-13-28.png
    Vagy nem erre gondoltál?

Sőt, ha a felső x mellett kérdőjelet látsz, akkor arra kattintva további információkat érhetsz el.

upload_2024-7-6_11-15-31.png

alex0824, GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Jó lenne ha új megrendelő érkezését, felkiáltó jel jelezné...:music:
    Ez amolyan kényelmi funkció lenne8) Pont úgy mint az új gazdaköri feladatoknál...8)

Persze ráérős időmbe működik az időzítő a telefonon...:p

alex0824 kedveli ezt.
  11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha támaad valami jó ötleted, írd le valamelyik ötletes topikban.
    Pl. itt:
    Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Köszönjük.

12. rybar49

rybar49 Fórumelemző

sziasztok

ma reggel sikerült elérnem a 38-as szintet, amennyivel emelkedik a TP mennyisége a szintek teljesítésénél, a szint teljesítésére szánt napok száma is emelkedik, ezt a szintet 26 nap alatt sikerült, míg az előtte levő 36-os szintet 24, a 35-ös szintet 23 nap alatt. ezek a számok nekem azt mondják, nincs bennem tartalék, amivel gyorsítani tudnám a haladásom. a kiváltható növényt egyelőre nem váltom ki. a továbbiakban sem akarok cukorkát vásárolni. jó játékot mindenkinek.

13. GeraDorki

GeraDorki Fórum-zöldfülű

De hülye vagyok, tényleg! :) Még nem kattintottam arra az oda-vissza jelre, hogy megjelenjen a listázási lehetőség. Köszönöm a segítséget! Van pár ilyen apróbb dolog, amit esetleg kicsit jobban ki lehetne emelni, vagy csak én nem veszem észre!? :)

kakukkszegfű és Othep kedveli ezt.
  14. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Junior szaki

Sziasztok!
    Nem lehetne megoldani, hogy a növények ültetésénél is több sorban mutassa a növényeket, mint a fás részen kézi ültetésnél? Vagy esetleg hogy megőrizze a beállításokat, mint a farmon? Minden alkalommal a név szerinti jelenik meg, hiába nyomok a szint szerintire, utána visszaáll:

Sylja és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

A kedvencek sora segíthet;)
    Már rég óta várjuk a javítását ennek a beállításnk!

16. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok,azt szeretném kérdezni hogy a kerti ásó ami az orchideához kell azt hogyan lehet szerezni?Eddig nem sikerült.Köszönöm előre is.

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Felröppenő a kertben, de elég ritka. Semmit sem tehetünk azért, hogy több legyen, csak annyit, hogy sokat aratunk ott.

18. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Nagyon szépen köszönöm,volna rá szükség rendesen:)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  19. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Holnap elérem az új fát a 39. szinten:inlove:
    Már csak 1 jelvény kell a maxra fejlesztéshez;) s utána jöhet a zöld csík töltögetés újra;) s a szotyi domb újabb területe...:music:
    Húúú de messze van még:wuerg:

barbi021951 és semmirevaló kedveli ezt.
  20. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Köszönöm Toma a választ, pontosan így van, ahogy írod.
    Egy észrevételem van a témához. Korábban volt arról szó, hogy a gépi aratás jobban adja a felröppenőt, mintha valaki kézzel arat. Akkor megosztottad azt az elméletedet, hogy azért lehet, mert a gépinél kockánként adja a felröppenőt, ellenben a kézinél a 4 kockát egyben számolja.
    A napokban többször arattam úgy a kombinált ültetéseknél, hogy amelyik növényt cserélni akartam, azt apránként, amint egy terület beérett, már be is szedtem. Így kockáról-kockára érkeztek a felröppenők, majd a következő alkalommal úgyszintén. Tehát, igazolódott az elméleted.:)

Lehet, hogy már korábban írtatok róla, csak én maradtam le az infóról.

vihence, Khirra és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.