Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Már rég óta üresen állnak az átalakítók...:wuerg: Talán egyszer újraindulhatnak...;)

semmirevaló kedveli ezt.
  2. apumbiapa

apumbiapa Fórumelemző

A naptárba a hónap végén megjelent a már nagyon várt tartalom frissítés:)

varga1234, -Holdfeny-. és Boccio71 kedveli ezt.
  3. Boccio71

Boccio71 Fórumszaki

nagyon tetszik, h látszik a diófa .. a többit nem írom... sóhaj....:music::inlove:

semmirevaló kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

:inlove::inlove::inlove: Szuper:inlove::inlove::inlove:
    Bár nem gyűlt össze a tervezett cukorka mennyiség... de jöjjön az a bővités és induljon a számláló;)

farmerSS és varga1234 kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Most olvasok sok mindent vissza és látom ezt a gyopáros dolgot is.

A beharangozó és a naptár szerint nem új szintek fognak érkezni (szerintem), mert a naptár szerint tartalom-frissítés és nem kínálat-bővülés lesz.

Nálam a tartalom frissítése nem egy új dolog bevezetését jelenti, hanem a meglévő(k) jobbá tételét, de lehet, hogy a 3 nap alatt nagyon jól kipihentem magamxD és rózsaszínben látom a jövőtxD

6. -Holdfeny-.

A meglévők jobbátétele folyamatosxDxDxD:cry:

paradicsom2019 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

xDxD:music:xDxD

8. -Holdfeny-.

Az ismertető olvasása után kiváncsian várom kinek mondják...
    Jól van fiam ülj le... szövegértés egyesxDxDxD

macimami1958 kedveli ezt.
  9. gabibenk

gabibenk Utánpótlás-írogató

Egyre roszabb a gyopár, mindig olyat kérnek, amihez ásó, vagy gereblye szükséges, az meg akár mit aratsz nem jön belőle. Hónapokig csinálod mire egy szintet lépsz, de nem kapsz érte semmit A rendes farmon ugyan ez van, ültetsz éjjel nappal mire megkapod a ládát, és van benne nagy semmi 15x.Szinte egy feladatnál sem ad olyan nyereményeket, mint régen.Nagyon sok éve játszom, de már csak szokásból, nem okoz örömet, a feladatok fárasztóak, 2 hétig ugyanazt ülteted újabban a nagy semmiért. Nekem már nem okoz örömet, csak megszokásból játszom, elveszik a kedvem, pedig nagyon szerettem! Van más is így? gabibenk ID 8856164

paradicsom2019 kedveli ezt.
  10. paradicsom2019

paradicsom2019 Fórum-zöldfülű

Szia. Én is már nagyon régóta játszok, abbahagytam egy időre aztán újra kezdtem aztán csináltam még egy farmot és most már csak azért játszok mert sok a szabadidőm és belefér de már tényleg nem olyan jó és élvezetes mint régen. A piccolo ládákat is ott hagyom porosodni a pajtában mert abból sem jön olyan nyeremény amit szívesen látnék.A gyopárt pedig halogatom elindítani mert semmi jót nem olvastam idáig róla.

semmirevaló kedveli ezt.
  11. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Látom nem vagyok egyedül azzal a hiánnyal, ami a "gereblyét" és az "ásót" illeti - sok-sok napja híre-hamva -, s ennek vonzatával, ami a megrendelésnél jelentkezik. Plusz még a megrendelőknél a kertből érkező "gombakosár", illetve a "virágkoszorú" is nagyon mérsékelt arányban repdes.
    Ezen kívül pedig a "cukorka" sem igyekszik érkezni. Eddig mindig volt annyi, amivel szép csendesen eljátszogattam, de most már az is "hiánycikk".
    Elég szorgalmasan csináltam a gyopárt, időn kívül viszont pénzt egyáltalán nem fektettem bele, így most tartok a 48-ik szinten, ami jelenleg semmi olyat nem kínál, amiért érdemes lenne bárminemű áldozatra. Gyakorlatilag már nem is kell nagyon termelni, mert mindenből annyi felgyűlt, ha többet foglalkoznék aratásokkal, akkor kukázhatnám, annak pedig nincs értelme.

Utoljára szerkesztett: 8.5.26, 12:38
    semmirevaló és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Szia! Ezzel én is így vagyok! Minek ez a rengeteg event? Nem tud az ember növényt, fát, állatoklat! Persze válasz, nem kötelező csinálni az eventeket!! A gyöpár, már a sírba tesz!!!

radóci kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Szia

Reméljük hamarosan lesz értelme aktivan folytatni...

Luca_511 kedveli ezt.
  14. radóci

radóci Járnitanuló

Sajnos úgy néz ki,hogy nem érdekli őket a problémánk,csak a profitjuk.Pénzért kaphatsz értékesebb eszközöket.

Cyra65 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Ez mindenhol igy van... Nagyanyám szokta mondani Az úr koporsóját sem őrizték ingyen...

Cyra65 kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem papa szokta mondani. Ez már egy picit gyanús. :D

Cyra65, -gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)
    Nemrég tértem vissza, nekem most újdonság a Gyopár, de nem értem, hogy mi értelme volt megalkotni? Nagyon ez elején vagyok még, írjátok meg légyszi, hogy mire lehet majd használni ezt a területet. Csak meghatározott fákat és növényeket lehet ületeni úgy látom, én még csak az 5. szinten vagyok, de máris unom az egészet. Van valami értelme a későbbiekben? Ad valami pluszt a játékhoz? Vagy csak azért találták ki a fejlesztők, hogy a régi gazdák nehogy itt hagyják a játékot? ezzel az erővel meghagyhatták volna a Fantasy Rama játékot, az nagyon aranyos volt, emlékszetek még rá? Tudom, hogy ez a gyopáros topik, de muszáj volt rákérdeznem.

Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Cyra!;)
    Üdv ismét a játékban. Amit ajánlani tudok, kérlek kicsit néz át az ismertetőt.
    Az általános leírást az alábbi linken találod:
    Ismertető
    Amit te is tapasztalsz már, a Gyopárvölgy felépítése teljesen más mint a farmos részek. Itt nem pajtára dolgozunk, a fő cél a megrendelők kiszolgálása, valamint a haladás érdekében ATP gyűjtése, mert ez alapján lehet szinteken haladni. Amire érdemes figyelni, hogy a pajta/raktár fala nincs gumiból, meghatározott mennyiségeket lehet tárolni.
    Amiért érdemes itt ténykedni az a különböző szinteken kapható jutalmak, itemek, valamint a Napraforgódomb. Ezek mind a farmos részeket támogatják. Itt nincsenek eventek, nincs hajtás, nem maradsz le semmiről, saját tempódban tudsz tevékenykedni. Az átalakítóban a farmos javakból lehet beadni, "átalakítani" a hozzávalókhoz mint pl. üzemanyag, szerszámkészlet, humusz. Ha kérdéseid vannak az ismertető elolvasása után, itt kérdezhetsz, esetleg visszaolvashatod a fórumot.
    Jó játékot kívánok, legyenek szép napjaid. :)

Kuzdern, Cyra65, Axxel2000 és 2 más kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kiegészítve Sali-t, hozom a lényeget. A Gyopárnak a farmra gyakorolt hatása egy kiváló dekor, két felhősor, és egy plusz terület megszerezhetősége:

Szintfüggő egyéb jutalmak

A Gyopárvölgyben történő alpesi szintünk lépésével 2 db új felhősort és 1 db dekor elemet is szerezhetünk, valamint egy teljesen új területet is feloldhatunk, amelyeket a fő farmon tudunk birtokba venni!

Jégszarvas - Gyopárvölgy 5. szintjétől, valamint a farm 100. szintjétől

• Töltési idő, érési idő: 40:00 óra
    • Tapasztalatpont: szint x 500 TP/BTP és több bevétel a "fa" típusú elemek betakarításából minden játéktéren, Bónusz: 100%, Hatóidő: 20:00 óra.
    • Méret: 2x1
    • Kihelyezhető: minden területre (kivéve a teliholdas területek), felhők
    Alpesi rét felhősor - Gyopárvölgy 10. szintjétől

• Lezárási idő: 40:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • Több TP vagy BTP a jutalmazó tárgyaknál, Bónusz: 1.000 %, Hatóidő: 06:00 óra
    • Nem tematikus felhősor, 10 db 1x1-es dekor helyezhető rá.
    Alpesi ösvény felhősor - Gyopárvölgy 15. szintjétől

• Lezárási idő: 40:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorai
    • Jutalom:
      • Több TP/BTP a betakarításokból mindenhol és a tenyésztésből is, Bónusz: 1.000%, Hatóidő: 06:00 óra
    • Nem tematikus felhősor, 10 db 1x1-es dekor helyezhető rá.
    Napraforgódomb terület - Gyopárvölgy 25. szintjétől

A Napraforgódomb egy teljesen új terület, amely a fő farmhoz tartozik, de a Gyopárvölgy segítségével oldható fel. Amint elértük a 25. alpesi szintet, elkezdhetjük a termelést a terület egy részén. A megszokott módon a terület további részeit fokozatosan tudjuk feloldani, 5 alpesi szintenként kapunk egy újabb bővítést.

• 25. alpesi szint: Kezdő terület (87 mező)
    • 30. alpesi szint: 1. bővítés (a képen már megszerezve) (13 mező)
    • 35. alpesi szint: 2. bővítés (19 mező)
    • 40. alpesi szint: 3. bővítés (27 mező)
    • 45. alpesi szint: 4. bővítés (26 mező)
    • 50. alpesi szint: 5. bővítés (30 mező)
    Ezen a területen növények kivételével mindent kihelyezhetünk, tehát dekorokat, fákat, ólakat is!

A területen elérhetők a fő farmon megszokott épületek (víztorony, pajta, tanyaház, malom, tenyészterep, fő farmos munkások).
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324695

Sali~*.*, Kata_rzis, nyuszi63 és 10 más kedveli ezt.
  20. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Szia! Majd ha eléred a 50. szintet, kapsz bőven ilyeneket nálam már sokszor a kukába landolnak.

Sali~*.* és Enikő65 kedveli ezt.