Visszajelzés Hátborzongató vacsoracsata - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 1.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Első 2 feladatom teljesen kész (ezüst-arany-gyémánt rekesz). Tehát pont a felénél járok az eventnek. Röpi még kell 555 db, növény még 7200 db. Elég soknak tűnik. Egyébként hiába számolgattam én hosszúval a röpi miatt, úgy néz ki nem jön be. Gombaerdőn és teliholdason is 8 órás növény volt ültetve. Egyiken alkonyi árnyvirág, másikon izzó penészke. Mindkettő 8 órás, mint írtam, mégis az alkonyi 16 röpit adott, míg a penészke 39 db-ot. Akkor ez most hogy is van?????

ljanika6, Rebcsok, Swordfish és 8 más kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

A 39 felröpi nagyon jó egy területről :) de az átlag sajnos 25-30 :sleepy: én bizakodom, hogy a +1 nappal összejön a szükséges felröpi (már csak 428 hiányzik) :) Drukkolok neked is :)

Sali~*.*, ljanika6, Rebcsok és 9 más kedveli ezt.
  3. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! Az alkonyi nekem sem ad többet mint egy 4 órás, a penészke valamivel jobban teljesít.
    Kell még kereken 400 felröpi, az 1 nap hosszabitás nem hiszem, hogy segít rajtam.
    Érdekes, hogy sosincs felröpi gondom a farmon, pedig csak 5 Pannim van, itt meg állandóan küzdök, hogy meglegyen. Valamiért ez a terület nem szeret engem. Végre reggelre meglett az utolsó terület, macskákat száműztem, pár fa kivételével mindenhol eventgaz megy, kell még 3 kör és meglesz, aztán felhőaktiválás,démoni és valami hosszabb, de nem tudom mivel próbálkozzam.

Sali~*.*, ildiko44, Rebcsok és 10 más kedveli ezt.
  4. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia,miért mondod,hogy rossz a gombaerdő eventxD,a legjobb,és remélem ha meglesznek a területek akkor végre betesznek valami komoly teliholdas eventet is,

Rebcsok, Marika312, brekkencs. és 7 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt eventezők :) Visszaolvastam pár oldalt, és szomoruan látom, hogy sokan bizony nagyon megkinlódtok ezzel az eventtel. En nem tudtam elkezdeni időben, ezért bele se fogtam. Másfél nap csuszással tudtam volna elkezdeni, és az event ismertetőt olvasva, úgy döntöttem nem stresszelem magam ezzel most. Elkezdtem a gombaerdőre termelni és úgy tűnik nagy eséllyel sikerül 2 területet kiváltanom. A kitehetőket és a felhősort nézve szerintem nem döntöttem rosszul, ráadásul most élvezem is, hogy a saját tempómban haladok szépen előre. Jelenleg 74 oldalon van összesen 219 felhősorom, nem gondolom, hogy ez hiányozni fog. Drukkolok mindenkinek aki belevágott és csinalja az eventet. Hajrá :)

Sali~*.*, ljanika6, csio70 és 20 más kedveli ezt.
  6. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok hát a mérőkanállal nehezen állok hijába is reménykedem hogy joban agya de mivell egy napal hoszab lesz reméllem meg lesz az ellegedő mérőkanáll midekinek szurkolok legyen meg máraki ugy érzi hogy kellneki én godolom meg lesz ellőb vagy utob az a bizonyos kanállka menyiség részemrőll a végén kiderűll :)

Sali~*.*, Rebcsok, brekkencs. és 9 más kedveli ezt.
  7. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

A hosszabbítás a gombaerdők megszerzésének az esélyét növeli. Ezt az eventet 1 területtel lehetetlen teljesíteni, a gombaerdőkhöz pedig olyan mennyiségű rémállatra van szükség, amit képtelenség hamar letermelni. Aki kiszámolta a teljesíthetőséget, nagyon elszámolta magát, ugyanis itt esély sincs máshonnan beszerezni a beadandókat, nem piacképes :( Emellett nyomatják a vadabbnál vadabb eventeket, betesznek ilyen irreális érésű fát, már megint csak a frusztrációra hajtanak :( Még ha egész hónapban nyitva lenne a terület, akkor lenne esély, hogy ezeket az eventeket vidáman(!) (-és valós emberi életet élve) meg lehessen csinálni. Persze, nem kötelező... tudom! Nem is fogok emiatt kardomba dőlni, de azért vagyunk itt, hogy játsszunk, nem pedig mérgelődjünk! Azt is tudom, hogy vannak, akik időt és pénzt nem kímélve teljesítik, de gondolom, ők lényegesen kevesebben vannak. Örülök a hosszabbításnak, de máskor gondolkozzanak kicsit reálisabban!

HaVera, Sali~*.*, ljanika6 és 13 más kedveli ezt.
  8. murtaz84

murtaz84 Utánpótlás-írogató

Jó reggel mindenkinek, szép vasárnapot! 3 farm van családban, napi 3-4 aratással csináljuk, de valahogy nagyon haladunk előre. Éjjelre tarlórépa bahán pedig keserűgyömbér van vetve és valahogy nem látom a végét. Máskor minden eventet idő előtt sikerül befejezni, ezt most annak ellenére, hogy normálisan van csinálva a rengeteg felröppenő és event növény, ráadásul 2 event 1x-re nagyon sok. Szavazás indult, hogy havonta hány event legyen a nagy többség havi 2-re szavazott és itt most 1x-re megy a 2 event. 1-ik farmon sikerült 200 %-os terményt pörgetni azzal elég jól állok, de a felröpi ott is kevés. Már nagyon megbántam, hogy a teleholdas eventet elkezdtem. 111-115 szinten járunk a 3 farmmal nem mai kezdő vagyok, de már sajnos nem tudok örülni az eventeknek, mert amellett, hogy borzalmasan leköt, ürülnek a pajtából a dolgok, rengeteg szupertáp, csatni stb. kopik. Olvastam fészbukos csopoban is, hogy nagyon elvették az emberek kedvét amióta behozták ezt a sok eventet. Sokszor pénzt kell áldozni mikor mire, mert pl. ha nincs farmmunkás 8 területet 1x1-be vetve képtelenség lenne csinálni, pedig csak így lehet haladni, mert nagykockába vetve soha nem lenne kész. Szóval azért csinálják ezeket a sűrű dolgokat, hogy rákényszerítsenek bennünket mindenféle vásárlásra, ha végezni akarunk az eventekkel. :-( Tehát nagyon szomorú vagyok, elkeserítő!

ljanika6, Rebcsok, Swordfish és 6 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A gombaerdő event az tök jó, ez a hátborzongató egy kicsit lelombozó, annyira bűnrossz lett. Az nem volna baj, hogy nehéz. A többi a baj.

Kinek a pap, kinek az esperes. Itt lehetünk kritikát mondani is. Bár nem szeretik, de sajna ritkán adódik fürdővíz a dicsőségben való lubickoláshoz.
    Látom Te is arra a következtetésre jutsz, mint én már évekkel ez előtt. A vezetőséget kell kirúgni, mert akkor röpülnek az alattvalók is.

csúnyabácsi, Sali~*.*, Rebcsok és 10 más kedveli ezt.
  10. szabo1984

szabo1984 Aktív író

Sziasztok sajna a merőkanál nagyon kevés learattam és csak 26 adott még 500 db kellene az meg nem lesz meg!

-Fülemüle-70, Szabi451 és achmed1122 kedveli ezt.
  11. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

kősszőnőm midekinek aki ferepenőket kűlldőt nekem miden ferepi számit lehet hogy azon az egyen fog mulni a végén midekinekőszőnőm hogy godolrám agobás terűllet hát tallán meg lene ha kiváltotam volna az ősszes terűlletet de majd igyekszem mégegyszer kőszőnőm és persze halladok :)

Sali~*.*, csio70, Rebcsok és 5 más kedveli ezt.
  12. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Szia! 2 pici kiegészítés: a 2 event egyszerre azért nem rossz, mert ha RACS-nit, vagy egyéb érésnövelőt használsz, az hat minden területre, tehát nem kell pluszban, a kettő simán elfér egymás mellett, legfeljebb a területek aratási idejét kell jobban figyelemmel kísérni.
    A szavazás nem havi 2 event, hanem havi 2 ÜLTETŐS event eredményt hozott ki győztesnek. (én 1-re szavaztam...)
    Én sem örülök a zsúfolt eventeknek, mégpedig azért, mert vannak pl. a tápok előállításához szükséges hozzávalók, a gazdakörik, a mesterségek, igaz, most már megszereztem az utolsó sziget területét, de sokáig az is hajtott.
    Viszont, ha minden területen növényeket "kell" ültetni, a trágya ára a piacon döbbenetes árakat produkál. Tegnap este nálunk 4000 (!) CSP körül mozgott.
    Méreg továbbá, hogy a titokfák, -ólak szinte sosem adják a célnyereményt, csak a régi pajtatöltelékek számát növelik.
    A valós pénzt én csak a farmmunkásokra és a turbómalomra szoktam költeni, néha veszek FA-t, de igyekszem egyéb költés nélkül játszani, a nyugdíjamból még ez is luxus kategória.

Utoljára szerkesztett: 4.3.18
    SzilvaG, farmeres53, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  13. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Sziasztok:),
    Két terület penészke 73-at:D,alkonyi 67-et adott.
    Felhő megvan még dekorok nélkül:sleepy:.
    Felröpi kell még 328:oops:.

Sali~*.*, emocy91, csio70 és 14 más kedveli ezt.
  14. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

Sziasztok
    Egy nap hosszabbítás az eventben jó lesz, de még mindig megmarad bennem a kérdés, mi jobb nekem ? Üres felhősor, vagy három
    kitehető?
    Ez az event ettől lett nehéz, nem a kapálástól. Felröppenő nem ömlik, a régi teliholdas eventeknél ennyi idő alatt 500-600 db jött össze.
    Új termékekből semmit nem használok rekesz hiánya miatt. Szerencsekerék nem szeret, a bónuszok elkerülnek. A farmom "sajnos" farm. Legnagyobb tartállyal és trágyadombbal sem tudom kiszolgálni, sajnos nincs víz meg nincs trágya sem, erre figyelmeztet. Nem győzöm töltögetni.
    Jó játékot mindenkinek.

Rebcsok, Swordfish, asdfghjkl7373 és 5 más kedveli ezt.
  15. Nori9205

Nori9205 Aktív író

Sziasztok!
    Nagyon nehezen jön a felreppenő. Azt gondolom, hogy aki hozzákezd és csinálja, az miért ne érdemelje meg, hogy a végére érjen.
    Nem fer, hogy időben leszedi a növényt, ültet és cserébe azt kapja, hogy a felreppenők száma - ami nem csak rajtunk játékosokon múlik - miatt nem tud haladni.
    Minden eventre értem: ha egy játékos időt szán rá, ültet, arat...akkor az a minimum, hogy be is tudja fejezni az eventet. Ha csinálja, akkor megérdemelten kapjon annyi felreppenőt, amennyi a feladatokhoz szükséges. Ha nem, akkor értelemszerűen a felreppenő sem jön. Nekem így lenne logikus.
    Sok sikert mindenkinek az eventekhez. :)

Sali~*.*, Fätum, Rebcsok és 9 más kedveli ezt.
  16. ariel101

ariel101 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Gazdatársak !

Gondolkodom és számolgatok. Az Ezoterikus pöfeteg 4:00 órás eventnövény 52 TP-ért vagy az Izzó penészke ami 8:00 órás mindössze 48 TP-ért, hogy több felreppenő legyen, mert nekem is igen lassan gyűlik.
    Ugye ha jól tudom, minél nagyobb TP-je van egy pl. növénynek, annál több a felreppenő mennyisége? Ez így van? Mert egy kicsit számolgattam. Mind a kettő fent említettnél 3 vetési-aratási ciklust vettem figyelembe. Az eventnövényből így átlagban 18 felreppenő jött a teliholdas területen, a kétszer annyi idő múlva arathatóból 16 reppent. Szerintetek? Van -e valami csoda amivel növelhető ez a szám ?!
    Köszönjük amúgy a plusz 1 napot a játék készítőinek :) lehet, hogy már az elején elég lett volna max. 500 darabot kérni, főleg úgy, hogy szerintem a gombaerdő kevés gazdának van teljesen kiváltva, sajnos nekem sincs.
    Várom a véleményeket, ötleteket.
    Szép napot és sok koponyás merőkanalat ! Üdv.: ariel101

taga1, Rebcsok, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  17. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Lassan,de biztosan haladok 562 felröpi jött össze mostanig,ebben sokat segitenek a soha nem lankadó,baráti szomszédi gazdik.Növényt mindig csak annyit termelek,amennyi az adott felröpi számhoz elegendő,a továbbiakban ültetek mindent összevissza.:p

Sali~*.*, ljanika6, Leho69 és 8 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mivel sokan küzdenek a felröpikkel, érdemes lehet a részteljesítésen elgondolkodni. Ezért csináltam egy kis táblázatot, amelyben az összes lehetséges kombináció benne van, felröpi-szám szerint növekvő sorrendben. Így kiderülhet, hogy abból a felröpi-mennyiségből, ami jött, mit lehet kiváltani:
    Nyereményszintnövényfelröpi
    1. kitehető11800120
    2. kitehető1/E, 22600210
    1+2. kitehető1, 23900300
    3. kitehető1/E, 2/E, 34400325
    1+3. kitehető1, 2/E, 35700415
    2+3. kitehető1/E, 2, 35900450
    Felhő1/E, 2/E, 3/E, 46000470
    3 db kitehető1,2,37200540
    Felhő + 1. kitehető1, 2/E, 3/E, 47300560
    Felhő + 2. kitehető1/E, 2, 3/E, 47500595
    Felhő + 3. kitehető1/E, 2/E, 3, 48300640
    Felhő + 1+2. kitehető1, 2, 3/E, 48800685
    Felhő + 1+3. kitehető1, 2/E, 3, 49600730
    Felhő + 2+3. kitehető1/E, 2, 3, 49800765
    Full1, 2, 3, 411100855

19. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Mindig az érésidő ami számit a felröppenő gyűjtésben,a tp nem számit.

genka53, Sali~*.*, taga1 és 9 más kedveli ezt.
  20. ariel101

ariel101 Utánpótlás-írogató

Akkor nem értem, hogy a kétszer annyi ideig érőből miért nem jött több :-( ??

genka53, fabatka, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.