Visszajelzés Hátulgombolós kockázatos kihívás - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 11.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 20.9.24.
  1. 1

31 szavazat
    13.1%
  2. 2

3 szavazat
    1.3%
  3. 3

2 szavazat
    0.8%
  4. 4

7 szavazat
    3.0%
  5. 5

13 szavazat
    5.5%
  6. 6

7 szavazat
    3.0%
  7. 7

8 szavazat
    3.4%
  8. 8

19 szavazat
    8.0%
  9. 9

17 szavazat
    7.2%
  10. 10

130 szavazat
    54.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cili53

cili53 Fórum biztosa

Sziasztok:)

Most spórolósan játszottam,:inlove::D megvártam a reggeli fa aratást, elég sokat kockáztattam -.- egy 6-os flös nem jött össze, 180 jatékkal sikerült befejeznem:)

Gratula aki kész, sikeres kockázást aki csinálja:)

böbe764, maszilva, kigyo51 és 11 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A szinteket nagyon nehéz összehasonlítani. Régen a TP-t nehéz volt megszerezni, hat napos event jutalma 2x2-es, 10-20 TP-t adó dekor volt. Több, mint 6 év alatt jutottam el a 100. szintre! Igaz, vásárlás nélkül, munka mellett, stb. De a pajtám nem volt üres, a haladási ütem lehetővé tette, hogy az új állatok, növények, termények számát lehessen növelni. Ma egy kis farmon egyszerre lépek akár 10-20 szintet (vagy léptem tavaly; a szezondekor akkor még TP-s ládát adott, amiben a legkisebb nyerhető érték az 50000 TP volt... most már ez nem biztos, hogy így lenne), és csak nézek ki a fejemből, hogy milyen rengeteg újdonság lépett be a játékomba.

Ami a csatnit illeti: az árát elő KELL teremteni, mert anélkül nem megy. És ez nem egy nagy ördöngösség... Csak a piros kosárból naponta megvásárolt növények eladásával ez simán megvan. Most megnéztem néhány, más-más piacon lévő farmot, és egy csatni megvehető pl. 500-1000 db búza eladásából. Akár két eventnövényes kör között is, vagy pl. a felszaporítás alatt letermelhető 1-2-... kör búza (répa, saláta), és eladható a piacon. A kosárból meg amúgy is érdemes megvenni a napi mennyiséget, mert (100. szint alatt biztosan, de zömmel 200. szint alatt is) minden növény a töredékébe kerül, mint a piacon. Ebből naponta 8-10 tételt eladni percek kérdése. Egy időben azzal játszogattam kis farmokon, hogy megcsináltam olyan gazdaköri feladatokat, amelyek FA-at adnak. Ehhez megvettem a piros kosárból azokat a növényeket, amelyeken a legnagyobb haszon volt, eladtam, és az árából vettem meg mindent, ami a gazdaköribe kellett.

110-110 szupertrágya és KK: valójában még annyi sem kell. A felszaporításkor az a lényeg, hogy előteremtsd azt a kezdő mennyiséget, amellyel már a teljes eventes területet beültetheted. A mostani eventben, ahol 10 magot kaptunk, és 202 1x1-es kockán termelhetünk, elég 22-22 db is. Az első 10 magot elültetjük 10 db 2x2-es földbe. Lesz 100 növényünk. Ezt 12 db 2x2-es be visszaültetve lesz 208 növény, ami már elég ahhoz, hogy 1x1-re váltsunk. A szokásos, két területes eventnél a 10 magból 404-et kell csinálni; ehhez is elég 44-44 db a két szupertrágyából (vagy 61 szupertrágya és 10 KK, ha a második körben nem használsz KK-t, hanem inkább több földet teszel le).
    Ha ennél többet használsz, akkor minden 9 db eventnövény visszaváltása 1-1 szupertrágya és KK elpazarlásával egyenértékű (kivéve, ha van valamilyen stratégiai jelentősége a sietségnek).
    ---------------------
    Oké, nem gondoltam át ezt az egészet. Olyan eventet kellett volna választanom, ahol normál menetben, minden extra nélkül letermelhető a növény, és "csak" a felröpiért kell küzdeni. Most az extrák kérdése önmagában vitákat generál, és az én célom elsősorban a felröpizés lenne. Mindazonáltal most már végigviszem. Az, amit felhasználtam, a Te farmodon is megvan; döntés kérdése, hogy az ember mikor használja fel.
    Abból a szempontból egyáltalán nem haszontalan, hogy látni fogom, egy ilyen eventnek milyen erőforrás-igénye van. Sokan ezt nem látják előre, nekiállnak, és garantált csalódás lesz a vége. A nagy farmosok sem látják, hiszen nem kell takarékoskodni, pár száz szupertrágya esetleges elpazarlása meg sem látszik a pajtán (simán elnulláznak 1-2 ezer felröpiért ugyanennyi szupertrágyát, az event végén pedig ennek a többszörösét váltják vissza - de megéri, ha pár óra alatt végezni lehet, és lehet újra dekorozni, vagy bármi mást csinálni a területeken). A kicsi meg csak annyit olvas, hogy kész vagyok, pörgettem, nulláztam, aktiváltam minden bónuszomat; de valójában nincs konkrét információ arról, hogy mibe került.
    Nem tudom, 7-8 évvel ezelőtt nekiálltam volna-e ennek az eventnek a panniért. Sokáig ódzkodtam a használatától, mert macerás; pénz nélkül játszva nem gondoltam volna, hogy összeszedhető belőlük egy használható mennyiség, és végül, nem volt rá szükségem, mert a nemesített növényekkel minden felröpi-gondom megszűnt. De megváltozott a játék, és sokkal több növényt kell termelni, kevesebb idő jut a felröpizésre, a Pannik aranyat érnek. A mai fejemmel azt gondolom, hogy egy kis farmnak ez egy nagyon megérős event; egy mostani kisfarmmal én biztosan bedobnék érte mindent, ami a pajtámban van. De ez nyilván egyéni megítélés kérdése.

maszilva, kigyo51, JUCUS és 17 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szépen haladok már a jobb oldallal mindhárom farmomon.
    Nálam a titokfák egy területről 15 db szerencsekockát adtak, úgyhogy nem igazán érdemes azokra számítani.
    Ötletek:
    1. A szezonboltból még két napig ki lehet váltani a zsetonokat, aki még nem tette meg.
    2. Aki a Rackó árui boltból még nem váltotta ki az összes gyapjas érmét, (hétfő a farmon ->
    vasárnap a farmon gazdaköri feladatokból) ő az "egyéb" fülön 20 gyapjas érme ellenében 6 óra hosszan tartó +1 db eventnövény bónusz kiváltásával is gyarapíthatja az eventnövény hozamát. :)
    További jó játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

jucus100, 05Zsuzsa, barnus06 és 15 más kedveli ezt.
  4. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Jó reggelt.
    105 játék-15330 ponto_O/A 3-as 4es flösh hiányzik már csak/:)
    Lehivtam pár jacket ,a növény ma biztosan meglesz,:music:amenyi kellhet ,még ha valószínüleg esik is a 146 pontos átlag8)

Szombaton tenyésztés akció,o_Omível a szerencsekockáim elfogytak a röpivel megvárom öket.;)

Jó hétvégét,sok szerencsét.

kutyaszálló, kukori80, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  5. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

A TP szintekkel és a felszaporításoddal egyetértek. Visszanéztem az egyik legkorábbi dekoromat csak hogy ránézzek miért küzdöttem cirka 13 éve. (bulis kirako 1x1, 25 tp-t adott 8 óránként). Nagyon gyorsan jön az XP de kell is hogy valaki elérje a 300-ik szintet mert amikor behozták jól elszámolták az igényeket, főleg a 25 milliós 100-200 szint tp követelménye után.

A felszaporítás azért maradt meg nálam 110 mert ahogy te is írtad, 10 darab mag 2x2 = 100 darab növény mindennel megszórva csak csatnival bónuszok nélkül, és én ezt azonnal visszavetem ha egy földön van akkor 1x1-be 100x7 = 700 növény, vagy ha 2 terület van akkor pedig 88 2x2- be, 10 darab 1x2-be és 2 db 1x1-be.

Meglehetne oldani 24/44-ből is ahogy írtad de amióta használom a gépi aratást nem számolgatom a földeket, rászórom géppel 1x és kész. Spórolnék vele igen, de nekem mindig több visszajön a mamutból, ládákból és egyéb gazdakörökből és eventekből, ennyire vagyok "lusta" a nyersanyagaimmal kapcsolatban, de szerintem ennyit megtehetek már a szintemen. :D.

A panni szerintem nem ér aranyat ahogy írtad mert:

- A panni akkor ér valamit ha olyan dologból jön a felröpi amiből nem lehet nullázni (fák), mivel a 145. szinten megszerzett krókusz kinemesítve komfortföldön karácsonyi sütivel és fehér ártatlansággal 100%-ban adnia kell a felröpit (nem próbáltam még, de 21 órás alap érési idővel, szerintem 100% az esélye) mivel minden komfortföldröl esik felröpi és minden földröl csak 1 felröppenő érkezhet ezért a panni ilyen esetben semmit sem ér. 44 komfortföldröl 44 felröppenő fog érkezni krókusszal, független attól hogy mennyi pannid van kint. Ergo ha valaki eljut arra a szintre hogy tud nullázni, akkor a panni már értelmetlen a számára.
    Ezt csak a növényes részére értem, ha ólakból/fákból jön a felröpi vagy baháról akkor oda jól jön a panni.

- Aki költ a játékra valamennyit (nem valaki szigorúan free2play játékos) akkor a panni alkalmanként 539 FT-ért megvásárolható.
    Ha nagyon buzgó vagy és van pénzed a melóbol/nincs mire költened fölöslegesen akkor csinálsz 10 kisfarmot és veszel mindegyikre egy pannit, és átküldöd a fő farmodra, és már van 10 pannid és soha nem kell elpazarolnod ennyi bónuszt (ha kiszámolnám az összköltségét mennyi bónuszt, party pörit, időt!, költessz el arra hogy megszerezz 1 pannit már is több mint ha vennél 10-et.) ennek az összköltsége nagyjából 5390 FT- lesz. En egyetem mellett diákként kapok 2200-as órabért, tehát ennek az ára visszajön nagyjából 2 és fél óra munkával. Persze ha valaki annyi kisfarmra veszi meg amennyire szeretné arányosan annyival nő az összeg és ez egy nagyon sarkos példa volt, de megoldható bárki számára, főleg felnőtteknek. (Kiemelem!! hogy senkit nem buzdítok vásárlásra, mindenkinek a meglátása/pénztárcája döntse el hogy költ-e egy ingyenes játszható játékra!!.)

"A sokkal több növényt kell letermelni" ezt a játék generálta önmagának azzal hogy annyi nyersanyagot adott az aktív játékosoknak hogy valahogyan meg kell oldani annak leszívását tőlük, ami többé-kevésbé megy. (ólnullázás, felröpiért nullázás, csak bónuszokkal teljesíthető az event teljesen (nagy hajsza, hátulgombolós kockázatos kihívás stb.).

Nem véletlen rosszabbak a mostani felhők amikor olyan felhők léteznek meg olyan ládák amik pl: arany állatot adnak, stb.) Napestig lehetne írni a Powercreepről (Az újonnan játékba hozott dolgok sokkal jobbak mint amik régen voltak, ezzel ösztönözve a játékosok ezen tárgyak megszerzésére vagy a játékra való költésre. Ez egy játék fogalom, nagyon régóta létezik). Vagy a FOMO-ról, Fear of missing out, vagyis félelem a kimaradástól, ez azt jelenti hogy azért veszek meg valamit mert ha kiveszik/eltűnik a boltból (event felhők, vásárolható felhők stb.) akkor az nem lesz később megszerezhető - jelenleg ez folyik, jó lenne ha régi felhőket megszerezhetővé tennék, esetleg megvásárolhatóvá ha már itt tartunk -. Ez is egy bevett szokás Olyan jó az ára, bűn lenne nem megvenni stb.

Teljes mértékben egyetértek azon meglátásoddal hogy mindenkinek a döntése az hogy milyen nyersanyagokat/bónuszokat használ fel 1-1 event teljesítéséhez, velem is ez a baj, simán végig tudnám vinni ezt, de várok arra a pillanatra amikor azt mondom hogy: "oké, ez egy nagyon jó event, nagyon jó nyereményekért, beáldozok sok mindent hogy végigvigyem", de ez a pillanat eddig nekem még nem jött el.

Ami nekem megérné (jack ajándéka, Régi eventes/régi megvásárolható felhők amik nem hulladékok, farmaranyfa, mamutfa, régi receptek (pinkie pie sütije, igen megint lemaradtam róla 11 év után :(). Esetleg nagyon jó dekorok (de ezek is a powercreep áldozatai lesznek idővel szóval inkább az előbbi felsoroltak.)

Mert amiket felsoroltam (mamutfa, farmarany, jack, pinkie pie) ezek igazából egy befektetés. Elhasználok az eventre mondjuk 1200 szupertrágyát (most mondtam egy számot) hogy az később megtérüljön:

- Vagy visszahozza idővel a mamutfa ami megnyerhető.
    - Vagy olyan dolgot kapok (jack) ami a későbbi eventeket könnyíti meg.

Összességében ennyit akartam írni a témáról + már át is eveztünk más vizekre. :D

kutyaszálló, vihence, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

https://board-hu.farmerama.com/members/gyuszti0000.158346/A panni szerintem nem ér aranyat ahogy írtad mert:

- A panni akkor ér valamit ha olyan dologból jön a felröpi amiből nem lehet nullázni (fák), mivel a 145. szinten megszerzett krókusz kinemesítve komfortföldön karácsonyi sütivel és fehér ártatlansággal 100%-ban adnia kell a felröpit (nem próbáltam még, de 21 órás alap érési idővel, szerintem 100% az esélye) mivel minden komfortföldröl esik felröpi és minden földröl csak 1 felröppenő érkezhet ezért a panni ilyen esetben semmit sem ér. 44 komfortföldröl 44 felröppenő fog érkezni krókusszal, független attól hogy mennyi pannid van kint. Ergo ha valaki eljut arra a szintre hogy tud nullázni, akkor a panni már értelmetlen a számára.
    Ezt csak a növényes részére értem, ha ólakból/fákból jön a felröpi vagy bahól akkor oda járól jön a pann"
    Szia.
    2 megjegyzés csak :
    A panni nagyon jó csere alap is. ;)o_O
    Amivel esetleg nem számolsz hogy nagy menyiségű pannival lehet a bahán igen rövid érésű zöldégekkel ,maya maszkal akár szupertrágya nélkül is eredményesen röpizni.o_O
    Részemről aki szeretné befejezni a gazdaköröket , a quetzalfészek biztosan az a legnagyobb érték.:)
    A piacomon nem kapható, :sleepy:amiatt föleg ez és pár titokfa/akiszilva/o_O -ami szintén nincs/o_Oesély számít nekem:p
    / ha sikerül az 1-2 tenyésztési gazdakört is ami fenmeredt még letudnom ,akkor a következő teliholdas nyitáskor remélhetöleg befejezek mindent igy /:music:
    Ui Jó meglátásaid vannak,de Tomának rendszerint igaza van.;)xD

kukori80, Kuzdern, -BombadilToma- és 3 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    195 játékkal 25820 pontot tudtam elérni. Bevetettem mindent a cél érdekében a nullázáson kívül. A leghosszabb érés idejű alapfákkal vártam az eventet 5 fűvészkert is tele pakolva. Tenyésztést több kört indítottam, az elején még szépen jöttek a kockák, de a végén már nem. Mivel a kerék is olyan, amilyen, kamra polcról használtam a gyémánt és egy arany rekeszben egy-egy 100%-kos bevételi, valamint a szupertrágyára ható terméket, bónuszokat.
    Hajtottam a piccolókra, eddig egy varázskalap, egy havermackó, M.zseni fedte fel magát. A Pánzél Panni is elfér a többi között. /Én bizony használom őket, ha úgy hozza a szükség még utaztatom is őket/.
    A legnehezebben az öt egyformát adta, nekem hiányos marad, a kis sor, nagy sor aránylag könnyen jött.
    Gratulálok a végzetteknek, sok sikert kívánok az eventezőknek!;)

maszilva, jucus100, kutyaszálló és 15 más kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

Továbbra is: nincs két egyforma farm, nincs két egyforma játékos. Én csak magamból tudok kiindulni, én pedig gyakorlatilag egy huncut vasat sem fizetek. És a pénz témájába nem is szeretnék belemenni, de arra azért csendesen utalnék, hogy a játék - ha élvezetesen akarok játszani vele - nem ingyenes: minimum a munkások kellenek; de rengeteg mindenre lehet még pénzt költeni a prémiumtól kezdve a titkosakig, szupertrágyától az akciós felhősorokig. A játékosok zöme pedig nyugdíjas, meghatározott havi kerettel játszik.

A nincs két egyforma játékos azt is jelenti, hogy mást tekintünk értékesnek, ami nem baj. Kukori arra hívta fel a figyelmemet, hogy egy kis farmnak nincs annyi szupertrágyája, amennyit én itt elhasználok. Te azt mondod, felesleges a Panni, mert lehet nullázni a felröpiért - ami ugye szupertrágyába kerül.

Én nem szeretem a nullázást, és nem szeretnék erre az egy lapra feltenni mindent.
    1. A nullázás szupertrágyába kerül, a szupertrágya pénzbe. És mit kapok érte? Eventes felröpit. Amit ingyen is megszerezhetek Pannikkal és/vagy nemesített növényekkel. A szupertrágyának pedig van jobb helye: növénytermesztésre kell használni. Eventnövényre, TOP-ba, gazdakörbe, tápokhoz, piacra. Miért kellene nekem minden event alatt egy csomó krókuszt letermelnem, amivel nem sokat tudok kezdeni?
    2. Ahogy Te magad is és Mókus is írta, a Bahán semmire sem mész a nullázással. Sajnos a nemesített növényekkel sem. Ugyanúgy semmire sem mész vele a fák esetében (ólakból csak kivételesen jön röpi az ólas nullázás óta - gyakorlatilag a nublion akku az egyetlen). A Pannik mindkét esetben segíthetnek. (A teliholdas területen se nullperc, se Panni...)
    Nemrég volt a hétvégi küldetéses event a Bahán. Annak az utolsó része csak felröpit kért, nem is keveset. A három napból kettőn nem voltam farmközelben; csak szupertrágyával ÉS pannikkal sikerült megcsinálnom.
    3. A Pannik használata bár macerás, egy nagyobb mennyiséggel már az eventnövény megadja a szükséges felröpimennyiséget. Így a szupertrágyával két legyet ütök egy csapásra: eventgazt is és felröpit is kapok érte.
    4. A Pannikhoz nem kell semmi. Nem kell bónuszrekeszekkel, nemesítésbónuszok rekeszeivel, termékekkel és felhőkkel foglalkoznom. Kiteszem, és kész.
    5. A Pannik megadják azt a nyugalmat, hogy nem kell a felröpiért küzdeni. Mindezt a nullperc is tudja, de ahhoz az event elején-közepén kell nekiállni (gyakorlati megfontolásból, a felhők és a bónuszok miatt az első napon). Ha a végére hagyom, akkor lehet, hogy a való világ közbeszól, és nem tudom befejezni; ha pedig az elején használom, akkor sanszos, hogy feleslegesen nulláztam, a felröpi anélkül is összejött volna. Én pedig nem szeretek pazarolni.

Félreértés ne essék, a nullázás egy remek eszköz. Néha nekiállok, és egy nagyobb mennyiséget letolok sok bónusszal a TOP-ra. Nagyon jól jön, ha gyorsan kell a felröpit összehozni, mert a való élet úgy dönt, hogy nem farmozok. Vagy ha hiányzik event vége előtt még egy pár, akkor gyorsan elő lehet teremteni. A Panniknak is, és a nullpercnek is megvan a maga helye a játékban. A szerepükben van átfedés, ki-ki használja, amelyik szimpatikusabb. Az eventek egy jelentős része megcsinálható mind Pannik, mind szupertrágya nélkül. A mostani persze nem (nem végig).

És végül, van egy régi farmos mondás: amit ma megszerezhetsz, azt szerezd is meg; ki tudja, mire lesz jó a jövőben. Például - bár nem gondolnám, hogy így lenne - a nullpercezést bármikor kivezethetik a játékból (persze a Pannikat is...). A játék is, és az életünk is változik. Minél változatosabb eszközkészlet birtokában vagyunk, annál jobban tudunk reagálni a változásokra.

Utoljára szerkesztett: 13.9.24
    Hahacska, Dolphin, maszilva és 15 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Szia Toma. Egyetértek azzal amit leírtál. Minél több minden van a birtokunkban, annál több mindenből tudunk választani. A Pannit nagyon hasznos dolognak tartom és én használom is, nem vagyok lusta kirakni. :D Sok felrepit lehet megspórolni velük. A bahán meg különösen. Ugyanilyen hasznos a sz.trágya és a KK. Hamarabb lesz kész velük a növény és több idő marad felrepit hajkurászni. Ebben az eventben az a nehéz, hogy 1 területen kell ültetni és felrepit gyűjteni, ráadásul a a szerencsekocka fából jön. Ha pl. éjszakára kirakod a fákat, akkor nem haladsz a növénnyel. De ha van szerencsekockád, akkor nem kell annyi növényt termelni. Ha nincs tartalékba valamid ami segít, akkor odafigyelést és sok időt igényel. Jól választottad ki ezt az eventet, mert nem egyszerű.
    Szerintem a nullázást nem fogják kivezetni, sőőőt inkább támogatják a TOP miatt.
    Hogy haladsz a felrepivel?

Swartsch, vihence, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

Sehogy, még komfortozok, ahogy tegnap leírtam. Persze a VV közbeszólt, és csak három köröm lesz a tervezett négy helyett, így a növénnyel is kell valamit kezdenem még. Amúgy is ki volt nagyon centizve, mert csak a fehér ártatlanságot tudom használni a növénybevételi miatt, így az érésidő 4:45.

Swartsch, vihence, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Akkor van még munka bőven. Jó időtöltést. ;)

12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A központban dolgoznak a hiba elhárításán, addig is türelmedet kérem.
    Itt írtam róla korábban:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...és-haladók-részleg.19474/page-80#post-1402568

Megértésedet köszönöm.

Sali~*.*, vihence és Swartsch kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

Mai jelentés a kisfarmról

Előzmények: https://board-hu.farmerama.com/threads/hátulgombolós-kockázatos-kihívás-event-csevegő.25387/page-4#post-1402405

Ami eddig történt:
    tevékenységeventgazpohárkocka
    kezdő aratás: 199 db diófa2717
    felszaporítás3906
    4 kör 1x1-en szupertrágyával13532119
    310 tenyésztés22415
    Mára 4 kör komfort aratása volt tervbe véve, de csak 3 kör lett. 44 komfort, körben még 23 db 1x1 a megmaradt rekeszes bónuszokkal a három kör alatt adott összesen 8799 eventnövényt és 139 poharat. Így most tartok 22721 eventnövénynél és 515 pohárnál. Ha lenne elegendő szerencsekockám, akkor ez a növénymennyiség elég lenne 202 malomtermékhez. A 32 szerencsekockával, ami van, csak 149 malomterméket tudnék gyártani, de ahhoz is kellene 979 pohár. Akárhogy is, jelenleg a felröpi a kevés, addig nem érdemes újra növényezni, amíg hiányom van a pohárból. Próbálok szerencsekockát is szerezni fákkal, és poharat is, de azt nemesített növényekkel. Éjszakára 199 XL diófát tettem ki turbótrágyával; 11:42 az érésideje, reggel 7-re beérik (nincs kiváltva a rúna, a sima diófa 13 óra alatt érne be).

Utoljára szerkesztett: 13.9.24
    kigyo51, maszilva, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Nekem a leghosszabb fák + 5 füvészkert 91 db kockát adott. A tenyésztésből körönként 10-14 között jött, de csak a kötelezőt tenyésztettem. Már pontosan nem tudom mennyi lett a végén, de nem akartam már fákat kirakni, mert úgyis mentek a bónuszok, így inkább növényeztem.

Swartsch, Sali~*.*, farmerSS és még 1 ember kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

Hát, a kicsin nehezebb... Füvészkert nincs, illetve ki tudnék váltani egyet, és akár vehetnék is egyet, de fejleszteni nem tudom, akkor meg semmit sem ér. Egy terület dió adott 17 kockát. Hátha holnap többet ad... Majd gyakorlom, és aratáskor úgy nézek a monitorra, mint egy kutya az asztalnál :D.
    De a nagy farmon is csak 86 jött nyírfákból - 50+ pannival, de füvészkertet nem tettem ki. De ott nincs gond, 1-2 fás aratás, és az összes megjön. Pohár és növény már nem kell.

maszilva, farmerSS, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  16. kukori80

:D:D Nagyon aranyosan nézzél. :D
    Azt tudtuk, hogy a kicsin nehezebb lesz. De az a lényeg, hogy a végére legyél kész. Hajrááá.

Swartsch, Sali~*.* és -BombadilToma- kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Szép estét.Növény megvan éjszakára kimentek fáko_O
    Ráértem- amiből relative kevés van. :music:Zoknit kaptak mert lehült az idő;)xD
    Határeset lenne hogy sima kockával is elég lehetne,de ez a játék..:)
    Iletve nekem az.:p

Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

151 játékot játszottam le idáig, 4 Flös hiányzik. Elég siralmas...

maszilva, Sali~*.*, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  19. PZoli64

PZoli64 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nemrég lettem készen a jobb oldallal.
    175 játékkal 25.020 pontom lett. Az átlag 142,97.
    Sikerült minden kombináció.

Tegnap menet közben taktikát váltottam.
    Úgy döntöttem, hogy ráhajtok a Szerencsekockákra, mert így lényegesen kevesebb növény és felröpi kellett.

A tenyésztések tegnap 16 + 14 + 14 + 11 + 11 + 14 Szerencsekockát adtak.
    Úgy gondoltam így nehezen jön össze 180-200 (277) db Szerencsekocka.
    Teliültettem a területet 20 órás fákkal és kitettem 5 db füvészkertet.
    A Pannikat (41 db) tízesével raktam ki. A két kör eredménye 86-86 db Szerencsekocka lett.
    Még van 76 db Kockajáték szettem. Ha összejön összesen 277 játék, akkor a boltot teljesen ki tudom "fosztani".:D

Ismét lesz Baby Boom Farmpengős tenyésztéssel:
    Az akciók kezdete várhatóan: 2024. szeptember 14. (szombat) 10:00 óra
    Az akciók vége várhatóan: 2024. szeptember 16. (hétfő) 22:00 óra

https://board-hu.farmerama.com/thre...nyésztés-luxus-bájital-csomagok-vására.25391/

Csak érdekesség képpen:
    A fullos bolthoz 277 játékot kell játszani. Ehhez kell 276 Kockajáték szett. (Egyet kaptunk ajándékba)
    Szerencsekocka nélkül:
    276 x 163 = 44.988 db Ragyogó nimbusz
    276 x 7 = 1.932 Kockavető pohár

Szerencsekockával:
    276 x 112 = 30.912 db Ragyogó nimbusz
    276 x 5 = 1.380 db Kockavető pohár
    276 x 1 = 276 db Szerencsekocka

A különbség:
    44.988 - 30.912 = 14.076 db Ragyogó nimbusz
    1.932 - 1.380 = 552 db Kockavető pohár

Aki végzett annak gratulálok, a többieknek sok sikert, jó játékot!

Utoljára szerkesztett: 14.9.24
    Dolphin, maszilva, kutyaszálló és 9 más kedveli ezt.
  20. favágó_72

favágó_72 Fórum-zöldfülű

halo!
    Gondolkoztam, hogy belevágom a fejszém, de az nem én lennék. :) Egy favágó? :D

Utoljára szerkesztett: 14.9.24
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.