Visszajelzés Hímes tojás festő event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 16.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Ott maradt a tojás, csak le kellett "másolni" a festést. Ez most hiba, vagy így is marad?

osztrak12, .-kiki.- és cicimsincs kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mérget vehetsz rá, hogy jó lesz. És ha megjelennek a felhőkre ható ilyen olyan dolgok is, vagy ehhez hasonló újabb felhőcskék, akkor jöhetnek a variációk és kombinációk. Addig is lesz haszna, mert a TPhez napi szinten hozzátesz.
    És mostanában vannak ilyen korlátolt számban aratható dekorok, melyek a + bónusszal nem tehetők ki a felhőre. Ezeknél sem mindegy, hogy mennyi csúszás van néhány perc miatt. Akár 2-3 nappal is korábban juthatsz a felhőhöz ilyen cuccok aratására használva. Persze ki is lehetne törölni, de egy szuperakármit vagy FAt adó ilyen dekort nem általános szándékosan törölni a bónuszok teljes begyűjtése nélkül, mint egy cspt adót.

Közben festettem. Elég munkás kis játék ez. Egy ecsetmártás csak egy sávra elég. Szóval kattintani kell ám rendesen. A nagytöbbségnek nem fog menni a 25 pont bónusz idő nélkül. Lesz egy pár ügyi játékos, akiknek csak néhány újraindítás kell majd csupán.

3. zolmány

zolmány Fórum biztosa

A +os kitehetőket akkor aratom mikor érik, hogy minél hamarabb menjen a felhőre, szóval oda is jó lesz majd!

osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
  4. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    Megkaptad érte a 25 csillagot?
    Nekem csak 20-at írt jóvá.

kovacstne és Kuzdern kedveli ezt.
  5. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Szerintem csak szuper gyors voltál :)

Nagyon fontos, hogy a megfestendő tojás képe 6 mp-ig látható csupán!
    Ha a tojás képe eltűnik, akkor Szilvia, a nyuszi ragyogni kezd.
    Ha ekkor rákattintunk a nyuszi képére ismét megmutatja az elkészítendő tojást.
    [​IMG] [​IMG]

libuskafarm, genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Remélem nem hiba;)

libuskafarm és Kuzdern kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Válaszoltam Neked a hibatopikban. A játékért pontot kapsz, nem érmét.

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Tiszteletben kellene tartanom, hogy lezártnak tekinted az ügyet, de engedd meg, hogy egy mondattal mégis reagáljak.
    Bennem nincs neheztelés, a bocsánatkérést elfogadom.
    Csak annyit szeretnék kérni Tőled, hogy a továbbiakban pontosabban fogalmazd meg a gondolataidat az ehhez hasonló kellemetlenségek elkerülése érdekében.
    Viszont most én is kérem a téma zárását.

9. -Holdfeny-.

Vajon a rákattintás idővesztesége mellett jár büntivel?:music:

Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Mikor megfestettem, egyból mutatta,hogy mennyi pontot adott.és üres lett a festéktartó.Nézd meg, hogy van e festési lehetőséged, mert ha van, akkor nem lett kész a tojásod mikor kiléptél.Persze nem biztos.

-katalinjani- és Kuzdern kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem. Már kérdeztem Tamástól.

-Kicsi21-, genka53, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Ohh köszönöm;)
    Jó lenne a felhőig eljutni...:music: de a ráérős időm véges:wuerg:

kovacstne, Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  13. Leho69

Közben a boltban is tovább nézelődtem. Van az ólas és fás láda. Eddig én is átsiklottam felette, pedig van benne egyebek között két olyan tétel, ami vajmi kevés gazdát nem érdekel: medúzafűz és mocsári ciprus. Persze, benne van a szerencse faktor, de ha jól emlékszem, a bátraké a szerencse.

14. -Holdfeny-.

Félős vagyok... így szerencse hogy mindegyikből van már;)

Kuzdern és Leho69 kedveli ezt.
  15. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Én azt tapasztalom, hogy ~20 másodpercig látszódik a tojás, majd a nyuszira kattintva újra megjelenik ~11 másodpercig (majd újra és újra)

16. Leho69

A felhő nem függ a tojásfestési képességeidtől, csak a pingált tojások számától.
    A festési tehetség csak a jobb oldalon és a boltban kamatoztatható.
    Ha minden festést 15 pontra hozol csupán és egyet 20ra (ami a Te esetedben csoda lenne), akkor is kapsz 1055 pontot a jobb oldalon, amivel 37es szintig araszolhatsz a jobb oldalon, és 725 érmét kapnál, amihez még jön a 400 érme a bal oldalról. Ez 1125 érme. Ezekkel már a boltból is ki lehet szedni a legfontosabbakat.

17. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

A teszteken az első 5 játéknál 10 mp-ig látszott a tojás, ezt követően viszont már csak 6 mp-ig.
    Reméljük, hogy emeltek ezeken az időtartamokon.
    De ha nem, akkor sem érhet senkit meglepetés, mert a nyuszi korlátlan számban megmutatja a tojását :)

18. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok :)
    Milyen kis huncut ez a nyuszi :)

ursa11, Marika312, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Szilvia, ki más lenne?

Ha a tojás képe eltűnik, akkor Szilvia, a nyuszi ragyogni kezd.
    Ha ekkor rákattintunk a nyuszi képére ismét megmutatja az elkészítendő tojást.
    [​IMG] [​IMG]

20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Imi* és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.