Visszajelzés Hímes tojás festő event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 16.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A kilépéssel nem veszítesz tojásfőzés-időzítő bónuszt sem.
    Nyugodtan újra kezdheted a tojásfestést, ahányszor csak szeretnéd.
    Az idősáv is az elejéről fog számolni.
    Tehát, ha nagyon nem boldogulsz egy tojással, akkor nyugodtan lépj ki, majd vissza.
    Ebben az estben viszont egy másik tojás képét fogja a nyuszi mutatni, így már az újat kell megfestened.
    Mindaddig azt az egy Tojásfestő-készletet és Tojásfőzés-időzítő bónuszt használhatod, amíg nem készült el a kért tojás tökéletes mása.

2. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Köszönjük! Ez nagyon jó,amilyen béna tudok néha lenni ez bizony jó hír.

Döbi65, -kaktuszable-, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Fotózni akkor lehetne, ha az a 6 mp, amíg látszik a tojás, nem menne a festés idejére is. (A tortánál így volt. Nézted a rendelést, és miután eltűnt jött az összerakás.)
    De ha festhetek 6 mp-ig úgy, hogy látom a tojást.... Akkor az elsőknél biztosan elég is lesz a 6mp.
    De azért vannak a kis farmok, hogy belőjük a kezünket, szemünket és időérzékünket.
    És annyiszor lépsz ki, amíg belőtted minden zsigered, és zsigerből megy.:D

-W-595-, missuzy_53, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Hasznosnak tartom a nemrég közzétett, holnaptól megvehető, Szivárványszínű húsvéti felhősor második felhőjét a ma induló event időzítőjéhez is, meg különösen a Bahás állatok hosszabb malomidejű tápjához is:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szivárványszínű-húsvéti-felhősor-csomag-vásár-2019-április.17939/#post-989562

Szivárványszínű húsvéti felhősor 2.

• Lezárási idő: 42 óra
      • Kategória: Egyéb bónusz sorok
      • Jutalom:
        • farm szint x 1100 TP
        • baha szint x 1100 BTP
        • 15 %-kal gyorsabb tápkeverés 4 órán keresztül (mindkét malomban)
      • Nem tematikus felhősor
    A tölgyes rúna -10%; turbómalom -50%; ez meg további -15%, így már az egy óra helyett, mivel a keverési idő ugyancsak szimpatikusabbra leapasztható = 60 perc - (10% +50% +15%) = 60' - 45' = 15 perc !!!:inlove:
    Toma, ugye jól számoltam? Összeadódnak a mínuszok tudtommal, ezáltal 75% keverési idő megspórolható.
    Toma hsz-e alapján a megtévesztés elkerülése céljából korrigálva az adatok:
    "A hivatalos leírás szerint nem összeadódnak, hanem szorzódnak a bónuszok: pl egy szupertáp keverési ideje rúnával (-10%) és turbóval/ prémmel (-50%) 10:00 x 0,9 x 0,5 = 4:30. Így elvileg a felhő hatása is egy további 0,85-ös szorzót jelent (és van még egy 10%-os felhő is, az Ámor felhősor). Ha mind aktív, akkor elvileg 1:00 x 0,9 x 0,5 x 0,9 x 0,85 = 20 perc 40 mp lehet a vége.
    • Viszont a malomnál az időbónusz nem hat a teljes keverési ciklusra, csak addig, amíg a bónusz aktív, így ilyen rövid idő alatt csak pár darabot tudsz lekeverni, utána 42 óra pihi."

Ezzel a ma induló eventhez holnaptól 1 óra helyett 20 perc 40 mp-re percre vihető le a malomidő.
    Ez kimondottan gazda-barát Mini event. Azért van szépséghibája is, a hatóidő lehetne 4 óra helyett 8 óra, a zárlati idő meg 42 óra helyett 23 óra, hogy naponta lehetne igénybe venni. Hát most ez az ajánlat, ami azért nem rossz, amúgy is mindenki eldöntheti kell-e vagy sem. Én megveszem. :D:inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 17.4.19
    HéricsBáró, -W-595-, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ezek szorzódnak, vagy 05*0,9*0,85=0,3825 ami azt jelenti, hogy 627 percnyi darálás le tud menni 240 perc alatt, vagyis a 2 malomban 4 óra alatt 8 gyorsító bónusz helyett 20-at lehet gyártani, meg már 1-1 darálás félig le is megy

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A hivatalos leírás szerint nem összeadódnak, hanem szorzódnak a bónuszok: pl egy szupertáp keverési ideje rúnával (-10%) és prémmel (-50%) 10:00 x 0,9 x 0,5 = 4:30. Így elvileg a felhő hatása is egy további 0,85-ös szorzót jelent (és van még egy 10%-os felhő is, az Ámor felhősor). Ha mind aktív, akkor elvileg 1:00 x 0,9 x 0,5 x 0,9 x 0,85 = 20 perc 40 mp lehet a vége.
    Viszont a malomnál az időbónusz nem hat a teljes keverési ciklusra, csak addig, amíg a bónusz aktív, így ilyen rövid idő alatt csak pár darabot tudsz lekeverni, utána 42 óra pihi.

7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Köszönöm:inlove:a segítséget és kiigazítást, nem tudom, hogy mivel kevertem össze, hogy összeadásnak gondoltam. A pihit sajnos értem, mert a korábbi, Ámor felhőnél sem hatott végig az idő. Ez is valami (még ha lehetne több is akár), ami azért egy újabb segítség a tápkeveréshez. ;):)
    Megyek, korrigálom az eredeti hsz-met a leírtak alapján. :)

8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Hű de jó, köszönöm szépen! Igazából rákérdezni sem mertem:music:, de ez nagyon jó hír.

rozo52, heureca3, nagymami2 és 4 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Ez jól hangzik....:music:

heureca3, kovacstne és genka53 kedveli ezt.
  10. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Az eventet elkezdem, de jobban elmerengve a nyereményeken, nekem nem jön be a tojásokra ható bónusza, mert így a bagoly fáján kívül nem sok mindenre tudom használni, ja még a Neon pillangóbáb is ott van, de azt most is akkor használom ha én úgy döntök és nem amikor beérik! a felhők fixen 12 vagy 24 órásak maradnak, szóval hijj de jó! És csak azért kidobni az ablakon pár millió tp-t naponta mert hamarabb beérik 20-30 tojás(a jobban megérős bónuszt adó felhők nélkül), hülyeség!
    Na mindegy egyel több felhőm lesz ha meglesz, ennyi.

11. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

Sziasztok.Mar nagyon varom az eventet,mindenkinek sok sikert hozza.

12. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Bocsánatot kérek!!! De az event akkor sem érdekel:sleepy:

Ribiszke, nyuszika215 és Kuzdern kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Azért sokkal több szürke van ebben, mint amennyi fekete fehéret írsz.
    Az biztos, hogy jelen pillanatban nem tűnik nagy durranásnak a felhő, de hónapok óta nem volt olyan sem, ami tizede ennyi taktikai potenciállal bírna, mint ez.
    Feltételezem, hogy nem sok mitikus kitehetőd van, mert a sárkányra már egy fél napot lehetne a 10+5%al nyerni.
    Valóban úgy tűnik, hogy elég szűkös a használhatósága. De tojásokon kívül is akad már felhasználási terület.
    És szokik mondani, hogy egyszer jó lesz majd valamire. Ennél a felhőnél igaz. Ez általános hatású és ennél ez be is fog jönni. Na, mikor? Azt még ne kérdezd. Jónásnak sok a munkája? Nem ér rá?
    Rengeteg felhő és kitehető került már úgy játékba, hogy egyszer még jó lesz valamire. Egy kezem minden ujjára nem tudnék egyet-egyet tenni, melyekre ez beigazolódott. Ez viszont, jó lesz valamire, és nem is csak egyszer.
    Nem véletlenül mondom, hogy alsó középkategóriás. ÉS hamarosan lehet belőle felső középkategóriás is.

És a legfontosabb: ez a felhő olyan, hogy hosszú távon felfele értékelődhet (nem is keveset), nem pedig gyors amortizációra van eleve ítélve.

Ide írom még, hogy legyen kerek. Szerény véleményem szerint ezzel a felhővel a játékmesterek is komoly lehetőséget kapnak. Kezükbe kerül egy finom pótméter, a játék dinamikájának szabályozására. Sokrétűen és finoman szabályozva tudják majd a játék lüktetését állítani, ha egyéb területeken is kapnak majd hasonló finom szabályzókat. Ilyenekkel ki lehetne váltani a lórugásszerű játékvezérléseket. Akár eventek tervezésében is komoly szerep juthat ilyen és hasonló eszközöknek.

Hosszú ideje nem írtam ennyi jót egyvalamiről, mint erről a felhőről. Pedig még azt sem tudom igazán, hogy mennyire megérős vagy mennyire nem. De hatalmas lehetőségek vannak egy ilyen, vagy hasonló játékirányításban. Olyanok, melyekkel mind a szolgáltató, mind a szolgáltatást igénybe vevő jól járhat.

14. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Ez most nem csak Neked, hanem úgy általában Mindenkinek. Csak most pár mondatod kapcsán jutott eszembe, azért írok a Te hsz-edre.

S akkor időtlen időkig cseszegetem. Na ne, mert csak az időmet rabolja.
    Az a jó, ha ahogy kirakod úgy marad és adja azt a pontot, amit megérdemlek. Ha sokáig rakom ki úgysem kapok sok pontot. Nekem így logikusabb lenne. Amúgy is, ha nem sikerül elsőre, az ember ideges lesz, nyuszizik, aztán még rosszabb eredmény lesz. Meg majd ki-be lépegetek, mint a kincskeresősben ? Na még álmomban se jöjjön vissza. Bár jöhet, de vevő nem leszek rá.
    Jobb szerettem volna, egy laza, minden stressztől mentes eventet. Mert amikor időre kell valami, az valamelyest stresszes. Kis drukk még mindenkiben van.
    A játék kapcsán bizton állítom, a drukkból nálam egyre kevesebb lesz :) Annyira nem érdekel már mi lesz egy event végkifejlete.
    Mind1, majd immel-ámmal csinálok valamit, ahogy időm engedi. :)
    Azért amikor már fél nap, 1 nap után nem foglalkoztat mi van a farmon, leérett, nem érett, 1 állat lesz v 2, az azért már jelent valamit.... S nem csak az időhiány juttat ide sokszor, hanem maga a játék leamortizálódása, a játékosok semmibe vevése. Pedig időt bármikor kiszorítanék, ha akarnék.

No, ez így igaz.
    Azért van sok gagyi felhő, mert azt gondolják, hogy ha véletlenül valaki lemaradt egy előzőről, lehet ezt meg tudja csinálni. Vicc. S a többi, aki megcsinál mindent?
    Nem tudom, de néha az az érzésem, hogy a készítők nem játsszák ezt a játékot.
    Ami egyszer elment, az elment. Hagyni kell a csudába. Jöjjön a következő játék, új elemekkel, új kincsekkel. Na persze, majd, ha véletlenül a farmmal álmodom :D

Döbi65, Kuzdern és Leho69 kedveli ezt.
  15. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Még annyival kiegészíteném, hogy akiknek már van rúnája (10%) és gyorsított malma (50%), azoknak 2 malom használata esetén 15 óra 45 perc lesz a 70 db gyorsító rúna darálása (35-35 db esetén). Akik még ezt az új felhősort is bevetik, akár 15 óra 3 perc alatt végezhetnek a darálással.

Szia :)

Nekem számít az is, hogy minél többet hozzak ki egy eventből, ha már egyszer foglalkozom vele. Az időbónusszal szerintem nem lesz nehéz hozni a +10 pontos bónuszt (szerintem egyetlen kilépésre sem lesz szükség), de jó tudni, hogy bármilyen hiba esetén ki lehet lépni és újra lehet kezdeni, nem vész el semmi. Nem csak az okozhat hibát, ha lassan festek, hanem akár az is, ha elmegy a net, vagy játék közben érkezik egy telefonhívás, és még sorolhatnám ;)

HéricsBáró, SzilvaG, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  16. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Leho!
    A tortanal fotoztam es mardat igy is par masodperc amig elkezdhettem a torta sutest , ennel nem latom ezt a lehetoseget mert rovid az ido , majd gyakorlok a lanyom farmjan , koszonom a jo tanacsot .

Döbi65, genka53, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Eventezők!
    Kedves Játékosok!

A "hímes tojás festő" event élő, online!

Győződjetek meg az eventóra kijelzőjéről látható-e az event ikonja, majd indítsátok az aratást, kezdődjék az event!

Sikeres játékot kívánunk!
    a Farmerama csapata

HéricsBáró, rozo52, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Nos, a felreppenővel nem lesz gond. Nálam, 13PP-vel, minden egyes 1x1 mező adott felreppenőt.
    [​IMG] felreppenővel kezdek (+50 kiskosárból).

Első minijáték eredménye:
    https://i.ibb.co/C5YssT0/asd1.png

Sok sikert kívánok mindenkinek!

19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

3 terület krókusz 515 db felröppenőt adott 12 db Pannival.
    A 69. db időzítő bónuszt már neki is álltam legyártani, a bahamás malom is használható!;)
    Hú de egyszerű volt kifesteni az első tojást, remélem a többi is ilyen könnyen fog menni.:)
    Sok sikert kívánok mindenkinek!

Döbi65, rozo52, Fuhur és 11 más kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Krókusz, Bahán fák kereken 500 db felröpi....panni nélkül...:p

Döbi65, genka53, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.