Visszajelzés Helgrid feladata - eventcsevegő

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by -Sudden-, Aug 6, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

195 vote(s)
    52.0%
  2. 2

16 vote(s)
    4.3%
  3. 3

9 vote(s)
    2.4%
  4. 4

3 vote(s)
    0.8%
  5. 5

12 vote(s)
    3.2%
  6. 6

2 vote(s)
    0.5%
  7. 7

7 vote(s)
    1.9%
  8. 8

13 vote(s)
    3.5%
  9. 9

15 vote(s)
    4.0%
  10. 10

103 vote(s)
    27.5%
  1. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

gratulálok, nekem nagyon lassan megy, sokáig kell lövögetni, hogy végre kinyiljanak a lakatok...vagy valamit rowsszúl csinálok,.....

szellorozsa and feki13 like this.
  2. milanzs

milanzs Fórumelemző

szellorozsa and zsani_apja like this.
  3. feki13

feki13 Fórum ezredese

Köszönöm! Toma játékmódját választottam, távolabbról kezdem és úgy haladok Helgrid felé, így az elején elég sokat kattintok a vége felé viszont jóval kevesebbet, emellett ha több soros a dolog akkor is addig lövöm míg a legtávolabbik sor ki nem virágzik. Így haladok visszafelé, ha túl sok olyan jön am rombolna így átengedem, ezáltal nemm pusztítja azokat a sorokat amik már készen vannak. Utolsónál meg én is elengedem az egeret majd a játék megoldja maga.

szellorozsa likes this.
  4. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!

Hatalmas hála és köszönet Tomának a részletes tervért.

Pénteken a "nagyobb", tegnap a "kisebb" farmon sikerült végeznem.
    Először letermeltem a növényeket és utána kezdtem a játékot.

A játékot Kliensben játszom már jó ideje.
    A képernyő bal oldalára tettem a játékot, a jobb oldalon pedig megnyitottam Toma írását.
    Ezt követtem lépésről lépésre:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-2#post-1460345

Közben többször a bal alsó sarokban lévő Kazamatatérkép segítségével ellenőriztem, hogy melyik teremben vagyok éppen.
    Érdemes Toma térképét jó alaposan megnézegetni:

A 2-es, a 6-os, a 13-as és a 22-es termekbe berajzolt fekete vonalakat nem lehet "átlépni".
    Ezek a termek meg vannak osztva, ezért több irányból kell őket megközelíteni.
    (Ezt Toma be is rajzolta nyilakkal.)

A Kazamatatérképen jól követhető a haladás. Megmutatja, hogy éppen melyik teremben vagyunk.
    Mutatja, hogy melyik teremben van még olyan láda, amit nem nyitottunk ki.
    A játék végén minden teremben csak a lufik maradnak (és a színes átjárók jelei).

A játék nagy türelmet igényel. A madzag nálam is elszakadt többször.
    Én előbb a távolabbi mezőket raktam ki, és onnan haladtam sorról sorra.
    Az utolsó sort szinte mindig a játékra bíztam, mert ott mindenféleképpen kidurrannak a lufik.

Aki végzett annak gratulálok, a többieknek rengeteg türelmet és sikeres, jó játékot.