Visszajelzés Helgrid legendája - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Ableotory, Oct 23, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed May 22, 2025.
  1. 1

361 vote(s)
    55.2%
  2. 2

17 vote(s)
    2.6%
  3. 3

14 vote(s)
    2.1%
  4. 4

6 vote(s)
    0.9%
  5. 5

14 vote(s)
    2.1%
  6. 6

7 vote(s)
    1.1%
  7. 7

14 vote(s)
    2.1%
  8. 8

41 vote(s)
    6.3%
  9. 9

29 vote(s)
    4.4%
  10. 10

151 vote(s)
    23.1%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Rendben van ! Köszönöm !

Othep and Farm_Tadity_ like this.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Zsóka!
    Javaslom olvasd el -BombadilToma- egyszerűsített útvonalát, amivel megvan a felhő és egyszer a 3 db felhőre való dekor. Az event leírásból meg nézd meg a videókat.
    Az evant ablak bal alsó sarkában van a kazamatatérkép, ott az látszik, hogy éppen melyik teremben vagy, és aszerint tudsz tovább haladni.

Sziasztok! Szép estét mindenkinek! :)
    No, kérem, ember tervez, Genka végez :D.
    Csak nekiveselkedtem ennek az új típusú eventhez, mert M.Tv. könyv szerint is jár nekem (is) a pihenőidő, itt a nagy pakolászás közepette. ;)
    Az első termeknél én is, azt se tudtam, hogy merre járok, de aztán a kazamatatérkép nagyon jól navigálta a játékomat.
    Mindig amikor egy-egy teremmel végeztem, bejegyeztem a rajzomra, közben figyeltem -BombadilToma- 108. hsz-ében leírtakat. Először azt csináltam meg, utána, mivel volt bőven kulcsom, végig-mentem azokon a termeken, ahol nem jártam még. És be is zsebeltem minden nyereményt.
    Volt egy bakim, jól megszívattam magam, mert az 5. teremben nem nyitottam ki a 3 FA-t adó kincsesládát. Úgyhogy szegény menő-manót megsétáltattam alaposan, mert szinte végig kellett kattogtatni a termeket, mire meglett a kihagyott láda.
    A másik kettő farmon is megvannak a kulcsok, majd valamikor lejátszom az eventet azokon is. :)
    De, hogy a dekorokat felrakom-e a felhőre, az még erősen kérdéses, mert bár nem vagyok nagy TP-vadász, azért nem árt, ha a zöld csík is gyarapszik.;)
    Mutatom, miért kérdéses a dekorok felhőn való landolása, s mivel erre még rájön a sok felhőről és a tojástartó-beli dekorok által aktiválható bónusz, ezért az komoly értékű dekorrá alakítja:
    [​IMG] [​IMG]
    Gratula a végzetteknek, és sikeres további játékot mindenkinek! :D:inlove:

3. ÍziszGaia

ÍziszGaia Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mindkét láda nyitva, és semmi rubin. 1-es szint... Nem vágom a játékot, pedig már a segítséges youtube-os videot is végig néztem, amit itt valamelyik topicban találtam... nem látom mi nem stimmel. Nincs rubinom, nem tudok tovább lépni... Valaki meg tudná mondani mi a játék lényege? minden kockát is végig jártam, hátha valamit nem találok... Help me pls.

genka53 likes this.
  4. brildiko

brildiko Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Évek óta ez volt az első event,ami feladta a leckét....a legnehezebb számomra a tájékozódás volt,sokat bolyongtam valamerre..miután sikerült a térkép segítségével tájékozódni,minden sokkal egyszerűbb lett.Az jó,hogy a minijáték nem kért eventnövényt,mert akkor esélyem nem lett volna végezni,és szerencsére az sem számított,mennyi idő alatt végzek vele.A másik saját bakim,lövöldözésnél zavart a szövegbuborék...mire valamelyik segédlettel rájöttem, nem szegény figurát kell bökdösnöm,elég az alsó sarokban a jogart nyomogatni...Tehát a forumozók segítsége nélkül feladtam volna. tehát köszönöm

5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    A különleges kellékek kincsesládákból szerezhetők meg, bizonyos termekből:
    KépNévMegszerezhető
    [​IMG]Zafír18. sorszámú teremben megtalálható egyik kincsesládából szerezhető meg.
    [​IMG]Jáde1. sorszámú teremben megtalálható egyik kincsesládából szerezhető meg.
    [​IMG]Rubin24. sorszámú teremben megtalálható egyik kincsesládából szerezhető meg.
    Az eventleírás részletesen tartalmaz minden információt a játékhoz.
    Fentebb Zsókának írt válaszomat olvasd el kérlek, hátha az is segít.

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérlek, hogy farm név és farm ID szám megadásával a segítségkérő topikok egyikébe írj, ha problémád van és szeretnél pontos útmutatást kapni. Az adatok nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni, hogy célzottan segítsünk.
    Várjuk az adatokat, pl. ide: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/
    Sok sikert!

7. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

sziasztok ! a 21 -es minijátékot lejátszottam,nagy nehezen kivirágzik mindkét virág, és nem tudom megszerezni a piros zsetont adó ládát., így a kazamatakulcsot sem adja, pedig kérhetném
    sőt, újra kezdette velem a mini játékot. ez normál?
    gazda név : Boccio71
    ID : 2121759

Last edited: Oct 27, 2024
  8. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

voltak hibák a játékban az egyik éppen ilyen volt. Irj a segitségkérő topikba mert lehet hogy nálad is ez a hiba. Bár kijavitották de hátha ujra előjött. Mindenesetre fordulj a moderátorhoz segitségért. https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/

9. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Kuzdern likes this.
  10. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Nem olvastam végég a fórumot,
    kérdésem, mikor van vége a teljes játéknak?
    Megszereztem az utolsó elemet a paszulyra, végülis az megvan, ezután van még pálya?

-Holdfeny-. likes this.
  11. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Ha nem irta ki hogy befejezted, akkor még van terem amiben nem jártál. A 21-es teremben van egy térkép ahol meg tudod nézni hogy mennyit csináltál meg. A 21-es terem az ahonnan indulsz ahol a portálok is vannak. De ha a felhő és a rávaló kitehetők megvannak és többet nem akarsz akkor elvileg nem kell továbbmenned. Csak ha minden ajándékot meg akarsz szerezni és a második kitehetőket is mindenből.

12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok! Ha van kedved és hozzávalód, érdemes tovább menned. Piccolót is rejt a 23 teremben a láda. ;)
    Jók a dekorok tulajdonságai is. Hajrá, ügyes vagy, meg tudod csinálni, ha eddig boldogultál. Idő is még 107 óra van az event végéig.
    Majd ha végeztél, ez a felugró tábla jelzi, hogy nincs tovább.:)
    Sok sikert, szép 7végét kívánok!

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Helgrid gratulációját várom én is...:music: De egyszerűen nincs kedvem hozzá... pedig legalább a felhőig el kellene menni....;)
    No majd talán délután....:music:

mucus252 likes this.
  14. Sali~*.*

Szia!
    Kapd össze magad, nem olyan nagy ördöngösség! Termelj, járasd a malmot és irány a játék! ;)
    Nem is értelek, jók a dekorok, még piccoló is van, meg idő is bőven, gyerünk, gyerünk.

15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A térkép bal felső sarkában tudod megnézni, mit nem teljesítettél még.
    Játékot, ládák nyitása, portálok és a 3 ékkő.

16. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólásokat, nélkületek, valószínüleg még mindig a 21. mezőn toporognék.
    Már az is gond volt, hogy az ajtókat nem találtam, azt hittem, a kis mezőkön kell végig menni, nem gondoltam, hogy az egész egy terem.

17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nehezen tudom elengedni az első olvasatra eluralkodó rosszulétet....:wuerg:
    van idő...8) csak kedv nincs...:oops: Pedig a felhőig el kellene vánszorogni...;)
    Szóval dolgozom az ügyön....

18. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok --- segítenétek!
    Kicsit késve elkezdeném az aktuális eventet,de az első 2 minijátéknak befejezése után csak az egyik ládát tudom ki nyitni-miért?(igenre nyomva-sétálgat). Kulcsom is van már(több is),de ajtót mikor kérdezi ki nyitom-e?, igen gombra nyomva elmegy a karakter és nem nyitja ki.
    Nagyon kezd idegesíteni-ti,hogy csínáltátok?

19. Sali~*.*

A malomtermékeid meg vannak? Ha igen akkor uccu neki. Nagyon egyszerű az event. Elkezded a rajtnál. Lelövöd a vödröket, kinyitod a ládákat, esetleg rányomsz bal oldalon alul a Kazamata térképre, itt látod, hogy vannak-e még nyitott ajtók. Figyelj, nyiss ki minden ládát, hogy később ne kelljen visszamenni. A Kazamata térkép megmutatja, hogy merre menj tovább. A széleken vagy alul, felül, vagy jobbra, balra tudsz közlekedni, és vissza. Kb. ennyi. Hol a játszani jó kedved?:)

20. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Az egyik kicsin lejátszottam az első két minijátékot, mindkét játék után átvettem - megszereztem a jutalmakat és léphettem a következő teremben.
    Ide nem kell kulcs, csak beültetni mindkét oldalon a kockákat, ajikat átvenni és fent a félköríves ajtóig felmenni, rákattintasz és a következő szobában vagy, ahova szintén nem kell még majd kulcs, ha végeztél.

Thread Status:
Not open for further replies.