Visszajelzés Helgrid legendája - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 23.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 22.5.25.
  1. 1

361 szavazat
    55.2%
  2. 2

17 szavazat
    2.6%
  3. 3

14 szavazat
    2.1%
  4. 4

6 szavazat
    0.9%
  5. 5

14 szavazat
    2.1%
  6. 6

7 szavazat
    1.1%
  7. 7

14 szavazat
    2.1%
  8. 8

41 szavazat
    6.3%
  9. 9

29 szavazat
    4.4%
  10. 10

151 szavazat
    23.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Már írtam...5. terem.

2. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Miért nem olvasod el amit irnak neked? Amikor megirtad én válaszoltam is rá. Leirtam az utat. Három hozzászólással e fölött.

Ui.: Sajnálom a jószándék és a türelem megvolt bennem de mára feladtam. 45 percet vártam. Talán majd holnap.

Utoljára szerkesztett: 29.10.24
  3. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !Sokszor elolvastam az ismertetőt,de mindig nagyon homály volt az egész.Letermeltem az összes gaz,meglett a malomtermék mind.Hozzákezdtem lépkedni,ahol lehetett mentem,ahol nem visszafordultam.Tegnap meglett a felhő,de a piccoló nem /piccoló gyűjtő vagyok/. Ma a térképet leírtam egy lapra majd hozzákezdtem lépegetni ,közben ellenőriztem bal sarokban levő térképet.Így sikerült az összes ajándékot,piccolót megszerezni.Visszagondolva nem is volt nehéz,jöhet a következő ilyen event.Lehet rajta gondolkodni,nem a megszokott.A minijáték nagyon szórakoztató volt,először a legtávolabbit kellett lőni majd mindig a közelebbit.A felhő beüzemelve.
    Nagyon köszönöm a térképet,nagyon nagy segítség volt.
    Aki végzett gratulálok,aki még csinálja kitartást kívánok.

Sárika555, -Ilona53-, Dolphin és 4 más kedveli ezt.
  4. jneicus

jneicus Járnitanuló

Sziasztok! Készen lettem az eventtel, és nagyon tetszett! Végre egy olyan szórakoztató, gondolkodtató játék, ami már régen volt. Az elején, amikor elolvastam a leírást, kicsit zavart volt minden, de amikor elkezdtem és haladtam vele, kifejezetten élveztem a feladatok megoldását! Máskor is szeretnék hasonló feladatokat, játékokat! Gratulálok !!

Dolphin, Domos52, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  5. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Sziasztok!
    A 19-es teremben vagyok. Miért nem tudom kinyitni a megérdemelt ládákat (pl. a 24 szupertápot) a játékok lejátszása után? Majd ha kilépek a játékból és utána visszalépek, mindig egy 2-vel előtti teremben találom magam. Miért? Segítenétek?

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy az a topik első bejegyzésében is szerepel, s már sokszor megírtuk, az eventcsevegő nem alkalmas hely segítségkérésre. Erre vannak a Segítségkérő topikok, ott mindig gyorsabban kapsz moderátori segítséget.
    Most kivételesen itt válaszolok, de a jövőben ne elnézést kérj, hanem a megfelelő topikban tedd fel a kérdésedet, köszönöm, ha figyelsz erre.
    Az összesítőt megnézve még két minijátékot kell lejátszanod, és 6 Kincses ládából nem vetted át még az ajándékot. A felhősort megszerezted már, 2024-10-29 21:27:50-kor nyitottad ki a ládát.

upload_2024-10-30_7-31-42.png

Az ismertetőben megtalálható táblázatban felsorolásra került, mely teremben mit tudunk megszerezni a ládákból:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája.25535/#post-1408278

Megnéztem melyik termekbe kell még eljutnod, hogy az eventet teljesen be tud fejezni.
    Jelenleg a lila színnel jelölt teremben vagy, 5 termet kell még felkeresned, ezeket jelöltem a térképen:
    - az 1-es számmal jelölt teremnél még az ajtót is ki kell nyitnod, ebben egyáltalán nem jártál még,
    - a 2-essel jelölt teremben a jobb felső sarokban bujkál a láda a virágoknál, míg a 3-as teremben,
    - a 3-as számmal jelzett teremben van a másik Mini-játék amit még le kell játszanod, s akkor itt is meg tudod szerezni a Kincses láda tartalmát,
    - a 4-es számmal jelölt teremben a jobb alsó sarokban van az át nem vett láda,
    - az 5-s teremben szintén a jobb alsó sarokban keresd majd a ládát.

upload_2024-10-30_7-57-27.png

Sok sikert a befejezéshez!

7. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Szia irjál a segitségkérő topikba. A moderátor ott meg tudja nézni mi lehet a baj
    https://board-hu.farmerama.com/forums/kérdések-és-válaszok-kezdőknek-és-haladóknak.283/

8. Dolphin

Szia,
    nagyon szívesen segítek, ehhez kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t egy Segítségkérő topikba, például ide:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/
    A mini-játékhoz tartozó ládáról csak akkor kerül le a lakat, ha a Mini-játékot befejeztük. Ha az előtt lépünk ki, hogy készen lennénk, akkor újra kell kezdenünk a láda megszerzéséhez.
    Várlak a megfelelő topikban.

9. Dolphin

Szia,
    Játékostárstól kaptál már az #522-es hozzászólásban segítséget, ha ezek alapján sem boldogulsz, akkor várlak egy Segítségkérő topikban, Farm név és Farm ID megadásával.
    Ahhoz, hogy az 5-s teremből a 9-es terem felé folytatni tud az utadat, először az 1-es teremben át kell venni a ládából a Jáde-t.
    upload_2024-10-30_8-10-23.png
    Itt pedig át tudod nézni az általam készített összefoglalót:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-25#post-1409559

Sok sikert a folytatáshoz.

Farm_Tadity_, vihence, -Ilona53- és 2 más kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    ha a problémád továbbra is fennáll, gyere egy Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával.
    Például ide, de másikat is választhatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/
    Ezek nélkül sajnos nem tudunk segíteni!
    A lakat a ládáról csak akkor kerül le, ha a Mini-játékkal teljesen végeztél, azaz az összes termőföld kivirágzott.

11. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

na megint egy számomra értelmezhetetlen event azt sem tudom,melyik teremben vagyok,csak kattogok össze-vissza.Miért nem tudták úgy készíteni,mint máskor,hogy tudjuk hova lehet (kell) menni?Szerencsére már nem érdekel,ha valamit nem tudok befejezni.Ezen a szinten már szinte minden értelmét vesztí.(baha,tp és csp növelők,gőzösök,mostmár a szezon is,titokfák és ólak stb.,mert nincsenek benne újdonságok) ennyi.

12. Dolphin

Szia,
    az event akkor van készen, ha minden teremben jártunk, lejátszottuk a Mini-játékokat és begyűjtöttük a Kincses ládák tartalmát.
    Többen hoztak már itt a csevegőben segédleteket, nem tudom ezeket olvastad-e már, nézd meg őket, akár többször is.
    - -BombadilToma- (minimum útvonal a felhő és dekor megszerzéséhez)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-5#post-1408459
    Ők ketten a teljes event teljesítéséhez hoztak leírást:
    - Farm_Tadity:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-22#post-1409299
    - PZoli64:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-18#post-1409036
    Én is készítettem egy kis segédletet:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-25#post-1409559
    Ha ezek alapján sem boldogulsz, akkor kérlek, gyere egy Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával, s adok tippet a folytatásra, tennivalóidra.
    Ne add fel, még holnap estig sok időd van!

13. gazdácskata

gazdácskata Utánpótlás-írogató

Sziasztok. A 9. teremben végképp nem tudok bemenni ,miért? Lassan feladom a játékot.

14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Ha az 1-es teremben megszerezted a Jádét, lefele mész az 5-ös kamrába, és onnan lefelé a 9-es teremben vagy már

Swartsch, Farm_Tadity_ és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    ne add fel. Ahogy azt a Játékos társad is írta, az 1-es teremben az egyik ládában találod a Jáde követ. Menj oda vissza, vélhetően nem nyitottad ki még azt a ládát (lehet nem is jártál még az 1-es teremben)
    upload_2024-10-30_10-15-38.png
    Ha nem boldogulsz, gyere, kérlek Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával.

Swartsch, Farm_Tadity_ és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

Én a térkép segítségével lépegettem, amit köszönök szépen a készítőjének!
    Egész gyorsan haladtam, már teljesen kész is vagyok az eventtel. Pedig először nagyon
    megrémültem, el sem akartam kezdeni. Mindenkinek ajánlom a térkép használatát.
    Kitartás, jó játékot aki még nem végzett vele.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.10.24
  17. Dolphin

Kedves Játékosok!

A holnap 14 órakor induló Nagy lakoma event miatt a Varázsfa 2024.10.31-én 14:00 órától a Nagy lakoma event felröppenőjét fogja adni.

Kérjük a fentiek ismeretében tervezzétek az event utolsó óráit majd.

Megértéseteket köszönjük,
    a Farmerama csapata

18. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

kiöszönöm szépen a segítő szándékot.

Dolphin és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Vasárnap kezdtem el a kisfarmomon is az eventet. Nem volt szinte semmi extrám , komfortban termeltem az e-gazt és vittem végig az eventet. Felröppenőt gyűjtöttem az eventezés előtt, majd a komfortok is adták területenként a 44 felröpit, szóval volt bőven.
    ma estefelé végeztem:

Hasonló képet kívánok mindenkinek aki még küzd az eventtel.
    Jó játék volt, remélem találkozom vele még :)

20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

meg van a felhő....:music:
    ez egy rémes event volt... illett a hónap tematikájához...;)

-sanele- és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.