Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Városi projektekben ma nem kellett Gazdaköri feladatot teljesítened, egy Megrendelőt kellett kiszolgálnod. A Megrendelők Menyét Menyus, Lee Ba és társai :).
    Úgy látom, időközben rájöttél Te is, mert mind a 4 feladaton pipa van már.
    Ha még nem olvastad ezt a topikot, érdemes bekukkantani:
    <<Városi projektek>>
    Sok sikert a folytatáshoz!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Most nyitottam én is több mint 10000 fagyos móka ládáját. Ládanyitások előtt felírtam a legfontosabb cuccaim kezdő mennyiségét (FA, szupertáp, stb.), hogy tudjam, mennyivel gyarapodtam egy év alatt, amióta gyűjtöm a ládákat.
    A zöld gombra kattintva pár másodperces napraforgózás, majd utána semmi nem történt. Nem jelent meg felugró ablak, és nem tűntek el a ládák sem. Újra megpróbáltam, ugyanez. Területet váltottam, a ládák ugyanúgy ott voltak, de nyitni nem tudtam. Újraindítottam a klienst, a ládák már nem voltak meg.
    A fagyos móka láda volt az első olyan kibontott ládám, ami adott szupertrágyát. Ellenőriztem a mennyiséget, és láttam, hogy a felírt kezdő készlethez képest nőtt a darabszám. Ugyanezt tapasztaltam a Kacsa Kata szupertrágyájánál is.
    Vagyis a hiba ellenére a ládabontás megtörtént, nem ment a levesbe a tartalma. Csak nem kaptam értesítést arról, mit bontottam.
    Annyiban igazad van, hogy érdemesebb kisebb mennyiségeket bontani egyszerre (velem ilyen még sosem fordult elő, pedig 20 ezer felett is bontottam már); most éppen ilyen a játék... És az is fontos, hogy ha fellép egy ilyen (vagy bármilyen) hiba, akkor újra kell indítani a játékot, mert onnan kezdve sanszos, hogy más is hibás lesz.

Utoljára szerkesztett: 29.12.25, 09:04
    Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    kérlek, minden segítségkéréshez hozd a Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül nem tudunk segíteni. Most kivételesen visszakerestem előző bejegyzésedből.
    Eddig 45 Kvízkérdést válaszoltál meg a Játék naplója alapján, mindegyik hibátlan volt. Ez 45 x 4 Trivia pontszám, ami 180.
    Eddig elköltöttél az eventboltban 112-t, a Pajtádban jelenleg van 68 db: 112 + 68 = 180
    Én nem látok Nálad semmilyen problémát.
    Megértésedet köszönöm, további sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. zúza102030

zúza102030 Utánpótlás-írogató

Szia! A Gyopárvölgybe az alpesi sárgabarackfát nem tudom leszedni beérés után. Az ikon is sötét.
    ID: 6008586
    zúza102030
    Köszi a választ!

5. -BombadilToma-

Szia!
    A Gyopárvölgyben a pajta nem végtelen. Ha nem tudod a fát betakarítani, akkor az azért van, mert megtelt a fatermés tárolód. Használj fel belőle, utána már menni fog az aratás.

Synodendron és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Elnétést és köszönöm a válaszodat. Ezt a részét értem, így is van. A 3 almásra megkaptam,de a puncsosnál ahogy írtam nem, mivel mielőtt válaszoltam volna eltünt és kipipálta. Et a 4 db. hiányzik. Végig vittem a játékot, a fogaskereket meg is kaptam. Az érdekelne hogy miért tünt el és pipálta ki.
    macimami1958
    31461846

7. zúza102030

Köszi a választ! Sajnos nem ez lehet a probléma. A tároló szerint 36/900 van.

8. -BombadilToma-

Újra elolvastam a kérdésedet, és azt hiszem félreértettem; elnézést kérek. Te kivágni akarod a fát. Ez esetben a fatuskó tároló vagy a zöld üzemanyag tároló lehet tele.

9. Marilla7

Marilla7 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Most gyűjtöttem be az ezüstkulcsokat. Azaz, csak gyűtöttem volna, mert 2 begyűjtésnél nem kaptam meg, csak egynél. 15 kulcsom volt a begyűjtések előtt, és most 16 van, úgy, hogy mindet begyűjtöttem.
    Megköszönöm, ha utánanéztek.

Jaj, elfelejtettem:
    Gazda: Marilla7 ID: 51649535

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.12.25, 13:33
  10. zúza102030

Én kérek elnézést! Nem volt pontos a fogalmazásom. A tároló szerint kis fatuskó 58/60, a zöld üzemanyagnál gyújtófa 36, zöld üzemanyag 1471, összesen 1507/52000 van.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    továbbítottam a Központ részére jelzésedet, amit én láttam a Játék naplóban azt mind hoztam Neked.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm.

macimami1958 kedveli ezt.
  12. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    Az Alpesi sárgabarackfa a kivágásakor 3 kis fatuskót ad. Az már nem fér be nálad, mert a fatuskó-tárolódban csak 2 üres hely van a 60-ból (ezt jelenti az 58/60).
    Készíts a fatuskókból faanyagot, utána már ki fogod tudni vágni a fákat.

Utoljára szerkesztett: 29.12.25, 10:50
  13. zúza102030

Nagyon köszönöm a segítséged! Így már sikerült.

-BombadilToma- és Sylja kedveli ezt.
  14. moric67

moric67 Fórumprofi

Szia! gyakorlatilag egy termőterületen sem működöttem
    bontottam mindent ráment a visszaállításra mutatta.hogy rendben visszamentem a területre
    ahol elvégezte a visszaállítást ugyan az volt mint amit lebontottam
    ezt tőbbször imételtem ki belépés iismét próba minden igyan az ismét teljes törlé kézzel megcsináltam
    így rendben is van! talán majd helyreáll nem kell vele foglalkozni Köszönöm!
    nekem ilyen képmentés amúgy sem megy
    moric67
    ID10901150
    Köszőnőm!

15. Dolphin

Szia,
    ha semmi nem megy, akkor érdemes egy ki/be lépést végezni. Ha a következő alkalommal is használnád és nem működik, s látod, hogy van Moderátor szolgálatban, akkor ne végezd el kézzel, jelezd, és ránézünk Nálad.
    További jó játékot!

moric67 kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    a Központi ellenőrzést követően jóváírásra került 4x Trivia pont részedre. A probléma oka nem volt kideríthető utólag.
    Javasolt a Mini-játékok előtt egy friss belépést eszközölni, ha régóta vagy bejelentkezve a Játékba.
    További jó játékot!

17. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Köszönöm szépen a munkádat és a türelmedet velem szemben. Megkaptam a 4 trívia pontot.

18. Marilla7

Előre elnézést kérek, de újra megkérném a segítséget! Fontos lenne, mert meglenne a mostani aratással a 20 kulcs a továbbjutáshot
    Az alábbi levelet ma 10:34-kor írtam:

Most gyűjtöttem be az ezüstkulcsokat. Azaz, csak gyűtöttem volna, mert 2 begyűjtésnél nem kaptam meg, csak egynél. 15 kulcsom volt a begyűjtések előtt, és most 16 van, úgy, hogy mindet begyűjtöttem.
    Megköszönöm, ha utánanéztek.

Gazda: Marilla7 ID: 51649535

Még egyszer köszönöm

19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérésedet elvittem ellenőrzésre, amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga hozom a választ!
    Addig türelmedet kérem!
    Köszönöm!

20. Marilla7

Nagyon szépen köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdésemmel. :)