Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Én nem látok nálad hibát, főleg, hogy már összes ingyenes ajándékot elküldted ma.
    Csak a szokásos procedúrát tudom javasolni, mivel központi hibáról nincs jelenleg tudomásunk.
    További jó játékot!

2. Luminary

Szia!

Farm ID, Farm név?

3. Luminary

Szia!

Valóban, de pár lépés után betölt. Váltogattam én is a lehetőségek között és így bejön a User ID szerinti lista is. Kicsit több idő kell most neki.
    Várj egy kicsit amikor elküldöd az ajándékot, ne lépj ki azonnal. Valószínű, hogy lassabb a kommunikáció a szerverrel, azért nem érzékeli, hogy már küldtél adott embernek ajándékot.

További jó játékot!

4. qqce

qqce Junior szaki

Szia, igen egyesével elküldtem az ajándékokat, de azért köszönöm hogy ránéztél.

Luminary kedveli ezt.
  5. aignerkrisztina

aignerkrisztina Utánpótlás-írogató

én is kínlódok délután óta :(

6. kikike02

kikike02 Junior szaki

Sajnos én is belefutottam ugyanebbe a hibába.

7. Enikő65

Enikő65 Fórumprofi

Sziasztok !
    A játék nagyon lassú ,egész délután kínlódtam vele. Ha a Teliholdas terület aktív akkor mindig ez van . Ezt már többször figyeltem !! Talán valamit változtatni kellene ,hogy ne okozzon gondot.

bucy07 kedveli ezt.
  8. bucy07

bucy07 Fórum-zöldfülű

Nem tudom, hogy miért nem látjátok a hibát, de én már a második farmomnál nem tudok ajándékot küldeni. Vagyis az első ajándék elküldése után üres az a rész, ahol ki kell választani a szomszédokat! bucy07 8526493 Ja! És nagyon nincs időm vacakolni, ugyanis én holnap hajnalban kelek, és olyan munkám van, ahol kipihenten kell ott lennem! Szóval köszi, hogy a szomszédoknak nem fogom tudni elküldeni az ajándékokat!!!!

9. Luminary

Sziasztok!

A hiba továbbitásra került a Központba.
    A válaszig, javításig türelmeteket kérjük.
    Köszönöm!

Dolphin kedveli ezt.
  10. Apaasz2

Apaasz2 Fórum-zöldfülű

Gazda: Apaasz2 ID: 56329107 Nem csak a szomszédok ajándékozással van probléma, de mar a kerek forgatásnál nem jelenik a nyeremények és a forgatások száma

Luminary kedveli ezt.
  11. Luminary

12. gjozsi44

gjozsi44 Törekvő

Event még mindig nem működik, két napja, türelmes vagyok.

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    vizsgálják a farmodat továbbra is a Központban.
    Amint lesz eredmény, jelentkezni fogunk.
    Köszönjük további türelmedet.

gjozsi44 kedveli ezt.
  14. .lldiko52.

.lldiko52. Fórum-zöldfülű

Szia! .lldiko52. ID: 22233990 A szomszéd ajándékozásról időközben kiderült, hogy központi hiba. Az újrahasznosítónál sem jelent meg a már beadott termék összege, igy mégegyszer rányomtam. A frissités után láttam, hogy szerepel a beadás, igy buktam kb. 700/e terméket. Beragadt, de már nincs hozzá akkum.

15. Dolphin

Szia,
    sajnálom, hogy így jártál, de ebben nem tudunk itt a Fórumon segíteni. Sajnálom, hogy a második beadás előtt nem frissítettél, s így duplán adtál be dolgokat. Ha rendellenességet észlelünk, akkor minden esetben egy frissítéssel érdemes elsőként próbálkozni, mert az helyrehozza a pillanatnyi leszakadásokat.
    Megértésedet köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  16. vmuki04

vmuki04 Haladó

Tisztelt Modik!
    Régebbi eventekből maradt 1-2 tétel a pajtában, ami már nincs használatban. Nem nagyon zavaró, de el lehetne tüntetni ezeket?
    Pajta/növények/Jégvirág,Hokidendron,Fejvédőbokor,
    Pajta/táp/Téli kadinálispintyeleség
    vmuki04 ID:50521373
    Intézkedéseteket előre is köszönöm!
    M

17. Dolphin

Szia,
    mi nem tudjuk eltüntetni őket. A Központ tud róla, majd rendezik.
    Megértésedet köszönöm!

18. vmuki04

vmuki04 Haladó

Szia!
    Köszönöm a választ!
    M

19. panku.macsek6

panku.macsek6 Utánpótlás-írogató

Remélhetjük, hogy a napi ajándékozásnál nem kell többször ki-belépni, hogy a 3-7 ajit elkülhessük barátaunknak?

20. Dolphin

Szia,
    a hiba ma délelőtt javításra került, melyről itt írtunk:
    <<Közlemény>>
    Ha Nálad még probléma lenne, akkor kérlek, töröld a beragadt Sütiket a gépedről, s egy friss belépést követően próbáld újra.
    Ha ez sem segít, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.