Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján ezek az ellenőrző panel adatai, a könyvelési dátumokról:

Az asw016 és a rum007 farm is megkapta az ajándék szupertrágyákat, és KK szupertrágyákat!
    asw016
    6x10 db sztrágya érkezett 08:46:07-08:46:10 óra között,
    08:26:11 és 08:26:13 óra között 5x10 db KK szupertrágyája.

A rum007 farmra:
    08:46:07 órakor 6x10 szupertrágya
    08:26:13 órakor 5x10 db KK szupertrágyája érkezett.
    A rum007 farmon már használtál is mennyiségeket (KK szupertrágyát a készletből).

A szomszédajándékok érkezéséről tájékoztató felugró ablakokat ki is lehet kapcsolni a játékbeállításoknál.
    Ne felejtsd el a Mentés gombot megnyomni a módosítás után.

upload_2023-2-19_10-38-53.png

aws016 és stb_farmer kedveli ezt.
  2. angyal071

angyal071 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Régen, mikor nyitogattam a ládákat, a bal felső sarokban ott volt az info, hogy miket ad az adott láda. Most ezek hova tűntek?

3. Othep

Szia.

Az én farmomon még megvan az "i" betű...

Megjelenítési probléma lehet, frissítés, lépj ki be- a játékból, esetleg egy CCleaner segíthet.

4. angyal071

angyal071 Utánpótlás-írogató

Köszi!

5. tidroit

tidroit Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A Gyopárvölgy sok-sok problémája közül egy aprócska, jelentéktelennek tűnő hibára szeretném felhívni a figyelmet. Az ácsműhelyben a bölcsesség ösvénye alatt lévő feloldási karikákban mindenhol 'Old fel:' felirat szerepel, pedig ez ha felszólító mód, akkor helyesen 'Oldd fel', ha pedig kijelntő, akkor 'Felold(ja) kéne legyen.

6. Othep

Szia.

Ez már egy ismert hiba.

Azt azonban tudnod kell, hogy a játékon belüli név nem a mi kompetenciánk, csak javaslattal élhetünk a módosításra.
    Ezeket mi meg is tesszük, a többi nem rajtunk múlik.

Van egy fordítási hibák jelzésére kijelölt topik.
    Ha találsz hasonlókat, ide írd, innen továbbítjuk: https://board-hu.farmerama.com/threads/fordítási-hibák-jelentése.13183/

Köszönjük a jelzésedet. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. kisati51

kisati51 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A következő problémában szeretnék segítséget kérni! Múlt héten csütörtökön (febr.16.) a Gyopárvölgyben szerettem volna egy 1-es szintű Arborista jelvényt előállítani, mert már volt egy és kettő kell a következő fa, az Ansu barackfa kiváltásához. Csak alpesi sárgabarackot adtam be, elindítottam az átalakítást és az elkészülést a zöld pipával nyugtáztam. Viszont az elkészült jelvény nem került be azóta se a raktáramba. Utána írtam a supportnak, kaptam is visszaigazoló e-mailt: Ticket#2023021637003147 számon regisztrálták a hibajelzésemet. Viszont azóta sem kaptam választ. Utána két napig nem mertem újabb jelvényt készíteni, nehogy a beadott összetevők elvesszenek, de így meg nem tudtam gazdálkodni, mert csak gyűltek a gyümölcsök és az új fát sem tudtam kiváltani. Tegnap viszont (úgy gondolva, hogy nem várok tovább) készítettem egy új jelvényt (most minden rendben volt) és kiváltottam a fát is.
    Tisztában vagyok vele, hogy nem kell ugyanazt a problémát több helyen is megírni (nem is fogom, csak ide), de szeretném tudni, hogy tényleg eltűnt-e az a jelvény, megkaphatom-e, mert elég sok barackot kellett hozzá beadni.
    A választ és a segítséget előre is köszönöm!

8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Mivel már felvetted a Supporttal kapcsolatot, az ügyed további intézése nem tartozik a hatáskörünkbe.
    Számunkra a support válasza egy magasabb szint. Nem avatkozhatunk bele abba a levelezésbe.
    Kérjük, várd meg türelemmel a Supporter válaszát!
    Köszönjük!

stb_farmer kedveli ezt.
  9. kisati51

kisati51 Fórum-zöldfülű

Szia! Nagyon szépen köszönöm a választ! Akkor várok! Szép Napot!

smoldering kedveli ezt.
  10. Marcsi0075

Marcsi0075 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Marcsi0075 a farmom. ID: 3181100 nehezen lépek be de termelni nem enged. lefagy az egész farm. nagyon szeretem ezt a játékot de jó ideje már nem tudok játszani. tudtok segíteni?

köbüki51 kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem tudom milyen, melyik felületen játszol.
    Web-es böngészőből, vagy a kliens alkalmazással?
    Milyen összetevői vannak a gépednek, milyen operációs rendszer van, milyen a hardver elemköre.
    Milyen a net szolgáltatás, amit használsz.

Talán szerencsésebb lenne egy informatikai ismeretekkel rendelkező jó ismerősödet kérdezni, akinek be is tudnád mutatni a játékot, hogy lássa, milyen gondjaid vannak.
    Áttekintené a gépedet, kiszűrhetné, hogy mi az, ami felesleges, nincs használatban, ... stb.

12. mszidi7

mszidi7 Fórum mestere

Sziasztok.Ma reggel aktivaltam az ajandek tenyeszto robotot de nem aktivalodik,meg tudnatok nezni mi a gond.Koszi.ID mszidi7 25049770

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A tenyésztő robot abban segít, hogy egyszerre több tenyésztést indíthass. A kész tenyésztések leszedéséhez aratógép kell.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. mszidi7

mszidi7 Fórum mestere

Igazad van ,ezt beneztem,koszi

-BombadilToma- kedveli ezt.
  15. pietro52

pietro52 Törekvő

Sziasztok!
    Az eventnél a 13. szint első részét már megcsináltam. A 12. szintnél megkaptam a mindent bele-bele alapot, viszont csak egy fejlesztést kaptam hozzá. A másik farmomnál a 12. szintnél már rá tudtam tenni a fejlesztéseket úgy hogy már jár az átokláda, itt viszont nem.
    Előre is köszönöm ha utána tudnátok nézni.
    ID27405329

16. Othep

Szia.

Kérlek, ellenőrizd le, hogy minden farmodon ugyanazokat a feladatokat csináltad-e meg.
    Ugyanis felhívtuk a figyelmeteket, hogy az egyes dekorokhoz tartozó fejlesztések megszerzési lehetősége le van korlátozva az eventben.

Ez azt jelenti, hogy nem lehet most megszerezni az összes fejlesztést, hanem ez a teljesített szintektől függ.

Bővebben erről az eventleírásban a dekorok részletezésénél olvashattok, itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-hóembernapot.23311/#post-1309368

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. pietro52

pietro52 Törekvő

Zavaró hogy mindegyiknél ugyan az az ajándék, ezért lehet hogy nem azt az oszlopot csináltam meg. Ezek szerint akkor már nem lehet hozzájutni ehhez a fejlesztéshez?

18. Othep

Amit nem szereztél meg, az sajnos utólag nem beszerezhető.

Nem fejleszthető fel az összes dekor teljesre.
    Választani kellett a felkínált lehetőségek közül mindenképpen.

Amit jó tudni még:
    - Ugrabugra 1-4 (alap és 3 fejlesztésű), ha a maxon van;
    - Bele a közepébe 1-5 (alap és 4 fejlesztésű), ha maxon lesz;
    - Kötélhúzás 1-5 (alap és 4 fejlesztésű) ha maxos.
    Ez egyszerre (mindhárom dekor) maxosan nem lehet meg az eventből!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. evas55

evas55 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! evas55 vagyok ID2060566. A farmom összes területe működik, kivéve a paszuly felhősort. Napok óta nem enged oda lépni, ha megpróbálom, utána semelyik területet sem tudom megnyitni.Kilépni sem tudok rendesen. Segítenétek? Köszi.

20. Othep

Szia.

Az alábbiakat ajánlom számodra, nagyjából ebben a sorrendben:
    - CCleaner-es géptakarítás
    - Böngészőváltás, ha nem klienssel játszol.

Ha az előzőek nem vezetnek eredményre, a gép illetve a router újraindítását is javaslom.
    Először a gépet kapcsold ki, majd a routert, pár perc pihenő után először a routert, majd a gépet kapcsold vissza.

Ha klienssel játszol, és semmi sem segít, akkor pedig töröld a gépedről a klienst, és telepítsd újra.
    Ügyelj arra, hogy a régi programot eltávolítsd a Programok, a Letöltések közül és a Lomtárból is.

Remélhetően ez megoldja a problémát.