Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. veronika011355

veronika011355 Aktív író

Firefox

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Jobb felső sarokban nyisd meg a háromvonalas menüt. Válaszd a Beállításokat, ott pedig bal oldalt az Adatvédelem és biztonság pontot. Görgess le, és keresd meg a "Felugró ablakok és külső átirányítások blokkolása" pontot. A Kivételek gombra kattintva add meg a https://www.farmerama.com weboldalt.

Utoljára szerkesztett: 5.1.26
    macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. bjázmin

bjázmin Junior szaki

Így már érthető. Köszi

-BombadilToma- kedveli ezt.
  4. KRYA

KRYA Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ma az ólválogatáson kaptam/vettem / 2 pádovai tyúkólat,amit látok ugyan ,de kitenni nem tudom, mert a sárga áthúzott kör nem engedi. Se a Bahán, se sehol. Ennyire buta lennék ??
    Ha valaki tud ,segítsen nekem.
    Köszönöm :
    KRYA 2000615

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A pádovai tyúk 120. szinttől elérhető a játékban. Tartasz már ezen a szinten?

macimami1958 és Baby72 kedveli ezt.
  6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha eléred a 120. szintet ki tudod helyezni.

Pádovai tyúk
    Farmos állat
    Szükséges szint: farm 120. szint
    Kategória: madár
    Pajtaérték: 17.576
    Tenyészthető: nem
    Terményese: van (2025.06.26-tól)
    Táp hozzávalója: 2 db erdei szamóca, 1 db tárnics
    Táp keverési ideje: 06:00 perc - 360 sec

Pádovaityúk-ól
    Gazdaboltban megvehető, nem megépíthető.
    Szükséges szint: farmon 120. szint
    Tárgy mérete: 2x2

Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Pádovaityúk-ólTermény: 1 pádovai tyúk
    Érési idő: 25:00 óra
    Tapasztalatpont: 160 TP
    Trágya mennyisége: 6 db
    Gazdabolti ára: 150.000 CSP
    .2022. december 7-én.
    [​IMG]Pádovaityúk-ól
    1. szint: sárga
    Termény: 1 pádovai tyúk
    Érési idő: 22:30 óra
    Tapasztalatpont: 175 TP
    Trágya mennyisége: 5 db
    Gazdabolti ára: 590.000 CSP
    nem megépíthető..
    [​IMG]Pádovaityúk-ól
    2. szint narancs
    Termény: 2 pádovai tyúk
    Érési idő: 23:30 óra
    Tapasztalatpont: 2.640 TP
    Trágya mennyisége: 5 db
    nem megépíthetőA vadon állatai XIX. event idején eventnyereményként.

macimami1958 kedveli ezt.
  7. KRYA

KRYA Fórum-zöldfülű

Szia Baby72 !
    Nagyon köszi a gyors válaszodat

KRYA

Köszi Toma .
    megkaptam a segítséget. Még nem vagyok azon a szinten.

Köszi KRYA

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.1.26
    -BombadilToma-, macimami1958 és Baby72 kedveli ezt.
  8. Telezsák

Telezsák Utánpótlás-írogató

Kedves Moderátor!
    Tegnap a játékban egy feladatot nem tudtam kirakni ami téli fenyő ládát adott volna. Azóta ha ilyen mezőre lépek rögtön kipipálódik és már nem lehet játszani ezzel a feladattal és nem is kapom meg a ládát. A mai a harmadik ilyen alkalom. Kérem a segítségedet!
    ID: 46013524

9. magika

magika Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Sajnos a kirakós minijáték nálam sem működik. Már 2 helyre írtam, de nem javult meg azóta sem így nem tudom teljesíteni a felhőre való dekorok megszerzését, mert nem kaptam fenyőket azóta, csak pár db van és néha arra jön betakarítás növelő.
    magika68 ID: 2864734

Telezsák kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha nem a Panaszládában jelentkeztél volna (ahogy azt számtalanszor megírtuk, az nem alkalmas hely segítségkérésre), hanem rögtön itt írtál volna, akkor már rég tudtunk volna segíteni.
    Több helyen is ott volt Játékostársak segítsége a Panaszládában, hogy hol lehet elérni a Segítségkérő topikokat (fórum főoldalán, középtájon), de elegendő például egy bejegyzésemet megkeresni (elég sok van belőle a fórumon), s az aláírásomban ott van a link, ami ide vezet a megfelelő topikokhoz, s minden Csevegő első bejegyzése is tartalmazza a linket.
    Tőlem is kaptál visszajelzést, linket, <<ITT>>
    Ennél többet érdemben nem tudunk tenni, hogy a megfelelő topikba találj.

A problémás mini-játékot orvosoltuk, legközelebb ne várj ennyi ideig a hiba jelzéssel (dec. 21-én ragadt be a mini-játékod), ne akadályozd a saját haladásodat.
    1 db Koreai fenyők ládája jóváírásra került a Farmodon, amit ki/belépés után megtalálsz a Dobozban a Váza ikon alatt.
    Kérlek, hogy a hátralévő időben ne frissíts, ne zárd be a Játékot, ha elindítottál mini-játékot!
    Sok sikert a folytatáshoz!

11. Dolphin

Szia,
    a problémás mini-játékot orvosoltuk Nálad.
    1 db Koreai fenyők ládája jóváírásra került a Farmodon, amit ki/belépés után megtalálsz a Dobozban a Váza ikon alatt.
    Kérlek, hogy a hátralévő időben ne frissíts, ne zárd be a Játékot, ha elindítottál mini-játékot!
    Sok sikert a folytatáshoz!

Telezsák kedveli ezt.
  12. emancika

emancika Haladó

Világosítsatok fel, mert nem értem.
    Fent van albinó mosómedve 292.959,41 ért,nekem nincs ezért feltenném a következő fejlesztést , de ezt 88307,08-ért, az utána következőt pedig csak 244899,45-ért tehetném. Ugyanakkor ha van fent és vennék ezekből hát igen a 2 milliós árat is elkérhetik, de én akkor miért csak ennyiért adhatom el??? Ez nekem magas.

lehet nem jó helyen kérdezem??

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.1.26
  13. kittygazdacska

kittygazdacska Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A következő a problémám: sem a tegnap, sem ma nem tudtam az egyik szomszédomnak ajándékot küldeni. Azt írja, ki, hogy "Még mind küldhetsz Farmarany-ajándékokat ennek a gazdának. Kérlek, várj holnapig az ingyenes ajándék elküldésével." Még van ingyenes küldési lehetőségem is, de főleg az a gond, hogy mindig ővele kezdtem az ajándékozást. Mi lehet gond, ellenőriznétek, kérlek?
    Köszönöm.

Gazda: kittygazdacska ID: 57067054

14. Dolphin

Szia,
    kérdéseddel jó helyen vagy, de ha nincs Moderátor műszakban, akkor nincs aki válaszoljon Neked, akkor sem, ha több bejegyzést írsz.
    Alapban 24 óra a válaszadási időnk, s most az Ünnepi időszakban előfordulhatnak olyan helyzetek, hogy ennél is többet kell várni, ahogy az Ableotory TL Közleményében olvasható.
    Köszönjük, ha a jövőben türelmesebb vagy!

A piacon az árak dinamikusan változnak, minél nagyobb a kereslet egy-egy dologra, annál nagyobb az esélye az árak emelkedésének.
    A piacon kirakott ajánlatoknál mindig látható egy minimum érték és egy maximum érték, ezen belül Te döntöd el, hogy milyen áron hirdeted meg a terméket.
    Az árbeállítást végezheted a csúszka húzásával, a +/- jelekkel, de beírhatod az összeget Te magad is, ha túl magasat írsz be, akkor automatikusan a jelenlegi maxra fog átírodni:
    upload_2026-1-6_20-24-2.png

Beírtam 999-t, de az túl magas lett volna, így beállt a jelenlegi max árra:
    upload_2026-1-6_20-25-48.png

Egy-egy termékből kirakható 1-9999 db, így ahol Neked milliós tételt kellene fizetned, vélhetően nem egy darab az eladásra kínált áru.

Egy minta Búzára:
    1: ennyi darab vehető meg adott csomagban
    2: 1 db-nak ennyi az ára
    3: ha megveszed, akkor összesen ennyit kell fizetni: mennyiség x 1 db ára - mint látható, nem mindegy, hogy 10 db vagy 2000 db van egy felrakott ajánlatban:
    upload_2026-1-6_20-17-58.png

Ezen a piacon most 892,01 a legmagasabb ár, amit 1 db búzáért elkérnek:
    upload_2026-1-6_20-21-15.png

Mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztál, benézni nem tudok Hozzád.
    A Piacról bővebb információt <<ITT>> találsz.

További jó játékot!

15. Dolphin

Szia,
    semmi probléma nincs. Ez az üzenet azt jelenti, hogy a Játékos, akinek küldenél, ma már kapott máshonnan 20 ajándékot, így Te már ingyenes verzióban nem tudsz neki küldeni.
    Minden Játékos egy napon 20 ajándékot tud fogadni ingyenesen. Az fölött csak olyan ajándékot tud fogadni, amit FA ellenében küldenek neki. Lehet sok kisfarmja van, ahonnan Ünnepi sütiket küld át magának az eventhez, vagy sok kedves ismerőse van, akik az event miatt segítenek Neki.
    Próbáld meg, hogy a kora reggeli órákban indítod neki az ajándékot, hátha akkor még meg tudod előzni a többieket.
    További jó játékot!

16. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Köszi, átolvastam... ki van húzva pár hiba, amit még tapasztaltam.
    És pár perce megadta a "Használj tápot két ólnál itt: Fő farm" feladatot, pedig - akárki láthatja - ott nekem 202 szántóföldem van, és csak vetettem (öntözés és trágyázás sem történt).
    Egyre jobb...

17. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Törzsjátékos

Sziasztok!

Még mindig hibásan működik:

Még egy, eddig nem küldtem ajándékot senkinek és ezt mutatja minden szomszéd esetében:

Nem is engedett küldeni, ráfrissítettem, a kép változatlan maradt, de akkor már tudtam küldeni a szomszédoknak!
    Újabb frissítés után már jól működik, csak annál a 3 szomszédnál van pipa, akiknek küldtem már.

Utoljára szerkesztett: 7.1.26
  18. magika

magika Fórum nagymestere

Köszi.

19. Dolphin

Szia,
    ez a tápos / ólas hiba is ismert kezdetek óta, reméljük azzal, hogy az Ünnepi időszak véget ért, eljutnak a Központban a hibák javításáig. Addig meg örülj, hogy nem kellett átrendezned a területet és feladatcserére sem volt szükség.
    Megértésedet és türelmedet köszönjük!

20. dilibogyo8

dilibogyo8 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetséges az, hogy teljesítettem az eventen (Eszményi tél) belüli feltételt, leadtam a megfelelő számú cukorrúd kálát, mégsem kaptam meg érte a 20 darab kardinálispintyet, illetve hasonlóan jártam a magyal termesztéssel is, elvileg kellett volna kapnom 10 ragasztót az albumhoz, de mégsem kaptam meg. Elúre is köszönöm a segítséget! További jó játékot!
    Gazda: dilibogyo8 ID: 19890299​