Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. cili53

cili53 Fórum hercege

Legalább négyszer próbálkoztam , és nem nyílt ki az ajtó, úgy gondolom hogy 8 kulcs hiányzik.
    Nem tudod megnézni a farmomon?

2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ellenőrzésünk alapján 12 db malomterméket veszítettél el.
    Jóváírásra került a farmodon 12 db malomtermék.
    A jóváírás előtt 0 db malomterméked volt, a jóváírást követően pedig 12 db.

Swartsch és cili53 kedveli ezt.
  3. cili53

cili53 Fórum hercege

Köszönöm, megkaptam.:)

Swartsch kedveli ezt.
  4. gődények

gődények Törekvő

Sziasztok
    Gazda: gődények ID: 12480772
    szeretném megkérdezni mit nem csinálok jól nem jutok tovább
    én szeretek játszani nekem minden event tetszik
    ezt a játékot valahogy nem tudom elkezdeni kérlek segítsetek elolvastam mindent és a kis videókat és megnéztem

Gazda: gődények ID: 12480772
    Köszönöm szépen kinyilt :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.10.24
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha belépsz az eventablakba és megnyomod a zöld nyilat, rögtön egy terembe jutsz, ez az ismertetőben szereplő térképen a 21-es teremnek felel meg.
    Úgy látom, hogy a 3 termet bejártad, amelyekhez nem kellett még Kazamatakulcs. Mivel van már elkészült Malomterméked, így tudod folytatni a Játékot - a nyíllal jelölt ajtónál 2 kulcs beadásával át tudsz lépni a következő terembe:
    upload_2024-10-24_21-28-26.png

A többi teremben is ilyen lakatos ajtókat kell keresned a továbblépéshez.

Sok sikert a folytatáshoz!

Swartsch, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. gődények

gődények Törekvő

Nagyon szépen köszönöm

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  7. Jupi

Jupi Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Nem tudok tovább menni ,mert nem nyílnak az ajtók a kulcsokat mag folyamatosan levonja.

Gazda: saci08 ID:17259523

8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    Tegnap volt probléma az ajtók nyitásával, ezt a hibát a központ javította.
    A tájékoztatásról és a hiba elhárításáról itt tájékoztattunk benneteket:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-a-helgrid-legendája-nevű-event-során.25542/
    https://board-hu.farmerama.com/thre...egendája-nevű-event-során.25542/#post-1408715

A próbálkozások során elvesztett kulcsokat, 18-darabot visszakaptál, jelenleg 29 Kazamatakulcsod van. Kérlek, próbáld újra nyitni az ajtókat.
    Sok sikert!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Jupi

Jupi Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm, megkaptam,de sajnos most sem nyitja a kaput viszont a kulcsot levonja.
    köszi

10. gelu59

gelu59 Haladó

Szia ! ID: 18367072 Helgrid legendája elsőre földterületen lévő lufikat sikerült kilőni,8 kazamatakulcs van ,probléma nem jelenik meg a földterület ,így a lufi kilövését se adja be , kérem segíteni

11. karesz

karesz Fórumlakó

Szép napot kívánok! Teljesen el vagyok veszve Higridnél, nem találok üres termet, csak olyan termbe megy vissza a figura, amiben kész vannak a virágok. Megnézné egy kedves moderátor, hogy mit is lehet csinálnom? Karesz2111 ID 2813566

12. Luminary

Szia!

Amint látod, ebben a teremben még van egy zárt ajtód. Azt kellene kinyitni, ott elvégezni a feladatokat. Javaslom, hogy használd a portálokat, hogy ne kelljen bolyongani a termekben. A térképen látod, hogy melyik ajtók vannak még zárva. A 21-es teremből indulva a legközelebbi terembe teleportálj és így nem kell minden termet újra bejárnod.

upload_2024-10-25_17-31-1.png

Sok sikert!

-ágianyu33-, Swartsch és karesz kedveli ezt.
  13. Luminary

Szia!

Kérlek pontosítsd, hogy hol nem nyitotta ki az ajtót! Melyik teremben jártál , melyik ajtót nem tudtad kinyitni? Ha, nem tudod pontosan, akkor próbáld újra a térkép alapján. Várjuk az információkat.
    Köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  14. Jupi

Jupi Fórum-zöldfülű

Szia!
    Az5-ös és a 6-os szoba kulcsai nem müködik.

az 5-ös--2db kulcs
    a 6-os 4db kulcs
    köszi

Bocsi az 5-ös az 9-es
    nem nagyon tudok eligazodni ezen a térképen.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.10.24
    magdi06 kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

MÁR BELEFÁRADTAM,MOST SEM TUDOM HOL JÁROK, DE A FELHŐ ,A KÉT ELSŐ RÁVALÓ kitehető megvan, viszont ahol járok onnan már 3x körbejártam a kész helyeket, de az üreseket nem mutatja.Megint lebénultam.segitsetek!
    magdi06ID:10570559

16. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia
    https://sharedimages.bpsecure.com/xenforo/dungeonmap2024oct.jpg

Rajzold ki magadnak egy lapra ezt a pár kockát, írd be a termek számát.
    Ezután menj be a termekbe és pipáld ki azokat a termeket, amiket már megcsináltál. Ebben segít minden teremben balra lent a "kazamatatérkép" megnyitása.

Sok sikert!

Dolphin, magdi06, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!
    Menj be valahová a térképen, majd balra lent találod a Kazamata térképet! Kattints rá és megmutatja (halvány lila színű lesz a terem színe) ahol épp vagy. Azon a térképen el tudod dönteni merre akarsz/lehet menni (fel, jobbra, le, balra stb). Ha elértél egy másik terembe, ne restelld megnyitni újra a bal alsó részen a térképet, amin látod (lila színű a kocka) épp hol vagy. Ha elvégezted a teremben a feladatokat, nézd meg kinyitottál-e minden ládát, ha igen, nyisd meg a Kazamatatérképet és döntsd el merre mégy, ha épp többfelé lehet majd menni. Lényeg, hogy a térképet mindig használd, mielőtt továbbmégy, és ne a portállal ugrálj! Nekem ez segített. Ja és a kapuk amelyik nem lakattal van lezárva, sokszor beleolvadnak a környezetbe, ezért ha mondjuk felfelé szeretnél menni és nem látsz kaput, keresd, kattints, mert ott kell lennie.

magdi06, Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  18. Luminary

upload_2024-10-25_21-41-35.png
    Szia!

A térképen a lilával jelölt terem jelzi az aktuális helyzetedet. Amíg odáig eljutottál kinyitottad az ajtókat, tehát működik minden rendesen. A pirossal jelölt termbe kell most átmenned és ott lejátszani a mini-játékot.
    upload_2024-10-25_21-44-4.png

Itt az ismertetőből a számozott térkép, ha azon jobban eligazodnál.
    Tehát, a 14-es teremben vagy, 15-ben lejátszod a mini-játékot és fent középen átmész a 9-es terembe.
    Ott jobbra fordulsz , kinyitod az ajtót és haladsz tovább a zölddel jelölt termekben.

upload_2024-10-25_21-53-3.png

A 9-es terem:
    upload_2024-10-25_21-58-17.png

Sok sikert!

Dolphin, Swartsch, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. smcrouter

smcrouter Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni. A piros matrica albumban 0 matrica jelenik meg, a másik két albumnál még 121 db szerepel.Miért nem lehet kirakni? ID szám: 14418113 Köszönöm a segítséget.

20. Luminary

Szia!

Ellenőrzésem szerint rendelkezel matricákkal, de még fejlesztened kell őket. Jelenleg 15 narancs matricát tudsz fejleszteni, mert annyi narancs zsetonod van. Nem muszáj mindet fejleszteni, csak amennyire szükséged van feltölteni a piros albumot DE! - nagyon fontos, hogy ne ragaszd be, hanem lépj át a piros albumba és ott fejleszd tovább ezeket a matricákat pirosra. Ehhez piros zsetonra lesz szükséged, de azzal is rendelkezel. A pirosra fejlesztett matricákat már beragaszthatod az albumba.
    A kép nálad készült.
    upload_2024-10-25_23-18-3.png

Sok sikert!

Dolphin, Swartsch, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.