Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Sajnos olyan hiba jött elő az Ezer és egy lovag játékban, hogy amikor be akarom adni a megtermelt növényt csak úgy fogadja el, hogy beadásra katt és utána rögtön frissitek. Hiába van meg maradéktalanul a növény nem csinál semmit ha bekapcsolom a kezdést és beadnám a növényt. Frissités után jelenik csak meg az üres terület, és hogy beadtam a növényt. De néha meg sem lehet nézni, mert nem is hozza elő csak a következő feladatot, ahol a homokórát kell beadni. És ezt mindegyik növénynél végig kell játszani.

kigyo51 kedveli ezt.
  2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ilyenkor érdemes elvégezni egy takarítást, egy gép kikapcsolást, majd újraindítást. Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor farmnév és farm ID megadása szükséges, mert anélkül nem tudunk segíteni.
    Köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  3. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia, a lovag eventben gépi aratánál a feladat által kért növények leadásakor szórakozik a megjelenítés. Aratás előtt indítottam a feladatot, és először a főfarmot arattam le, majd váltottam a szédült szántóra és ott gépi aratást indítva kimerevedik a szédült szántó, és csak a frissítés után tűnnek el a learatott növények. Kliensben játszom, volt cCleaner, iObit uninstaller után laptop újraindítás. Újratelepítettem a klienst, megfürdettem a kutyát. Újra indítottam a modemet és a laptopot is. A jelenség annyiban módosult, hogy ha a szédült szántót aratom le először akkor 26 másodperc után kiürül a felület, tehát lehet újra vetni. Közben internet sebesség ellenőrzés végzek, ami semmi hibát nem jelez, gyors a net mint villám.
    Gazda: kigyo51
    ID:16990724

4. Farm_Tadity_

Köszönöm a választ. A gépem rendszeresen van takaritva. Sajnos nem a gép a hibás hanem a játék. Egyébként minden farmomon jelentkezik ez a hiba. Az lett volna a meglepő, ha nincs ebben az eventben hiba. Csak azért irtam meg, hogy felhivjam rá a figyelmet.

Utoljára szerkesztett: 8.3.25
    Hutty67 kedveli ezt.
  5. rozo52

rozo52 Törekvő

Sziasztok
    segítséget szeretnék kérni: Az Ezer és egy lovag feladatba 1x már beadtam a növényt, nem számolta be a játék,most másodszor sem csinál semmit,lefagyott !még az óra is áll !
    rozo52
    ID 16513440

6. apcimama

apcimama Junior szaki

Szíazstok! Sajnos már másodszorra sen sikerült a bahán beadni a növényt!! ID:190819940 apcimama. ,most leállitottam az időt kezdem újra kérlek segitsetek. Köszönöm

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban türelmedet kérem.
    Amint lesz, hozom a választ.Szíves türelmeteket kérem :)

Sali~*.* és rozo52 kedveli ezt.
  8. apcimama

apcimama Junior szaki

Sajnos 3x-ra sem síkerült beadni,várok apcimama ID:190819940

Othep kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Learatott Nálad, azonnal jóváírt a játék mindent:
    https://sharedimages.bpsecure.com/xenforo/helpfahu_74b3e650b1d053.gif

Megfelelően működik az event, nincs hiba. Legyetek türelmesebbek.
    Miután elindítjátok a feladatot, aratást követően várjatok türelemmel, ameddig a feladat számlálásba veszi, elfogadja a learatott növényeket.

Sali~*.*, -ágianyu33- és rozo52 kedveli ezt.
  10. Othep

Szia ismét.

Az ellenőrzés megtörtént.
    Az a probléma Nálad, hogy Cukkinit vetettél, pedig a feladat Aloe verát kér.
    Ezért nem fogadja el a játék.
    Figyelj a növények ikonjaira, nagyon hasonlóak.
    Erre van szükség: upload_2025-3-8_12-34-53.png - Aloe vera

És ezt vetettél: upload_2025-3-8_12-36-13.png

Kérlek, figyelj oda az ID-szám megadásakor is. Sorozatosan rosszat adsz meg.
    Most a fórumról kerestem egy helyeset, mert feltűnt, hogy túl hosszú, egy 9-essel több volt.
    Köszönjük, ha figyelsz erre. :)

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. rozo52

rozo52 Törekvő

Köszönöm !!!!!

Othep kedveli ezt.
  12. Othep

Szia ismét.

Sajnos nem tudtunk ellenőrzést végezni a farmodon, mert a Szédült szántódon jelenleg nincs mit aratni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Othep

Szia.

Annyit azért pontosítsunk, hogy időkorlátos feladatnál nincs Beadás gomb.
    Elindítjuk a küldetést, és az adott pillanatban aratott növényt számolja a játék.

Megfelelően működik az event, nincs hiba.
    Legyetek türelmesebbek. Miután elindítjátok a feladatot, aratást követően várjatok türelemmel, ameddig a feladat számlálásba veszi, elfogadja a learatott növényeket.

Farm_Tadity_, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. apcimama

apcimama Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm és nagyon nagy bocsánat,már megint kapkodtam.

apcimama ID:19081940 Sajnos ismét nem tudtam beadni a kért Aole verát,előzőekben híbéztam ,most úgy érzem ,hogy nem 1 kicsit kezdek ideges lenni,nem vagyok fiatal és azt hittem,hogy ma fogok haladni. Köszönöm./ Ui: lehet,hogy nem jó helyről inditom az órát? A baháról ahova ültetek onnan inditottam.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.3.25
    Othep kedveli ezt.
  15. Othep

Nem tudsz ''beadni''.
    Az időkorlátos feladat lényege, hogy az adott pillanatban aratott növényeket (esetünkben Aloé verát) számolja, fogadja el a játék.
    Tehát indítani kell az órát és azután aratni.
    Az időzített feladatokat az adott növény beérését követően, az aratás előtt kell elindítanunk a zöld Kezdés gomb lenyomásával.
    Az összes, feladat által kért növénymemnnyiséget az idő lejártáig kell letermelni.
    Kicsit türelmesnek kell lenni, mert előfordulhat, hogy kell a rendszernek egy pici idő az elfogadáshoz.

Itt olvashatsz az event menetéről: https://board-hu.farmerama.com/threads/ezer-és-egy-lovag.26076/#post-1439995

apcimama kedveli ezt.
  16. apcimama

apcimama Junior szaki

Kedves Othep köszönöm a válaszodat ,de az első két beadás sikeres volt,csak a bahán szenvedek lehet hogy kapkodok,de hiába nyomtam a zöld gombot nem történt semmi,mentem aratni nem fogadta mint beadandót. Köszönöm,ha most sem síkerül feladom!

Kedves Othep sikerült ! Köszönöm,hogy segitettél.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.3.25
  17. Othep

Nagyon örülök, hogy sikerült. :)
    Lényeg, hogy ne idegeskedj.
    Csak nyugodtan. Mindig adj egy kis időt a küldetés indulásának, illetve, hogy beszámolódjon az aratott mennyiség.
    Mindig csak az óra indulása után arass.
    Sok sikert. :)

18. Lányka10

Lányka10 Fórum-zöldfülű

Lányka10
    ID: 40581211 -ezek az adataim.
    A problémám: A Karneváli forgatag eventen beadom a dolgokat, de nem írja jóvá értük az ajándékot. Cserébe persze a beadni kellett event növényt, felröppenőt, és egyebet elviszi a készletemből. Már tegnap este is ezt tapasztaltam, gondoltam többszöri ki-be lépés majd megoldja. Nem oldotta meg.
    Rá tudnátok nézni?
    Köszi!

19. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Mivel jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, szíves türelmedet kérem.
    Amint lehet, jövök az eredménnyel.:)

Lányka10 kedveli ezt.
  20. Farm_Tadity_

Bocsánat, azt valóban rosszul irtam. Beadást irtam aratás helyett. A többi valóban úgy volt ahogyan irtam, de már nincs jelentősége. Köszönöm, és legközelebb majd jobban figyelek a szóhasználatra.

Othep kedveli ezt.