Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mivel nem hoztál farm nevet, Farm ID-t, benézni nem tudok Hozzád.
    Amire látatlanban gyanakszom, hogy másképp rendezted, mint a megszokott.
    Ha a keresőnél a nyilakra kattintasz (pirossal jelölve), be tudod állítani, hogy mi alapján legyen sorbarendezve a Pajtád tartalma:
    upload_2025-7-16_21-38-12.png

Ha ez nem megoldás a problémádra, akkor kicsit pontosítsd a "káoszt" és hozz azonosító adatokat.
    Én nem látok semmi problémát a pajtámban.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    vélhetően nem Magyarországon tartózkodsz, vagy külföldön tartózkodásodkor is beléptél a játékba, így átállítódott a GeoIP-d. Ezt a bankban is tudod ellenőrizni, a jobb felső sarokban magyar zászlót kell látnod ahhoz, hogy HUF-ban tudj fizetni.
    upload_2025-7-16_21-42-7.png
    Amennyiben nem történt ilyen, akkor a Supporton tudsz segítséget kérni. Onnan meg is tudod nyitni a Support felületét.
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    A GeoIP / HUF fizetés témakörben <<ITT>> olvashatsz bővebben.
    További jó játékot!

3. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Köszönöm szépen csak most léptem be és úgy tűnik hogy minden rendben van.