Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -alexa1982-

-alexa1982- Járnitanuló

már írtam várom a választ hétfön köszönöm a választ

Othep kedveli ezt.
  2. -Spongebob23-

-Spongebob23- Utánpótlás-írogató

Szia. Tudna nekem valaki segíteni a Gyopárvölgyben van 6db fa háromszor lelett szüretelve már napok óta nem tudom, nem lehet őket kivágni. A választ előre is köszönöm. =Spongebob23= ID:4729422

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek lépj be a Raktáradba, középső épület és nézd meg sorban a második, hogy telítődött-e a tárolási kapacitásod.
    A fatuskóknál lehet jelen esetben telitődés.

cskati01 kedveli ezt.
  4. ~zolee70~

~zolee70~ Fórum-zöldfülű

Üdv!
    A Lorenzo Valdemárnál vásárolt "Varázsló tojása" -t sehol sem találom, mi lehet az oka?

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

1. Szándékod ellenére mégsem vásároltad meg, mert kijelölted a kerettel, de kattintás előtt elmozgattad és egy másik dolgot vásároltál meg.

2. Rossz helyen keresed (Láda / Váza ikon / Dekorációk)

3. Géppel próbálod kirakni, de a tojásokat a munkások nem látják.
    Kézzel kell őket kihelyezni.

Farmnév és ID-szám birtokában tudunk csak ellenőrzést végezni, ha sehogy sem találod.

stb_farmer és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. ~zolee70~

~zolee70~ Fórum-zöldfülű

Üdv.
    ~zolee70~ ID: 45068309
    Megvásároltam, mert a zsetonokat levonta, később visszalépve a helye is üres volt. A dekorációk között nincs és a ládában sincs.

7. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum ismerője

Szép estét mindenkinek:)
    Kérdésem az, ,hogy miért nem lehet a Polip majréja felhősorra dekort feltenni ? Úgy emlékszem, ezt a felhőt vettem meg a 6 lehetőségnél. Előtte voltak a titok ládák. Mindet megvettem a aranyakkal együtt.
    A felhő nevére nem emlékszem pontosan, de ennek kell lennie, mert másik üres felhőm nincs.
    üdv: Zsófi
    ID:3246475

8. Othep

A polip szajréja felhősort keresd.
    (majré: félelem, ijedtség, szajré: holmi, zsákmány)
    Miért nem tudod felpakolni a felhőt?
    Mivel próbálkozol, mi történik?

stb_farmer, Zsófi0101 és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum ismerője

Igen, megvan, de ha rákattintok, nem hozza az odavaló dekort. Sőt ezeket a dekorokat nem találom a váza ikon alatt sem. Nézzél be kérlek mi lehet a baj. Én nem tudom sajnos. Köszönöm :)

10. Othep

Sajnos, nincs ellenőrzési jogköröm.
    Próbáljuk együtt megfejteni, mi történhetett.

Ez a felhősor nem tematikus felhősor, 3 db 1x1-es, 1 db 1x2-es és 1 db 2x2-es dekor helyezhető rá, tetszés szerint.
    Vagyis a készletedből kell ilyeneket rátenni.
    Ha nincsenek már a láda alatt felhőre való dekorjaid, tegyél a pamacsokra a gazdaboltban CSP-ért kapható Víztartályt, Ünneplő szurkolót, Békés izlandi vulkánt, Jack-től kiváltható Múmiamacit.
    Vagy keress a területeiden ekkora, értéktelenebb dekorokat, vedd be őket, és a menüből felpakolhatod őket a felhőre.

Jelezz vissza kérlek, ha nem boldogulsz, továbbítom ellenőrzésre az adataid.
    De az eredményre várnod kell, lehet holnapig, mert nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.

stb_farmer, Sali~*.* és Zsófi0101 kedveli ezt.
  11. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum ismerője

Kedves Othep ! Ez a felhő nem enged feltenni semmit sem. Van sok dekorom, ami jó lehetne rá, de nem hoz ki lehetőséget arra, hogy rátegyek bármit is. Picit villan, amikor rákatt, de nincs több reagálás a felhő részéről. Kérlek jelezd a gondomat, és várok majd akár holnapig is. Dél előtt ránézek majd a felhőre, és ide is be fogok nézni a válaszért.
    Köszönöm szépen. Szép jó éjszakát neked :)
    üdv: Zsófi
    ID:3246475

12. Othep

Közben megérkezett az ellenőrzés eredménye.

Kollégám kicsit megcsiklandozta a makacs felhődet, és sikerült próbaképp rápakolnia.
    Feltehetően Neked is fog most már sikerülni. :)
    Ha esetleg mégsem, akkor végezz el egy géptakarítást CCleaner-rel.

Van egyébként egy másik üres felhőd.
    A most futó eventé, mert azzal még nem végeztél.
    Ha arra most rákattintanál, visszavinne az eventfelületre.

upload_2023-3-5_23-13-42.png

Jó éjszakát kívánok! :)

13. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum ismerője

Szia kedves Othep !
    Sikerült felpakolni ezt a felhőt. Köszönet érte neked, és annak is, aki megcsiklandozta. Hála nektek :)
    A másik felhő is pár órán belül készen lesz. Remélem ő nem fog makrancoskodni :)
    Legyen szép a napotok :)
    Üdv: Zsófi

Othep, Kuzdern, stb_farmer és 2 más kedveli ezt.
  14. kisati51

kisati51 Fórum-zöldfülű

Szia! Ahogy írtam, türelmesen vártam azóta is, de sajnos válasz nem érkezett, pedig eltelt 2 és fél hét. Nem mintha olyan nagy értéket képviselne az az egy jelvény, de elég sok idő ráment mire összegyűjtöttem a hozzávalókat.
    Szép estét!

15. pietro52

pietro52 Törekvő

Sziasztok!
    Nem tudom mi történt most léptem be a másik farmomról ide. Le akarom szedni a kitehetőket és a sima aratással megy de a másiknál elkezdenek forogni a virágok. Folyamatosan frissítenem kell hogy tudjak haladni. Takarítást megcsináltam, de nem változott semmi.

jobbágy1 kedveli ezt.
  16. jobbágy1

jobbágy1 Utánpótlás-írogató

Már megint nem működik rendesen a játék. Nálam is csak frissítés után lehetett a dísztárgyakat learatni. Persze lehet, hogy a Nőnap miatt kapjuk a betöltővirágokat? A piacon akartam trágyát eladni. Beállítottam az árat, de amikor beírtam a 100 db mennyiséget a rendszer 0,1 csp-vel hozta ki a végösszeget. 8)
    Megpróbáltam másik böngészőn és másik farmmal is, minden árunál 0,1 csp-vel számolnak.

Utoljára szerkesztett: 8.3.23
  17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, egyelőre ne használd a piaci felületet ilyen árak miatt!

Továbbított, jelzett a gond a központi kollégák számára.

stb_farmer és Bonzó1945 kedveli ezt.
  18. mamarygen

Szia ismét!

Kérlek, egy kilépést majd visszatérést követően ellenőrizd le az árat a trágya aratásánál.
    Nem feltétlenül kell eladnod, csak a megtekintést kérem.

Visszajelzésre lesz tőled szükségem, hogy a nemzetközi stábot értesíthessem, van-e változás a piaci hibás árban.

Köszönöm, ha segítesz!

19. karesz

karesz Törekvő

Szép estét kívánok! Nem működnek a gyopárvölgyben a munkásaim :( Karesz2111 ID2813566

Utoljára szerkesztett: 9.3.23
    -W-595- kedveli ezt.
  20. mamarygen

Szia!

Ellenőrizd le kérlek az ID-számot. Nem megfelelőt írtál. :(