Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _Nagypapa_

_Nagypapa_ Járnitanuló

Most már rendben van. Köszönöm szépen.

Dolphin kedveli ezt.
  2. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Szep napot mindenkinek!
    Most vettem eszre, hogy a mostani eventböl hianyzik az elsö Fenyzene dekor,szeretnek segitseget kerni.Elöre is köszönöm.
    koko,54 ID:17504525

3. Editanya51

Editanya51 Haladó

Nagyon szépen köszönöm segítségedet, mindkettőn megvan az ajándék.

koko.54 és Dolphin kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem hiányzik a dekor, megszerezted és kihelyezted a Szédült szántóra.
    Ha középen alul körbenézel tüzetesen rá fogsz találni a Fényzene dekorra.
    (Az ilyen típusú segítségkérés jobb helyen lenne az Eltűnt tárgyak keresése topikban, hisz az nem hiba, hogy Te nem találod vmelyik dekorodat)
    További jó játékot!

kigyo51, koko.54 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Hüüüü,ekkora butasagot,nagyon szepen köszönöm a gyors segitseget.Tovabbi szep napot.

Dolphin kedveli ezt.
  6. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Nem tudom, másnál jelentkezik-e ez a hiba, de én a piactéren nem tudom beállítani, hogy az áruk abc sorrendbe jelenjenek meg. Nagy segítség lenne a keresésben. Farmnév: szemike50, ID: 21087860 Köszönöm előre is, ha megoldható a javítás.

7. Dolphin

Szia,
    a piac működésében jelenleg hibák vannak, azt tudom javasolni, hogy használd a keresőt az átmeneti időben a bal alsó sarokban.
    <<ITT>> találod a Közleményt, a javítás folyamatban van.
    Türelmedet köszönjük!

szemike50 kedveli ezt.
  8. Mancsuka62

Mancsuka62 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Reggel ota nem tudom levenni az ajándékot a Nyári kalendáriumról.már 10 inditottam a gépemet frisitettem,egy órág itt ültem a gép elött és csak fogrot körbe az a arany csik.segitsetek ha tudtok. Előre is köszönöm. Mancsuka62 ID23943678

9. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm.

10. MissL

MissL Fórumprofi

Sziasztok,

Laptop, desktop, telefon...sehonnan sem tudom levenni a nyári ajándékot. Igen, tisztítva volt a 2 compi a telefonom meg nincs tele. Tudtok valamit erről?
    Gazda: Szalacsinéni ID: 15014111

11. mári-néni

mári-néni Fórum-zöldfülű

Kattint oda ahol pörög a csík. :)

Kattints a pörgő csíkra. Remélem úgy sikerül. Nekem úgy sikerült. :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.7.25, 22:25
    MissL kedveli ezt.
  12. MissL

MissL Fórumprofi

Köszi, nagy nehezen de lejött..de már szétkattintottam a képernyőt :D

mári-néni kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2025-07-01 17:40:13-kor sikeresen átvetted az első napi ajándékot.
    További jó játékot!

14. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2025-07-01 19:36:01-kor sikeresen átvetted az első napi ajándékot!
    További jó játékot!

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Több farmon is tapasztaltam, hogy a hírek felületéről nem lehet belépni a kalendáriumba:

16. Dolphin

Szia,
    böngészőben vagy kliensben tapasztaltad?
    Kérlek, töröld a beragadt Sütiket, ürítsd a Gyorsítótáradat, zárd be a böngészőt, aztán lépj be újra, s próbáld meg ismételten. Én nem látok problémát:
    upload_2025-7-2_8-51-4.png

Ha nem oldódik meg a fenti javaslatokkal, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t is.

A Nyári kalendárium elérhető amúgy a Város főteréről is, és az event órából is.
    További jó játékot!

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kliensben tapasztaltam. A ma meglátogatott farmok zöménél nem volt ilyen hiba, de - ha jól emlékszem - három esetben előfordult.

A hírek felületén ennek a fülnek lapozhatónak kellene lennie, hiszen a szentjanis event meg a naptár mellett ott van még a matricás esemény és a szezon is. Fényképpel igazoltam, hogy nem volt lapozható. Ez akkor is hiba, ha esetleg egy frissítés, vagy a takarítás-hókuszpókusz megoldja (azon a farmon). Ráadásul ha így van, akkor egy ellenőrzés semmit sem fog találni, nem tudjátok reprodukálni. Én sem tudom bármelyik farmon; hol jól jelenik meg, hol nem. Arról már nem is beszélek, hogy bevallottan kliensben tapasztalt hibákat nem is ellenőriztek. Így nem hozok adatokat, mert felesleges (és meg sem jegyeztem, melyik farmon volt, csak amikor már másodjára láttam a jelenséget, lefotóztam). Szerintem a kép egyértelműen jelzi a hiba meglétét. Ha így nem lehet jelenteni, akkor sincs baj; így marad, elfér a többi közt.

(Nem írtam, hogy nem tudtam átvenni az ajándékot. Tényleg úgy gondoltad, hogy szükségem van ezekre a tanácsokra? :wuerg:)

sosoump és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    Farm név és Farm ID nélkül nem tudunk semmilyen hibát jelezni a Központ felé.
    Mi valóban nem tudunk klienst ellenőrizni, de a Központ felé tudjuk jelezni a problémát. De az első amit kérnek, azok az azonosító adatok.
    Ha netán találkozol újra a jelenséggel, kérlek úgy hozd a problémát, hogy hozod az azonosító adatokat is, hogy továbbítani tudjuk az észlelést.
    A javaslatokat nem feltétlenül Neked írtam, de esetleg, ha más is találkozik a jelenséggel, és olvassa a topikot, akkor nekik esetleg segítség lehet az információ. Elnézést, ha Te ezt problémaként érzed, hogy megírtam.
    További jó játékot!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  19. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Nem tudok belépni. Töröltem az előzményeket, takarítottam a gépet, de csak tölt. Calibaby01 ID:34380707

20. Dolphin

Szia,
    az event panaszládájából áthoztam jelzésedet a Hibák, bugok, problémák topikba, mert az event panaszládája nem alkalmas hely hibák jelzésére.
    Pontosítod kicsit a problémádat, hogy hova nem tudtál belépni? A Játékba? Az eventablakba? Mit tapasztalsz? Hibaüzenetet kapsz?
    Nem kaptunk jelzést, hogy probléma lett volna a Játékban, én most Chrome böngészőben be tudtam lépni Hozzád, s az event ablakot is elértem.
    upload_2025-7-2_12-31-54.png

upload_2025-7-2_12-32-47.png

Kérlek, próbáld meg Te is újra, s ha továbbra is problémád van, akkor gyere vissza, s adj bővebb információt, és azt is add meg, hogy kliensben vagy böngészőben tapasztaltad.
    Megértésedet köszönöm!