Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján jelenleg 1 db Koreai fenyők ládája van a Dobozodban. Ezt 2025-12-24 22:50:12-kor szerezted.
    Ma nyitottál már mindkét ládából 2-2 db-ot: 2 db Téli kardinálispinty-fészek ólat és 4 db Téli koreai fenyő XL fejlesztést szereztél.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet. A Közleményben megírtak szerint az Ünnepi időszakban előfordulhat, hogy egy-egy válaszra többet kell várnotok, mint alap esetben. Amikor tudunk, jövünk, és igyekszünk minden beérkezett kérdést feldolgozni.
    Javításra került a hiba Nálad is. 1 db Koreai fenyők ládája jóváírásra került a farmodon.
    Sok sikert a folytatáshoz, van még idő az eventből.

macimami1958, Sali~*.* és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    továbbításra került a problémád, a válaszig türelmedet kérjük. Az Ünnepek miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet.
    Megértésedet köszönjük!

macimami1958 és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján az alábbi időpontokban kaptál Kardinálispintyek ládáját.
    - 2025-12-23 15:13:39
    - 2025-12-24 08:17:59
    - 2025-12-24 08:29:47
    - 2025-12-24 19:37:31
    Az alábbi időpontokban bontottad ki őket:
    - 2025-12-23 15:20:10-kor 1 db Téli kardinálispinty-fészek 1. szint: sárga fejlesztést kaptál
    - 2025-12-24 08:31:16-kor 2 db Téli kardinálispinty-fészek ólat szereztél.
    - 2025-12-24 19:41:25-kor 1 db Téli kardinálispinty-fészek ól lett a jutalmad
    További jó játékot!

5. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet.
    Javításra került a hiba Nálad is. 1 db Koreai fenyők ládája jóváírásra került a farmodon.

Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet.

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    ebben a topikban kaptál ma választ:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-75#post-1484329
    Kérlek, a jövőben figyelj arra, hogy ne írj több topikba ugyanazon problémával; ha nincs moderátor műszakban, akkor hiába írsz több helyre, nem lesz előbb válaszod, csak nekünk okozol több feladatot.
    Alapban is 24 órán belül kell válaszolnunk, viszont most az Ünnepek miatt előfordulhat, hogy többet is várnotok kell, erről <<ITT>> találod Ableotory TL közleményét.
    Megértésedet köszönöm, sok sikert a folytatáshoz, van még idő az eventből.

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet, most jutottam el a kérdésedig.
    Ellenőrzésem alapján december 21-ig valóban minden nap elvégezted a 4-4 feladatot.
    December 22-én viszont összesen egy feladatot teljesítettél, 2025-12-22 08:06:14-kor Szédült szántón kellett Terményes ólakat aratnod.
    Ezen a napon megszakadt a sorozatod, lenullázódtak a Barifejek a 7-napos sorozatban.
    Dec. 23-án és 24-én ismét teljesítetted mind a 4 feladatot, így már 2 Barifejet gyűjtöttél.
    Sok sikert a folytatáshoz!

KatonaA és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    amit javasolni tudok, az az animációk kikapcsolása a Beállításokban. Ezzel segíteni tudsz a hatékonyabb játékodhoz.
    Illetve javaslom még Ableotory TL javaslatait is, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268
    Sok sikert!

10. Dolphin

Szia,
    továbbítottam a jelzésedet kivizsgálásra, a válaszig türelmedet kérem. Az Ünnepek miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet.
    Megértésedet köszönjük!

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    ha sokáig vagyok tétlenül a játékban, akkor nálam is elő szokott ilyen jelenség fordulni, egy frissítés meg szokta oldani nálam a megjelenítési hibát.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

12. csutakpj

csutakpj Járnitanuló

Bocsánat, türelmetlen voltam! És köszönöm szépen!

Dolphin és macimami1958 kedveli ezt.
  13. hooliandi

hooliandi Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a gyors segítséget, most már minden működik. További szép napot kívánok!

14. terrdora

terrdora Fórumszaki

Elfogadom válaszod, csak még egy kört nem akarok vele futni.
    A beállítást a normálra vettem, előtte az oldal ezt a hibaüzenetet írta:
    Utána a frissítést se vette (F5) várakozást ajánlott) , csak ha kiikszeltem az oldalt és új lapon tudtam bejelentkezni.

15. Editanya51

Editanya51 Haladó

Sziasztok!
    Az Adventi kalendáriumot befejeztem hiány nélkül. A kapott kitehetőt, Otthon az ünnepekre, nem tudom a felhőre kitenni, a főfarmra viszont igen. Nem tudom mi lehet az oka, hogy nem tudom a felhőt beüzemelni. Köszönöm, ha segítetek!
    ID: 12292184 Editanya51

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Dolphin :)

Nagyon szépen köszönöm, a segítségeteket, jelenleg minden tökéletesen működik. Nem voltam türelmetlen, csak kétségeim voltak az event befejezését illetően, de már látom a fényt.
    Jó pihenést és szép ünnepeket kívánok Neked és munkatársaidnak is.

farmerSS, macimami1958 és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    +-os dekor, 4 aratás után törlöd , majd kirakhatod a felhőre.
    Ha türelmetlen vagy akkor törlöd most, de akkor elveszik a +-t adó tulajdonsága.

macimami1958, fcsilla és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia![​IMG]
    Köszönöm szépen a segítséget. Figyelek és sűrűbben lépkedek ki. További meghitt szeretettel teljes Karácsonyi Ünnepeket kívánok![​IMG]

Swartsch és macimami1958 kedveli ezt.
  19. ZZR500

ZZR500 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm a javítást , a láda tartalma már dolgozik.
    Boldog Karácsonyt!

20. hitchcock

hitchcock Utánpótlás-írogató

Szia. Van egy problémám a visszarendezés után eltünt az összes szúrszopfám nincs a raktárban sem pedig biztos volt ui van 14000 drb termésem és a visszarendezőben is látszik hogy ott volt. Nem tudom másnál is előfordult ilyen jelenség. Frissités megvolt és kitöröltem az osszes fát igy sem látom a raktárban sem.
    hitchcock id 15024065