Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Lépj be a Bankba, majd alul, középen az Üzletbe. Itt, jobbra, fent az Állapot és felmondás gombra kattintva tudod törölni a régi kártyád adatait.
    upload_2025-8-6_7-56-37.png
    Azok az előfizetések, amik aktívak a lejáratig aktívak is maradnak.
    A régi kártyaszám törlése után lépj ki a játékból, hogy a rendszer érzékelje a változást. Csak ismételt belépés után vásárolj. Ekkor ki kell majd választanod, hogy bankkártyával szeretnél fizetni. A fizetéshez meg kell adni az új kártyád adatait, mivel már törölted a korábbit.
    Itt találsz információt a bankkártyás vásárláshoz kapcsolodóan:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...és-bankkártyával-mastercard-visa-maestro.775/

Sok sikert!

2. Luminary

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    Az ellenőrzés során nem találtam 3. Strandlabdazsetont nálad.
    Ahogy mindenki másnak, csak 2 db volt elérhető a Svindlertábor I. küldetésben.
    További jó játékot!

3. bazsge

bazsge Haladó

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet baráti gazdát törölni a barátlistáról?
    Szomszédaim közül eltűnt bollog70 gazda. A barátlistán törölni szerettem volna. Kipipáltam, de nem ajánlotta fel a barát törlését.
    Következő barátot is kijelöltem, ekkor megjelent a barát törlése. Pipa vissza a nem törllendő barátról, törlés és paff kitörölte a nem törlendő barátot. Sajnos nem tudom ki volt.
    Kérném szépen a segítségetek a törlésre vonatkozóan és ha lehet törölt barát nevét is szeretném tudni.
    Gazda: bazsge ID: 3443898

4. -méhecske54-

-méhecske54- Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Luminary kedveli ezt.
  5. Luminary

Szia!

A Barátlista törlés funkciója jelenleg nem működik megfelelően. A Központ tud a hibáról, de sajnos a javítás még nem történt meg. Az, hogy mikor sikerül ezt a funkciót is javítani, nem tudjuk előre megmondani. Azt nem látom, hogy kit töröltél ki, mivel nincs ilyen ellenőrző panelunk, a Barátlista egyáltalán nincs naplózva.
    Megértésedet köszönöm,
    további jó játékot!

bazsge kedveli ezt.
  6. bazsge

bazsge Haladó

Köszönöm szépen!
    További szép hetet!

Luminary kedveli ezt.