Hibák, problémák jelentése

Discussion in 'Technikai kérdések' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Amit el tudok képzelni így betekintés nélkül, hogy esetleg bedobtad a fákat a Gyopárvölgyben az Átalakítóba.
    Elvittem a kérdést ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)​

2. cillike01

cillike01 Járnitanuló

3. Othep

A jelenleg futó
    Lajhárképzés 1-6., Napi gazdaköri küldetések

event nyereményei az említett dekorok.

Miután elfogy róluk a plusz ajándék, feltehetők majd a felhőre.
    Kattints a zöld linkre és tanulmányozd át a jutalmakat, kérlek.

macimami1958 and kigyo51 like this.
  4. Othep

Szia újból,

Kollégám ellenőrzése alapján:
    Volt számos almafád és van jelenleg egy leállított termelésed a gyopáros Átalakítóban.
    Sajnos nincsen arról adatunk, hogy mit adhattál be az Átalakítóba.
    (Az Átalakító adatait nem tudjuk végtelenségig visszanézni. Az elmúlt 3 hónapban nem adtál be almafát, korábbi adatunk meg nincs.)

Ha ott almafa volt, és nem került vissza, akkor a Supportra kell menned.
    Ha biztos vagy benne, hogy nem dobáltad be az Átalakítóba az almafákat, akkor is kérlek, hogy keresd fel a Supportot, mert máshova elvileg nem tűnhettek el.

A Supportot így érheted el:

A játékban a "?!" gombra kattintva, majd a "!" felkiáltójelre, átirányít bennünket a játék az ügyfélszolgálat felületére, ahol:

1. A legördülő sávon válaszd ki, mivel kapcsolatos a problémád.
    2. Az e-mail címed, amire a válasz érkezzen.
    Olyan címet adj meg, amit rendszeresen használsz, hogy megkapd a Support válaszát. Az alapértelmezetten beírt címet át is tudod írni, ha szükséges.
    3. A probléma leírása.
    Legalább 140 karakterrel írd le a gondodat.
    4. a Captcha sikeres teljesítése. Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

Ha ez mind sikeres, akkor jobb alul a "Send" vagyis küldés gombbal elküldhető a "levél".

Fontos, hogy a Support csak Angol és Német nyelvet támogat, így bármilyen másik nyelv választása automatikus visszautasítást jelent.
    De a Google fordítóval vagy a deepl.com fordítóval nagyon jól meg lehet írni az idegen nyelvű leveleket is.

Nem kell bonyolultan fogalmazni. Néhány egyszerű tómondatot bedobsz a fordítóba (ha szükséges), s onnan átmásolod a supportos űrlapra.

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.

A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Sok sikert. :)

5. farmeres53

farmeres53 Fórumfelvigyázó

Szia! Nekem a játék kezdete óta 0 mutat a napi projekt bár talán a kezdeteknél kimaradhatott 1-2 nap. Látom sokan reklámálnak ez ügyben!Mit veszítek ha nem jól mutatja a számláló? Esetleg ha ez fontos akkor légyszí nézetek már rá az enyimre is! Köszönöm de nem sürgős! id.21356122

Last edited: Aug 23, 2026
  6. TeamLaurel

TeamLaurel Törzsjátékos

Hali!
    Az előbb (<5perce) csináltam meg a 13-as játékot a (legyártottam hozzá a kártyákat, majd oldottam meg a pasziánszosdit) buliban, és a mező nem kapta meg a zöld pipát, maradt a kék lakat. A leírás szerint az nem ismételhető mező. Ránézne nekem valaki, hogy mi is történt valójában? Köszi.
    ID 13195681

(Közben megcsináltam a 10-est is, az jól működik. De a 13 nem kapta meg így sem a zöld pipát. És ezek után már nem vagyok benne biztos, hogy csak egyszer futottam neki.)

7. katica063

katica063 Fórumlakó

Sziasztok! Mindent kiváltottam, ami a lajhár tenyésztéshez kell, mégsem engedi, hogy tenyésszek! Mi lehet a probléma?

8. Othep

Szia.

Szívesen, azért vagyunk, hogy segítsünk. :)
    Ha nem fogadod el a válaszunkat, kérlek, keresd fel a Supportot.

A Supportot így érheted el:

A játékban a "?!" gombra kattintva, majd a "!" felkiáltójelre, átirányít bennünket a játék az ügyfélszolgálat felületére, ahol:

1. A legördülő sávon válaszd ki, mivel kapcsolatos a problémád.
    2. Az e-mail címed, amire a válasz érkezzen.
    Olyan címet adj meg, amit rendszeresen használsz, hogy megkapd a Support válaszát. Az alapértelmezetten beírt címet át is tudod írni, ha szükséges.
    3. A probléma leírása.
    Legalább 140 karakterrel írd le a gondodat.
    4. a Captcha sikeres teljesítése. Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

Ha ez mind sikeres, akkor jobb alul a "Send" vagyis küldés gombbal elküldhető a "levél".

Fontos, hogy a Support csak Angol és Német nyelvet támogat, így bármilyen másik nyelv választása automatikus visszautasítást jelent.
    De a Google fordítóval vagy a deepl.com fordítóval nagyon jól meg lehet írni az idegen nyelvű leveleket is.
    Nem kell bonyolultan fogalmazni. Néhány egyszerű tómondatot bedobsz a fordítóba (ha szükséges), s onnan átmásolod a supportos űrlapra.

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.

A Supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Sok sikert. :)

an-csika likes this.
  9. Othep

Szia.

Lépj ki- be a játékból.
    Ha így sem oldódik meg, kérlek, hozz egy farmnevet és ID-t, hogy ellenőzést végezhessünk.

macimami1958 likes this.
  10. Othep

Szia.

Elvittem a kérdést ellenőrzésre.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

11. Othep

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

12. katica063

katica063 Fórumlakó

katica063 ID: 46043818
    Sajnos semmi! Szerettem volna az egytápos alatt tenyészteni!
    Ne fáradj, megoldódott!

Last edited: Aug 23, 2026
    macimami1958 and Othep like this.
  13. koppen61

koppen61 Járnitanuló

köszönöm

14. Othep

Köszönöm, hogy visszajeleztél, örülök, hogy megoldódott. :)

katica063 likes this.
  15. Othep

Szia ismét,

Kollégám ellenőrzése, és a játék naplója szerint ma (2026-08-23) 13:51:48-kor a 3-as pályát csináltad meg és 13:59:09-kor a 10-eset.
    Mást ma délutánra nem láttunk a farmodon.

16. Byke

Byke Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, ez nem valószínű, mert sok polipfám volt azt használtam mindig, soha nem a többit! Inkább vettem alapfát!
    De köszönöm hogy utána néztetek!

17. Othep

Szia ismét,

Kollégám ellenőrzése alapján:

Pl. 2026-08-22-án csak 2 feladatot teljesítettél, 2026-08-18-án csak 3-at, 2026-08-13-án csak 2-t... emiatt szakadnak meg a sorozataid.

Gyakorlatilag összesen 2 hetet csináltál meg hiánytalanul a projekt indulásától. (Ez az alsó szám.)
    Minden héten van olyan nap, amit nem teljesítettél. (Ezért 0 a felső.)

A szobor (kőtömb) alatti heti (7-napos) sorozat számlálón két értéket látunk:

A felső azt mutatja, hogy jelenleg hány 7-napos teljesítésünk volt folyamatosan. Az alsó azt mutatja meg, hogy mi volt a leghosszabb, megszakítás nélküli 7-napos sorozatunk.
    A két szám egyforma lesz egészen addig, amíg minden egyes napon teljesítjük a napi 4 feladatot. Ha megszakad a 7-napos sorozatunk, akkor a felső számláló ismét 0-ról fog indulni, míg az alsó számlálóban megmarad a leghosszabb sorozat értéke. Ha a következő sorozatban több 7-napos sorozatunk lesz megszakítás nélkül, akkor fog az a számláló újra növekedni.

Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/városi-projektek.27128/#post-1478474

Hátrány nem fog érni, bár bizonyos alkalmakkor matricákat kapunk.
    Az elsőt a 20. sorozat elérésekor, emlékeim szerint.
    A Városi projekt csevegőjében szerintem nyugodtan kérdezhetsz róla. Van akinek sikerült már megszereznie a matricákból. Nekem sajnos, még nem. :) https://board-hu.farmerama.com/threads/városi-projektek-csevegő.27127/page-61#post-1523282

18. hekalé

hekalé Junior szaki

Szia!
    Kliessel játszom.A tenyésztésnél 2 db szupertápot kér. Az 1 tápos 22 óráig van kiírva.
    hekalé ID 17182096

19. Othep

Szia.

Sajnos, nem így van.
    A Baby-boom tart 22:00 óráig, a Szuper akciós napok, ami az egytápos többek között, 18:00 óráig tartott.

Baby Boom esemény2026. augusztus 23. (vasárnap)
    10:00 óra
    2026. augusztus 23. (vasárnap)
    22:00 óra
    Farmpengős tenyésztés2026. augusztus 23. (vasárnap)
    Szuper akciós napok2026. augusztus 23. (vasárnap)
    18:00 óra
    Luxus bájital akció2026. augusztus 23. (vasárnap)
    Szupertáp akció2026. augusztus 23. (vasárnap)

Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/heti-előrejelzés-2026-34-hét.28185/

20. TeamLaurel

TeamLaurel Törzsjátékos

Köszönöm a segítséget. Akkor mellényúltam. :)

Othep likes this.