Hibák, problémák jelentése

Discussion in 'Technikai kérdések' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. balázs20052005

balázs20052005 Utánpótlás-írogató

Szia! Kérlek, nézzetek rá, miért nem tudom folytatni a játékot? Megvan a hozzávaló kártyám de hiába, nem enged tovább. Pedig már a végéhez közelednék. balázs20052005 9565768 Köszönöm!

2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Problémádat elvittem megvizsgálásra, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga.
    Az ellenőrzésig türelmedet kérem!
    Köszönöm!

balázs20052005 and -ágianyu33- like this.
  3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia újra!
    Kollégám benézett a farmodra.
    Teljesítsd a jelzett mini-játékot. Ezt követően tovább tudsz haladni!
    upload_2026-8-23_21-38-45.png
    További sikeres játékot kívánunk!

4. balázs20052005

balázs20052005 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm, nem vettem észre, hogy ez nem volt meg.

Last edited: Aug 23, 2026
    smoldering likes this.
  5. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Sziasztok, kérek szépen segítséget, összekuszálódtak a kártyák a 47-es tablón.
    Luca_511 ID:13667325

Időközben saját kútfőből megoldottam.
    Azért el kell mondani, hogy elég rafináltan működik a rendszer. Egészen új dolgokat fedezhettem fel ennek a hibának köszönhetően. :)

Last edited: Aug 24, 2026
  6. szabomiklosne1949

szabomiklosne1949 Utánpótlás-írogató

7. farmeres53

farmeres53 Fórumfelvigyázó

Szia! Mindenhol zöld pipa van holott még nem végeztem az eventtel! id 21356122

8. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Ez akkor van, mikor az event ablakából kilépünk, majd újra be akarunk lépni. Egy frissítés megoldja.

farmeres53 likes this.
  9. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok! Megvásároltam a mély kék felhősort , de nem tudok ráhelyezni semmit, pedig az ismertetőben úgy lett átírva, hogy nem tematikus és bármi ráhelyezhető. Ezért kár volt megvásárolnom... >:( Remélem javítják! Nelli60 ID: 2744989

10. sticzmaria55

sticzmaria55 Járnitanuló

sticzmaria55 ID:4678918 Kérdésem: Mikor szüntetik már meg, hogy a gazdakörbe belépéskor a vasárnap a farmon... stb jelenjen meg. Már elegem volt az állandó ki-be lépésből. kösz.

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg is az a legfrissebb infó, hogy nem tematikus :(
    Én is örülnék, ha már kiderülne a felhő tényleges tulajdonsága (tematikus vagy sem?)

kutyaszálló likes this.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem valószínű, hogy ez változna. Kell némi idő, mire betölt a gazdakör. Nem kell ki- és belépkedni vagy frissíteni, csak várni egy kicsit. Az is segíthet (nem mindig), ha némi farmos munka után mész csak a gazdakörbe.

13. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok! Azt hiszem megtaláltam a mélykék felhősor probléma megoldását. A királyi buli során lehet megszerezni a rá való dekorokat. kétszer a nincs nyugalma a macskáknak (plusszos) , kétszer az ugrás, csobbanás és újra (plusszos), kettőt pedig még nem váltottam ki, de nagyon ajánlom, hogy pozitív változás legyen a neve (az sem érdekel, ha ez is plusszos lesz... ) ;)

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Annyiban javítanálak ki, hogy a Lajhárképzés eventen lehet megszerezni a dekorokat, nem a Királyi bulin. És ez kiderül az event ismertetőjéből is. A hivatalos központi kommunikáció viszont még mindig arról szól (az az utolsó infónk), hogy a felhősor nem tematikus...

15. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Köszönöm, igazad van! Hogy tematikus-e, majd kiderül, ha elfogy a plussz a dekorról.

-BombadilToma- likes this.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kedves játékosok!

A központ tájékoztatása szerint a Tengeri lajhár felhősor nem tematikus.
    Az ismertető módosítása megtörtént.

A Farmerama csapata.

Várjuk továbbra is a hivatalos tájékoztatást!

Meriva71 and -gyöngy-581 like this.
  17. .hangyóca.

.hangyóca. Fórum mestere

Kdves modik!
    Rendszeres időközönként megjelenik a farmomon az alább belinkelt rendszerüzenet. Mivel görgetősávos, 3 részletben tudtam lefényképezni.

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2026/08/25/kepkivagas1.png
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2026/08/25/kepkivagas2.png
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2026/08/25/kepkivagas3.png

Az első három mondatát csekély angol tudásom, és a Gogl segítségével le tudtam fordítani, de az üzenet további része részemről felér egy káromkodással.:D
    Nyilván egy programozó érti miről van szó.
    Azt sem tudom, hogy minden alkalommal ugyanazokat az okokat sorolja-e fel, ehhhez túl kicsi vagyok.:(

Én csak azt szeretném tudni, hogy az én feladatom mi abban, hogy ilyen üzenettel ne találkozzak a továbbiakban. Ha a hiba nálam van, írjátok meg mit kéne tennem, ha pedig ez valami központi hiba, akkor keressenek rá az illetékesek megoldást.
    Köszönöm a segítő hozzáállást.

18. Henrietta1974

Henrietta1974 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Mesterkurzusnál teljesítettem a kért feladatot (használtam 4 szupertápot az esőerdőben), mégsem számolta, nem fogadta el.
    Legyetek kedvesek megnézni.
    Köszönöm

Henrietta1974
    ID:57831003

19. csutakpj

csutakpj Járnitanuló

Sziasztok! Már egy ideje eljutottam az alpesin az 53.szintre, de hiába teljesítem a feladatokat, egyáltalán nem ír jóvá alpesi tp-t, csak a többi nyereményt. Mi lehet az oka? Köszönöm szépen előre is a segítséget! csutakpj ID: 16018543

20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Ólnál vagy terményesnél használtad a szupertápot ?