Hibák, problémák jelentése

Discussion in 'Technikai kérdések' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. eva19650120

eva19650120 Aktív író

Én sem tudok ismét be lépni

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

kigyo51 and -ágianyu33- like this.
  3. -tankoa-

-tankoa- Junior szaki

( 17 órakor voltam bent utoljára) viszont most 19 óra óta próbálkozom de nekem sem sikerül belépnem, sem a chrome sem firefoxon és kliensen sem.és minden más be van zárva a gépemen!
    hidd el nem nálunk van a probléma.....csak éppen bosszantó !

rudcsi24 likes this.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Próbáld meg ezeket a sikeres belépés érdekében (amit még nem alkalmaztál):

- Süti- és gyorsítótár törlése
    - Ha klienssel játszol, indíts újra a géped
    - Böngészőváltás, esetleg próbáld ki a klienst
    - Zárj be minden felesleges ablakot a gépeden
    - Mivel a megnövekedett internetes forgalom megterhelheti a hálózatokat, ezért ha az előzőek nem vezetnek eredményre, a gép illetve a router újraindítását is javaslom.
    (Először a gépet kapcsold ki, utána a routert. Majd néhány perc pihenő után kapcsold vissza a routert, aztán a gépet.)
    Az is segíthet ilyenkor, ha áttérsz vezetékes netre a Wifi helyett. Legalább a játék idejére.

Farmnevet és ID-számot sem hoztál, ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

kigyo51 and -ágianyu33- like this.
  5. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Szia!
    Nálam is volt egy ilyen jelenség a kliensen kb 21 óra körnéken. Megnéztem, hogy mennyi a szerver válaszideje, ami nálam 19,8 ms volt. Feltételezem azért volt e nagy terhelés mert ma 22:00-kor ért véget a szezon. Gondolom ezért sokan vég hajráztak. Ez a megnézés kb 1 percig tartott nekem. Ezután a még mindig 54%-on álló belépési folyamatot a jobb felső sarokban levő X -e megszakítottam. Vártam fél percet, majd megint elindítottam a klienst. Ekkor már csont nélkül beengedett, és azóta is fut a játék olyan gyorsan mint a villám.
    Én ilyen esetben, ha van egy ilyen látszólagos belépési gond, nem várok órákat a betöltés leállta után, hátha belép a kliens a játékba, mert nem fog. Én amint megáll a betöltés elszámolok 20-ig, utána azonnal megszakítom a folyamatot, és szinte rögtön újra elindítom a kliens belépési folyamatát. Ez a módszer 99% -ban hatásos. ( ha mégsem, akkor takarítás, és restart.) Ha nincs központi elérési hiba, akkor 100%-ban biztosan be tudok lépni a fenti módszerrel.

Last edited: Sep 13, 2026
  6. iciripicirii

iciripicirii Járnitanuló

ID9001287 Sziasztok! Az Eredményekben elhasználtam a kért 1950 energiát de nem kaptam meg a jutalom "Pikkolót"! Valami még hiányzik? Üdvözlettel iciripicirii

7. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Problémádat elvittem megvizsgálásra, a válaszig türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét!
    Kollégám benézett a farmodra és a következőt állapította meg:
    A játék naplója szerint 2026-09-14 19:13:11 órakor jóváírásra került 1x „Piccolo” titokzatos láda a feladat teljesítéséért. Jelenleg 180 darabbal rendelkezel, megtalálod a dekorok között.
    upload_2026-9-14_23-43-9.png
    További sikeres játékot kívánunk!

-ágianyu33- likes this.
  9. iciripicirii

iciripicirii Járnitanuló

Köszönöm, sajnos előzetesen nem néztem meg, hány Piccolóm van, felugró ablakban nem kaptam megerősítést ezért kértem ellenőrzést. Mégegyszer köszönnet, további jó munkát! Üdv!

smoldering likes this.
  10. -pajor

-pajor Fórum-zöldfülű

Szia Luminary!
    Válasz ugyan nem érkezett közvetítéseddel a "központtól", nem tudom mi történt az elmúlt két hétben. (Volt nálunk áramingadozás, aztán áramszünet, pár napja, ki-be kapcsolt minden is, többek között a net, amit szolgáltatónk másnap helyreállított.) Az elmúlt pár napban, azt tapasztaltam, hogy nyitva volt a levelezőm, ment egy film a háttérben netflixről, nyitva van az ÁNYK, táblázatot szerkesztek, és a farm nem "dobott ki". Teljesen meglepődtem. Kérlek ezt "beszéld" meg a központtal.

11. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Én sem kaptam visszajelzést, csak ígéretet, hogy másnap ellenőrzik. Ez augusztus 31-i történet, ha másnap nem is, de ezek szerint valami történt és pozitív irányban alakultak a dolgok.
    További jó játékot!

12. BernulaTami

BernulaTami Aktív író

Köszönöm szépen, aranyos vagy! Ne haragudj, ezen a pályán most léptem be a fórumba, hogy elolvassam a mostani eventet - bár már rengeteget megcsináltam belőle.
    Köszönöm szépen a munkádat! - később rájöttem, hogy olyan régen passziánszoztam, el is felejtettem, hogy kell... :))
    Legyen szép heted, kívánok szép Őszt is, jó egészséggel! :inlove:

Ableotory and Luminary like this.
  13. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. A segítségeteket kérem. A delfinnek akartam tápot adni, van 22 db és még sem engedi megetetni. Azt jelzi, hogy nincs tápja. ID: 23601229 Köszönöm előre is a segítséget.

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha terményes ólat akarsz etetni (jelen esetben a strandtörülköző-szövőgépet), akkor nem csak táp, hanem állat is kell. Delfined van?

-ágianyu33- and GA-BI-O-Farm like this.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kisfarmon játszottam a Kristálybarlangok eventtel. Beváltottam 3640 növényt 65 db erős kávéra, majd ezeket maradéktalanul el is használtam (sőt, kaptam néhányat jutalomképpen is). Minden energiát elfogyasztottam.
    Ha csak a 65 kávét számolom, akkor a kezdeti 100-zal együtt 100+65x20=1400 energiát töltöttem fel. Ismétlem: mindet el is használtam. Ehhez képest a haladási sávban csak 1060 energia felhasználása látszik. ([Greenhorn-60] ID: 57372194)
    A nagy farmon játszva minden tevékenységet figyeltem, és azt látom, hogy a nyereménycsempék eltávolításának -10 energiája nem számítódik bele a haladási sávba. A sima két csempe eltávolítása igen, a lapát használata igen, a hátizsák ürítése igen, de a nyereménycsempe nem. Visszanéztem a jelenlegi és az eddigi két esemény ismertetőjét, és nem találtam erre vonatkozó bejegyzést, így ez szerintem egy - elég jelentős - hiba.

Másik hiba: Az első pályán, ahol a 4 sarokban van 4 db 3x3-as oszlop, elhasználtam 6 db TNT-t. Mindig a teljes oszlop középső csempéjére kattintva (megjegyzem, szó sem volt kék jelzésről a csempéken, csak pirossal jelölt egy 4-6 csempés tartományt - mindig akkor, ha kevesebb mint 9 csempére vittem rá az egeret). Ez 6x9=54 csempe kellene legyen, de a "Tisztíts meg 50 részt TNT-vel" feladatba csak 46-ot számolt el. Gyanítom, hogy a nyereménycsempéket itt sem számolta bele...
    -BombadilToma- ID: 18451170

Last edited: Sep 17, 2026
    kigyo51 and Marika312 like this.
  16. BernulaTami

BernulaTami Aktív író

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    A gyopároson elértem a 10-es szintet, de nem kaptam felhőt, pedig úgy tudom, jár a 10-es és a 15-ös szinten. Megnéznétek, ha lesz egy kis időtök? Köszönöm szépen!
    Gazda: BernulaTami ID: 49848997

17. szivarvany20000

szivarvany20000 Törzsjátékos

Kliens hibakódot jelez 404-s!!!!
    Firefox is kilép a semmitől!

SnéDóri likes this.
  18. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Köszi akkor nem nálunk van a hiba. Pont ez van nálam is.

GA-BI-O-Farm likes this.
  19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam a Firefoxon betöltött, most jártam végig minden területet, egyenlőre ok. Pár perc múlva kell arassak, remélem
    menni fog.
    Kicsit lassabb mint a Kliens, de ment minden rendesen.

Last edited: Sep 17, 2026
    SnéDóri likes this.
  20. zigus46

zigus46 Haladó

Hali...a napi protectben a feladat : készits egy mühelyt vagy fejlesztést ...megváltom farmarannyal és ugyanazt adja vissza megint , nevetséges és napok óta igy megy ..!!! csak a farmaranyamat csalja ki de nem másit ....nagyon bosszantó ez az egész ....!!! köszi...