Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sziasztok!
    Nem tudom az XXL fákat az építőmesterrel az alap fákra tenni!!:( Mi az oka, segítsetek légyszi! Köszönöm!
    ID:11041043
    Bocs, rájöttem, hogy nem kell alapfa, egyből ki lehet rakni a fejlesztést. Biztos volt a Fórumon szó róla, de én nem olvastam!Szép napot mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 3.6.26, 10:32
  2. Sárika555

Sárika555 Fórum nagymestere

Már közvetlenül lehet az xxl es fákat a helyükre tenni. Új fejlesztés, az állatoknál is így van.

3. Shark29

Shark29 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni.Nem tudom kihelyezni a narancs tüntetőmalac ólat.Olvastam a hozzászólásokat,van alapólam,de megpróbáltam kihelyezni ahogy írták csak a narancs ólat,sehogy sem engedte.Azt írja értékeli az igyekezetemet,de nincs meg a szükséges termény a pajtában,pedig ott van.Meg tudná nézni valaki?ID 933 3886.Köszönöm.

4. mártonb

mártonb Járnitanuló

Kedves Support!

Miért nem tudok csoportos levélt küldeni a Barátaimnak, és a Szomszédaimnak???Hogy ne kelljen leírnom 10-12 szer ugyanazt a szöveget?

5. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

nem tudom miért válzoztatták meg a játékot, de olajfát szeretnék kirakni és karika van rajta ugyan úgy nem engedi kirakni ahova nyolc fát rakhazok egyszerre és ez mind a négy farmomon így van,,,ID9475300 enikö32002 köszönöm a segítséget. de naponta vannak problémák...

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A farmon belüli levelezés kissé fapados. Írd meg a levelet Jegyzettömbben, majd másold be mindenkinek, akinek írni akarsz.

inanna11 és szöszi50 kedveli ezt.
  7. veva59

veva59 Utánpótlás-írogató

Szia! ID 27388368 veva59 gazda vagyok, a bahamán miért nem tudom kirakni a bahama-vadasparkot, sárgával át van húzva, pedig 4 db is van? Tudna valaki segíteni ? Köszi előre is!

8. Sylja

Sylja Fórum ezredese

9. veva59

veva59 Utánpótlás-írogató

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.6.26, 09:02
    Sylja kedveli ezt.
  10. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    A bahamán nem tudom kirakni a manufakturát Gazda: kicsikacsa1 ID: 24640695

11. mártonb

mártonb Járnitanuló

hogy tudom kimásolni a szöveget, és hol a jegyzet-tömb?

12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

13. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia mártonb!:)

-BombadilToma- a gépen megtalálható alapvető jegyzettömbre gondolt.
    Csak simán írd be a start mezőbe a "jegyzettömb" szót és megleled.
    A farmos levelezésben, hasznos találmány tud lenni, főleg, ha ugyanazt a szöveget szeretnéd elküldeni több ismerősödnek is.
    Csak simán megírod a mondandódat és a jó öreg Ctrl+C és Ctrl+V billentyű kombináció segítségével bemásolgatod az elküldendő írásodat a levelezésbe egyesével.:)

-BombadilToma-, inanna11, 435345 és 2 más kedveli ezt.
  14. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Az lenne a kérdésem hogy miért nem tudom kirakni a fákra ólakra a fejlesztést csak kézzel. Nagyon rossz mert nagyon hosszú folyamat Köszönöm a választ Lázárné

15. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

A Baha ültetvényen van kihelyezve egy manufakturád és nincs is több. Ezek szerint sikerült kirakni.
    További jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. zsóka56

zsóka56 Fórummogul

Szia Luminary. Segítséget szeretnék kérni. A manufaktúra házamat hova tudom kitenni? mindenhol átvan húzva a raktárban, akárhova próbálom kitenni. Köszönöm ha megnézed. zsóka56 ID: 1412578

17. nemlóverseny

nemlóverseny Járnitanuló

Az új rendszerben van egy kis visszalépés, amit eddig meg lehetett simán tenni, azt most a te esetedben nem tudod.
    Szedd be az alapfákat, amire fejlesztéseket tennél és a géppel rögtön a fejlesztéseket rakd ki. Úgy menni fog.

18. Luminary

Szia!

Megújult a fák, ólak kihelyezése. Ha a raktárban van alap, akkor azonnal kihelyezhető a fejlesztett változat, nem kell külön összeállítani. Amit jelenleg látsz az építőmunkás felületen és kiválasztod a fák kategóriát, neked a fejlesztésre kell kattintanod és azonnal kihelyezésre kerülnek az XXL-es, vagy XL-es fák.
    upload_2026-6-4_10-14-40.png
    Az új működésről itt van a hivatalos tájékoztató:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fák-és-ólak-kihelyezésének-megújulása.27916/

A bevezetés után azonban egyes funkciók nem működtek megfelelően, így a javítás még folyamatban van. Erről itt adtunk tájékoztatást: https://board-hu.farmerama.com/threads/dekorfejlesztés-építőmunkással-hiba.27932/#post-1511578

Jelenleg a Raktárházak kézi kihelyezése működik de géppel továbbra sem lehet kitenni.

További jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Luminary

Szia!

Kézzel ki tudod tenni, de megnézem neked. Csak a géppel történő kihelyezés nem sikeres még. Az összes többi Manufaktúrád kint van.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/dekorfejlesztés-építőmunkással-hiba.27932/#post-1511578
    A kép nálad készült.
    upload_2026-6-4_10-25-19.png

https://board-hu.farmerama.com/threads/dekorfejlesztés-építőmunkással-hiba.27932/#post-1511578

Sok sikert!

zsóka56 kedveli ezt.
  20. Luminary

Szia!

Mivel a javítás, - ami a fejlesztett ólak kihelyezését is érinti - még folyamatban van, azt javaslom, hogy várj vele még egy kicsit. Az alap ólat használd addig, amíg nem jelzik a központból, hogy megtörtént a javítás.
    Ha, még ezután sem sikerül, akkor írj újra és visszük tovább.
    Köszönöm.