Visszajelzés Iglurama - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.12.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. borcsa220

borcsa220 Törekvő

A kevéske csp-t olyasmire költöm ami nekem egyáltalán nincs,farmpengőt szupitápra,kk,aratókra,a"súrgyéból" a farmaranyat eltékozoltam titokfákra,úgyhogy most nagyon spórolnom kell

mebajah kedveli ezt.
  2. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Azt hiszem ezt most én is kihagyom.A topp után nincs ennyi állat és megvenni nem éri meg

3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ej, ej, ej! Butaságokat beszélsz. Ezt a cuccot egy hét alatt simán ki lehet piacozni. Vannak benne kifejezetten jó dolgok is. Biztosan találsz 4-5 olyant a 15ből, amit nem hagynál ki. Érdemes lesz körülnézned. Még azoknak is, akiknek nem kell a felhő. (Óriás ólak, neon ólak, pink ólak hol vannak?)

Gio, missuzy_53, jucus1976 és 4 más kedveli ezt.
  4. JuliaBuli

JuliaBuli Fórum-zöldfülű

Nem értem azokat akik panaszkodnak, hogy kevés a jutalom.
    Ha rövid távon gondolkodsz lehet, hogy kevés, de én mindig hosszú távra gondolok. Szerintem 22000 TP naponta nem kevés (1 év alatt több mint 8 millió ugyebár). Nekem ez nem kevés. Én jelenleg egy nap alatt a felhősorokból 4 és 6 millió Tapasztalat pontot tudok kihozni, úgy, hogy kétszer ránézek. Mindez persze csak úgy, hogy nem hagytam ki a felhősorokat adó eventeket.
    Na meg az is kérdés, hogy kinek mi kevés és kinek mi sok. Ha 195-ik szinten vagy az 5000x195 TP = 975000 TP mindez 50000 CSP értékű állatért...

Érdemes elgondolkodni, hogy mi kevés és mi sok..

Gio, DevilMókus, -ágianyu33- és 5 más kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Igazad van :)
    Sokan nem foglalkoznak azzal, hogy a piacról is be lehet szerezni árukat. Például szalontai sertést egész évben lehet vásárolni 10.000 CSP környéki áron, de ha megszaladt az ára, akkor is 20e alatt volt, és még lehetne sorolni...
    Persze amikor egy eventbe be kell adni valamit a pajtából, akkor felszökik az ára, de aki figyeli a pletykákat, még időben van lehetősége "jó áron" vásárolgatni, és a "befektetett" CSP-t még "kamatoztatni" is tudja (a vásárolt áruból beadja ami szükséges, egy részét pedig eladja az event idején magasabb áron)
    Roskadozó pajtát nehéz összehozni saját termeléssel. Viszont akinek alig van valami a pajtában, CSP-ben sem milliárdos, és nem is foglalkozik a lehetőségekkel, a legjobb kifogás a saját maga megnyugtatására, hogy "nem éri meg, kevés a jutalom".

Szerintem már a beadásokért járó jutalmak is bőven megérik :D lehet szerezni farmmunkás kuponokat és nagyon hasznos dolgokat, és csak a pajtából kell beadni olyan árukat, amik olcsón beszerezhetők, és még felhőkből, óriás ólakból is potyognak 8)
    Persze van aki a TP-t nézegeti, de ahogy írod, sok kicsi sokra megy :)
    Beko hozott egyszer egy példát a felhők aratására:

Aki naponta tud ennyi felhőt aratni, annak éves szinten legalább 2,5 milliárd TP-t hozhat. Ezeknek a felhőknek a nagy része meg sem közelíti a mostani felhő 22.000 TP-jét, és jönnek az újabb és újabb felhők...

Szerintem ez egy olyan event, ami nem kér semmit, és nem szükséges hozzá semmi, ami közvetlenül vagy közvetve pénzbe kerülne, viszont ad olyan dolgokat, amik elősegítik, hogy pénzköltés nélkül lehessen farmozni:D

Én örülnék, ha sűrűn lennének ilyen event kategóriába sorolt, de igazából csak ajándékot adó események:)

maszilva, Lillapilla73, R.Daneel és 13 más kedveli ezt.
  6. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Betereltem a malackáimat a kupiba,de előtte megsimogattam a farkincáját nekik.Igaz sokáig tartott,de remélem megérte,és jön a várva várt arany malackám:p
    Sikeres tenyésztést kívánok mindenkinek aki neki kezd.

Ribiszke, R.Daneel, Gio és 6 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Akinek akadnak állatgondjai, vagyis most áll neki még alapállatokat termelni, ne feledkezzen el a Neon pillangóbáb dekorról (már ha megszerezte azt a legutóbbi neonos eventen). 3 naponta aktiválható, és plusz egy állatot eredményez - legfejlettebb állapotában - 12 órán keresztül. Ezzel egy kicsit rá lehet segíteni a mennyiségre.

Fuhur, maszilva, marcsi152 és 17 más kedveli ezt.
  8. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Keveset kér? Már akinek ez kevés, ugye...LOL...
    Azt hiszem, kihagyom.

9. zebraful

zebraful Fórumelemző

Én nem hagyok ki egy eventet sem. Amikor elkezdtem 2010-ben játszani, volt olyan, hogy többet elengedtem, pedig szervezéssel megoldhattam volna. Azóta is bánom. Ha annyiszor nem csinálnék egy eventet ahogy írják: " én nem csinálom, nem éri meg," akkor egyet se csinálnék hónapok óta. Az az inspiráló a többiek számára, hogy miként lehet megoldani, nem az, hogy miért nem. A játék, az okoz örömet. Én ma reggel léptem a 208.szintre. 200 felett hónapokig nem haladnék, ha a TP.-t adó eventeket kihagynám. Reggelente több millió a TP bevételem.!!!! Ez éri meg!!!!!

maszilva, Ribiszke, Lillapilla73 és 13 más kedveli ezt.
  10. Ananke

Ananke Fórumelemző

Gratulálok:D Én sajnos nem mindet tudom beilleszteni a napi életembe mostanában, ezért szelektálok. Van amit csinálok részben vagy egészben, van amit nem. Pont a játék öröméért amikor már túl hajszás a sok event, válogatok. Ezt éppen most elengedem:) További jó játékot kívánok és szép napot:):)

Ribiszke, bakosagi54 és ho-hoboy kedveli ezt.
  11. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Igen, az elmúlt időszak legjobb kitehetője. Mióta megvan, ha aratom csak 1 földet hagyok szabadon növénynek olyankor, vagy annyit sem. Erre figyelek most.
    Ilyenek kellenek, nem 500%-os tp tenyésztéskor. Annyi variáció lehetne előbbire, de sajnálja bedobni a bp.
    Nekem a tp semmit nem jelent a szintemelés óta, hisz nem is élek addig amíg elérem :) Lehet most utólag kompenzálni próbálnak ilyen dolgokkal, csak ez már akkor is eső után köpönyeg.
    Nagyon fel kell emelni a tp-t ezután, hogy pár év elteltével némi haladást elérjünk. Akkor viszont semmi értelme nem volt. Már akkor is kibeszéltétek, valami másféle szintemelés kellett volna. Nem is rágom tovább már, csak az ember "csőrét" folyton irritálja az ilyen.
    Persze, hogy sok kicsi sokra megy, de kimondani sem könnyű milyen sokra kéne mennie. S ezzel nem azt írom, hogy nem értékelem, csak értelmét nem látom. A pillangónak igen. :)

Még annyit a tp-ről. Ma most arattam először, s a gyümölcszóna és a kacsakata koszorú fél milla tp-t adott, s ez csak 2 kitehető. Szóval igencsak a tp áradat vette át a szerepet.

Utoljára szerkesztett: 11.12.18
    Gio, Sali~*.*, Rékuci1111 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A kannában biztos lehetsz. Az jönni fog. A többire marad a remény.

Szét kell választani a dolgokat. Ha valakinek nem ér meg valami valamit, az nem jelenti azt, hogy másnak sem. Több oka lehet, hogy kinek miért nem éri meg valami. A legindokoltabb a VV által hozott akadályok, a másik pedig nem illeszkedik valami valakinek a stratégiájába. Az összes többi pszichológia. De az nagyon erős indok, és nehéz ám leküzdeni.
    A mostani eventnél is sok pro és kontra dolgot olvashattunk. Mindenkinek igaza van.
    Én egy dologban vagyok biztos. A játékosok ~90% szeret tenyészteni. Ha bumm van nagyon nagy a kísértés. A csábítás hatásáraelkezdenek kattogni a fogaskerekek, hogy ha már tenyésztek akkor miért ne ezt vagy azt? És felfedeződik egy két jó kis jutalom az eventben. Lassan de biztosan vasárnapra 70-80%a azoknak, akik nem akartak az eventtel foglalkozni ki is végzik.
    A "baj" nem velük lesz, mert legtöbben be sem számolnak róla. Azok lesznek kicsit idegesek, akik belevágnak, és minden áron végére akarnak érni. Ez két okból nem sikerülhet nekik: nincs megfelelően felkészítve a farmjuk, vagy a legrosszabb stratégiával vágnak neki. Többnyire a farm állapota meghatározza, hogy melyik stratégia lehet jó vagy rossz. Mindenre van több megoldás ebben a játékban. Azért nem is szeretek már eventes stratégiákról írni, mert ami nekem fekszik az nem megy másnak.
    Ebben az eventben játszik minden: termelés, tenyésztés, piac. Kinek hogyan és mennyi jön be ezekből, az a farmjától és tőle függ.
    Az már most jól látszik, hogy tömegek szórták meg a farmjaikat ólakkal. De azt, hogy honnan tudom, nem árulom el.

Fuhur, nyuszi63, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  13. Rékuci1111

Szia :) ez egy olyan event, ami 2 perc alatt letudható. Nem kell hozzá területet bontani, felröpiért küzdeni, nem kötelező tenyészteni...
    A "Bölcs Tölgy felhősor 5" másfél naponta ad egy szalontai sertést, vagyis a beadandó 185 db-ot le lehetett termelni kevesebb mint egy év alatt, de több láda is ad első szintű tenyészállatot, onnan is jöhet néhány, amire szükség van. Ráadásul ezekből az állatokból (disznó, ló, panda) vannak neon ólak, így gyorsan termelhetők, és a piaci áruk sem vészes, ezért alapállatokkal is megoldható a feladat, ha a piacról nem lehetne tenyésztett állatokat beszerezni az utolsó pillanatban ;) Természetesen neked lehetnek egyéb szempontjaid is egy szelektálásnál, és nem akarlak rábeszélni, csak jelezni szerettem volna, hogy szerintem ez egy könnyen, és kevés időbeli ráfordítással teljesíthető event:)

marcsi152, Lillapilla73, Gio és 4 más kedveli ezt.
  14. Ananke

Ananke Fórumelemző

Már az elmúlt időszakban a többséget beadtam más eventekbe. Még a malacka meg is lenne, de a ló és a panda teljesen kiürülne a pajtámból és ezért ezt most kihagyom. :)

ho-hoboy és Rékuci1111 kedveli ezt.
  15. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

A tp önmagában nem motivál mert olyan sok kell belöle hogy nem érdemes rajta tépelödni.. Viszont a felhősorok mindig elférnek és valóban sokkal több tp adnak mint bármilyen aratás..Speciel azért is muszáj minden eventet megcsinálni mert nincs hely a kítehetöknek egyébként..Nyilván az idősebb játékosoknak akik mondjuk mint én is 8-10 éve játszanak ez egy 2 perces event.. A lányomnak akinek augusztusba nyitottunk farmót (a párómmal aki a kezdetektöl játszik) és pikk-pakk felvitűk 80 szintre megoldhatatlan mert nincsenek tartalékai még.A kettö között meg ??? kinek mi éri meg...Én pld szerettem a tenyésztös eventeket baby-boommal de pld a páromnak annyi a bonusa hogy a babby boom nélkül jobban ugranak az állatók mint vele ergo őt ez már nem motiválja...Speciel ez olyan közepeseknek való event ha létezik ilyen kategória és magamat is ide véve...

Sanyat kedveli ezt.
  16. Rékuci1111

Így már érthetőbb a magyarázat.
    A pletykagangon néhány héttel előre már szokott lenni valami pletyka, hogy mi várható. Szerintem érdemes naponta 1-2 percre bekukkantani oda is. Át kell lépegetni az információkat nem tartalmazó hozzászólásokon, és ki kell szűrni a hasznosakat ;) Aki időben jut információkhoz, "olcsón" fel tud készülni, sőt még nyereséget is termelhet. Szerintem érdemes a napi rutinba beépíteni ezt is, és a következő ilyen típusú eventet már nem kell kihagyod (ha kezdesz valamit az információkkal) 8)

marcsi152, Gio, Ananke és 5 más kedveli ezt.
  17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok, Eventezők!

Az "Iglurama" event élő, online!

Kérjük, ellenőrizzétek egy kilépést majd visszatérést követően az eventórában az ikon meglétét!

Csak ezután kattintsátok le a tenyészterepen az előre bekészített, de már beérett szaporulat begyűjtő gombját!

Eredményes játékot, sikeres eventet kívánunk!

Imi*, Gio és ljanika6 kedveli ezt.
  18. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Szerintetek megéri a felhősor?

19. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok, én már kész is vagyok vele, be is indítottam a felhőcskét.

Gio, R.Daneel, missuzy_53 és 2 más kedveli ezt.
  20. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Hűűű, ez tényleg hamar készen lett. Még tenyésztenem sem kellett. xD:inlove:

Gio, rencsike982, missuzy_53 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.