Visszajelzés Iglurama - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Dec 10, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    És sikeresen megcsináltam a feladatot.:)
    Még a piacra is jutott a jóból ami igen kapós mert el is vittek szépen mindent.
    Nem kellett tenyésztenem aminek Én örülök néha kell ilyen!;)
    Nagyon tetszett minden értelemben az a kis tenyésztős feladat.
    Az Én kedvenc képem!:inlove:
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20181212v00py9my.png
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Igen ezt igy kell csinálni. Már a játék elején nagyon megtanultam, hogy a malom sosem állhat. És ez a bahás malomra a hosszú keverések miatt fokozozzan igaz.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Malom nálam sem áll... bár néha jobb eladni a tápot... és állatot venni rajt:music:

4. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

... kész! :D ... további jó munkát mindenkinek! :)
    cirmi54ID: 13455264

Gio likes this.
  5. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

HELLÓ! NEM ÉREM EL ATENYÉSZTŐS EVENTET!

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mit értesz azon, hogy nem éred el a tenyésztős eventet?
    Ha segítségre van szükséged, problémád pontosabb leírásával, farmneved és ID-számod megadásával valamelyik segítségkérő topikban tedd fel.
    Help.png

Kérlek arra is, hogy ne írj csupa nagybetűvel, ez a neten kiabálásnak számít.
    Köszönöm.

-ágianyu33- likes this.
  7. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Szia! Én még ennyit sosem raktam ki egy fajta állatból .mondjuk nincs is ennyi,de nem is törekedtem eddig rá!Nagyon jó amit írtál és fogom tudni hasznosítani,de szerintem még rajtam kívül is sokan! Annyit szeretnék még kérdezni hogy mi az-az ÓRIÁS ól?Néha nekem érthetetlen szó használatok vannak,sokszor érzem úgy magam mint egy "kivül álló"!? Bő termést kívánok!

ulmo12, bindi5454 and Gio like this.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Amikor először került be a játékba az ólgőzös, akkor hozott ún. óriás ólakat. Ezek óriás ló, óriás disznó és óriás kecske ólak voltak, alap, sárga és narancs kivitelben. A lényegük az, hogy nem alap állatot, hanem első, illetve második szintű tenyészállatot adtak normál tápért cserébe. Aztán ez ugyanúgy elhalt, mint a csemete gőzös mamutfái.
    Itt olvashatsz róluk: Enciklopédia -> Állati gőzös
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állati-gőzös.7050/#post-22918

9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok, szia Toma !

Hasznosak ezek az óriás ólak, nekem is van 21 db belőlük, sajnos narancs csak 1 van.
    Event kezdésre praktikus kitenni a hosszú érésidejük miatt.

10. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) az a gond a sárga óriás ólakkal, hogy alapban 36 órásak. Amikor ~1000 vagy ennél is több felröpi kell, akkor a 24 órás ólak is hozzák 1:1-ben a felröpiket, ráadásul az óriás ólak nem pakolhatók be a vadaskertbe, így csak veszíteni lehet velük (2x2-n csak 1 db jön, a lehetséges 4 helyet)

11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! :) Nekem is vannak óriás óljaim, de én csak az elején tettem ki őket, azóta a pajtában porosodnak...
    Sokáig érnek, szerintem nem megérősek... :) Akkor már inkább a pink,neon.

Last edited: Dec 17, 2018
    borcsa220, bindi5454 and maszilva like this.
  12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Jaj, tényleg, kedves vagy, már akartam is kérni tőled fejlődési technikát.
    És leszámítva azt az apróságot, hogy sima tápért cserébe tenyésztett állatot kapsz, ami nem működik a neon és a pink ólak esetében.

Fuhur and borcsa220 like this.
  13. Ninett79

Hmmm, köszi,hogy ilyen sokra tartasz... :D
    Én normális hangnemben írtam neked egy véleményt, ami az én véleményem. Nem szükséges megfogadnod!
    Ezt lehetne még boncolgatni... Mert pink ólból akkor is 3 alap állatot kapsz, neonból pedig 4-et... S az érési ideje is kevesebb... De bocsi, nem akarok tanácsot adni neked ÉN!

Last edited: Dec 14, 2018
    borcsa220 and bindi5454 like this.
  14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Genkától olvastam valahol a csevegő elején, hogy szupertáppal eteti az óriás ólakat.

Ezzel kvázi két legyet üt egy csapásra: Egyrészt (az ólakra ható felhőkkel és termékekkel) a narancs és a sima óriás ólak érésidejét kb. 13,5, a sárgákét pedig alig több, mint 10 órára lehet csökkenteni. Másrészt, bár látszólag szupertáp pazarló, de tenyészállat előállítás szempontjából mégis szupertáp (és alapállat) takarékos módszer. Arra viszont figyelni kell, hogy az ólakra ható felhők csak naponta egyszer arathatók. (A felhők nélkül szupertáppal is csak 19,2 és 14,4 óra alatt érnek be.)

15. Ninett79

Szia! Igen, ez is egy ráció. :) De valóban oda kell figyelni ilyen esetben.....
    S ha nincs elég szupitápja, akkor szerintem nem az óriás ólakat eteti. Sokan szűkölködnek szupertáp miatt. :)

Last edited: Dec 14, 2018
    bindi5454 likes this.
  16. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Ez csak egy alternatíva a lehetséges variációk közül. Speciel a disznó, a kecske és a ló 1. és 2. szintű tenyészállatainak "előállítása" kevesebb szupertápba kerül óriásólakkal, mint a tenyészterepen - a narancs változatokkal hatványozottan. Ettől függetlenül nem hinném, hogy az óriás ólaknak "fontos stratégiai szerepe" lenne a játékban.

Valamiféle ráció akkor lenne bennük:
    - ha nem csak évekkel ezelőtt, és kis mennyiségben lehetett volna megszerezni (bár ez a mamutokra is igaz valamilyen szinten, de azért mégsem ugyanaz a kategória),
    - ha nem csak három állat típusból léteznének,
    - ha a raktárházakba is be lehetne tenni őket,
    - ha az érésidejüket a mostaninál sokkal rövidebb időtartamra lehetne csökkenteni (egy tenyésztését most már kevesebb, mint 2 percre lehet levinni).

Esetleg el tudnék képzelni olyan tenyésztős eventeket, ahol jutalomként - a neon ólak mintájára - egy-egy állat fajta óriás ólját (és akár további plusz beadásokért színes fejlesztéseket) lehetne megszerezni.

17. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Köszönöm a választ!

Szia! Én viszont szívesen fogadok minden jó tanácsot! Bő termést kívánok!

Last edited by moderator: Dec 15, 2018
    -BombadilToma- and Ninett79 like this.
  18. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia .

Vidd az ötletesbe hamarosan úgyse lesz minek neonosodni s egy ideig kitart újra;)

zsani_apja likes this.
  19. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A csevegő zárja kapuit, találkozunk a következőben.
    További jó játékot kívánunk Mindenkinek!

Thread Status:
Not open for further replies.