Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. lbs76

lbs76 Aktív író

Sziasztok!
    Az üvegházban jó lenne, ha a növényeket időtartamra is lehetne rendezni. Ahogy a vetőtáblán is van. :)

parrahviki12 és Leho69 kedveli ezt.
  2. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Mikor kapunk új lapokat az albumba, mert egymás hegyén-hátán nem túl mutatós.

rexfelügyelő58 kedveli ezt.
  3. drxxl123

drxxl123 Haladó

Sziasztok !

Én egy nagyon egyszerű fejlesztést szeretnék,
    a felröppenőket ahol mutatja, az a sáv
    mozduljon át bal oldalra, ha jobbról van az egér

papirocska és rexfelügyelő58 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szeretném ha fejlesztésre kerülne a kerek kerék! Csak egy animáció kikapcsoló gombot tennék bele;)

barackmoly és Lacika83 kedveli ezt.
  5. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nekem is bajom van a pörgetésekkel, és Lacika83 ötlete sokkal jobb, mint amit én szeretnék: animáció nélkül mutassa azonnal az eredményt, lehessen kikapcsolni az animációját. Ha legalább 5-10-enként lehetne egyszerre látni, már nem unnám el magam.
    Ehhez kapcsolódóan: jó lenne, ha szétbontanák a jelenlegi rendszert, és elemenként, vagy valamilyen csoportosítás szerint lehessen kikapcsolni az animációkat, a felugró ablakokat és a többi információt. A jelenlegi "mindent vagy semmit" egyik fele sem jó: a "minden" nagyon lassú, a "semmi" pedig - a nevében benne van, nem jó.
    Másik vágyam: lehessen a Teliholdas területeken bemenni a doboz ikonba (saját raktár), az Elhasználódó fülre. Valamelyik gazda szépen rászoktatott arra, hogy pl. a csatnit ott hosszabbítsam, mert kényelmesebb, mint a pajta lineáris polcáról. Ezért mindig szentségelek, amikor látom, hogy a Démoni kezd lejárni, mennék bele - és pofára esek. Ha már ide tették ezeket a szerintem alapvetően nem ide való cuccokat, elkezdtük használni, rászoktunk, akkor tehessük. Mire átérek másik területre, bőszen elfelejtem, hogy mi kéne :(
    Ja, a pajta polcát is régesrégen szét kellett volna választani mesterségenként külön fülekre. Most átláthatatlan, lassú. De ajándékozni csak onnan lehet...
    És nagyon vágynék arra, hogy a tenyésztett állatoknak legyen egy egységes megjelölése - fajonkénti csoportosítása a piacon. Most lehetetlenség rákeresni, mert az egyiket így hívják, a másikat amúgy - amiket különben sem vagyok képes/hajlandó megjegyezni. És megint jön elő, hogy lassú, lassú , lassú, mire végigtekerek - mondjuk - a színes hódokig. Legyen a nevük után egy 3 karakteres kód, akár az alap állat első 3 betűje, amivel szűrni lehet. És egyre jobban vágyom arra is ,hogy a piacon láthassam a pajtaértékeket. Ez a kicsiknek is nagy segítség lenne a kupákhoz, a nagyoknak a TOP-hoz vagy bármi egyéb feladathoz, ahol a PÉ számít. Évente több ilyen event szokott lenni.
    Jó lenne a Kerék - főleg a sima pörgetés ajándékait gyakrabban frissíteni. Hetek óta csak sárga kaméleont, S-N hódvárat, S pehelytollast és néha valami kaptárt kínál. Annyi egyéb ól is van, miért pont ezeket erőltetik? Van 28 sárga hódom és 40 sárga kaméleonom, amikkel nem tudok semmit kezdeni. Hozzáteszem, hogy a sárga állatos ólakat semmibe nem nézem, mert annyival nem rövidebb az ideje, hogy számottevő előnyt jelentsen, alig adnak több TP-t, általában minimális CSP-ért megvásárolhatóak... Szóval ha ugyanannyi CSP-t pörgetek, azt is többre becsülöm, mert azt legalább arra költöm, amire tényleg szükségem van.
    Köszönöm, ha valami megvalósul.

papirocska, fabatka, Alinee2 és 5 más kedveli ezt.
  6. Lacika83

Lacika83 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném kérni, hogy a nagyobb értékű termény beadásoknál ezres csoportosításban jelenjenek meg a számok, pl. füvészkert, manifaktúra... terménybeadásoknál, ahol többmilliós beadások vannak egy-egy feladatnál.
    Köszönöm! :)

7. -Holdfeny-.

Sziasztok!
    A tölgy piaci árra ható rúnáját javasolnám bővíteni... lépésenként úgy hogy az alapár pl 300 %-ig lehessen kitenni portékát!
    Kicsit segítene a haldokló arany állat piacnak;) s lenne helye a tonnaszám gyülekező csillagnak!

8. mjozska

mjozska Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon jó lenne már, ha a kerek kerék pörgetést kicsit "felgyorsítanák" valamilyen fejlesztéssel. A többféle ládákból és dekorokból 2-3 nap alatt összejön a 99. Hét közben ennyit elpörgetni munka mellett lehetetlen, mert időigényes. /De unalmas is:)/
    Látom ezt már többen jelezték, de úgy gondolom minél többen kérik annál nagyobb az esély a megvalósításra. /Vagy nem;)/

rexfelügyelő58, Kincső52 és fabatka kedveli ezt.
  9. fabatka

fabatka Fórum hercege

Kedves Fejlesztők, és újdonság iránt érdeklődők!!!
    Szeretettel küldöm Nektek az aláírásomban szereplő ötletet, amivel a pörgetéseket tudjátok lerövidíteni !
    Használjátok egészséggel!

franyo121, Fatther, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Sziasztok!

Jack ajándéka nevű dekort szeretném egy picit átalakítani... bár ez nem jó szó...

Remek találmány! Szeretném ha bekerülne a gazdabolt állandó kínálatába!
    Az átalakítása kimerülhetne annyiban hogy pl csak a tojástartóba tehető ki addig amíg bónuszt ad... max 1 db ...
    Én személy szerint folyamatos vevő lennék rá;)

11. fabatka

fabatka Fórum hercege

Az aláírásomban megtalálod a megoldást !

parrahviki12 és Fatther kedveli ezt.
  12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A kerek kerék nyereményeivel kapcsolatban lenne javaslatom. Ha már vetőgépet és állatgondozót lehet nyerni az lenne a kérésem, hogy aratógép, építőmester és paszulypatrónus is kerüljön a nyeremények közé! Az alábbi képpel indokolom a kérésem : https://ibb.co/bTYfHq
    Van 840 órára vetőgépem, 165 órára állatgondozóm, de se aratógépem, se építőmesterem, se paszulypatrónusom. Az arató gép hiányában meg nem igazán hasznos a vetőgép.

Kincső52 kedveli ezt.
  13. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Két kéréssel és egy javaslattal fordulok hozzátok.
    Könyörgöm, ha már a kerekkeréknél van egy "megállitási lehetőség", hogy a mutató ott álljon meg reményeink szerint ahol mi szeretnénk, de legalább nagyjából, akkor az a mutató ne csak disznek legyen ott házőrző elemként, hanem valóban használhassuk is.
    Óriási kérés a másik is, mert évek óta teljesithetetlen, de én akkor is próbálkozom.
    Könyörgöm, ha már létezik teliholdas rész, ami tényleg fantasztikus és szuper, akkor legalább a telihold idejére legyen hozzá valami piacféleség is.
    A javaslat pedig: a bahamán bizonyos szint felett szintlépésenként kapott 5 aranybanán ... hm.
    Talán meg lehetne oldani azt, hogy 20 vagy 50 szintenként legalább 1 darabbal növekedjen a szintlépésekért kapott banánmennyiség.
    Köszönöm hogy elolvastátok, ha megvalósul belőle valami azt még inkább. :)
    ( a rövid i betűkért elnézést kérek, géphiba)

nolina1965 kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az a megállítógomb nem arra szolgál, hogy ott állítsd meg a kereket, ahol Te szeretnéd, hanem hogy lerövidítse az animációt (mondjuk ezt is csinálhatná hatékonyabban...). Azt, hogy mit pörgetsz, valójában a gomb megnyomásakor már kisorsolja a rendszer, az animáció pedig ott fog megállni; és nem fordítva. Ezt bizonyítja, hogy ha Fabatka módszerével az indítás után rögtön kilépsz ESC-pel, akkor is láthatod a listában a nyereményedet.

genka53, Kincső52, fabatka és 3 más kedveli ezt.
  15. Tisserand

Tisserand Utánpótlás-írogató

Több alkalommal felvetődött már bennem, hogy milyen jó lenne, ha a gazdaköri küldetések között lenne olyan keresési opció, hogy adott növényre, állatra, fatermésre, etc. lehetne rákeresni és ezáltal leszűrni egyszerre az összes olyan küldetést, amely - csak a példa kedvéért - elefántot kér. Bárcsak nyitott kapukat döngetnék... :D

16. Brazil81

Brazil81 Utánpótlás-írogató

Azt sejtettem hogy épp ott nem fog megállni, viszont az animáció sem rövidül. Én nem éreztem semmi különbséget a között hogy használtam-e vagy sem. Az viszont elég durva, hogy már a pörgetés elinditásakor a rendszer "eldöntötte" hogy mit fogunk nyerni.
    De talán másoknak is feltűnt: amikor dobozokat nyitunk, ha egyenként vagy kettesével nyitunk naponta, akkor nagyobb az esély egy nagyobb volumenű nyereményre. Illetve ez igy nem teljesen igaz. Megpróbálom értehetően leirni. Kinyitok például 1 darab CSP-s dobozt, mondjuk 5 napig minden nap. A nyeremény változó, 1-től a 10 millióig bármi lehet. De! Ha összegyűlnek a dobozok valami miatt, és egyszerre nyitom ki mind az 5 dobozt, előfordul hogy azokból kis értékű CSP-t kapok csak. Valami olyasmi lehet hogy ha a legelsőt kis értékűnek érzékeli a rendszer, akkor a többi doboz tartalmát automatikusan annak az egynek a tartalmával szorozza. Ez mondjuk nem is fejlesztés, ez egyértelműen hiba.

17. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) én nagyobb tételekben (százas, ezres nagyságrend) szoktam ládákat nyitogatni. Amit állítasz, az nagyon téves következtetés (hogy finoman fogalmazzak) ;)

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Egy megfigyelés édeskevés, ahhoz hogy statisztikailag megbízható adatokat kapjunk, rengeteg nyitás kell. Egyébként ahhoz, hogy igazad legyen a ládanyitásokkal kapcsolatban, külön programkódot kellene írni. Alapesetben ugye egy láda nyitása egy kis programrész. A több nyitás legegyszerűbben úgy programozható le, hogy ezt a nyitó alprogramot hívjuk meg n-szer. Vagyis ha több ládát nyitsz, akkor kódszinten minden valószínűség szerint egyesével nyitások történnek, aminek az eredményét összesítik. Minden más megoldás (felesleges) programozói többletmunkát igényelne.

parrahviki12 és Rékuci1111 kedveli ezt.
  19. fabatka

fabatka Fórum hercege

Megoldás az aláírásomban!

parrahviki12 kedveli ezt.
  20. Écy30

Écy30 Járnitanuló

Sziasztok!! Jó lenne ha több terület lenne :) illetve Jó lenne ha tudnám pontosan mi van a farmomon ami ki is van téve.(itt arra gondolok milyen ól fa illetve fejlesztései stb) Nagyon jó lenne külön rakni mondjuk a vízi állatokat is :)

Fenyvesi1010 kedveli ezt.