Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Benefactor

  Benefactor Fórum hercege

  Szia!

  Sajnos erről nincs semmi információnk, holott többször is jeleztük a fejlesztőknek, hogy jó lenne valami megoldás erre is. :(
   
  strawberry49 kedveli ezt.
 2. bsand59

  bsand59 Aktív író

  Sziasztok!
  Jó lenne ha a 12 és 24 órás érésidejű dolgokat rövidebbre vennék. 11.30 és 23.30-ra például, hogy aki mindennap ugyanakkor lép be az szépen le is tudja szedni és ne csússzon el azért, mert nem szedte le abban a pillanatban ahogy beérik.

  A bónuszt adó dolgokat is lehetne kicsit átfésülni pl a Bagoly fája a 10 perces hatóidejével már idejétmúlt, mert annyi a terület, hogy még munkásokkal sem lehet végig menni rajta ennyi idő alatt, ha kicsit át akarok rendezni ezt azt közben.
   
 3. Tityi-Totyi

  Tityi-Totyi Junior szaki

  Sziasztok!
  Csatlakozom az előttem szólóhoz. Szerintem is nagyon jó lenne egy körlevél szerű levél küldési funkció, hogy egyszerre elküldhessünk több címzettnek is egy üzenetet!
  Szép napot, és jó szórakozást kívánok mindenkinek!
   
  csopke1 és Swordfish kedveli ezt.
 4. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórum császára

  Sziasztok,

  Sírok, zokogok ettől a postahivataltól :cry: :cry::cry:Folyamatosan levelezek a cserepartnerekkel, és nem győzöm törölni a leveleket, hogy lássam a korábbiakat (1 héttel ezelőttit). Ha feladó szerint teszem sorba, akkor össze vissza van a dátum, és ugyan abban a témában, nem a legutolsó van legfelül :( Így már többször töröltem olyan levelet, amit nem kellett volna még :cry:
  A legjobb lenne egy teljes átalakítás, de már az is sokat segítene, ha ugyan abban a témában született levelezést egy levélként jelenítene meg a rendszer, és nem külön-külön. Vagy legalább az utolsó 3 hónap, vagy az utolsó 100 levél látszódna :cry: Ez még csak nem is fejlesztés, csak egy kis beállítás kérdése (szerintem). Hiszen a levelek ott vannak, csak nem látszódnak, amíg nem kezdek el törölgetni...

  Update: Most meg azt írja, hogy elértem a maximálisan küldhető levelek számát, várjak türelemmel, amíg újra küldhetek :cry: Ne már, viberen fél óra alatt több üzenetem megy el, mint itt egy év alatt. Nem lehetne növelni az elküldhető üzenetek számát legalább a cserék idején? Lécci, lécci :)
   
  Utoljára szerkesztett: 8.2.18
 5. Halászné

  Halászné Járnitanuló

  Sziasztok! Nem hiszem, hogy olyan nagy feladat lenne megoldani, hogy a 'kedvenceket' kivegyék az összes aratógépből a paszulyon.
  így szerintem semmi értelme. Arra meg nincs idő, hogy kb 160 felhőből válogassam ki, mikor-mit akarok aktiválni.
   
 6. Stock-broker

  Stock-broker Járnitanuló

  Sziasztok!

  Jó lenne, ha a többi munkáshoz hasonlóan a Tenyésztő robot is elérhető lenne a gazdaboltban! :)
   
 7. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Használd a Kedvenceket fordítva: azt tedd oda, amire NEM kell odafigyelned, arathatod, amikor csak akarod, mert csak TP-t, CSP-t, tárgyat ad. Ha learattad aratógéppel, akkor már csak végig kell szaladnod a maradékokon, ahol ottmaradtak a bónuszos felhők. Ez három kategória, itt kézzel aktiválod azt, amit szeretnél. Érdemes ezeket a saját kategóriájukban előre léptetni, hogy ne kelljen keresgetni.
   
  genka53, Zuhi, ikivid és 2 más kedveli ezt.
 8. Stock-broker

  Stock-broker Járnitanuló

  Sziasztok!

  Annyiféle termék van az arany kategóriában, hogy szerintem nagyon elkelne egy 3. hely is ezen termékek számára. A múltkor pl. párhuzamosan futott két növénytermesztős event, de leginkább a teliholdas eventek idején lenne nagy jelentősége.
  A 3. bónuszhelyet elképzelésem szerint automatikusan lehetne kapni a fő farm 100. szintjének elérésekor.
   
  parrahviki12 és barackmoly kedveli ezt.
 9. csi48

  csi48 Fórumprofi

  Szervusztok!
  Lehet, már írta valaki, akkor elnézést kérek. A paszulyon automatikusan aratunk munkásokkal. Jó lenne, ha lenne egy olyan hely, ahova azokat a felhőket lehetne kitenni, amiket perpillanat nem akarunk leszedni. Gondolok arra, hogy a tenyésztéssel, vagy bármilyen más feladattal kapcsolatos felhők, amiknek elég hosszú az érési ideje, de esetleg holnap, vagy holnap után fontosak lennének, és a gép automatikusan learatja, ha rákattintunk. Tehát ha nem akarom a munkásokkal learatni, ide kitenném és csak akkor szedném le, mikor szükség van rá. Ilyen felhő van kb egy hetes érési idővel is.
  Köszönöm a türelmeteket, és a visszajelzéseket.
   
  strawberry49 kedveli ezt.
 10. TeremtŐ

  TeremtŐ Fórummogul

  Sziasztok !
  Kiváltképp Cserenapokkor(de hétköznap is)fontos tényező az idő és mikor 6-7 vagy több órát vársz egy válaszra kiborító lehet.A kimenő-Bejövő levelek címszónál lévő pipa és név között látható levél színének megváltozásáról beszélek.Jelenleg csak azt látom,hogy(ha igaz)kibontotta vagy sem a levelet(zárt/nyitott boríték kép). Mi lenne ha színekkel jelölnénk azokat a borítékokat?!:
  1., Elküldött de bontatlan levél színe marad: Fehér(zárt boríték)
  2., Ha a címzett felbontotta,de nem akar/tud válaszolni,felbontástól 20.percen túl átvált Piros színre(nyitott boríték)
  3., A megválaszolt levél pedig: Zöld(nyitott boríték)A válasz gombbal válaszolt levelek.
  4., Ha bontatlanul törli a levelet: Fekete(zárt boríték)
  5., Tárolt levelek(napló kép lenne nem boríték)!
  1-4. pontig a küldőnél jelzi csak-értelemszerűen az 5.pont viszont a válaszolónál is megmarad és jelzi színnel(akkor hasznos ha infók küldésénél-hogy későbbiekben ugyanarról beszélnek(egy korábban küldött direkt link/lista).
  Előnyök:
  1., Így mindenki tudhatná a másikról sumákol-e illetve várjon-e válaszra ! Ki lehet azt is nagyjából szűrni,hogy mely farm(ok) csak álca/inaktív(folyamatosan)! Könnyebben könyvelhetné(ha tesz ilyet)
  2., Könnyebb lenne a rendszerezés/szortírozás
  Hátrány:
  1., Elején kicsit zavaros lehet megjegyezni,illetve külön fel kellene tüntetni állandó jelleggel a színmagyarázatot.
  Engem kimondottan dühít,hogy rengeteg levelet küldök ki(cserenapkor-pláne)és sokszor válaszra sem méltatnak ezért gondoltam a fenn írtakra.Ez persze módosítható verzió!
  2
  A levélben küldött Linkről jut eszembe lehetne avval is kezdeni valamit ? Leginkább,hogy rányomásakor automatikusan nyitná? vagy másolható lenne(Ctrl c-vel)! Tudtommal hiába jelölöm ki nem jegyzi/másolja be a címsorba - sajna.
   
  Utoljára szerkesztett: 10.2.18
  Janata9 kedveli ezt.
 11. Wellwisher

  Wellwisher Fórum elő legendája

  Szia!

  A paszuly úgy van megalkotva, hogy az általad tett javaslat jelenleg is elérhető és üzemel is.
  Minden olyan felhősort, melyet géppel szeretnél aratni a kis zöld zászló jelölővel megjelölöd.
  Így ezek a felhősorok bekerülnek a "kedvenc sorok"-ba.
  Amikor az aratógéppel learattál, akkor a többi (nem kijelölt) felhősorod a paszuly megfelelő ágán aratatlanul marad.
  Ezek után csak azt a pár felhősort kell átnézned és kiválasztani azt, melyet aktiválni szeretnél.
   
  -Roxan-, Janata9, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
 12. csi48

  csi48 Fórumprofi

  Tehát úgy érted, hogy a fehér legfelső felhőkép alól azokat vegyem ki, amiket a géppel aratni akarok, és csak azok maradjanak, amiket nem akarok géppel aratni? A gépi aratás, ha a fehér felhőre kattintok, mindet learatja. Így viszont az első ikont ne használjuk, és minden más ikont lefelé, külön-külön arassunk le, és így marad az az egy-két felhő amit nem akarok a géppel aratni. Viszont akkor mindent át kell rakni valahova, külön, külön aratni, és ami nem lett learatva, azt abból a több mint száz felhősorból kellene kiválogatni, ami a fehér (első) ikon alatt mindenképpen ott van. Ezért szerintem egyszerűbb lenne, ha lenne egy ikon, -amit akár egy piros felkiáltójellel jelölhetnének- ami a legfelső kép alól kikerülne, és csak a -mondjuk- felkiáltójel alól lehetne aratni. Így csak azt az egy két felhősort kellene figyelni. A mostani helyzetben viszont ez nem egyszerű. Kérlek cáfolj meg.
   
 13. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Túlbonyolítod.
  Azokat a felhőket, amik csak TP-t, CSP-t, tárgyakat adnak, vagyis mindegy, mikor aratod, jelöld meg kedvencként, tedd bele a Kedvencekbe. Most már a Kedvenceket arathatod géppel, ahányszor csak tetszik. A maradék, oda nem tett bónuszos felhők a saját kategóriájukban maradnak, ez három kategóriát jelent. Ezt kell végigjárni, és aktiválni, amit éppen kell - kézzel.
  Vagy egyszerűen arasd géppel a Haladási sorok és a Tárgyak sorai csoportokat, és a bónuszos kategóriákat már ne géppel kezeld. Én azért szeretem jobban a Kedvencek-es megoldást, mert csak egy kategóriát aratok géppel, amit könnyebb tévesztés nélkül megjegyezni, illetve vannak olyan bónuszos felhőim, amik nem érdekelnek, nem igazodom hozzájuk; azokat nem kell kerülgetnem a saját helyükön.
   
  Janata9, genka53, *boszi* és 2 más kedveli ezt.
 14. Kata_rzis

  Kata_rzis Fórum admirálisa

  Szia! Ez kicsit úgy hangzik, mintha egy dekoros raktárházat kérnénk. Azért biztosan 1 FA-t se adnék, nem hogy 2-300-at, hogy egy ilyen raktárházba bepakoljam a pajtában porosodó dekorokat, hogy TP-t fialjanak.

  Viszont, ha jó fejek akarnának lenni a BP-nél, a meglévő raktárházaknál a 2. szintre fejlesztést követően mondjuk egy gazdaköri feladattal megszerezhető lenne egy 3. szint is, ami a "padlás" lenne. Ide bepakolható lenne x db kergés kitehető, pl. az állatos és terményes raktárházaknál 8x4 helynyi, a füvészkertnél 8x1 helynyi. A betehető dekorok érési ideje nem lehetne hosszabb, mint a raktárházba egyébként betett állatos/terményes ólak és fák érési ideje - és együtt lenne aratható a teljes raktárház, a padláson lévő dekorokkal együtt.

  A 3. szintre fejlesztéshez semmiképpen nem több 10 ezer fát/tetőcserepet/téglát kérhetnének, hanem pl. lehetne egy időkorlátos feladat, hogy x óra alatt szedj össze x millió TP-t dekorok aratásával (itt a paszuly nem játszana, de ha szükséges az arról leszedett dekorok kitehetők a farmos területekre).
   
  nolina1965, Janata9 és Swordfish kedveli ezt.
 15. Stock-broker

  Stock-broker Járnitanuló

  Sziasztok!

  Az Ajándékozás és kereskedelem csereberélős részét kellene szerintem továbbfejleszteni:
  A keresőfunkciót két részre kellene bontani, hogy adott terméket külön-külön lehessen beírni a felajánlott és az érte kért dolgokhoz. Például én Páncél Pannit keresek, és ezt beírva, mint "slágertermék" igen hosszan jelenik meg több oldalas listában, ugyanakkor a számomra releváns, a KÍNÁL a megjelenő találatok talán 5%-át teszi ki... Valahogyan meg kellene könnyíteni a találatok közötti hatékony keresést, mert jelenleg nagyon fárasztó egy adott tárgyat illetően megfelelő ajánlatot találni a kínálatban.
   
  nolina1965 és Janata9 kedveli ezt.
 16. Swordfish

  Swordfish Fórum ezredese

  Szia! Az ötletemben, írtam a megszerzésének módját is. Nem FA-as ra gondoltam, mert a megszerezhetőségét illetően, gondoltam más Gazdákra és magamra is. Raktárházat se vettem Fa-ért 1db- ot se, csak a kiválthatók vannak nekem. Soha nem adnák 300 FA-at, se titkosokért és más dolgokért se. A vásárlások helyett, én jobban szeretem a játékkal " melóval" megszerezhető dolgokat! A titkosokat nem kedvelem, nem is töröm magam értük, járulékos nyereménynek tartom. Ez azt jelenti, hogy ha eventen a haladásom, útjába esik " akadályoz "akkor, megszerzem.Az ötleted tetszik, de szerintem mind a kettőnké, csak ötlet marad! De engem a fiókban lévő dekor se zavarnak, mert elférnek ott. Csak olvastam 1x, hogy kellene valakinek egy terület, ilyen célból. Ezért írtam le ezt az ötletem, mert még egy területre nem vágyom! Amiről írtam, az pedig elfér az eddig megszerzett területeken is. A tikos ólak és fák, vagy legyen az bármi, nem hoznak lázba! Sokkal jobban szeretem azt, ha előre tudom és látom is, hogy mi a nyeremény! Ui: Azért gondoltam a kergére kitehetőnek, mert az a terület mindenkinek van. Raktárház az pedig nem biztos, hogy van mindenkinek.
   
  Utoljára szerkesztett: 11.2.18
  genka53 és Kata_rzis kedveli ezt.
 17. Okkkay

  Okkkay Fórum ismerője

  Farmpengőért, party pörgetésen, eventjutalomként, ládából stb. jó lenne csereengedélyt is szerezni. Főleg, van amikor egy értékes áruért 8-10 kevésbé értékeset kér az eladó, és az mindkét félnek 8-10 csereengedély.... :(
   
  nolina1965 kedveli ezt.
 18. -Csiki-

  -Csiki- Törzsjátékos

  Sziasztok,
  Szerintem logikusabb lett volna ha a turbó malom előfizetés vasárnapig tart,szombat-vasárnapi Fa vásárlásból két napra Mega TP +turbó malomra jó lett volna:p de lehet hogy csak én gondolom így:sleepy:.
  Mindegy szerintem így is kibírom a következő turbó malom előfizetésigxD
   
  -ágianyu33- kedveli ezt.
 19. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Helyhiánnyal küzdök! De nem szeretnék új területet... Viszont ott vannak a tárolóink... sárgán narancsszínűn... lehetnének pirosak, rózsaszínek...
  - A piacot a termelést támogatná gazdaköri feladatsor... Az eddigiekhez képest annyit változtatnék rajtuk, hogy betennék + 2 ezüst arany gyémánt sort, az egyikbe terményeket a másikba termékeket lehetne /kellene beszállítani.
  A termék rész bevezetése, jóárasítaná a rengeteg nem használt terméket, a piacon s a hozzávalók vásárának is jót tenne! A terményes rész pedig szinten tartaná a termények magasa árát! Termelésre ösztönözne!
  Továbbá, az régi kitartó játékosokat igazán meglephetné a fejlesztő csapat kettő üres felhőpamacsos felhő csomagokat tartalmazó rúnával a tölgyön! az elsőben pl 12 részben 500 csillagonként kiválthatnánk 3-3 felhőt a másodikban 12*5 felhőt válthatnánk ki ugyanígy 500 csillagokért! Hm... lenne 96 felhőnk csillagokért;) Újra lenne értéke a csillagoknak a régóta játszó gazdák részére!
  És végre nam a menüben lennének a dekorok,- személy szerint azt sem bánnám ha minimális dolgot adnának a felhők, csak legyen hellye a kitehetőimnek!
   
  nolina1965, Janata9, fabatka és 4 más kedveli ezt.
 20. -rex18-

  -rex18- Törekvő

  sziasztok úgyis rég írtam most így gondolkodtam és olvastam amit a többiek irtak arra gondoltam hogy :
  1. sok olyat olvastam hogy kevés a hely és nem lehet állatokkal foglalkozni mert akkor nem lehet az eventre vagy feladatra gondolni vagy csak tölteni a pajtát erre azt gondoltam hogy lehetne egy szorzó szerűség ami a gazdának szintjéhez viszonyítva (hasonló mint jó múltkor a teliholdas eventnél ) persze a csatnik mellet
  2 . sok event van ez tény de lehetnének mondjuk olyanok mint most ez a nyuszi románcos hogy felreppenőket gyüjtűnk és leadjuk ilyenek mellet jutna időnk esélyünk a feladatok ,pajta ilyesmi de ilyenkor meg mondják hogy nem kötelező csinálni ez igaz csak hát valami kis plusz lenne ez is
  3. a városra is ráfér egy kis plusz nem tom nekem a város többi részével nincs gondom de a műhelyre biztos kell az a kicsi ami kell neki itt gondolok az ólakra hogy ha össze is lehet rakni szét is lehessen szedni és vissza kapnánk a anyagok egy részét meg azt az annyi tenyész állatot ami kell hozzá vagy a piac jó lenne hogy ha a fél termékek (tészta és mi egy más ) is piacra kerülne meg a só madragóra és a többi be kerülnének
  4. írtam már korábban már hogy eventen kívül is lehetne pecázni ehhez is lehetne betenni egy épületet a mesterségek völgyébe ahol elő lehetne állítani hozzá valókat gondolok itt a szajlára etetőre a műcsalira ilyenekre amit feltudnánk használni nem más mint a többi alapanyag virágdrót só meg stb a horog vagy meglehet venni vagy meg lehessen csinálni egy kis fém hulladékból ez mondjuk meglehetne csínálni a térképen és ott kiválasztunk egy részt és el lehet pötyögni vele és még plusz fejleztő lenne
  5. az utolsó amire szót emelnék a szupertáp ami engem zavar az hogy hosszú kikeverni jó lenne ha 2-3 órára csökenteni . meg hogy 35 egység viz helyet 20 egységre változtatni ezzel meg többet ehetne keverni