Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Az lenne a kérdésem hogy a felhökre nem találok pár dekort hogy tudom öket megtalálni . Köszönöm Lázárné

2. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Szia!
    Meg tudnad nezni hogy mi tortent a sarga gyertyaimal,legyartotam 30 db es nincs sehol Gazda: mszidi7 ID: 25049770.Koszi

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs keresési funkció erre.
    Csak végig nézve minden felhőt területet hol lehet.
    Ha végkép nem boldogulsz 1-2 tárgy meglelésével, Farmneved és ID számod megadásával. Valamint a kereset tárgyak pontos nevét megadva, kollégám utánanéz merre lehet.

4. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam intézkedett.
    Egy ki és belépés után már elérhetőek a gyertyák.

Kuzdern kedveli ezt.
  5. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Szia Nagyon nem találom megköszöném a segitséget . Farm név maci0325 id 14098417 Dekorok amik hiányoznak Ez túl forró Tavaszi virgonckodás Titkos segéd Érzelmes piknik Csap dugó és hordó Köszönöm a segitséget

6. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Koszi szepen

7. Mecsike

Mecsike Junior szaki

Sziasztok,
    Lenne még egy kérdésem : kaptunk ajándék- kárpótlás felhősorokat -2 db-ot és ha jól tudom hozzájuk a kitevőket, de nem mindegyiket találom.
    Köszönöm a választ előre is.
    Mecsike
    53642788

8. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek nézd végig a területeidet a felhősorokat, és keresd mg a tárgyakat.

Segítségül, az alábbi linkre kattintva, olvashatod az említett felhősorokra való ajándékokat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/#post-1061245

ha végkép nem találsz néhányat. Pontos nevükkel írd le őket, és utánanézünk merre lehetnek.

Mecsike kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam megkereste.
    Ez túl forró - 10. jubileumi felhősoron,
    Tavaszi virgonckodás - Neonfényes ólak felhősor 11
    Titkos segéd - Északi partokon felhősoron
    Érzelmes piknik - Alvilági Saga felhősor 2
    Csap, dugó és hordó - Fociláz 2020 felhősoron.

Megkérlek Téged és mindenkit, NE tegye felhősorra Rackó ajándékait, év közben. Hosszú időigényes megkeresni őket.
    És ha Nem Wellwisher kollégám van szolgálatban. Lehet azzal kell szembesülni hogy a válaszban annyi van "Nézd át a felhősorokat"

10. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Köszönöm a fáradozást !!

11. Mecsike

Mecsike Junior szaki

Ezeket nem lelem :/
    Ez túl forró
    Mindent elkapó bohócnadrág
    Tavaszi virgonckodás
    Céllövészet
    Titkos segéd
    A többit megtaláltam.
    Előre is köszi

12. Kékmadár1

Munkatársam utánanézett:
    Ez túl forró - Mindent elkapó bohócnadrág- Tavaszi virgonckodás - Titkos segéd nincs, a birtokodban. Ezeket nem szerezted meg.

Az eddigi gyakorlat szerint Rackó ajándékai bekerülnek a farmáruda kínálatába, a következő évben.
    Kér lek kövesd a hivatalos kiírásokat hogy értesülj a farmáruda kínálatának változásáról, a dekorok bekerüléséről.

Céllövészet - a hajótöröttek partján, a terület felső részén, a földbe állított csónak alatt találod.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. -marika65-

-marika65- Junior szaki

Sziasztok!

Megint eltűnt 12 lila gyertyám.Már megvolt az 1200 db,most meg 12 hiányzik.

ID: 32708596

Sziaztok!
    Meglett.köszönöm szépen.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.20
  14. Mecsike

Mecsike Junior szaki

Hol kellett volna megszereznem?Mert Rackót minden nap látogattam és látogatom és fogom is.Ha félre értettelek volna elnézést!Köszönöm a munkátokat!

15. Kékmadár1

Rackónál lehetett átvenni őket. Minden hónapban a 21. belépésnél. Ha nincsenek a birtokodban biztosan maradtak ki hó közben napok amikor nem vetted át a napi ajándékot és így a hónap végéig nem érted el a 21. belépést.

Kuzdern kedveli ezt.
  16. Mecsike

Mecsike Junior szaki

Értem, köszönöm!Még egy kérdést mert elvesztem itt a fórumon és fogalmam sincs merre keressem,a tájékoztatót, hogy mik a számítógép rendszer igény a unity használatához?
    köszönöm

17. Kékmadár1

Az alábbi linken olvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-nyílt-béta-teszt.20021/

Valamint a csevegő topik első 2 hozzászólása is hasznos tanácsokkal szolgálhat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/

jófarmerlány és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Kékmadár1

Munkatársam intézkedett.
    Már rendelkezésedre állnak az elveszett gyertyák.

19. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Nagyon, nagyon köszönöm a válaszod!
    Most már legalább ezt is tudom, hogy a "többször" = 9 xDxDxD
    Sir Mókot és társait hagyom pihenni a következő szezonig. :D

20. Szaky3000

Szaky3000 Utánpótlás-írogató

Szia kedves Modi!
    Lassan haladó unokámnak néha besegítek. Végre eljutottunk oda, hogy elültessük a sárga magot. Elindítottam az összegyűjtött sárga gyertyák őrlését, de nem indult el a malom mert lefagyott. Frissítés után után pedig lehet, hogy zöldet örölt a malom?! Megnéznétek?
    Gondolom, ha ez történt meg kell várnom az 5 órát, hogy öt maggal elkezdhessünk szaporítani.
    Fáradozásokat hálásan köszönöm.

Szaky3000 ID: 17091792

Egészséggel teli szerencsés boldog Újesztendőt!
    Üdvözlettel Szaky mama

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.