Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Othep kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az Acai-pálma "láthatatlansága" ismert hiba, reméljük, mielőbb javítják.
    Szerencsére ettől függetlenül arathatók.
    A jókívánságokat köszönjük, és viszont Neked is! :)

vihence, Kuzdern és mandityalexandra kedveli ezt.
  3. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Szia!Volna egy kérdésem!A Pinkie Pie süti receptjét megszereztem-e ?ID:1484938 Azért irtam ide mert nem találtam hozzá topikot!köszönöm

4. Othep

Szia.

Ha jól sejtem, az "Áthelyezés" ikonjáról van szó: upload_2021-1-16_11-19-36.png
    Ha nem szándékosan szeretnél egy tárgyat áthelyezni az oldalt lévő Menürendszert használva, olyankor is megjelenhet, ha lenyomva tartott egered "összetalálkozik" egy tárggyal...
    Ilyenkor, ha véletlenül felkapsz valamit, nyugodtan engedd el az egered, s a tárgy "visszaugrik" a helyére.

Tájékozódj kérlek kicsit a játék menürendszeréről itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-menürendszer.493/

Most, hogy a unity kicsit lassabb, mint a flash volt, nekünk se érdemes kapkodni.
    Csak szép nyugodtan haladjunk a műveletvégzésekkel... :)

Gazdasszony és Kuzdern kedveli ezt.
  5. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Sziasztok!
    Hogyan lehet most gyors pörgetéseket csinálni? Sajnos nem engedi a korábbit (raktárból, utána esc)
    Köszönöm!

6. Othep

Szia.

A Pinkie Pie-nak nincs receptje.
    A Felhőpalota dekor adja, amit egy réges-régi eventben lehetett megszerezni: https://board-hu.farmerama.com/threads/bagoly-és-egyéb-tojások-házi-kedvencek.2108/#post-5714

Megszerezhető a süti a Piacon, és adja Láda is.

upload_2021-1-16_11-34-58.png

Ládák rejtelmei

Módosítás, javítás:
    Sajnos tévedtem: A Pinkie sütinek van receptje.
    Ha megszerezted a belinkelt eventben és elérted a Pékségben az 5-ös szintet, Te magad is tudod ellenőrizni a meglétét, mert látható, mint a többi recept.
    A tévedésért elnézést kérek!

varga1234, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. ibancs

ibancs Járnitanuló

T.Moderátorok!
    Őrömmel olvastam a Forumban,hogy a nevet és a jelszót ellehett menteni.Sajnos hiába probálom,mindg azt irja ki,hogy téves elsödleges jelszó.Én egyedül használom a gépetjó lenne ha simán betudnám tenni,de sehogy sem sikerül.Kérem ha tudtk segitsetek.Köszönettel ibancs

8. Othep

Koppi, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

A "szerkesztés" menüben távolítsd el azt fiókot (farmot), amit elsődlegesnek adtál meg, majd utána mentsd el újra a nevet és jelszót. Ha egyedül használod a gépet, ne adj meg elsődleges jelszót.

Szerk.: Kipróbáltam, ha meg van adva elsődleges jelszó, akkor a szerkesztés menübe sem enged be (a jelszó megadása nélkül), ilyenkor az "elfelejtett elsődleges jelszó"-ra kell kattintani, és az "Igen, mindent visszaállít" opciót választani. Ekkor ugyan törlődik az összes jelszó, de legalább be lehet lépni.

Utoljára szerkesztett: 16.1.21
    -ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  10. soosmargo

soosmargo Járnitanuló

Már mindenhogyan próbáltam, próbáltam 1-vel, hogy állandóan az elejétől kezdje, 1-2 ládát levesz, utána kiakad, mindent mutat, a ládákat többé nem mutatja. Kliens-el játszom a gépem kb.5 éves, állítólag erős, nincs semmi haszontalannal terhelve, kimondottan csak én használom farmozás céljából.

11. Othep

Kérlek, próbálkozz meg a dologgal még egyszer:

Az elhasználódó fülre állj rá.
    Ott írd be a keresőbe, hogy lád

Kizárt, hogy ne szűrjön jó dolgokat...
    Látod, az én farmomon is jól szűr a játék:

upload_2021-1-16_12-20-55.png

Ha Te nem ezt látod, hozz egy képet arról kérlek, mi látszik, amikor a keresőbe felül a lád van beírva.

Már többen jelezték egyébként a lefagyást. A központban tudnak róla. A türelmedet kérem a javításig.

De azért a biztonság kedvéért azt is ellenőrizd, nem töltötted-e le véletlenül több példányban a Klienst.
    Amennyiben többször letöltötted akár akarattal, akár véletlen rákattintással, akkor törölni kell a Letöltési mappából, a Vezérlőpult / programoknál, ill. Alkalmazásoknál, és a Lomtárból is.
    Majd ezt követően egy új letöltéssel kezdeni a játékot.

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  12. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia Köszönöm szépen Gazdasszony ID33224951

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.1.21
    Othep kedveli ezt.
  13. soosmargo

soosmargo Járnitanuló

Nagyon köszönöm kedves útmutatódat, lehet, hogy többször letöltöttem, majd du.utána nézek és követem a jó indulatú tanácsaidat.Köszönöm a szíves együttműködési szándékodat, nagy szertettel üdvözöllek: Gitta

Othep kedveli ezt.
  14. Bellerose

Bellerose Járnitanuló

Sziasztok

A kérdésem az lenne, hogy várható, hogy működni fog az FA vásárlás? A unity óta nem működik, nem lehet db számra vásárolni. Sokkal drágábbak a fix csomagok, mindig tetszőleges darabot szoktam venni, de ez csak a flashben működött.

15. zsuska1956

zsuska1956 Fórum-zöldfülű

zsuska1956ID: szia!-Megmondaná valaki,hogy meddig tart ez az áldatlan állapot?Felsorolni sem lehet a felmerülő problémákat!Nagyjából a kezdektől játszom,de érzem,hogy nem sokáig!

vörcsi66, Optex2 és Norella404 kedveli ezt.
  16. Vályog

Vályog Járnitanuló

Féltem a változástól de nem olyan rossz mint számítottam bár van amivel nem tudok mit kezdeni tudtok segíteni?Van amit nem lehet learatni ha rákattintanék nem enged az a sáv amin rajta van mi az sem áthelyezni sem törölni így nem lehet ez főleg a dekor tárgyaknál van csak akkor tudom eltűntetni a kis felkiáltójelet ha farmmunkással dolgozom ami nem midig van Köszi ha van tippetek

17. nenuska

nenuska Utánpótlás-írogató

Szia! Fidzsi talányosról, pontosan nem tudom mennyit, mert a farmra is vettem. Még raktam ki a ládámból pár másik fajtát is de a helyük üres. Alul az a 10 fa fejlődött ki csak.

Utoljára szerkesztett: 16.1.21
  18. Othep

Szia.

Itt próbálj meg állítani a Játékbeállításokban:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...k-haladók-részleg.19471/page-101#post-1164778

19. Othep

Szia.

Nem tudjuk megmondani, mikor lesz problémamentes a játék.
    A hibák elhárítása folyamatos.
    Egy új dologra való áttérés nem mindig megy símán.
    Nem írtad, kliensben, vagy webes unityvel játszol.
    Ha klienssel: feltétlenül ellenőrizd le, hogy nem töltötted-e le többször is a klienst!
    Fontos, hogy csak egyszer legyen letöltve!

Ha unity-vel: a takarítás, böngészőváltás, esetleg wifi helyett kábellel internetezés itt is segítség lehet.

Ha pedig gondjaid vannak a klienssel is, ezek is megszívlelendő tanácsok lehetnek:
    A játékbeállításokban a grafikai minőséget vedd le a legalacsonyabbra. Ezen felül, kapcsold ki az animációkat. Ezek sok erőforrást megtakarítanak, és ezeknek a beállításával lehetséges, hogy jobban fog futni számodra a letölthető kliens. Fontos, hogy a számítógépünk megfelelően legyen karbantartva, és ne legyen tele haszontalan programokkal az eszközünk, amik a háttérben csak az erőforrást igénylik, ezáltal a játéktól veszik el az erőforrást. Érdemes szakembert felkeresni. Amennyiben túlságosan régi az eszközünk, akkor sajnos már csak új eszköz vásárlásával van lehetőségünk orvosolni a problémákat, vagy hardwer fejlesztéssel. Ehhez, szintén szakember segítségét kell kérnünk.
    Felveheted a kapcsolatot bagolyban Wolf Black gazdával is (Farmnév: (WF)Glopers), bizonyára szívesen segít.

-ágianyu33- és Norella404 kedveli ezt.
  20. fairmike

fairmike Járnitanuló

Sziasztok! Lehet, hogy mar sokan jeleztek elottem ezt: a Hazikedvenc futtatoban van kiteve a Sutolegendak kitehetom, ami hibasan jelenik meg Unityben (egy 1x1-es "figura" van a 2x2-es helyett) Szep napot nektek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.