Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem tudom, ki kezdte el, de nem kell rászoknia senkinek sem: az User ID szám megadásakor nem kell ponttal tagolni a számjegyeket!

A hiányzó malomtermék előkerült, fel tudod használni az event teljesítéséhez.

Havasi_Gyopár és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. jano77

jano77 Fórum-zöldfülű

Szép jó reggelt !
    Rackó a ládát napok óta nem nyitja ki.A lánc lehullot, de az ajándék ben maradt. Már amit lehetett kipróbáltam.
    Szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy nézzetek már rá.
    ID:2860352
    Köszönöm szépen előre is.

3. bella0803

bella0803 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az a gondom, hogy Bahamaraman az acai pálma termésének a száma nem növekszik,sőt ma meglepve tapasztaltam, hogy csökkent a száma! A fát sem látom, csak a virág forog,mit tudnék tenni hogy rendeződjön?

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

2021-01-21 07:12:24 -kor rendben megkaptad a dekort, és elérhető a menüdben.
    Ott az csak egy grafikai hiba lesz, hogy nem nyílt ki a láda.

-ágianyu33- és jano77 kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Szia!

Acai pálma grafikája hibás, valóban csak betöltő virág van ott, de attól függetlenül a fa rendben működik, aratható. Ha csökkent a termés száma, akkor eladtad, beadtad gazdakörbe stb, de nincs köze a hibás grafikához.

Havasi_Gyopár és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. jano77

jano77 Fórum-zöldfülű

Szia !

Nagyon szépen köszönöm.Feleslegesen zargattalak, nagyon sajnálom. Az alapvető dolog nem jutott eszembe.
    Kellemes szép hétvégét !

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Omnium90

Omnium90 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Mivel a fórum keresőmotorja a "magtár" szóra nem dob ki semmit ezért elhintem itt az észrevételem.

A probléma ugyanis az, hogy amikor az ember rákattint a magtár ikonjára (piros bevásárlókosár -> 3 db búza) a felső panel eltűnik! Pedig pont, hogy hasznos volna tudni, hogy mennyi az aktuális csengőpengő készlet.
    A játékbeállításokban nincs ehhez külön kapcsoló, mert nem is volt. Szóval ez kimaradt a scriptből szerintem az átköltözéskor.
    Abban pedig 1000% -ban biztos vagyok, hogy a Unity előtt megvolt a felső panel és kényelmesen lehetett figyelni, hogy hányszázezerért tud még 10+ órás növényeket venni az ember.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. bugumbugum

bugumbugum Utánpótlás-írogató

Kedves Moderátor! Bugumbugum vagyok, az ID-t a kliens verzióban nem találom. de nem ez a baj, hanem reggel aratás után a malomban készítettem egy konfettiágyút. Le akartam adni, nem engedte. Majd, amikor később beléptem, már nem volt meg a beadandó, de nem is vette be a leadottak közé. Tudtok segíteni?

9. |Tamás|

Szia!

Jobb fent nyisd meg a játék beállításait, ott látod az adataidat, szükségünk volna rá.

10. bugumbugum

bugumbugum Utánpótlás-írogató

ID 20927141 Bugumbugum - köszönöm!

11. |Tamás|

Egy ki és belépést követően most már ott kell lennie a konfettiágyúnak.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Kipörgettem a party pörgetésben 2 party pörgetés nyereményt, és nem írta jóvá. Ilyen már tegnap is volt valamelyik pályámon.
    Utánanéznétek??? Köszönöm szépen!
    Gazda: csillaglili55 ID: 31659778 - amit egyébként nem mutat a kliensben az oldal.

13. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok IG:44223616 Ma hajnal óta a ládákat nem lehet nyitogatni mert a fel ugró ablak be jön, de nem Müködik. Renzó egyáltalán nem mükődik. Állandóan ki-be lépek. Cclenerezek, nem tudok mit tenni. MIt lehet még tenni.A gépem nem lehet a baj, mert az unitynál a szerelőnél volt gépem segitett és a gépem 3 éves. Kérek segitséget a MOdiktól, hátha van.Köszönöm. Egész nap nem lehetek a gépnél.

14. hanyaja

hanyaja Fórum-zöldfülű

hanyajaID:11508709 Sziasztok!-a felsorolhatatlan probléma mellett a konkrét az,hogy jó,hogy van Valdemár,csak játszani nem lehet vele.Az elég erős vagy játékot szerettem,de most lehetetlen vele játszani.Az előző válaszaitokban olvastam,hogy nincs köztetek Informatikus és ne várjunk egyszerre megoldásokat.Ez meglepett!!!Talán szerezni kellene egyet ,egy-két eventet kihagyni amíg a hibákat kijavítjátok.Üdv:hanyaja

15. |Tamás|

Szia!

Frissítsd a játékot, és látni fogod.

csillaglili55 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. |Tamás|

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/threads/Összefoglaló-a-magyar-moderátor-csapattól.20533/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. |Tamás|

Szia!

Tisztázzunk dolgokat

Moderátor / Admin - Leírásokat készít, fórumra, supportra figyel, válaszol, kapcsolatot tart a központtal, mind ezt az otthonából, Magyarországról teszi önkéntes alapon térítés mentesen, és nem áll munkaszerződésedben a Bigpoint GmbH-val. NEM készíti a játékot. Ezekhez a munkákhoz nem kell informatikusi szakma letétele.

Fejlesztő / játék készítő = Informatikus, Ő készíti a játékot, Bigpoint esetében Hamburgban vagy a környékén lakik, munkaidőben egy hamburgi irodaházban tölti a napjait. Munkaszerződésben áll a Bigpoint GmbH-val. Ehhez kell informatikusi végzettség.

Vezető / döntéshozó - Munkaszerződésben áll a Bigpoint Gmbh-val, szintén a hamburgi irodaházban van, feladatokat oszt ki, döntéseket hoz, meetingeken vesz részt, velünk tartja a kapcsolatot, de Ő sem készíti a játékot, és neki sem kell informatikusi végzettség.

Ezen kívül sok-sok személy van még a gépezetben.... Ha érdekel, olvass utána hogy működik egy online játékot szolgáltató cég felépítése.

18. DITKE44

DITKE44 Haladó

Kedves Csocsoovb!
    Nagyon szépen köszönöm a "kóbor" ágyú helyreigazítását!
    A User ID szám tagolását évekkel ezelőtt egy Modi kérte! Szerencsére ritkán van kérdésem és problémám a játékkal kapcsolatban, ezért tettem így.
    Ismételten köszönöm a segítséget, tisztelettel: Edit

Utoljára szerkesztett: 23.1.21
  19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönjük a jelzésedet, jelentjük a fejlesztők felé.

Kérlek, hogy a unity-vel kapcsolatos hibákat benyomásaidat a Unity csevegőjébe jegyezd le, onnan továbbítjuk azokat a Központba.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/

20. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Köszi, még nem látom, közben boltban jártam. Lécci mondd meg, hogy kell az kliensen belül frissíteni? Köszi, ha megírod. :)Közben ugye újra beléptem, még mindig nincs ott, de tényleg nem tudom, hogy kell a kliensen belül frissíteni...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.