Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ]Manoo[

]Manoo[ Utánpótlás-írogató

Köszönöm megtaláltam de sajna nem tudom rárakni a következő szintet.

Csatolt fájlok:

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Kérek egy ID számot, hogy megnézhessük, és segíthessünk.
    Ha kliensben vagy, és nem tudod a számodat a játék beállításainál tudod megnézni.
    [​IMG] ilyen kihelyezve: [​IMG] upload_2021-2-5_21-3-44.png
    Nézz körül az új területeken elsősorban, hátha ott találod, úgyhogy vinned kell a fejlesztést, és amikor megnyitod azt a területet, rákattintasz a fejlesztésre, erre elhomályosul az a dekor, amire rá kell helyezned. A piros szalagos dekort keresd.

3. szelídgesztenye

szelídgesztenye Fórum mestere

Szia kedves Toma !
    Köszönöm a válaszod, remélem így is lesz !:)
    egy szelíd

Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  4. ]Manoo[

Megtaláltam hogy hol van de nemtudomu rárakni :-(
    Gazda: ]Manoo[ ID: 26299380

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A tavalyi és a mostani szezonban más-más dekort kaptunk. A tavalyi a Szezonkupa, az idei a Szezonserleg. Biztos, hogy a megfelelő dekort és fejlesztést akarod párosítani? Tehát a serlegre a serleg fejlesztését akarod rárakni, és nem a kupáét?

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  6. Laca-farm

Laca-farm Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!!!! Laca-farm ID: 55319159 Tenyésztési hiba!!!!!! Tegnap este elindítottam egy teljes kör azaz 132 anakonda tenyésztést. olyan fél órája learattam. A tenyészterepen szépen mutattta a kapott tenyészállatokat, meg a kádakat is. Viszont sem a tenyészállatokat sem a kádakat nem tette be a raktárba,így az event gyakorlatilag kivitelezhetetlen. Az elpocsékolt szupitápról meg egyebekről nem is beszélve. Most egy újabb kör anakonda van bent. Mire olvassátok kész lesz. Lehet megpróbálni learatni és a hibát javítani!!!!!!!!!!! Köszönöm, ha megnézitek! Üdv

Utoljára szerkesztett: 6.2.21
  7. Neni60

Neni60 Junior szaki

Sziasztok! Kerekkerék hibát tapasztaltam! 166 party pörgetésnél kipörgettem 2 db party pörgetést és nem adta hozzá. Ki- beléptem, frissítettem, de semmi változás! ID: 15974918 Köszönöm, ha megnézitek!

8. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Bank/Farmarany azonnali vásárlás:
    Mostmár lehet választani, nálam két bank kártya, és pay-pal között, de mindegy mit választok ki, az első kártyát hozza be, tehát nem veszi figyelembe a kiválasztott opciót ! -Unity-firefox, amúgy tökéletes, klienst nem is használunk!

A képeket töröltem, mivel személyes adatokat tartalmazott.
    (Othep)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.2.21
  9. Music68

Music68 Járnitanuló

Sziasztok! A szezonnál teljesítettem a 38-as feladatot. Az információs ablak felugrott hogy mit kapta,de sajnos a váza ikon alatt nem található! Kérek segítséget hogy mi a hiba? Köszönöm! Üdvözlettel : Music68 Gazda: Music68 ID: 42645888

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Hogy mit hol keress, az attól függ, mit keresel.
    A Ládák a Váza ikon elhasználódó füle alá kerülnek, a TP-növelők, termékek a Kamrapolcra, a Szezonzseton az Üzletbe.
    Nyerünk még egy Szezonserleg fejlesztést, ami bordó függöny formájában kerül a Dekorációs tárgyak fül alá.
    Így néz ki: upload_2021-2-6_10-12-55.png

Egy ki- belépés a játékból nem árthat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy az e-mail címet, hogyan lehet megváltoztatni?

12. Music68

Music68 Járnitanuló

Köszönöm a segítséget! De nem oldotta meg! 217-es szintű vagyok és tisztában vagyok azzal hogy mit hol találok de ott semmi nincsen kupa fejlesztés van de nem használtam fel egyet sem még ! Úgy hogy van belőle jó pár! A többi nyereménynek nincs nyoma ! :(

13. Othep

Szia.

Attól függ, hogy ismert, és élő e-mail címről egy másik élő e-mail címre szeretnéd módosíttatni, avagy egy régi, elfelejtett e-mail cím helyett létesítettél egy másikat, amit most használsz.

Ugyanis az első esetben visszaigazoltató e-mailt kapsz a rendszertől, amire rákattintva az új e-mail cím kerül hatályba, ezért lényeges különbséget tenni a két verzió között. Ez esetben te magad el tudod intézni az e-mail cím változtatását.
    [​IMG] A játék beállításainál ráklikkelsz a képen látható, pirossal jelölt kapcsolókra, és a kijövő saját fiók beállítási ablakban az E-mail címre kattintasz rá. Beírod az új e-mail címet, majd katt a Tovább kapcsolóra, ezzel elküldöd az új címedet rögzítésre. A régi e-mail címre kapsz egy megerősítést kérő levelet, ott a megadott hivatkozásra kattints rá, és megtörténik a e-mail cím váltás.

A második esetben, ha már nem tudsz a régi címeden levelet fogadni bármely okból, akkor a Játék Supportjára (magyar) kell írnod.
    A supportot így éred el:
    [​IMG] A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések sort.
    Részletesen írd meg miről van szó, minimum 140 karakterben.
    Azt az e-mail címet add meg, amin olvasni tudod a support válaszát.
    Át is tudod írni az ablakban szereplő régi címet, de a biztonság kedvéért írd bele a probléma leírásába is.

Ők pontosan leírják a teendőket.
    A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, a probléma megoldása több napba is beletelhet, attól függően, hogy mennyi intézni való jön össze időközben.

eviii_mee kedveli ezt.
  14. Othep

Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Türelmedet kérem a megérkezéséig!

15. Music68

Music68 Járnitanuló

Köszönöm Othep !

Othep kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrizte a helyzetet:

Ma ekkor (2021-02-06 08:47:05 óra) 132 db cápa tenyésztést arattál le.
    A tenyésztéseket ekkor indítottad el: 2021-02-05 21:17:41 óra.
    Abból nem kaphatsz sem kádat, sem anakondát.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Laca-farm

Laca-farm Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ

Othep kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrizte a helyzetet, minden rendben Nálad!

2021-02-06 08:52:15-kor 165 party pörid volt, ebből elpörgettél egyet, ami adott újabb kettőt, tehát 165-1=164+2= 166.
    Most 166 pörgetésed van.

Neni60 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. ]Manoo[

Én már azt se tudom merre van előre , azt se tudom megvan e ezek után az alap amire rá kell tenni.

Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  20. Othep

Szia.

Kérlek keresd fel a Supportot, a kollégák majd segítenek!

Így éred el:
    [​IMG] A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések sort.
    Részletesen írd meg miről van szó, minimum 140 karakterben.
    Azt az e-mail címet add meg, amin olvasni tudod a support válaszát.

A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülése érdekében, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
    Türelmedet kérjük, a probléma megoldása több napba is beletelhet, attól függően, hogy mennyi intézni való jön össze időközben.

Utoljára szerkesztett: 6.2.21
    Tank_Vica kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.