Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

A kollégám ellenőrzése alapján, az elindított tenyésztéseid jóval este 10 óra után történtek.
    22:07:07, 22:28:08, 22:28:35, 22:53:12, 22:53:21, 22:53:27
    Már véget ért az egy tápost tenyésztés, de te nem frissíthettél. Ezért lehet, hogy egyet mutatott de kettőt vont le, mert az akció már véget ért.

Borzas.Kata kedveli ezt.
  2. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Hát (tudom háttal nem kezdünk mondatot) Így jártam. Annyira kedves vagy. Szóval 22.02 kettőkor írtam a másik topikba a tenyésztés befejezése után. Ha az én számítógépem nem jó időt mutatott, akkor az állattenyésztők topikja sem. Szabad olyat írni hogy a fene essen a nyári időszámításba? :D mert más magyarázatom nincs. :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!
    Kollégám ellenőrizte.

Házi kedvenc futtató területet váltottál ki a farmárudában 2021-03-29-én 07:11:17-kor, és nem világítótorony területrészt.

4. Kicsimeggy

Kicsimeggy Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Egy pici segítséget szeretnék kérni. Az előbb vásároltam egy Közepes farm szintlépő csomagot, ami azonnal aktiválódott. Ezzel csak az a gondom, hogy a Teliholdas világ zárva van. Így gyakorlatilag kicsit átverésnek érzem, mert csak a "felére" (farmra) érvényes csak ez a csomag. :-( Továbbá nem egyértelmű számomra mit is jelent az hogy több TP minden tárgyból. Mit jelent a "tárgy" itt?

Segítségetek előre is köszönöm.
    Üdv, Kicsimeggy gazda

5. ChocoBounty

Szia!
    A teliholdas világon elérhető a kisértetjárta kúria, a TP bónusz ott kifejti hatását.

A tárgy alatt minden olyan elem értendő, amit betakarítunk: növények, fák, ólak, dekorok.

6. swarek

swarek Törzsjátékos

Sziasztok!
    Múltkor sikerült vennem egy felkínált akcióban csemetéket, és kifejlődött 2-2 db szuper mamutfa és turbó mamutfa. Fejlesztett fák lettek, és a tölgyesbe akartam átrakni a többihez. Azonban az első probléma az volt, hogy a többi xxl-es fát továbbra is 4*4-es méretnek érzékelte a rendszer. Ennek megjavulásához 2szer kellett frissítenem a játékot. Ahhoz azonban, hogy a kirakott alap mamutokra legyen olyan kedves és rárakja a fejlesztéseket, már sokadszor frissítem a játékot, de még mindig nem engedi a dolgot.
    Érdeklődnék, hogy mégis hányszor kellene frissítenem a játékot, hogy végre működőképes legyen?
    Egyébként a piccolóknál ugyanaz a helyzet, hogy továbbra is nagy méretűnek tekinti az adott dekort, és még elmozgatni sem lehet.
    Várható ennek a hibának a javítása, vagy ne is kérdezzem inkább?
    Köszönöm!
    Gazda: swarek ID: 16506626

7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia swarek!
    Ha fejlesztett mamutokat kaptál, akkor azokat fejlesztett formában rakd ki üres területre, majd töröld, hogy szétváljon alap + fejlesztésre. Utána ugyanúgy kezelhető, mint a normál alap, és normál fejlesztés.
    A Piccolo ládák aratása után vagy egy frissítés, vagy ki-belépés, avagy egy másik területre való átlépés, majd vissza oldja meg a problémát, mivel a Piccolo láda 2*2-es, a belőle kifejlődhető dolog viszont lehet 2*2; 1*2; vagy 1*1 is akár.
    Ezért kellenek a fenti lépések, hogy a szerver megbízhatóan tudja kezelni a megfelelő játékelemeket.
    Ezt követően már lehet mozgatni is a kifejlődött dolgokat.
    Ez nem hiba, mert ez az elejétől fogva így volt/van (még a Flash időszakban is így volt).

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. swarek

swarek Törzsjátékos

Mint írtam, töröltem őket, és át akartam rakni őket a tölgyesbe, vagyis a két turbó mamutot. Tehát volt egy törlésük, és az alapot ki is raktam a tölgyesre, de a fejlesztést nem hajlandó rájuk rakni. Egyébként a tölgyesben lévő többire sem hajlandó fejlesztést rakni, pedig engedélyezem neki még úgy is, hogy a rájuk szórt extrák elvesznek. Ilyenkor ugye jön a felugró ablak és figyelmeztet, azonban hiába kattintok a zöld okéra, akkor sem rakja rá a fejlesztéseket. Tehát a két turbó mamut egyszer már törölve lett, mert a szédültről raktam át a tölgyesbe, azonban a fejlesztést valamiért nem engedi rá rakni. Többször frissítettem, de semmi. A böngésző pedig minden bezáráskor törli a sütiket is, meg kipucolja a böngészőt, alapbeállítás ez nálam jó ideje, pont a játék miatt. Sajnos nem használ... :(
    De most már nem érdekes, maradnak úgy a mamutok, majd holnap aratásuk után törlöm őket, és újra ki fogom rakni mindet.
    Azért köszönöm!
    Szép estét!

9. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Az új fejlesztéseket mint egybeépült fejlesztett mamutokat próbáld meg kirakni üres (zöld) helyre, hisz sok esetben a rendes fáknál is, ha fejlesztett fát nyerünk, akkor azokat is először ki kell rakni, a fejlesztésre kattintva.

10. cicanya

cicanya Haladó

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy delfinhez hogyan lehet hozzájutni?

11. ChocoBounty

Szia!
    A delfinhez a hozzáférés jogát a maja majmok szentélyében, a 9. kamrában van lehetőséged kiváltani 45 arany banánért.

Delfin
    Bahás állat
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Kategória: emlős
    Pajtaérték: 2.906
    Tenyészthető: nem
    Terményese: nincs
    Táp hozzávalója: 2 db szent bazsalikom, 2 db koriander
    Táp keverési ideje: 10:00 perc

Hozzáférés joga a 9. kamrában 45 AB-ért.

Delfinmedence
    Gazdaboltban megvásárolható.
    Szükséges szint: 1. baha szint és a szentély 9. kamrájából 45 arany banánért kiváltott delfinmedence szobor.
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]DelfinmedenceTermény: 1 db delfin
    Érési idő: 14:00 óra
    Tapasztalatpont: 200 BTP
    Trágya mennyisége: 3 db
    Gazdabolti ára: 9.900 csp
    -2016. június baha fejlesztés-
    [​IMG]Delfinmedence 1. szint sárgaTermény: 1 db delfin
    Érési idő: 12:30 óra
    Tapasztalatpont: 215 BTP
    Trágya mennyisége: 3 db
    Gazdabolti ára: 23.000 csp
    -2016. június baha fejlesztés-
    [​IMG]Delfinmedence 2. szint narancsTermény: 2 db delfin
    Érési idő: 18:15 óra
    Tapasztalatpont: 645 BTP
    Trágya mennyisége: 4 db
    Gazdabolti ára: 53 FA
    -2016. június baha fejlesztés- Életmentő gazdakörből szerezhető
    - A lustaság világnapja gazdakörből szerezhető
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/page-2#post-882861
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-6#post-891971

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. stuccos12

stuccos12 Törekvő

A lenti belinkelt képen az látható, hogy megrendeltem azt a csomagot, amely 1 hónap munkások előfizetés mellett extrákat is ad, pl. 25 FA-t, és amikor megjött az üzenet, akkor ott 0 FA-t írnak. Ez gondolom valami tévedés lehet. Vagy nem?
    stuccos12 id:10795427

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=270farmarany.png

Előre is köszönöm a segítséget!

13. ChocoBounty

Szia!
    Egy megjelenítési hibáról van szó.

Természetesen, a csomag megvásárlását követően, a 25 farmarany jóváírásra kerül.

stuccos12 kedveli ezt.
  14. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Köszönöm a gyors megnyugtató választ :inlove:!

ChocoBounty kedveli ezt.
  15. ChocoBounty

Szia!
    Kollégám ellenőrizte számodra.
    Összesen 27,5 farmarany került jóváírásra a számládon, mert elmentett bankkártya adatokkal vásároltál.
    2021-03-29-én 21:30:46-kor jóváírásra került a számládon a csomagban szereplő tartalmak.

stuccos12 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  16. granasyr

granasyr Járnitanuló

Sziasztok! 2 problémám van. Kis szünet után tértem vissza a játékba. A szezon kupa most nem adja a szokásos 100%-os TP bónuszt.
    A farmaranyfa terem ugyan farmaranyat, de nincsenek rajta aranyak amikor beérik, olyan mintha épp leszüreteltem volna. Üdv: granasyr ID: 37057793

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A szezonkupa már nem ad TP-bónuszt.
    Utoljára a Fagyos szezonban - fő szezon idején - szerepelt ez a bónusza.

Most már a 2021-as szezonokban megszerezhető
    és a szezonok idején különleges tulajdonsággal rendelkező Szezonserleg I-IX dekor juttatásai érvényesek.
    (2021. február 20-tól)

https://board-hu.farmerama.com/threads/sz%C3%ADnes-toj%C3%A1s-szezon.20989/#post-1187190

...

A farmaranyfa látványos beérése nem látható jó ideje. (sok más dekor elemnél is van ilyen hiány egyelőre - javítását idővel megoldják)

18. szinusz

szinusz Haladó

üdv: kérdésem van: a kliensben nem sikerül nekem az F5 gombbal frissíteni a játékot. az unity nem jó nekem, kérdésem: hogy ne kelljen kilépnem , hogyan frissíthetem a játékot a kliensben. szinusz gazda vagyok, az ID számom nem látom a kliensben. Köszönöm szépen a választ

19. kishavas

kishavas Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A kliensen játszva a felreppenők számának megjelenítése hibás az aratás után jobb oldalon alulról felnyíló sávban. Teljesen random számokat ír ki, általában jóval kevesebbet a valós felreppenőszámhoz képest. Az igaz, hogy ha rögtön a malomba megyek minijátékhoz kikeverni a szükséges elemet, akkor ott látom a valós helyzetet, de ha nem így teszek, mert pl. futnak egyéb tápkeverések, akkor a felreppenők számának növeléséhez kezdek, és pl. szupertrágyát használok el feleslegesen. Én már megtanultam a saját káromon, hogy ne higgyek a játéknak, de hátha másoknak még segíthetne egy központi információ erről a helyzetről. Megj.: ez minden általam kezelt farmra igaz. Köszönöm szépen!

Borzas.Kata kedveli ezt.
  20. Goldros

Goldros Fórumlakó

Sziasztok .
    Lehet nem jó helyre irom . de magyar bankkártyával . dupla pénzért szeretné adni a Bigpont a aratási kedvezményt.
    Hogyan lehetséges ez ?
    Várom a válaszotokat

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.