Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

2. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Szép estét!! Most pörgettem az előbb a partyn +2,de hát ez nem lett jóváírva!!! ID: 7998026 bündihugi gazda
    111 db van de nem lett jóváírva,frissítés után se!!! Ne vegyétek már el a kedvünket a játéktól !!!

3. betm667

betm667 Fórum-zöldfülű

Mindent tudok a feladatról.
    Egy hibáról beszélek, nem lehet megcsinálni a feladatot, mert hiba van benne.
    Írtam farmnevet, ID számot.
    Szóval a probléma az, hogy az oktatási feladatot nem lehet megcsinálni, így nem tudom elkezdeni a játékot kb. másfél órája.
    Hiba van a játékban!

4. Swallow

Szia!

Jelentettük az általad leírt problémát. Már dolgoznak a megoldáson...
    A türelmedet kérjük addig is.

5. Swallow

Szia!

A pörgetés előtti pillanatban mennyi pörgetésed volt? Olyan nincs, hogy nem írja jóvá!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/page-28#post-1194971
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-29#post-1194986

6. betm667

betm667 Fórum-zöldfülű

Köszönöm!!!

7. Swallow

Szia!

Sikerült megoldani a problémát nálad. Gond nélkül gazdálkodhatsz a továbbiakban.

betm667 kedveli ezt.
  8. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

9. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Sziasztok.
    Megvettem a szezon munkásokat, mert csak 18 nap volt már az idejük. A vásárlásért megkaptam a 375 szupertrágyát, de a munkásokat nem írta jóvá. Szeretném tudni mi történt.
    Farmnév GyörfiRózsa
    ID 5252142 Előre köszönöm.

10. betm667

betm667 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!!!!!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  11. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia GyőrfiRózsa!
    Kérlek nézd meg, hogy mit is vettél valójában, hogy nem kaptál munkásokat, mert a szezonmunkások mellé nem jár szupertrágya.
    A vásárlásról visszaigazoló e-mailt is kapsz, abban szerepel a megvásárolt dolog, vagy csomag neve, ami utal a tartalmára.
    A "szezonmunkások" információs részében ez szerepel:

upload_2021-4-29_22-4-3.png

12. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Vásárlási bónusznak kaptam a bankól a szupertrágyát

13. Klári47

Klári47 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A gazdakörbe nem lehet belépni ha az ikonra kattintok, mert szürke marad. Ki és belépés után változik zöldre.Ez a probléma tegnaptól van, minden farmomon!

14. Havasi_Gyopár

Szia!
    Az jó, mert félreérthető volt ez a részlet az írásodból.
    Időközben a kollégám ellenőrizte a vásárlásodat, amit te is meg tudsz nézni ahogy írtam már, a visszaigazoló e-mailben,
    hogy 2021-04-28 -án, azaz tegnap 14:36:58 -kor prémiumgazda csomagot vettél és nem szezonmunkásokat. A Prémium gazda csomag nem tartalmaz munkásokat.
    A prémiumgazda csomag főbb jellegzetességei:
    • Az új rendszerben az előfizetés havi szinten újítható.
    • Farmvisszarendező (részletezés lentebb)
    • Havi 1x Gazda szerencséje csomag ajándékba
    • +8 küldhető ajándék
    • +8 szomszédhely
    • +5 eventnövény
    • +200 víz a tartályhoz és emellett újratöltődik (azaz sose ürül ki)
    • +800 adag trágya tárolása a trágyadombon
    • Fák automatikus szüretelése
    • +1 normál pörgetés Rackó látogatásakor
    • Turbómalom előfizetés
    A Gazda szerencséje csomag tartalma:

• 120x Szupertrágya
      • 60x Kacsa Kata szupertrágya
      • 60x Kacsa Kata turbótrágya
      • 40x Szupertáp
      • 3x Party pörgetés

15. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

A prémiumot minden hónap 12-én írja jóvá automatikusan és csak a 375 szupertrágyát kaptam.

A villába be se tudok lépni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.4.21
  16. Havasi_Gyopár

Szia!
    A prémium tagságodat a bankban tudod ellenőrizni.
    Megnyitod a bankot, rákattintasz az "Állapot és felmondás" szövegre, megnyílik egy ablak, ott szerepel a prémiumtagságod hatálya.
    Ismételten megnézte a kolléga, és elnézést kérünk mert valójában nem prémiumtagság volt a tegnapi vásárlásod tárgya, hanem szezonbérlet. (Csak a nevük volt egymás alatt.)
    De sajnos az se tartalmaz munkásokat.
    Ismételten kérlek, nézd meg az e-mailjeidben a visszaigazolást is.

17. Havasi_Gyopár

Szia Klári47!
    Kérlek takarítsd ki a gépedet.
    A rendszeres CCleaner lefuttatása max 2 perc, és akkor utána sokkal jobban fut rajta a játék.
    Én is naponta rendszeresen járok a gazdakörbe, és most az új szezon beindulásával még javult is a helyzet, mert a gazdakörből F5-tel tudtam kilépni, és ma egyik farmomon se volt szükség rá, mert egyszeri kattintásra kilépett.

18. Havasi_Gyopár

Szia bündihugi!
    Idehoztam az egész történetet, mert a Panaszkönyvben nincs hivatalosan válaszadás.
    Jelenleg 111 party pörid van. Te is ezt írtad, az ellenőrző panel is ezt mutatja. Tehát ez stimmel.
    Azt is írtad, hogy 108 db volt, mielőtt a 2 db party pörit megnyerted volna a keréken.

Matek: induló 108 db - 1 db a pörgetésre + 2 db nyeremény = 109 db!
    És ezzel szemben van 111!

Nagyon nem stimmelnek a számaid, pedig ezeket te adtad meg. Kérlek gondold át, mert ez sehogy sem adja a helyes számokat.
    Akkor további 2 db-ot írt még hozzá a rendszer?! Adod vissza, de rögtön?!

A rendszer a pörgetés első pillanatában már jóváírja a party pöri találatot, ha majd a kerék ott áll meg. Mi még mindig a kerék pörgését figyeljük, hogy vajon hol áll meg a kerék? De az már tudja, hogy mit adott meg nekünk.
    Hidd el, nekünk nem érdekünk, hogy valótlant állítsunk, amikor azt mondjuk, hogy igenis mindig jóvá írja a rendszer.
    Legegyszerűbben úgy tudod ellenőrizni, ha bizalmatlan vagy e tekintetben, hogy amikor látod akár a keréken, akár a tőle balra levő ablakban a party pöri nyerési esélyt, akkor írd fel, hogy mennyid van, vagy csinálj róla képernyőmentést, utána indítsd el a pörgetést, és ha azt nyertél, akkor hasonlítsd össze a számokat.
    Annak függvényében, hogy 1, vagy 2 db PP-t nyertél, ha egyet, akkor változatlan a db-szám, mert

X db induló -1db a pörgetésre +1db nyeremény = X db, mint végeredmény;
    ha 2 db-ot nyertél, akkor X db induló - 1 db pörgetésre + 2 db nyeremény = X+1 db a végeredmény.

Kuzdern kedveli ezt.
  19. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A versenyzseton mire jó? Köszi

.dina1. kedveli ezt.
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.