Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hamuska

hamuska Fórumszaki

Köszönöm a választ, nekem ez a megoldás tetszene továbbra is.

2. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Sziasztok! Valamit most már tényleg kellene kezdeni a birka ugrálással meg a napraforgóvirág potyogással. És ne mondjátok, hogy a gépemmel van baj, megfelelő a gépem és nem is öreg, fél éves, kb 1 órája csináltam takarítást, azóta pedig nem használtam. Ötször elindítom valamelyik területre a belépést, a birkák nem veszik észre, hogy 100 %-on áll, újra indítom, újra csak ugrálnak, és nem lép be. Katasztrófa az egész!

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Azért mégis javaslom, hogy keress egy másik fizetési módot is, akár többet is.

Szigorúan személyes vélemény, hogy valószínűleg a többi mobilszolgáltató is kivezette a repertoárjából az SMS-es fizetési módot.
    Elavulhatott, lejárt az ideje, van/lesz jobb is...
    Még nem tudjuk.

Ha több megoldás is van a tarsolyunkban, az mindig jó, mert mindenféle helyzetet könnyebben megoldhatunk, nem lepnek meg minket a váratlan dolgok. :)

hamuska kedveli ezt.
  4. Othep

Szia.

Ha adsz farmnevet és ID-t, akkor tudunk egy ellenőrzést végezni, anélkül nem igazán.
    Az eredményre azonban várnod kell majd valószínűleg, mert jelenleg nincs arra jogosult kolléga szolgálatban.

5. Arimama.

Arimama. Járnitanuló

Köszönöm a segítségeteket, de sajnos nekem csak ez az egy lehetőségem van.

6. Othep

Nincs esetleg egy kedves ismerős, unoka, gyermek, akit megkérsz, hogy vásároljon Neked Paysafecard-bónt valamelyik OMV-benzinkúton, vagy olyan helyen, ahol az kapható?
    Itt van az elárusítóhelyek listája: https://www.paysafecard.com/hu-hu/vasarlasa/kereskedoek/
    Talán ez lenne a legegyszerűbb, de kérj segítséget, hogy találjatok valami megoldást. :)

7. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia most fogok aratni 10- perc mulva a gazdaraktárba 140 esernyöm van a beadási feladatnál 0 most nézem hogy állok kérlek nézd meg légyszíves ID33224951 Gazdasszony

8. Othep

Szia.

Ez itt egy példa, nem a Te farmodon készült:
    upload_2021-7-4_12-49-37.png

Ha ezt látod pl., az azt jelenti, hogy még nem adtál be a feladatba semmit, de 92-t kellene.
    Alatta pedig látod, hogy mennyi esernyő van a Pajtában.
    Ahol nekem 343 van, ott kellene Neked a 140 - nek lenni.

Így már rendben?
    Vagy rosszul értelek?

9. hamuska

hamuska Fórumszaki

Köszönöm,nincs a közelemben hely,ahol vásárolhatnék PSC kártyát

10. Othep

Mivel a Te körülményeidet nálad jobban senki sem ismeri, kérj segítséget baráttól, családtagtól a helyzet megoldásához.
    Érdeklődj a bankodnál, milyen netes fizetési módokat ajánlanak, nézzetek körül itt a Paypal-nél: https://www.paypal.com/hu/home

Ahogy a Telekomos közleményből is kitűnik a BP is dolgozik valami megoldáson, de erről még semmilyen információnk nincsen.

hamuska kedveli ezt.
  11. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia Köszönöm a választ értem csak meg íjedtem hogy a feladatnál nem jelezték az ernyö mennyiségét így se leszek kész vele még nagyon sok ernyö kell köszönöm további szép
    napot kívánok ID33224951 Gazdasszony

12. Othep

Szia ismét!

Örülök, ha rendben van a helyzet. :)

Ne szomorkodj, ha nem sikerül végezned.

Ami érmét megszereztél, azokból először mindenképp felhőt válts ki.
    Ha rávaló dekort nem tudsz kivenni, Cserenapon még sikerülhet megszerezni. :)

Gazdasszony kedveli ezt.
  13. emmucika

emmucika Junior szaki

Sziasztok nekem lenne egy olyan kérdésem hogy a piccolo titokzatos láda adott nekem egy olyat hogy gyepek ura, csak az a baj hogy nem tudom mit rejt mit ad egyáltalán ?köszönöm emmucika

14. Othep

Szia.

Gyepek ura (+)>>KATT<<

NAGYON FONTOS!
    Jól gondold meg, hová teszed ki, mert ha (+)-os dekor fejlődik ki belőle, muszáj ott hagyni, hiszen ha kitörlöd, elveszíti speciális tulajdonságát.

15. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A "Nagy hajsza 7" eventtel kapcsolatosan kérek segítséget! Szeretném ha valaki segítene megérteni a fejlesztők gondolatmenetét. Ott akadtam el, hogy a jobb oldali lista alja 27.525 pontra van kalibrálva. Normál számításaim alapján ezt a pontszámot maximális 135 pontos teljesítménnyel 204 minijátékkal érhető el. Ehhez 84.048 egazra van szükség. A másik 105 pontosnál, 263 minijátékához 108.356 egaz szükségeltetik. A felröpikről most nem beszélek. Az én meggyőződésem, hogy ezek az adatok szándékosan lettek túltolva. Nagyon megköszönöm ha valaki ezt a meggyőződésem logikus magyarázattal elhessegeti! Azt magyarázatot, hogy nem kötelező játszani, nem kérem, mert már annyiszor mondták és leírták, hogy már a könyökömön jön ki. Köszönöm ha elolvassátok és nem törlitek!

Andzsi1971 kedveli ezt.
  16. Hedin76

Hedin76 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tegnap reggel 7 körül a Bahamán vettem 20 arany banánért Majomtenyésztés jóváíró szobrot. Ezért gorilla járt ajándékba. Sehol nem találom a gorillám. Sem az állataimnál, sem a vásárlási lehetőségeknél. Hol keressem?

Hedin76 ID: 56595594

17. staramajka

staramajka Junior szaki

Szia!
    A tenyészállatokhoz rakta be a rendszer, mivel az a majom tenyésztéseihez tartozik. Úgyhogy ott keresd.

18. Hedin76

Hedin76 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen. Megtaláltam.

staramajka és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    (Szorgos fórumolvasó vagyok, de ezt a nem kötelező játszani mantrát mindig csak ilyen kontextusban olvasom, mint a Tiéd is. Én is, mások is, arról írunk, hogy hogyan lehet(ne) élvezettel játszani azok között a körülmények között, amiket a játék biztosít. Mert a játék élmény és szórakozás. És ha valaki sehogy sem tudja jól érezni magát, akkor a saját érdekében nézzen más játék után. Arra buzdítunk, hogy erre ne kerüljön sor, találja meg mindenki a saját játékát.
    És az már végképp nem értem, miért adna magyarázatot a magas számokra a "lehet abbahagyni"...)

Igen, ezek a számok túl magasak. Olyan magasak, hogy csak extrák igénybevételével teljesíthetők. Azok pedig pénzbe kerülnek. Ennyi.
    Van az alap event a felhőig, ami mindenki számára simán elérhető. Aki pedig többet akar, szánjon rá ezt-azt. Minden hasonló játéknak ez az alap filozófiája. A határvonal már játékonként eltérő, sőt, menet közben változik - itt is.

Othep, vihence, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  20. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Bár ez nem csevegő, de azért válaszolok rá, mert megszólítottál.
    Csak a pirossal kiemelt részre reagálnék, mert bár kétségtelen a Unityben megtanultuk az F5 használatát is, de ne mondd azt, hogy nem vetted észre, hogy az általad említett 7 évből hat és fél év még Flash-ben volt, és az utóbbi fél évben pedig Unityben játszunk.
    A két program között azért van különbség.
    Természetesen folyamatosan zajlanak a javítások, ezért több türelem, és nagyobb odafigyelés kell a játékhoz.
    Vannak furcsaságok, vannak érdekességek, ezért, ha valamiről úgy gondolod, hogy valami nem stimmel, akkor azt azonnal jelezni kell, és nem utólag, amikor már megduplázod a vásárlást.
    Úgy vélem alaposan kiveséztük azt a témát, ezért ezt most itt lezárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.