Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Nem történt semmi.
    Azért vagyunk, hogy segítsünk... Örülök, hogy megtaláltad! :)

2. .csibe2000.

.csibe2000. Járnitanuló

Köszönöm a válaszod,igyekszem megszerezni.

Othep kedveli ezt.
  3. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Szép estét. Ismét itt vagyok! Most azt szeretném megtudni, hogy jutok hozzá a gereblye készítőhöz?

4. Othep

Szia.

A Tök más testvérek gazdaköri feladatból kivehető 1 db.
    Próbálhatsz szerezni Cserenapon, de szerepelt már Ólválogatásban is.

A Gereblye kapható a Piacon, bontható ládákból: Ládák rejtelmei
    .

Itt tájékozódhatsz ólakról, terményekről: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/

Kuzdern kedveli ezt.
  5. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Köszönöm a gyors választ! Nagggyyyyon sok minden kell ehhez a feladathoz, még 5 év múlva sem tudom kitermelni. Azért megpróbálom. További jó munkát, szép estét kivánok!

6. Othep

Köszönöm. :)
    Akkor tekintsd úgy, hogy lett egy hosszútávú célod a játékban, még nagyon sokáig nem fogsz a farmon unatkozni! :)
    Csak ügyesen! Sikeres termelést kívánok, szép estét Neked is!

stb_farmer kedveli ezt.
  7. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogyha a gyémánt bónuszfiókba új bónuszt rakok, az előzőleg arany és ezüst rekeszben pinkivel hosszabbított bónuszok idejét az új pinki miért nem növeli meg? Most a gyémánt rekeszbe raktam be répásalmást, a többiben még pinkizettek voltak, de az új pinki csak az ezüstöt hosszabbította. Hogy van ez? Köszönöm, ha felvilágosítatok, mert nem értem! Szép estét!

8. Othep

Szia.
    Egy bónuszt csak egyszer tudsz hosszabbítani, egy óra jel mutatja a hosszabbítás megtörténtét.
    Így keresd a bónuszrekeszben, ha ellenőrzöd.
    Ahol már látsz óra jelet, azt a bónuszt nem hosszabbíthatod meg még egyszer, bármelyik rekeszben van is.

stb_farmer kedveli ezt.
  9. tremama0422

tremama0422 Haladó

Köszönöm a gyors választ. További szép estét!

Othep kedveli ezt.
  10. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok!

A Jack ajándéka (+) dekort az aratógép leszedi? Ahova ki van téve nekem, ott inkább kézzel arattam a dekorokat, mert egyelőre nem szeretném felhasználni Jack dekor hatását, és féltem le ne szedje az arató.
    Köszönöm a választ!

11. Othep

Szia.

A "síma" arató nem szedi le, ellenben a tojásarató upload_2021-10-10_13-1-57.png igen.

edina242 és Kuzdern kedveli ezt.
  12. 19Andi84

19Andi84 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Azt szertném megkérdezni, hogy melyik felhősor adja a répás-almás csatnit?

13. Othep

Szia.

A Szívárványszínű húsvéti felhősor 1. ad Répás-almás csatnit.
    Hogy van-e másik ilyen felhősor, azt ebben a leírásban ellenőrizheted: https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/#post-1934
    Itt valamennyi felhősor tulajdonságát megtalálod.

Ha Racsni-ra van szükséges, kérhetsz a szomszédaidtól napi ajándékként vagy ebben a topikban:
    Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje

Illetve ha eléred a Lekvárfőző 4. szintjét, Gazdaraktár akcióban megveheted a receptjét, és készíthetsz.
    De esetenként jobban megérheti az összetevőket eladni, és abból venni csatnit a Piacon.
    Ehhez tájékozódnod kell a saját Piacodon.

Kuzdern kedveli ezt.
  14. 19Andi84

19Andi84 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen! :)

Othep kedveli ezt.
  15. edina242

edina242 Fórummogul

Szuper! Nagyon szépen köszönöm! Kellemes vasárnapot!

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  16. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

Sziasztok! Lehet valamit félrenéztem de most tenyésztettem kaméleont majdnem 40 db és nem kaptam hüllő jelvényt. utána tudnátok nézni ennek? mert igy nem is merek tovább tenyészteni.
    Köszönöm szépen
    id:9138869

Utoljára szerkesztett: 10.10.21
  17. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a megadott ID számú farmon nem történt kaméleon tenyésztés a mai nap folyamán.
    Szalamandrát tenyésztettél.
    2021-10-10-én 15:34:12-től bent voltak a szalamandrák a tenyésztőházban, 20:58 és 21:00 között arattad le őket.
    A szalamandra tenyésztésekért legtöbb esetben Üres zsákot kaptál, az Éjjeli frászos pizsamaparti felreppenőjét.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Helló! Érdeklődöm, hogy magtárból a sárgaborsó db.ja 8000 csengőpengő , nem elirás?

19. Othep

Szia.

Nem elírás.
    Ez egy igen drága növény: 300 db 2,518.500 CSP.
    Hasonlóan, mint a gyékény vagy a hajdina.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

uristen ezt nagyon benéztemxD köszönöm szépen a választ

Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.