Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamazsák

mamazsák Járnitanuló

Köszönöm szépen a gyors választ ! További szép estét kívánok !

2. halak

halak Junior szaki

Köszönöm!

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Örülök, ha megoldódott! :)

4. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Az a problémám, hogy amikor a vonatra szeretném felrakni a fákat, sem az érték szerinti, sem a mennyiség szerinti leválogatás nem működik. Nagy nehezen összeszedtem a fákat, erre szürke a beadó gomb. Mi lehet ennek az oka? Tisztítottam a gépet, ebben nincs hiba.
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957.

5. Othep

Szia.

Mire gondolsz, azzal, hogy nem működik az érték, vagy mennyiség szerinti leválogatás?
    Nálam működnek a szokásos szűrők.
    Akkor jelenik meg egy zöld Váltás gomb, ha a beváltani kívánt fák pontértéke eléri a szükséges mennyiséget, akkor
    megjelenik a [​IMG] felirat azon a cserépen, amelyik kiváltható azon az értéken.

Más beadó gomb nincs.
    Legfelül egy szürke cimke mutatja, mennyit adtál már be, de az nem beváltó gomb:

upload_2021-11-21_20-4-22.png

Ne a szürke Csereérték gombot nézd, hanem a zöld Váltás gombot keresd...
    (A kép illusztráció, nem a farmodon készült.)

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  6. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm szépen! Most rá tudnál nézni a farmomra? Most sem működik a mennyiség szerinti szűrő, összevissza mutatja. Vagy valamit rosszul értelmezek?
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Segítek nagyon szívesen.
    De kérlek, írj, milyen fákat küldenél utazni? Mennyi értéket gondoltál?
    Milyen kategóriájú csemetét választanál- bronz, ezüst vagy arany, farmra vagy bahára?

Ha ezeket megírod, akkor belépek a farmodra az ellenőrző panelről, megnézem, mi a helyzet.

Köszönöm előre is, ha együttműködsz az ellenőrzésben.

8. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Nagyon szépen köszönöm! Szóval én mennyiség szerint szoktam válogatni. Amiből több van, sőt sok, azokat rakom fel a vonatra, amíg ki nem jön a megfelelő érték. A legmagasabb váltást (arany) szoktam választani. Most ott van a választék, 3, 12, 12, 75, 19, 19, 10 így kezdődnek a mennyiségek, azt nem lehet se növekvőnek, se csökkenőnek nevezni!
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

9. mamarygen

Mely fákat válasszam ki a szűrésnél?

Ugyanis a fák értékeit, vonatoztatható értékeit kell nézni, hogy beleférjen az arany csemetés értékbe.

Ezért kellene tudnom, melyiket kattintsam a vonatablakban, hogy ott maradjon, gyarapodjon az arany értékig.

10. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Hát nagy nehezen sikerült megpakolnom a vonatot. És el is indult. De azért olyan problémás, mert nem tudok mennyiségi alapon válogatni. Ahogy szoktam:)
    Köszönöm a segítségedet, ilyen késő vasárnapi órán!
    Jó pihenést neked!

11. mamarygen

Nagy lélegzetet vegyél, hogy sikerült. :)

Számomra az érték a legfontosabb szűrés a vonatnál, meg persze a fejlesztés fül használata.
    A végére kattintok, hogy a legmagasabb értéket lássam. XXL fák nem mennek a vonatra, csak az XL fejlesztések. Azokat aztán a 2070 értékig számolom, és indulhat a vonat.

Az a mennyiségi szűrés nem célravezető a vonatnál, mert a fák, fejlesztések értékei a lényegesebbek. Ne legyen túlárazva az utaztatás.

Köszönöm.

Éva0315 kedveli ezt.
  12. -Angyal26-

-Angyal26- Járnitanuló

Szia! Az üres területre kattintottam és a házi kedvenc futtató terület kellett volna ott már csak ez a kis darab hiányzik Köszönöm ha még egyszer utána nézel .ID:33326704 Nagyon köszönöm a segítséget

13. Othep

Kollégám ellenőrzése alapján a Házi kedvenc futtatóban a 3. területrészt vetted meg ma:
    2021-11-21 14:15:09 órakor 300 farmpengőért.
    Ez a terület 5 db, 1*1-es terület.

Ha megfogsz egy 1*2 méretű tárgyat, és a terület felett mozgatod, kiderül, hová rakhatsz még újabb dekort a felszabadított futtatórészben.
    upload_2021-11-21_22-38-9.png

Kérlek, tanulmányozd át figyelmesen a futtató leírását: Házi kedvenc futtató

14. Marika44

Marika44 Járnitanuló

Szép jó reggelt!Szeretném a segítséget kérni,el fogyott a trágyám kiváltottam a 850db a bőlcstölgynél de nem jelenik meg!meryke44 ID18563247 Köszönöm szépen a segítséget!

15. -kiscica-

-kiscica- Fórum-zöldfülű

Szia, azzal, hogy kiváltottad a tölgynél a trágyatárhelyedet növelted, nem a trágya mennyiségét. 850 db trágya fér el, ahol a víz mennyiségét látod, ott láthatod a trágya kapacitásodat is.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  16. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Nem tudom, jelezte -e már valaki, de az új fás gazdaköriknél el van írva a neve a Mókamester neve hibásan Mókamestrer... Ha valaki jár arra, majd írjátok át..

Köszi, Reni

17. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia!
    Köszönjük a jelzésedet, az elírást már továbbítottuk a központ felé.

Tigrislady kedveli ezt.
  18. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Most vettem 4db talányo s fát de még nem kaptam meg Kérlek segíts ID 20400531

19. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte: 2 x 4 db „Palawan” talányos tiki-fát vettél. Ezeket a Bahán keresd a menüben.
    Bizonyára a farmon levő menüben kerested, azért nem találtad.

20. Marika44

Marika44 Járnitanuló

Jó reggelt!Kedves Havasi Gyopár kérlek segíts nekem megoldani a problémámat!El fogyott a trágyám vettem a tölgynél 850db-ot mutatja is de nem tudom használni,azt írja ki ha rá katt hogy vegyek a piacon!meryke44 ID18563247.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.