Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juvika

juvika Junior szaki

Szia!Szeretnék segítséget kérni abban hogy tudok előállítani farm koszorut?Köszönöm szépen

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, térj be az eventcsevegőbe, tájékozódj a lehetséges indulási lépésekről a Játékostársak tanácsait megismerve.

Szánj időt arra, hogy áttanulmányozod a játéktér ablakait, megkeresed a hozzájuk kapcsolódó feladatokat.

Csevegő: Itt

Eventismertető: ITT

-BombadilToma- kedveli ezt.
  3. tokebea

tokebea Utánpótlás-írogató

üdv,ma rendeltem közepes méretű szezonális csomagot ami a társasjátékhoz kell és nem találom sehol nem érkezett meg ,frissitettem is ,köszönom

4. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

" Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni. "

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  5. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

Kérem a segitséget. Az ajándékba kapott kulccsal menyitottam a sziklához vezető utat, de a magot azt nen, vmit rosszul csináltam? Köszönöm !

6. Swallow

Szia!

A Télapó sziklához vezető 1. játék menete és a feladatsor-nyeremények ismertetése
    Az event ablak

3. Főfarm ösvény feloldó mező.
    4. Bahás ösvény feloldó mező.
    5. Teliholdas ösvény feloldó mező.

A 3., 4., és 5., számmal jelölt helyen lehet elkezdeni az eventet. (Szabad a választás)
    Az eventnövény magokat a malomban lehet előállítani.

Ha további segítségre van szükséged, feltétlenül add meg a játékosnevedet és az ID számodat.

7. tokebea

Köszönöm rendben user id 16188047

8. Swallow

Szia!

Kollégám utánanézett a dolognak.
    2021-12-16-án 17:15:48 órakor vásároltad meg a Közepes ünnepi kosarat.
    Minden tartozékot megkaptál ugyanebben az időben.
    KK szupertrágyád a vásárlás előtt 18 db volt. Kaptál 20 db-t így lett 38 db.
    Ebből szinte mindet felhasználtad az elmúlt órákban.
    Fenyőágad 70 db volt, a kosárból kaptál 60 db-ot.
    Gömbdísz is rendben megérkezett a farmodra.
    Az induló gömbdíszed a vásárlás előtt 42 db volt, vásárlásból kaptál 60 db-t. Most van 180 db van.

tokebea kedveli ezt.
  9. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Segítséget kérek szépen: összegyűjtöttem 25 fenyőágat a malomban, amiből a szigetgazt kevertem Ezüst kulcs után. Még láttam, ahogy megy a visszaszámláló, de a szigeti koszorút nem találom. Hol keressem?

Gazda: szeva50 ID: 2531158

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

25 db Teliholdas koszorút gyártottál ekkor:
    2021-12-16 23:58:39

11. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

köszönöm, nem ez volt a szándékom.

12. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

Sziasztok! A bőségszaru szuvenír mikor ad bónuszokat,a tp-n kívül? Köszi

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az ismertetőben megtalálod:

Neve
    .....................
    Képe
    .................................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függőenPlusz ajándék 2021.12.27 14:00 - 202.01.03. 14:00 közöttA tárgy méreteKihelyezhető
    Bőségszaru szuvenír[​IMG] 2.23:0020002 Farmarany,
    + 5%-kal hatékonyabb a szupertrágya 6 órán keresztül
    1x1 Minden területre.
    (A teliholdas területeket kivéve.)

14. -marika65-

-marika65- Junior szaki

Sziasztok!
    Ezt a két bónuszt hol találom meg?Köszönöm előre is a választ!

15. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    A Tanyaházban levő Üvegházban tudod kinemesíteni a krókusz e kettő rúnáit, majd be kell tenni azokat a nemesítési bónuszrekeszekbe:
    upload_2021-12-17_14-17-7.png upload_2021-12-17_14-18-32.png

Kuzdern kedveli ezt.
  16. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia Kérlek segíts kaptam 1 kulcsot a teliholdast szeretném csinálni de nem tudok tovább menni nem tudom mit kell csnálni idáig az unokám segitett de most nincs itthon kérlek segíts köszönöm szépen ID Gazdasszony
    33224951

17. Havasi_Gyopár

Szia!
    Megnyitod az eventablakot. Balodalon katt a lámpásra, majd a Télapó sziklához vezető 1. útvonal Játék feliratra.
    A kapott ezüst kulcsot beadod a bal oldalon, középen látható 5. számmal jelölt Halloween tökhöz. Aki a 3.-ra kattint, az a farmos részt tudja kezdeni, a 4. jelűnél pedig a szigetit.
    upload_2021-12-17_17-30-18.png
    A kapott gyertyákat a már a malomban levő fenyőágakkal össze kell keverni a malomban, és így elkészül a vetőmagunk.
    A teliholdas koszorút csak a Teliholdas farmon, a szigeti koszorút a Baha ültetvényen és az Esőerdőben, a farmkoszorút pedig a fő-farmon és a szédült szántón tudjuk termelni, amilyen sorrendben kiváltottuk az indító gyertyákat.
    Felröppenő pedig csak a fő-farmon, Baha ültetvényen és a teliholdas fő-farmon reppenhet fel, kizárólag növények és fák aratásából. Ólakból, tenyésztésből nem jön felröppenő. (Bár menet közben nem érdemes fákkal röpit gyártatni, inkább csak event-váróként, mert a növények érésideje jobban levihető klf. érésidő csökkentő bónuszokkal, termékekkel, nemesítési rúnákkal.)
    Ahogy termeled az eventnövényt és gyűjtöd a gömbdíszeket, folyamatosan adhatod is be azokat. A lila jelű tételek tartoznak a teliholdas részhez.
    Ha a legfelső képen a balra és jobbra mutató nyíllal lépsz, akkor eljutsz a 2. számú mezőre, ahova szintén el tudod kezdeni a beadásokat.
    A beadások során fel tudsz tárni órás ajándékokat, amelyek 12 óránként kártyapaklit adnak lekattintás után (ne az órára kattints, hanem az órát adó elemre, akkor sikerül lekattintani).

Gazdasszony kedveli ezt.
  18. tokebea

köszönöm én olyan kártyára gondoltam amit a társas játékhoz lehet használni azt hogy tudok venni

19. Havasi_Gyopár

Szia!
    A kollégám távollétében én válaszolok neked.
    Társasjátékhoz kész kártyapaklit venni csak kosárban tudsz , az első két kosár kivételével:
    Kis ünnepi kosárKözepes ünnepi kosárNagy ünnepi kosárÓriási ünnepi kosárLuxus ünnepi kosárBámulatos ünnepi kosár
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Ára: 359 FtÁra: 899 FtÁra: 1.790 FtÁra: 3.090 FtÁra: 4.490 FtÁra: 6.290 Ft
    20 fenyőág60 fenyőág140 fenyőág300 fenyőág500 fenyőág1000 fenyőág
    20 gömbdísz60 gömbdísz140 gömbdísz400 gömbdísz600 gömbdísz1000 gömbdísz
    20 szupertrágya20 Kacsa Kata trágyája6 ünnepi kártyapakli12 ünnepi kártyapakli16 ünnepi kártyapakli24 ünnepi kártyapakli
    ------------------------2 party pörgetés1 répás-almás csatni1 ezüstkulcs2 ezüstkulcs
    ------------------------------------------------3 bónuszláda1 „Piccolo” titokzatos láda
    Többször is megvásárolható csomag!Többször is megvásárolható csomag!Többször is megvásárolható csomag!Többször is megvásárolható csomag!Csak egyszer vásárolható meg!Csak egyszer vásárolható meg!

Kuzdern kedveli ezt.
  20. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

SZIA Köszönöm szépen

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.