Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika51

Marika51 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Segítséget kérnék , hogy hogy tudnám kikapcsolni azt a felugró nyelvet, ami aratáskor kapott ajándékokat mutatja.
    Köszönöm a választ előre is.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Beállítások menüben keresd az "Betakarítás animációja" pontot, ezzel lehet kikapcsolni.

3. Növénykert

Növénykert Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném kérdezni,hogy miért nem tudom etetni az állataimat akkor mikor táp van csak szürke a színe , mikor rá klikkelek az állatra hogy etetni szeretném ,pld: hal tápom van bőven és
    kint mikor etetni akarom nem tudom. Már ezért több állatot ki is töröltem. Kérek szépen segítséget mit rontok el? Előre is köszönöm. Jó játékot kívánok.

4. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Terményes ólnál szokott ez lenni, ha van táp, de nincs a hozzávaló állat :)Legalább is nálam így szokott lenni

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Műhelyes ólak etetésénél táp mellé állatra is szükség van. Ezek száma ólanként eltérő lehet.
    Halas műhelyes fejlesztés etetéséhez a következők szükségesek:

6. Növénykert

Növénykert Fórum-zöldfülű

Szia ! Köszönöm a vállaszt a kért ID : NövénykertID: 8866405 én nem tenyészteni akarom az állatokat csak simán az alap játékban etetni szeretném és az etetés nem sikerül pedig van állati és tápom is. Köszönöm a segítséget. Üdv.

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Senki nem hitte hogy tenyészteni szeretnéd az állatokat, azonban a haltenyésztés ismertetőben van felhívás arról, hogy a hal műhelyes óljait hogyan kell etetni. Azért kaptad azt a linket.
    1 db halad van, ezért nem tudod megetetni azt az ólat, ami a lápi pócot adja.

8. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy a mostani telihold is csak a főfarmra érvényes-e, és lessz-e most ujj növény. Köszi

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ha bármi változás lenne a telihold event menetében, akkor azt olvashatnád a bejelentésben. A jelenlegi telihold event alatt ugyanazok a megszokott szabályok vannak érvényben, mint a többi esetben. Az időtartama 1 nap, és csak a fő farmon lehet a rémnövényeket ültetni.

10. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi a választ.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  11. tomi080488

tomi080488 Utánpótlás-írogató

Sziasztok .Segítséget szeretnék kérni abba hogy nálam a kaméleon nem jelenik meg mint tenyészhető állat mi a baj. Segítségeteket előre is köszönöm.

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

shermina kedveli ezt.
  13. tomi080488

tomi080488 Utánpótlás-írogató

:D

_tHUNder_ kedveli ezt.
  14. jhszerz1939

jhszerz1939 Utánpótlás-írogató

Én a BAHAMA szigeten a maja majmok szentéjében szerezhetem meg a növényemet, amit már termelhetnék. 29-es szint. de nem tudok erájonni, hogy hogy kell csinálnom. Segitséget kérek. Arany banánom is van. Köszönöm-

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Első lépés az, hogy az adott növényhez megváltsd a maja templomban a szobrot. Ha ez megvan, a szigeten a piros bevásároló kosárra kattintva a gazdaraktárban, vagy a városban a piacon vehetsz magokat és akkor tudod azokat ültetni is.

16. jhszerz1939

Nem tzudom, honnan nézzem meg. jhszerz1939 erdőkamara.

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az előző válaszomban megadtam neked a bahamarama sziget és a maja templom részletes ismertetőjének leírását. Legyél szíves, figyelmesen tanulmányozd azt át, és az ott leírtak szerint vedd birtokba a maja templom szobrokat és a szigeti növényeket.

18. jhszerz1939

Köszönöm. odamegyek és megpróbálom, nagyon régóta próbálkozom de nem tudom, hogy kell. Remélem sikerül, mert nem tudok haladni tovább.

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Sikerülni fog az előrelépés, ha pontosan követed a leírásban szereplő javaslatokat/utasításokat.

20. bojzli32

bojzli32 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Van nekem egy kis gondom. Mivel nem a régi rendszerben kezdtem a szigetet, így elég rosszul járok. Most a 40. szinten vagyok, a rendelkezésre álló aranybanánaim száma pontosan 6 darab. A többi elment arra, hogy kínkeservesen kipucoljak 3 részt a területből, és legyen pár fajta növényem, fám, álatom, hogy ne mindig ugyanazt termeljem. A fő farmon sem állok túl rózsásan, 54. szinten vagyok. Ma egy picit utánaszámoltam, cca 180 banán kell (ha jól számoltam), hogy végre teljesen ki legyen pucolva a szigetem. Azt még nem számoltam ki, hány évig tart majd eljutni oda... Vkinek vmi ötlete, hogy lehetne picit gyorsabban haladni? A bólé kiesik, mert még nem jutok hozzá a piacon. A sziget a szívem csücske, de így szinte semmit nem haladok vele... Azt hiszem, a fejlesztők ezt kicsit átgondolhatnák. A régi rendszerben egyszerűbb volt a sziget... Szóval, vagy legyenek olyan feladatok, ahol AB-t lehet nyerni, vagy emelni kellene a számukat szintlépéskor... Mindenesetre, ha vkinek van tuti tippje, azt megköszönném:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.