Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek, jelezd ezt az Eltűnt tárgyak topic első posztjában leírtak szerint jelezni. Tehát farmnév, ID, mit hiányolsz pontosan, mennyit, ha emlékszel mikor kaptad... minden lényeges információt kérlek.

2. Bugyogos54

Bugyogos54 Fórum-zöldfülű

Szia! Én szupertrágyát küldtem az ismerőseimnek. Onnan vettem észre, hogy csak egy ajándék ment el. Biztosan, hogy valami gond volt.

3. enymama

enymama Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezni miért nem kaptam meg az Egy deszkás álma kitevőt,ha befejeztem az eventet?

4. Enike**

Szia!

Kint van a hivatalos közlemény, a javító szkript mindenkinél le kellett, hogy fusson.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...észtős-event-2022-március.22193/#post-1255334

Kérlek, végezz a gépeden egy takarítást, majd újra belépve ellenőrizd a menüdben a dekort.
    Köszönöm.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Enike**

Szia!

A farmaranyért küldhető ajándékok korlátlan számban küldhetők, amíg van rá megfelelő farmarany-fedezete a játékosnak a farmon. Ebben az esetben azonban a napi ajándék-számláló nem fog csökkenést mutatni. A számláló csak az ingyenesen küldhető ajándékok esetében számolja, mennyi került elküldésre az adott napon belőlük. Valószínűleg nem figyelhetted, és a farmaranyért küldhető ajándékot sikerült elküldened az ingyenes helyett.

6. margokis49

margokis49 Fórum-zöldfülű

Szia! margokis 49 ID 2760908 vagyok. Kérdezni szeretném, hogy a repülő elefántom piacról el tűnt a tőbéivel együtt. 2022 03 20. ekkor tettem fel a piacra el adni.

7. Bugyogos54

Biztosan, hogy valami gond volt! Nem vagyok annyira hülye, hogy nem tudom mit csinálok. Kb 10 éve vagyok a Farmon. Mindennel tisztában vagyok. Ez biztos, hogy nem az én hibám!

8. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Szia! Érdeklődnék, hogy változott-e a trágyadomb befogadó mennyisége? Prémiumgazda vagyok és eddig csak 2800 db-t tárolt.

9. Enike**

Szia!

Arra jogosult kollégám ellenőrizte, a keresett állatod még most is a piacon van. Csak a 10% került levonásra tőled.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Enike**

Szia!

Ez a kép jelenleg a farmodról:

bugyogos.png

Egyértelműen látszik, hogy a 7 ingyenes ajándékból mindössze 1-et küldtél el. Délelőtt egy másik kolléga megnézte már a panaszod alapján, hogy hanami piknik dekorokat küldtél el, 7 db-ot összesen 09:37:41 -- 09:38:26 óra között.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Enike**

Szia!

Alapvetően, ha minden rúna ki van váltva a bölcs tölgyön, akkor 2000 db-ot tudunk tárolni. Ehhez jön hozzá a prémium gazda esetében a +800 db. Tehát összesen 2800 db trágya tárolható a trágyadombon jelenleg.

Bővebben itt tudsz utánanézni a témának:

https://board-hu.farmerama.com/thre...rtrágya-víz-földek-vetőtábla.487/#post-707471

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

13. ptzsombi

ptzsombi Járnitanuló

Szia!

Szerintem a Szomszédajándékozás eventből kaphattál 3X25 db-ot.
    A Trágyadomb pedig kivételesen befogadta, mert eventből való.
    Különben mi értelme lenne a küldözgetésnek? Az ajándékok nem érnének célba.
    Ahhoz hasonló ez, mint mikor a zöld szerencsejegyet a max 99 db elérése után is tárolja a játék, mert eventből vagy gazdakörből kaptuk.

genka53 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  14. pataiákos

pataiákos Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a régi titokfák, amik már nincsenek a játékban, és nekem hiányoznak még, hogy szerezhetném meg a fákat?

15. apa9154

apa9154 Utánpótlás-írogató

Szia! Cserenapon:) ha írsz, szívesen küldök ajándékba :)

Ms.AbyZu és pataiákos kedveli ezt.
  16. Szomszika

Szomszika Rutinos

Gazdaköri feladatokban is lehet találni régebbi fákat és cserenapon keress. A régebbi titokfák küldhetőek, cserélhetőek, kivéve a FA- és mammutfákat.

pataiákos kedveli ezt.
  17. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Szeretném jelezni, hogy most vettem észre a bónuszládákat nem kaptam meg. A dekort meg kaptam fel is raktam a felhőre.
    A többit sajnos nem tudom leellenőrizni mert nem tudom mennyi volt belőle a raktárba. A felsorolásba szerepelt a bónuszláda is.
    Farmnév, Nagyii58 , ID 56163452

18. Bugyogos54

Na mindegy úgy sem tudom be bizonyítani az igazamat. Lehet, hogy be ragadt és hiába tetem a szupertrágyára az elsőt küldte el. Ha nem így lett volna akkor biztosan nem írtam volna!

19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Minden Titokzatos fa és csemete játékban van még, ha nem is fejlődik már új ki valamelyikből, de cserenapkor nagyon sokat meg lehet szerezni és a termésükből a piacon is lehet vásárolni.
    Nagyon sok fát meg lehet szerezni a Gazdaköri feladatokból valamint a Bölcs tölgyön is szerezhetünk ritkaságnak számító fákat.
    Titokládákból is hozzájuthatunk sok fához és a fák terméseihez.

Figyelmedbe ajánlom a következő linkek tanulmányozását:

https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-bahamarama.422/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-telihold.15692/

-ágianyu33- és pataiákos kedveli ezt.
  20. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollegám ellenőrzése alapján, mind a 3 Bónuszládát rendben megkaptad, a Menűben megtalálod őket!

Nagyii58 és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.