Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pohoraisandorne49

pohoraisandorne49 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segitsetek ! Amikor belépek a farmra,még szines és utána átvált fekete-fehérre. Mit csináljak,mi a hiba? Köszi!

durnieva kedveli ezt.
  2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek, nézd meg a mai dátumot.
    Köszönöm

3. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Alig ad ajándékot...vicc...csak a rosszabbik fajtából

Ildikó2 és durnieva kedveli ezt.
  4. Vályog

Vályog Járnitanuló

Biztos vicces de nekem már gúvad a szemem lehet ha egész estig lesz inkább nem játtszom

Most ez komoly tényleg egész nap így lesz???Szívesen lemondanék az ajándékokról ha abbahagyná gáz így játtszani szűrke várni a kis nyavajásokat a fejem is fáj már Tudom nem kötelező de akinek tettszett jón nevetett de elég lenne ebből ennyi Egy órát tudok napomta rászánni de ez nem lesz elégHATALMAS gratula aki kitalálta még soha nem káromkodtam ennyit egy ültőhelyemben

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.4.22
    joja65 és Ildikó2 kedveli ezt.
  5. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Fogalmam sincs mire gondolto
    :D

Evvel csak egy baj van, villog a kép én pedig epilepsziás vagyok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.4.22
  6. marina1950

marina1950 Junior szaki

Köszönöm, igazán remek április 1-e volt.

7. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Látom kivettétek ezt a bolondos játékot! Valamilyen formában vissza rakjátok-e majd?

Köszönöm: Andi

8. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok kedves moderátorok !
    Ma a reggeli órákban írtam ide egy bejegyzést a mai reggeli vicces dologgal kapcsolatosan. Aztán elmentem dolgozni. Most ,hogy újra géphez jutotottam, elolvastam volna rá a választ, de sehol sem találom . Meg tudnátok mondani hol van? esetleg törölve lett? reggel még sok észrevétel volt más gazdatársaktól ,amit olvastam, de mostanra csak pár darab van. Hogy van ez?

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nézz utána kérlek a megírt hozzászólásaidnak. A profil oldalt használva látod, hol van az írásod a mai napról.

Javaslom, hogy az eventes csevegő hajnali és reggeli posztjait olvasd el. Sok tanács van ott, segítő észrevételek is.

A sámli felületén is találsz útmutatót.

Köszönjük, ha így teszel. Mi nem tudunk jobb tanáccsal szolgálni most. Mi is ott olvastuk a történéseket, a javaslatokat a saját farm színesítéséhez.

10. Menitala

Menitala Fórum mestere

ÓÓhh, olyan soká!!!!

11. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

köszönöm

12. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

Segítséget szeretnék kérni!
    A piacon vásároltam tegnap is és a mai napon is Qualakka tápot. A táp árát levonta, de egyetlen egy táp sem került a raktáramba. A malomba beállítottam a táp keverést, de most jelenleg másik táp keverése folyik ami még nagyon sokáig fog tartani, ezért gondoltam vásárolok. De sajnos csak a csengőpengő került levonásra, de továbbra sem tudok etetni, mert egy darabot sem kaptam.
    A segítséget előre is köszönöm! ID: 2127272

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése és a játék naplója alapján nem tápot, hanem állatokat vettél, több tételben.
    Tegnap 17:49, és ma 11:25 környékén.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

Köszönöm a gyors utána járást! Valamit nagyon benéztem a tegnapi sötétségben, ma meg már rutinból csináltam a hülyeséget. Még egyszer nagyon köszönöm.

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nagyon szívesen! :)
    Ne illesd magad kemény szavakkal, bárki tévedhet.
    Viszonylag gyakori hiba, hogy a gazdák tápot vesznek állat helyett és fordítva.

16. palota63

palota63 Járnitanuló

Szia!Megszeretném kérdezni,hogy az üvegházban mit kell rátenni a növényre a nemesítésnél?

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nincs kötelező elem erre.

Te választasz, hogy gyorsítod-e a folyamatot: szupertrágya adományozásával illetve farmarany felhasználással.

A nemesítés leírása az Enciklopédiából ITT tekinthető, olvasható.

A fórumon külön topic áll rendelkezésre a kérdésekhez, a játékostársak tanácsainak felhasználásához, kérdések megválaszolásához.

Ez a topic az.

A zöld színű szavak mögött link található, ha azokat kattintod, akkor azonnal konkrét infókhoz juthasz.

Ha további kérdésed is lesz, jelezd nyugodtan.

stb_farmer kedveli ezt.
  18. 7ns-ve

7ns-ve Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Sokáig gondolkodtam hogy a 'Fejlődési taktika' vagy ezen témában tegyem fel a kérdésemet. Utóbbit választottam így elnézést kérek ha mégis rossz helyre írom.

Aziránt érdeklődnék hogy kezdő játékosnak, A Bölcs tölgynél a BAHAMARAMA sziget- vagy az Erdei tisztás területeinek kiváltása közül melyiket ajánlanátok elsősorban? Persze tudom hogy mindkettőre szükség lesz előbb-utóbb. A sziget 50 csillag a tisztás területei pedig összesen több, mint 100 csillagba kerülnek. Biztosan van előnye egyiknek a másikkal szemben, ezekre, valamint a Ti tapasztalataitokra lennék kíváncsi.

Előre is köszönöm a válaszokat!

19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Mindkettő, sőt, minden terület fontos/lehet/, főleg az eventek szempontjából, de az ott zajló/majdan zajló/ eventeket előre nem tudjuk megmondani.
    Teljesen a játékosra van bizva, melyiket szeretné elsősorban fejleszteni.
    Figyelmedbe ajánlom a Fejlődési taktika topikot, nagyon sok, hasznos információt olvashatsz benne:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fejlődési-taktika.11014/

7ns-ve kedveli ezt.
  20. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Páncél Pannit hol lehet vásárolni?? Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.