Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    Kb. 100 - szor sikerült a középső figurát megetetni, meg is kaptam az ajándékokat.
    Az én farmomon a nyuszi csak a jobb felső sarokban pakol, hiába klikkelek rá, még
    a tábla sem jelenik meg, ezért nem tudom a szójatejet odaadni neki .......
    Miért kell egy játékkal ennyit kinlódni ?
    Több javaslatot is elolvastam ezzel kapcsolatban, egyik sem megoldás nálam.....
    Igazdad van......
    De az is lehetséges, hogy én vagyok ügyetlen........
    Köszönöm szépen.

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A kliens felületén meg kellene változtatnod farm méretét minimum 100 %-ra.

Ha ezt megteszed, akkor figyelj a karakter nyúlra.
    4 helyen bukkanhat fel felváltva.

Ha van szójatej, akkor a nyuszi figurát kell kattintani.
    Ezután látod az etetéshez való kapcsolót: "Átadás" felirattal zöld színű kapcsolón.

Ezt a kapcsolót kell működésbe hozni.
    Vannak játékosok, akiknek csak a kapcsoló szélein reagál a rendszer az etetés indítására.
    Vannak olyan játékosok, akiknél a feliratot célozva is beindul a szójatejjel itatás.

Mindenkinek magának kell kipróbálni, nála melyik módszer válik be.

Ha mi belépnénk a segítségkérő farmjára az ellenőrző panelon keresztül, mi csak a web-es böngészőt használnánk, ott viszont rendben van a játék. Tehát a segítség nem lenne jó irányultságú.

3. mimoz13

mimoz13 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Jack boltjáról nincs táblázat, hogy mihez mi kell? Vacakolós egyenként keresgélni

4. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Köszönöm szépen, a kicsinyítésre sem reagált a nyuszi.......
    Nekem "beállították" a játékot......én édes keveset értek hozzá......mi az a web-es böngésző ????

5. mamarygen

Megkérhetlek, hogy hozz a beállítások megnyitásáról látható képet?

A web-es böngésző olyan felület, melyen a játékot megnyitva keretes a farm. A keret alsó részén látszik a farmnév, az ID szám.

A kliens (a gépre telepített alkalmazás) megnyitásánál a játék keret nélküli. A farmnév és az ID-szám csak a beállítási menüben látható jobbra fent.

Olyan "egyszerű" leírást adtam, ami számodra bizonyára könnyen megérthető.
    Ha van időd, a Unity leírását olvasd el, abban a web-es változat is szerepel.
    Minden ami Farmerama -> Technikai ismertetők alfórum anyagaiban található a leírás.

6. mamarygen

Szia!

Ezt tudom ajánlani számodra, itt az ismertetők sokasága.

Telihold event anyagai

7. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Kedves Adminisztrátorok, Moderátorok!

Valamikor, napközben a Tisztáson a fát tartalmazó raktárházaimból 3-at meg Kacsa Kata repülős trágyáztam. Meg is emelkedett a hozam (ezek a terményt adó fás raktárházaim). Most arany rekeszbe tettem 100%-os Fabevételi bónuszt és frissítettem a játékot. Azt látom, hogy az említett raktárházak jelenleg 64 db termést adnak, míg azok, amiket nem KK-ztam meg, úgyszintén. Mellékeltem a képet is.

Én úgy tudom, hogy ez így nem jó, mert a bónusz mellett a KK-nak is hatnia kellene, így kérem szépen felvilágosításom az ügyben, lehet, hogy én nem tudok valamit!

Nyugodalmas húsvét véget kívánva:

mandityalexandra ID: 56158614

Csatolt fájlok:

8. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Köszönöm szépen Kedves MAMMA !
    Egyszer megmutatta valaki, hogy hogyan kell képet csinálni, de elfelejtettem......
    Megtaláltam a keretes farmomat - le volt mentve.....
    Ha azt mondod ez a jobb, akkor ezen játszom - már nem is tudom hány éve.....

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A terményt adó fák alapból nem 4, hanem 2 termést adnak. Így a 2-t duplázod,majd a KK ad hozzá 4-et. A sima fánál az alap 4 termést duplázod. Mindkettő 8.

10. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Köszönöm, ezt el is felejtettem! :)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  11. chili48

chili48 Törekvő

Szia! A jobb felső sarokban nem lehet a nyuszit etetni!

12. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Pontosan a nyuszi-karakterre kell kattintani az egérrel, és kicsit sokáig tart, amíg eltűnik a karakter, majd feljön az ablak az ajándékával, de így működik. Kérlek, pici türelemmel légy a nyuszi iránt.

Köszönöm.

13. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. azt szeretném megkérdezni, hogy az ólbevételi bónusz, a terményes ólakra is hat? tigrispapucsot termelek, igénybe vettem a bónuszt, de csak 1-et ad.köszönöm szépen.

14. mamarygen

Szia!

A terményes ólakra az ólbevételi bónusz nem hat.

Idézem a Bónuszlexikon vonatkozó részét:

Ólakra ható bónuszok
    Mire?TP és/vagy BTPTermésIdő
    Állatos ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Egyes állatos ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Terményes ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Egyes terményes ólakKATT IDE-KATT IDE

Kérlek, tekintsd át Te is.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. szerencsevadász70

sziasztok . azt szeretném megkérdezni, hogy az ólbevételi bónusz a terményes ólakra is hat? szedéskor csak 10et ad.

16. Enike**

Szia!

Egy másik topikban a kolleganő már válaszolt ugyanerre a kérdésedre.

https://board-hu.farmerama.com/thre...k-haladók-részleg.19471/page-177#post-1260287

Kérjük, hogy ugyanazzal a kérdéssel vagy problémával ne jelentkezz több topikban, ha már kaptál választ rá előzőleg!

Köszönjük.

17. szerencsevadász70

bocsánat csak egyet ad / nem tizet /

köszönöm szépen a választ.

Enike** kedveli ezt.
  18. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Sziasztok
    Van esély arra, hogy a Nyuszi-átadás hibát még a héten kijavítják?

19. hosszumama

hosszumama Fórum-zöldfülű

Hosszumama gazda vagyok
    ID 7638675
    Segítséget szeretnlék kérni mert nekem a 4. számmal jelölt nyuszit nem sikerült megetetnem, nem tudom mi lehet az oka.
    Előfordult esetleg másnál is.
    A választ köszönöm

20. Enike**

Szia!

Milyen hibára gondolsz pontosan? Az elmúlt napokban az event csevegőjében hoztunk minden olyan segítséget, ami a játékosok eventezését segíti, a kezdeti hibák ellenére is.
    pl.
    Ha az Átadás gomb sem jelenik meg, ez ott, azokon a farmokon jelentkezik, ahol nagyított kép méretben (zoomolva) játsszák a játékot;
    - Javasoljuk, a Játék beállításainál vegyétek vissza 100%-ra, (mentés gombot ne felejtsétek el megnyomni)
    Olyan szitu is előfordulhat a Chrome böngészőn, hogy 100%-on sem megy ... javaslat: próbáljátok 80%-on kicsinyítve, van-e siker ebben a méretben, illetve próbáljátok meg 120%-on.

- Ha ez sem megy: Mozilla Firefox böngészőn nincs probléma.

Ha ezek közül valamelyik változtatással sikerrel jársz, és megjelenik az Átadás gomb végre, akkor jön az, amit korábban már ajánlottam.

Nyuszi -karakter etetése a bal alsó sarokban:

A kattintás helyét kell "ügyesen megválasztani":

A lényeg, ne a feliratos részt kattintsuk az egérrel, hanem a szélső valamelyik - színesen jelzett részt a kapcsolón célozzuk meg. A színezés csak segítő elem a képen.

Szokatlan lépés, de kivitelezhető, sikeres megoldást nyújt. Többen így etetik a locsolásra összpontosító nyuszit.

További információk:
    Visszajelzés - Tojásos-nyuszis nap - csevegő | Farmerama HU

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.