Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Melyik a 4-es számú nyuszi? Hozom a képet, ahol ez a karakter felbukkanhat:

Ha a bal alsó sarokban lévő, akkor a kattintás helyét kell "ügyesen megválasztani":

A lényeg, ne a feliratos részt kattintsuk az egérrel, hanem a szélső valamelyik - színesen jelzett részt a kapcsolón célozzuk meg. A színezés csak segítő elem a képen.

Szokatlan lépés, de kivitelezhető, sikeres megoldást nyújt. Többen így etetik a locsolásra összpontosító nyuszit.

Kérjük, jelezz vissza, hogy sikerült-e vagy továbbra is problémád van a karakter etetésével.

Köszönjük.

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Szia Enike, köszönöm a választ, eddig is így csináltam az átadást.
    Kérdésem arra vonatkozott, hogy kijavítják-e a hibát, hogy ne kelljen állandóan kicsinyíteni- nagyítani.

3. Enike**

Szia!

Mivel minden játékosnál mások a játék feltételei (kliens / web, beállítások, internet szolgáltatás, számítógép / laptop felépítése), így ennél az eventnél nehezebb ezt kivitelezni. Valószínű lehet, hogy ez már ennél az eventnél így marad.

Ennél többet mi sem tudunk tenni sajnos, mint hogy kérjük a türelmeteket és a megértéseteket, és javasoljuk, hogy próbáljátok ki a klienst (zoom állítása) is, böngészős verziót ( ctrl + vagy -) is, illetve próbáljátok a beállításokat, hátha valamelyik élvezhetőbbé teszi az eventből még hátralévő játékidőt.

Sali~*.* kedveli ezt.
  4. csigara57

csigara57 Fórum-zöldfülű

szerbusztok. segítséget szeretnék bocs ha esetleg nem jó helyen.Nem tudok semmit vásárolni se játékpénzt sem a jó kis ajánlatokból mert állandóan azt írja hogy válasszak másik fizetési módot,PayPalt.Eddig Mastercard-dal vásároltam sosem volt gond,lemaradtam valami változásról? ID 20216243 köszönöm ha tudtok segíteni.

5. Enike**

Szia!

Kérjük, keresd fel a játék supportját (játék-általános kérdések), kérj segítséget ahhoz, hogy miért csak a PayPal ajánlat lenne használható nálad a farmon a vásárlásaidhoz.
    Várd meg a support válaszát és aszerint lépj tovább.
    Itt a fórumon erről a témáról kérjük, ne írj többet.
    A további ügymenet itt a fórumon már nem megosztható, levéltitoknak minősül.

Köszönjük.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. oncogito_

oncogito_ Haladó

Nekem a nyuszis etetéssel kicsit más bajom van. Ugyanis a jobb felső sarokban, ha rákttintok a nyuszira, a táblácska, amin etetni kell nem látszik, kivül van a képen. Egyébként ez más helyen is, főként a dekoros területen is ugyanígy van. Ha a kép legfelső részén van dekor, azt nem tudom learatni.

7. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Sziasztok!
    Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a nyuszis eventben csak a bal alsó sarokban lévő nyuszit tudom megetetni. A többit sajnos nem. Mit tudtok javasolni? Előre is köszönöm.
    narancsvirág72

8. Enike**

Szia!

Valószínűleg a játékbeállításaidon kell változtatni:

upload_2022-4-21_8-27-6.png

A További beállítások fül alatt, állítsd át kérlek az "Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra" és a "Információ mutatása egérkattintásra" opciót "BE" állapotra:

upload_2022-4-21_8-27-42.png

Ezeket ellenőrizd le, kérlek:
    -eszköztippek be
    -információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra be
    -információ mutatás egérkattintásra ki
    Ne feledd a mentés gombot megnyomni utána.
    Ez várhatóan megoldja majd a problémádat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Enike**

Szia!

Pontosan mit tapasztalsz, leírnád részletesebben?

Szia!

Milyen hibára gondolsz pontosan? Az elmúlt napokban az event csevegőjében hoztunk minden olyan segítséget, ami a játékosok eventezését segíti, a kezdeti hibák ellenére is.
    pl.
    Ha az Átadás gomb sem jelenik meg, ez ott, azokon a farmokon jelentkezik, ahol nagyított kép méretben (zoomolva) játsszák a játékot;
    - Javasoljuk, a Játék beállításainál vegyétek vissza 100%-ra, (mentés gombot ne felejtsétek el megnyomni)
    Olyan szitu is előfordulhat a Chrome böngészőn, hogy 100%-on sem megy ... javaslat: próbáljátok 80%-on kicsinyítve, van-e siker ebben a méretben, illetve próbáljátok meg 120%-on.

- Ha ez sem megy: Mozilla Firefox böngészőn nincs probléma.

Ha ezek közül valamelyik változtatással sikerrel jársz, és megjelenik az Átadás gomb végre, akkor jön az, amit korábban már ajánlottam.

narancsvirag72 kedveli ezt.
  10. oncogito_

oncogito_ Haladó

Köszönöm, megoldva, az egykurzoros rámutatással minden ok!

Enike** kedveli ezt.
  11. Enike**

Szia!

Örülök, hogy megoldódott a probléma. További jó játékot kívánok.

12. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Megjavult a Nyuszi-beadás :)

smoldering, mamarygen és Enike** kedveli ezt.
  13. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Szia!
    Köszönöm a segítséget működik így már.

Enike** kedveli ezt.
  14. hosszumama

hosszumama Fórum-zöldfülű

Szia hosszumama gazda vagyok
    ID 7638675
    Én a bekeretezett felső jobb oldali nyuszit egyáltalán nem tudom etetni, bárhová kattintok.
    Még eddig sem sikerült.

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kliensen játszol?

Megnéznéd, aztán itt leírnád, mekkora a játék felületének nagyított értéke a beállítási menüdben?

Az is megoldás lehet, ha fotót, elmentett képet hozol, amin látszik a játék a képernyődről.

Köszönöm ha válaszolsz, információkat nyújtasz a probléma megoldásához.

16. durnieva

durnieva Fórummogul

szia a tenyésztős eventbe a jobb oldal készen van a gazdaköri is de a bal oldalon a 86.ik sornl meg állt most mi a teendő? ID40620183

17. hosszumama

hosszumama Fórum-zöldfülű

szia
    hosszumama gazda vagyok id 638675
    Kliens játékkal játszom, 120 nagyítással, de valamit segítettél, mert azóta tudtam etetni
    Köszönöm szépen

Enike** kedveli ezt.
  18. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A bal oldali 86. sorban egy Bébi pandát kell beadni, nézd meg kérlek, rendelkezel-e ilyen tenyésztéssel, lehet azért akadtál el, mert nincs ilyen állat a birtokodban!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét!
    Kollegám ellenőrzése és a mellékelt kép alapján szürke a szállítási gomb nálad, ami azt jelenti, hogy nincs Bébi panda a birtokodban!
    upload_2022-4-21_20-9-10.png

durnieva és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

SZIA Kérlek nézd meg légy szíves miért nem engedi leszedni a negyedik Lidérclovacskát a másik hármat engedi a negyediket nem köszönöm szépen ID 33224951 Gazdasszony

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.4.22
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.