Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Hogy van az, hogy learatom a három ládát - a medvéset, órásat - és 4 csalit kapok, nem 6 csalinak kellene lennie???

2. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A Csaliláda S tartalma:
    Ez a láda a következők egyikévé változik!

Csaliláda S[​IMG]1 Horgászcsali vagy 1 Prémium csali vagy 1 Luxus csali vagy
    2 Horgászcsali vagy 2 Prémium csali

Tehát legrosszabb esetben kapsz 4 horgászcsalit a 4 kibontott ládából. De többféle variáció lehetséges.

3. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia. Csak a medvés ad 2 db ládát, a többi 1-1 db-ot.

csillaglili55 és Kuzdern kedveli ezt.
  4. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Nem vagyok hajlandó olyan dolgon vitázni, ami általában részemről a segítő szándék, de az említett dolgot se én vetettem fel. Szólásom után elég sok embernél jelentkeztek a hibák, arra van az a kis ajándékcsomag jelenleg. :D

kovácspissti kedveli ezt.
  5. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok, tudni valamit a Bahamarama tartalmi frissítéséről? Nálam még 14 óra után sem elérhető! Köszi

6. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Utoljára szerkesztett: 20.7.22
    Kuzdern, GA-BI-O-Farm és Csiziee kedveli ezt.
  7. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Sziasztok!
    A Bahamarama tartalmi frissítése csúszik, technikai problémák miatt.

https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-tartalmi-frissítés-2022-július.22642/#post-1271874

Türelmeteket kérjük.

8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Az a jó, hogy a vásárlási reklám mindig időben érkezik >:(
    Milyen érdekes, az sosem kell halasztani, csak jön, ha akarod, ha nem:cry:
    És ismét csúszás, ráadásul bizonytalan időre >:(
    Na amit most leírnék azért hetekre tiltanának, még szerencse,
    hogy gondolni szabad:inlove:
    Mint Mici mackó gondol-gondol-gondol:music:

Utoljára szerkesztett: 20.7.22
    Kuzdern, kamylla64, soresne és 6 más kedveli ezt.
  9. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Inkább nem szólok többet

Utoljára szerkesztett: 21.7.22
  10. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusztok!
    Lehet rossz helyen kérdezek, akkor elnézést kérek.
    2 farmom van. Az egyiken a hírek-akciók -nál van 2 vásárlási lehetőség, ezek: Gondtalan élet, és Hizlald fel a farmarany-készleted. A másik farmomon egyik vásárlási lehetőség sem jelenik meg.
    Bosszant, mert ott jelenik meg, ahol nem akarok venni, és ahol vennék, ott nem lehet.
    Miért?

11. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Sziasztok!Kérdezném,hogy a hirdetmény:A játékba kerülés ideje (várhatóan): 2022. július 20. (szerda) 10:00 óra
    A játékba kerülés ideje július 20. (szerda) 14:00 óra lesz

Valamennyi újdonság szobra a Maja majmok szentélyéből arany banánokért ....Az új Bahás növények állatok ha a mai nappal lettek meghirdetve akkor a szentélyben miért nem látom,hogy kiváltható lenne?
    Köszi a választ:Theeme

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az általad jelzett hírek akciói egyéni csomagok.
    Azt csak azon a farmon lehet megvásárolni, ahol megjelenik.

Egyszer majd más farmokra is eljut az ajánlat.
    Ki kell várni, nincs más lehetőség.

13. paloooo

paloooo Fórumelemző

Sziasztok!
    Segítene valaki? Bahán már nagyon rég 600-as szinten voltam/vagyok/leszek is! Most ebben a pillanatban aratás alkalmával beugrott a képen látható 719. szintlépés..., majd automatikusan 3 db gazdaköri feladat furcsa állatokkal.
    De ugyan úgy 600 szint kijelzés látható a bahán. Jaaa..., s kapnék 595 db Aranybanánt?
    Mi ez? Hibás megint a játék?

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/image/lo8i
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/image/lKzd
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/image/lWrT

14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Frissítsen mindenki, mert már ott vannak...

15. mamarygen

Szia!

A legutolsó közlemény szerint jártál el? <<ITT>>

Volt egy aratási műveleted a szigeten?

A Maja majmok szentélyébe belépve a kamrás jelű alsó sorban már lapoznunk kell, hogy a 12. és a 13. kamra is láthatóvá váljon.

Kérlek, ha más a problémád, legyél kedves farmazonosítót adni, hogy a leírásod alapján megnézhessük, mi a gond még.

16. mamarygen

Szia!

Legyél kedves a szintlépésről olvasható feliratot követően frissíteni, esetleg a játékból kilépni, majd visszatérni.
    Majd ellenőrizd az arany banán mennyiségét is.

A tartalmi frissítéssel új növények, fák és állatok is érkeznek, érkeztek.
    DE! Ezeket a Maja majmok szentélyének utolsó két kamrájából kell feloldani arany banánokért.

A kamrák elhelyezkedése miatt a két utolsó kamrához jobb oldalon lapozni szükséges.

Ha van további problémád, azt jelezd kérlek farmazonosító adatokkal, pontos leírásokkal.

17. csi48

csi48 Fórummogul

Nem örülök neki, de
    Köszönöm a válaszodat, és a türelmedet.

18. Theeme

Theeme Törzsjátékos

1000 Köszönet,valóban csak aratnom kellet és láthatóvá vált minden.Igen ezt figyelmen kívül hagytam,köszönöm a felvilágosítást most már minden rendben van.

19. FREYA1.

FREYA1. Utánpótlás-írogató

SZIASZTOK!
    Nekem minden szuperül ment,kivéve egyet.Természetesen kiváltottam az összes szobrot,megvettem mindent,de az agavé növényt nem kaptam meg.Nullát mutat az ültetésnél,azt hittem biztos áturottam rajta,viszont a kosárra kattintva már azt mutatja hogy eladva.
    ID 24006467
    Köszi az infót

20. paloooo

paloooo Fórumelemző

Köszönöm..., így már kezd összeállni a kép...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.