Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sziwem

Sziwem Utánpótlás-írogató

Már egy ideje úgy tünik valaki feltörhette a farmom és belép mivel időnként tünnek el dolgaim.
    Ma 14 óra előtt pár percel megnyitottam az ajándékküldést és már 3 ajándék el volt küldve a 7-ből,de én nem küldtem egzet se senkinek.
    Ezért szeretném ha megnéznétek mit és melyik farmokra küldtek.
    farmnevem: Sziwem
    ID: 2959308

2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia !
    Az ellenőrzési joggal rendelkező munkatárs megnézte a logot és a következőket állípította meg:

A mai ajándékokból 3-sz 1-1 db Répás-almás csatni indult a szomszédjaidnak.
    A 223. szintű gazdatársnak 2022-10-25 13:09:38 órakor,
    a 83. szintű szomszédodnak 2022-10-25 13:09:41 órakor,
    a 87. szintű gazdatársnak 2022-10-25 13:09:44 órakor.
    A maradék ajándékok a listában látszanak, azokat még tette küldésre.
    Ha ezeket a termékek nem tőled kerültek ajándékozásra, akkor haladéktalanul változtasd meg a farmod belépési adatai közül a jelszót.
    A Felhasználási adataid megváltoztatásához az alábbi link ad segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...atása-e-mail-cím-megerősítése.577/#post-34382

3. smoldering

Szia!

A bónusz csak játékpénz vásárlására vonatkozik és csak abban az esetben, ha elmentett kártyadataid vannak.
    Az első vásárlás esetén nincs bónusz, csak az azt követő vásárlásnál, de csak a játékpénz vásárlásánál.

Kukackukac kedveli ezt.
  4. Sziwem

Sziwem Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ!
    Tehát jól gondoltam valaki az én farmomról küldi el a csatnikat azért tünnek el folyamatosan.Ezeket nem én küldtem el.
    sajnos a jelszavam nem tudom megváltoztatni,mivel az email cím amivel regisztráltam 12 évvel ezelőtt az már nem létezik
    azóta már másikat használok,de arra nem birom kicserélni,mivel a rendszer a régire küldi a jóváhagyó emailt amire
    már nem birok belépni.
    már 2 napja a supportra írok,de ők se adtak még kielégítő választ,mivel nem változtathatják csak úgy meg.
    ma azt írták pár nap múlva még jelentkeznek.
    nincs valami megoldás ,mit tudnék csinálni?
    minnél előbb meg kellene akadályoznom,hogy továbbra is belépjenek a farmomra

5. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Köszönöm a válaszodat! Eddig azt tapasztaltam, ha volt FA a csomagban akkor a 10 % jóvá íródott, de most nem. 225 helyett szerintem 247 járt volna. Megnéznétek, hogy annyi íródott-e jóvá?
    Hálás köszönet!:inlove:
    Kukackukac ID:22113565

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A problémád megoldása túlmutat a fórum keretein.

Te már felvetted a kapcsolatot a játék supportjával.
    Kérlek, ne futtasd két szálon az ügyedet. Itt nem tudunk segíteni!

Valahol elronthattál valamit, ha van olyan játékostársad, aki használhatja a farmod "kincseit" a maga hasznára téged kikerülve.
    A jelszó használatát célszerű időszakonként megújítani. Minden eshetőségre felkészülve, ne kerüljön illetéktelenekhez a játékod.

Ha a levelező címed már régóta nem működik, azt is jelezhetted volna - nem a fórumon - hanem a supporton.

Minden ilyen adat személyiségi jogot érint, ezért a nyilvánosság megkerülésével kell eljárni.
    Ezt a support tudja csak veled együtt megoldani.
    Nem egyszerű, mert olvastad a választ, visszatér az ügyre hamarosan az illetékes kolléga.

Kérlek, várj a válaszra a levelező rendszeredben, amit elérhetőségnek megadtál.

Itt a fórumon ezzel összefüggésben ne írj, kérlek. A levéltitok is ugyanilyen megfontolásból nem szeghető meg, nem hágható át!

Köszönöm az együttműködésedet!

7. smoldering

Szia újra!

Az ellenőrzési joggal rendelkező munkatársam betekintett a farmodra és ezt tapasztalta:
    A megvásárolt csomagban 225 FA volt, annyit is írt jóvá a rendszer számodra.
    A 10% bónusz csak a FA-os csomagoknál él az elmentett kártyás vásárlás esetén.
    Ez a csomag egyéb más tartozékokkal volt felszerelve.

Kukackukac kedveli ezt.
  8. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

A többi csomagban is van/volt más, eddig - tapasztalatom szerint - jóvá íródott a 10 % ezeknél a típusú csomagoknál is.
    Sajnos ez egy ismét jó tanulság, mert így nekem nem érte meg, és legközelebb nem is veszem meg.
    Hálásan köszönöm a segítséget!:inlove: További jó munkát és kitartást!:inlove:

9. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó reggelt!

A fényfesztivál +-t miért veszi le az aratógép? Úgy tudtam a +-os kitehetőket nem aratja. ID: 24442836

10. mamarygen

Szia!

A "Fényfesztivál (+)" dekor ismertetője itt olvasható.

Az igaz, hogy +-os, de erre nem igaz az, hogy a gépi aratás alkalmával kihagyja az aratását.

11. hzsoka

hzsoka Junior szaki

Jó reggelt! Szeretném tudni,hogy miért nem tudom a ládákat kinyitni? 1 kinyílik a következő már nem nyílik és megjelenik az Errror hosszú listával.
    ID 31204778 hzsoka

Utoljára szerkesztett: 26.10.22
  12. mamarygen

Szia!

Tudnál képet hozni, mutatni a hiba listájáról, ami megjelent a farmod felületén?
    Mely ládák, mennyi darabszám van nálad ebből, mennyit nyitnál?

A központi kollégák számára - továbbításhoz - lenne szükségem erre a képre.

Kérlek, tedd meg, hogy hozod a kép mentését. Köszönöm.

13. hzsoka

hzsoka Junior szaki

sajnos nem tudok képet csinálni., de kiírtam az első sorokat.

An error occured running the Unity coutent on this page. The error was :abort (115) at Error

Remélem tudtam segíteni. Ez most az Eszes állatok ládájánál jelentkezett......nem is mutatta meg mi volt benn, csak
    lefagyott minden. Köszönöm ha tudok segíteni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.10.22
  14. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

Lön csoda,ma reggelre megjavult a játék,gyors és nem kell várni a betöltésre sem.Köszönöm bárki javította is meg,igy már élvezetes a játék.

szöszi50 kedveli ezt.
  15. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Közben kollégámnak dolga akadt.

A képkészítéshez az alábbi linkre kattintva találsz segítséget.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

Ezen a linken pedig a képfeltöltéshez.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/direktlink-segédlet.11064/

Ha újból jelentkezne nálad ez a jelenség akkor a fentiek szerint járj el kérlek, hogy segíteni tudjuk.

Köszönjük az együttműködést!

16. hzsoka

hzsoka Junior szaki

Sajnos jelenleg csak telefonon tudok játszani is, azt nem tudom, hogy a fényképezést és feltöltést meg tudom-e oldani így.

17. sipianyu

sipianyu Junior szaki

Sziasztok ! Szeretném megkérdezni, hogy hová tünt a pajtámból a 2 új növény ? és miért nem tudom a Vendigót learatni ? megetetni, megitatni ? Szerettem volna a hozzá tartozó fát is kiváltani, hogy ne szuper táppal etessem a Vendigót, de kell hozzá a szemspárga, meg a világító bogyó ! Megjegyezném a gép tisztítás megvolt, a ki-be lépkedés is többször, és tegnap óta fennáll a hiba :( Kérlek segítsen Valaki ! Köszönöm ! ID 20620357
    A két fent említett növényt a pajtában sem találom :(

Utoljára szerkesztett: 26.10.22
  18. Swallow

Szia!

A növényeid nem tűntek sehova, ott díszelegnek a vetőtábládon:
    upload_2022-10-26_13-44-23.png

A vendigót csak szupertáppal tudod megetetni mert nincs neki tápod.
    A malomban keverni sem tudsz mert a két új növény mellett, az új fa termésére is szükség van a tápjának előállításához.
    upload_2022-10-26_13-47-23.png
    Az új fát Jack boltjában tudod kiváltani.

Aratni pedig azért nem tudsz, mert nincsenek aktív munkásaid.

19. sipianyu

sipianyu Junior szaki

Ezt mind tudom ,d e nekem nem jelennek meg a növények :( :( :(

20. Swallow

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.