Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. babar.bandesz

babar.bandesz Járnitanuló

Sikerült Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

szpiró61 kedveli ezt.
  2. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

Segítséget szeretnék kérni még hozzá olyan ügyben, hogy az égigérő paszulyon a "Születésnapi ajándék felhősor 3" felhőmről hiányzik a Hideg fürdő. Több alkalommal végig néztem az egész paszulyt, hátha valahová elraktam, de sajnos nem találtam. Átnéztem már a kihelyezett tárgyaimat is, de ott sem találom. Próbáltam beszerezni a csere- és ajándékozás alkalmával, de ott egyáltalán nem szerepel a listában. Esetleg lehetséges, hogy a következő csere- és ajándékozás játéknál felkerüljön a listára? A segítséget előre is köszönöm.

3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia !
    A Hideg fürdő 2021.októberi Rackó ajándék volt.
    Sajnos, Rackó ajándékai nem cserélhetók, nem ajándékozhatók.
    Ha 2021.október 21-én átvetted a dekort, meg kell legyen nálad. Lehet feltetted valamelyik, nem tematikus felhőre, nézd át figyelmesen azokat is.
    Ezt a dekort kell keresned:

Amennyiben ott sem találod, kérnénk szépen egy pontos ID számot, hogy segíthessünk.

4. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Nem találom, hogy mi ad +1 állatot. Áthelyeztem több dekort a napokban.

5. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

Sziasztok! Tarkacica 47 ID24920027
    Hol és hogyan tudok mangófa termést vásárolni? A piacon nem találok.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

-ágianyu33- és vicuska1955 kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

Szia!
    Ott van a piacon (ha a szentélyben kiváltottad a mangófa szobrát). Mivel Bahás fatermés, ezért meg kell jeleníteni a Bahás terményeket. Erre szolgál a bal oldalon a két kis házikó: a jobb oldalit kapcsold be, az legyen zöld. Utána válaszd a faterméseket, és meg fogod találni.

A piac leírása: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-megújuló-piac.20015/#post-1128437

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

9. -BombadilToma-

Egyik sem ad plusz egy állatot. A linken megtalálod azt a 3 dekort, amelyik ad.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A mostani szezon szuvenírja is fog adni +1 állatot, ha végig vitted a 39. szintig a szezont és elnyerted a szuvenírt. Szombaton 14 óra után fog élni a tulajdonsága.

Az alábbi dekorok nem tehetők ki a házikedvencek futtatójába akkor sem, amikor bónuszt adnak.
    Neve
    .....................
    Képe
    .................................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függőenPlusz ajándék 2022.11.06. 14:00 - 2022.11.13. 14:00 közöttA tárgy méreteKihelyezhető
    Álomország szuvenír[​IMG]2.23:0020001 szupertáp +1 állat ólakból 6 órán keresztül1x1Minden területre.
    (A teliholdas területeket kivéve.)

genka53, -BombadilToma- és vicuska1955 kedveli ezt.
  11. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Köszönöm! Nincs ilyenem.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

Köszönöm szépen. Erre még sohasem figyeltem föl. Ezek szerint még nem vásároltam a piacon Bahás akármit. Boldogan tanulok a mesterektől.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  13. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

Nagyon köszönöm a segítséget, már meg is találtam az "Alkímia titkai felhősor 2" -re tettem ki. :D:D:D

smoldering kedveli ezt.
  14. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. a léggömbgyárhoz hogy lehet hozzájutni? csak vásárlással? köszi ha válaszoltok

15. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Sziasztok! Ma belépve kaptam üzenetet, hogy beváltásra került x db Emlősök jelvény. Ezt nem igazán értem, nem is volt jelvényes tenyésztés, vagy csak én nem figyeltem eléggé? :sleepy:

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

17. mamarygen

Szia!

Ez az üzenet egy régebbi elmaradt elszámolás eleme. Most pótolták.

Így fogd, így reagáld le magadban. :)

stb_farmer kedveli ezt.
  18. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Köszi! Végre megtaláltam. A gyepek ura ad + 1 állatot.

19. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Valami gond van a farmmal 2-3 percenként kidob, de van olyan is, hogy nem enged belépni egyetlen területre sem, vagy csak 3-4 feladatot enged elvégezni. Már telepítettem a frissítéseket, tehát mindent megtettem, hogy müködjön.
    Köszönöm a választ.

ID 54543070

20. mamarygen

Szia!

Klienssel játszol - a farmodra telepített alkalmazással? Vagy a böngészős változattal, a webes felületen?

Milyen frissítéseket találtál?

Elvégzel naponta minimum 1 ccleaner-es tisztítást?
    Ha minijátékos event van, érkezett a játékba, akkor különösen fontos, hogy akár belépésenként is tegyük meg a takarítást. Főleg akkor, ha más felületen is végzünk munkát a gépünkön.

A megadott adatokkal az ellenőrző panelről beléptem a játékodba, a farmra. (ezt mi csak web-es böngészőn tehetjük meg, nem kliens felületen!)
    Körbejártam a területeket, egy ól van a szigeten, amit be kellene takarítanod.
    Nem észleltem gondot.

Feltétlenül ellenőrizd le kérlek, akár segítséget kérve a környezetedből, hogy hányszor van a kliens program a gépeden.
    Csak 1 telepítés a nyerő.
    Amennyiben újra telepítenénk, a régi elemeket el kell távolítani a gépünkről előbb. (az ott mentett belépési adatokat ne feledd jegyzetként magadnak kiírni)
    Eltávolítás: programelemek közül: alkalmazásokból, a letöltési mappából, a lomtárból is.
    Kilépés a játékból, mindenből, kikapcsolható a gép. Még a netes wifit is pár percre le kell kattintani.
    Majd wifi vissza, a gép bekapcsolása, majd a játék elérése. Ha a kliens a játékfelületed, akkor a telepítés kezdetéhez a web-es böngészőt kell igénybe venni, míg a kliens új elemként felkerülhet a gépre. Majd a belépési adatok rögzítése után a játéktér használata, ellenőrzése következhet.
    Van-e kidobás, van-e más gond.

Ez a leírás részemről csak tanács, ajánlás.
    Tedd meg, hogy újra elolvasod a kliens és a web-es böngészős feltételrendszert, annak használatát a fórumon.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.