Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Tudnátok abban segíteni, hogy az ötös pályán miért csak 30 érmét kaptam már másodszor? Elsőnél szerintem 12+30 lett a másodiknál
    24+30. Én úgy láttam, hogy az elején sikerült elérni az érmét.
    Farmnév: Nagyii58, ID: 56163452

katimami51 kedveli ezt.
  2. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Sajnos a hiányolt csillagos éméken nem gurult át a labdád, az ellenőrző panel szerint.
    Így mindkét esetben csak a kapuban megszerezhető csillagos éméket sikerült megszerezned.
    Az első 5. pályádon 30 csillagos érmét, a második 5. pályádon ugyancsak 30 csillagos émét sikerült megszerezned.

Nagyii58 kedveli ezt.
  3. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Köszönöm szépen a segítséged!

4. cirmis

cirmis Fórum-zöldfülű

Jó reggelt, a farmos szintlépő csomag pontosan mire vonatkozik? 1000 % az én olvasatomban azt jelenti, hogy betakarításkor 1000-el szorzódik a tp. A valóságban viszont csak 100-al. Valamit nem jól értelmeztem?

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A százalék századrészt jelent. Gondolj bele, ha valami 50%-kal kerül többe, nem 50-szeres lesz az ára, hanem az eddigi másfélszerese lesz, vagyis a felével nő az ár. Miután a 100% az egység, 50% a fél, 200% a dupla; plusz 100% lesz tehát a 2-szeres érték, +200% a 3-szoros, stb. Így plusz 1000% pontosan 11-szeres szorzót jelent: az egységhez (100%) még 10 egység (1000%) jön hozzá.
    Megemlítem még, hogy a játékban minden TP-bónusz az alap TP-re hat, nem egy másik TP-bónusszal emelt értékre.

6. -schmama-

-schmama- Junior szaki

Jó reggelt gazdák!
    Kérdésem, hogy miért kell megcsinálni a gazdakörben "A múzeum 2" feladatot, ha csak FA-ért lehet megveni?

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Múzeum raktárházhoz - magához az építményhez - csak vásárlás útján juthatunk az első épület csillagokért lehetséges kiváltása után.

Ez az egyik feltétel.
    Van aki él vele, van aki nem teheti meg.

A Múzeum gazdaköri feladat - számozása folyamatosan változó lesz - jutalmai között a múzeum építési terveit kapjuk.
    Ez a legfontosabb dolog, amiért a küldetésbe belevágunk. Ezért vállaljuk a teljesítést.
    Így egy épületbe ha a teljes fejlesztést megtehetjük, már a 4 dekor helyett 8 kerülhet. Ez a jobb tárolási mennyiség.

Egy múzeum raktár teljes fejlesztéséhez 24 db múzeum építési tervre van szükség. Ezt fedezi a küldetés maradéktalan teljesítése.

Ez a tárolóház is hasonló a vadaskert, a füvészkert, manufaktúra épületeihez.

8. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

Most játszottam egyet, az első lövésnél adott 24 csillagos érmét a végén 30-at és összesítve 30-at. Már a másik farmomnál is így adta. Meg tudnátok nézni mi történhetett? Most olvastam vissza látom másnál is volt ilyen probléma és az volt a válasz hogy nem találta el. Én az előző farmomon történtek miatt most kivételesen nagyon figyeltem és eltaláltam a 24 csillagot.

ID 27405329

katimami51 kedveli ezt.
  9. mamarygen

Szia!

Az ellenőrző panel adatát írom:
    2022-11-17-én 10:15:31 órakor a könyvelt csillagos érmeszám: 30 az 5. pályán.

10. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Szia!
    Ez a másik farmom most játszottam le a játékot és megint kilőttem a 24-est és megint nem adta hozzá. Három farmom van és mind a háromnál így jártam, de látom másnál is volt ilyen. Az egyszerűen lehetetlen hogy az első lövésnél ne találd el, de megnéztem eltaláltam és utána már nem volt ott tehát be kellett volna számolnia. Szerintem ez valami központi hiba lehet légyszíves nézzetek utána. Nem tudom azt meg tudjátok e nézni hogy az egyes találatoknál megnyert érméket.

ID 43556880

katimami51 kedveli ezt.
  11. mamarygen

Szia!

Az írom, amit a logban, a játék logjában látok, amit rögzített a rendszer az adott mini-játékban:

2022-11-17-én 10:31:10 óra: 30 csillagos érme.

Természetesen van a "lövésfolyamat részleteiről" is adat, abban nincs más, nincs plusz érme.

12. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Egyszerűen nem értem, az első lehetett hiba de a másik kettőnél láttam és csak úgy mentem tovább hogy megnéztem hogy kilőttem a 24-est, sajnos nem tudtam róla képet csinálni mert nem tudom hogyan kell, de csalódás amikor ennyi érme kell és biztosan nem én hibáztam.

katimami51 kedveli ezt.
  13. mamarygen

Szia!

Értelek.

Kérlek, ha meg tudod tenni, egyelőre ne focizz, csak gyűjtsd a mini-játékokhoz a kellékeket, a feltételeket.

Jeleztem több fórumos hozzászólást olvasva - ellenőrizve a farmokat is hozzá - a központi kollégáknak, hogy gond merült fel az 5. pálya csillagos érméivel kapcsolatban. (A logban a kapuba rúgás lövésénél van csak könyvelés.)

katimami51 kedveli ezt.
  14. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Köszönöm a segítséged, a fórumon is feltettem a harmadik farmomról a kérdést hogy tapasztaltak-e ilyet és igen.

15. mamarygen

Szia!

A farm azonosító adatai ismeretében azt tudom megtenni, hogy az ellenőrzést elvégzem, mi látszik a farm logjában.
    Amely farmokat így láttam, ott a logokban csak az 5. pályán 30 csillagos érme könyvelése történt meg. Az rögzített.

16. Goldros

Goldros Fórumlakó

Sziasztok.
    Kiváltottam a szentéjbe amit kellett látom is , csak kirakni nem tudom. Kupuazufát . pedig 453 szinten vagyok .
    Mégkérlek nézzetek már meg miért ??
    Gazda: Goldros ID: 16719200

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A szentélyben jogot váltasz ki a játékelem használatára. A növényt, a fát és az ólat is a piros kosár alatt tudod megvásárolni, és a piacon is csak akkor tudsz az újdonságokkal kereskedni, ha a kiváltás megtörtént. Szóval: irány a piros kosár, vegyél fát, és ki tudod majd tenni.

Goldros, HéricsBáró és kovacstne kedveli ezt.
  18. Goldros

Goldros Fórumlakó

kiváltottam és meg is vettem

nem tudom kirakni át van huzva sárgával

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.11.22
    -BombadilToma- kedveli ezt.
  19. mamarygen

Szia!

A kiváltás nem sikerült! Így nem is vásároltál Kupuazufát.
    Nincs elegendő arany banánod:
    goldros.png

-BombadilToma- kedveli ezt.
  20. Goldros

Goldros Fórumlakó

köszönöm szépen

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.