Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Próbáljátok meg a beálításokná a földek aminácók be kapcsalásával. Ez csak egy tipp. Nálam is volt ilyen jenség.

2. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Ha nem etetjük Ciróka Lujzikát, akkor nem tudunk tovább menni,mert nem lesz faládánk a keveréshez!!!Esetleg rosszul tudom??

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azért, mert valami ott van az ismertetőben, attól még nincs rá feltétlenül szükség. Az alap eventhez kizárólag az eventes területen termelhető növény (pattiszon), és az eventes területről kapott felröpi (őszi gesztenye) kell. Semmi más.

Az eventes területről felreppenő fadeszka felröpi a róka etetéséhez kell. Ez a fránya róka nem működik most sokunknál, de majd javítják. Kisebb-nagyobb ajándékokat ad, és adhat faládát is.

Ez a faláda kellék, és a malomban keverhető mindhárom malomtermék kizárólag a TOP3000 versenybe dobható be, egyik sem "kell", mindegyik csak lehetőség.

vihence, stb_farmer, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  4. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Sziasztok! Nálam működik a Róka etetése, de szerintem elgépelés történt a Felugró ablakban: "Ezer köszönet a segítségedért. Hagy köszönjem meg neked!"
    A "hagy" szó helyett "hadd" szerintem a helyes, mert a hagy kijelentő módban van.

vihence kedveli ezt.
  5. tara100

tara100 Junior szaki

Sziasztok! Nálam sem működik a Róka etetése.

6. mazsola12

mazsola12 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,eddig nálam se működött a róka etetése google chrom alatt,váltottam böngészőt Microsoft edge ott sikerült az etetés,majd vissza léptem a chromba és ott is lehet már etetni

7. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Jogos az észrevétel.
    Ezt a nyelvi hibát - helyesírási baklövést a fordítók részéről sajnos nem tudjuk kijavíttatni.
    Az event ideje alatt már nincs módosításra lehetőség a párbeszédpanel szövegében.

vihence és stb_farmer kedveli ezt.
  8. Swallow

Szia!

Ez valóban így volt...
    De már helyesen szerepelnek a feliratok.

stb_farmer kedveli ezt.
  9. Swallow

Szia!

Több farmnál nehézség van a karakteres etetés esetén.
    Több kísérlet alapján volt olyan böngésző, ahol megjelent Ciróka Lujza rókalány, mint etethető szereplő állat.

Nálad is ez a probléma.

Továbbítottuk a központi kollégáknak a gondot.
    Türelmet kérünk a megoldásig!

stb_farmer kedveli ezt.
  10. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm a választ.Ezek szerint nem voltam elég körültekintő!További szép napot kívánok.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  11. kertem53

kertem53 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni vagy másnál is van -e de egyáltalán nem lehet be takarítani a termést mivel semmit nem jelenik meg .Előre is köszönöm .kertem53 ID12722483

12. tara100

tara100 Junior szaki

Köszönöm szépen, néha sikerült az etetés.

13. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérnék szépen egy kicsi bővebb leírást, hol nem tudsz betakarítani, melyik területen, mit ültettél?
    Probálj meg egy alapos géptakarítást végigvinni Ccleanerrel.
    Kérlek jelezz vissza, ha továbbra sem működik az aratás.

14. kertem53

Minden oldalonmegy a be takartás csak az őszinél a patiszont nem lehet mivel üres oldal jelenik meg úgy mintha töltödne

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.11.22
  15. twer7

twer7 Aktív író

Bocsánat, ha rossz helyre irok. Az a gondom, hogy a a raktáramba nem olyan sorrendbe vannak az ültetni valók ahogy addig mint pld. a répa, saláta, búza, széna stb. nem is találom nem tudom megkeresni. Másik farmom is van ott jó. idsz: twer2258628

16. smoldering

Szia újra!
    Kollégám ellenőrzése és a játék naplója alapján, az aratás megtörtént nálad, és már következő növényeket is elültetted.
    Ez a kép és az óra is bizonyíték rá.
    upload_2022-11-24_19-18-52.png
    Egy ki-be lépés gyakran segíthet a sikeres játékban vagy a böngészős verzióban a takarítás elengedhetetlen!

17. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! A zöldségváros eventben biztos, hogy a szőrös skorpió kell? Hisz, ha jól számoltam, ahhoz, hogy elérjem, több ezer skorpiót kell tenyésztenem. Nem beszélve a rengeteg szupertápról, na és a jutalom bizony elég karcsú hozzá. Lehet, hogy én számoltam rosszul?
    ID: 54543070

Sziasztok! A zöldséges város eventnél lehet, hogy rosszul számolok, de, ha a szőrösskorpiót meg akarom szerezni, akkor több ezer skorpiót kell tenyésztenem. Vagy én számolok rosszul, vagy valami hibás. Azért ez elképesztően sok ebben a pár napban. Válaszotokat előre is köszönöm.
    ID: 54543070

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.11.22
  18. smoldering

Szia!
    A Zöldségváros eventbe valóban 1 db szőrös skorpió kell!
    Figyelmedbe ajánlom az eventkiírás elolvasását!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/zöldségváros-tenyésztős-event.23032/

19. kertem53

Köszönöm a választ de sajnos nálam ez a kép nem jelenik meg csak a virág forog és semmi kép nincs

20. smoldering

Szia!
    Minden növény sorrendiségét magad állíthatod be.
    Ha belépsz a vetőtábládra, a növényeknél,jobb oldalon-fent megjelenik a Kedvenceid, mellette van egy lenyítható, zöld nyilacska, annak segítségével lépkedhetsz és ABC alapján/A-Z/ vagy teljesítési szintek /vagy egyéb/, itt kiválaszthatod a számodra legkedvezőbb formátumot.

upload_2022-11-24_19-59-17.png
    A pajtádban is van ugyanilyen állítható lehetőség.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.