Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha megszűnt vagy elfelejtett e-mail-edet cserélnéd, akkor kérlek, vedd fel a kapcsolatot a supporttal.

Így éred el őket:

A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések sort.
    Minimum 140 karakterben részletezd a problémát.
    Az alapértelmezetten megadott e-mail-címet át tudod majd írni az újra, de a probléma leírásában is add majd meg a régi és a kívánt e-mail-címet.

A supporttal folytatott levelezésből kérlek, már ne hozz semmit a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Az általános válaszidő 2-3 óra, de hétvége miatt ez több lehet.
    Türelmedet kérjük.

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

2. atyka88

atyka88 Fórummogul

koszi'' holnap intezkedek

Othep kedveli ezt.
  3. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia Kérlek ha lehet nézz utána legyártottam a 30 db tábortüzi falatkákat és maradt még 18 csokoládéskekszem mikor beakartam adni nem volt meg a tábortüzfalatkához adta a gép ami most van az a szomszédok ajándéka kérlek segíts köszönöm szépen ID33224951Gazdasszony

4. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Szia !!! Magyar zászló van, a kártyám érvényes, van rajta keretem, bőven vásárolhatnék, de azt írja, hogy a tranzakciót nem sikerült végrehajtani, kérjük válasszon másikat....eddig mindíg sikerült, a rublikák ki is vannak töltve, csak a kártyaszámot, stb kell beírnom. Ha nem a fizetési módban van változás, akkor a bankhoz kell bemenjek :( Köszönöm, hogy segíteni próbáltál, szép jó éjszakát kívánok !!!

-ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Továbbítottam a problémádat a kollégáknak, de már csak holnap lesz ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Addig türelmedet kérem. :)

stb_farmer kedveli ezt.
  6. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Köszönöm de addigra aratok és jön hozzá csokoládés keksz

7. b-meg

b-meg Aktív író

Sziasztok Hol tudom megnézni ,hogy mik az egyéb termények köszönöm a választ

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Bemégy a pajtádba, lenyitod a fület és ott a 7. sorban Egyéb termények.

stb_farmer és Sali~*.*.* kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A vetőtáblán látod minden növény besorolását, ha rámész az egérrel. Itt pedig találsz egy - a legújabb Bahás növények kivételével - teljes listát a növénykategóriákról: https://board-hu.farmerama.com/threads/alkimista-mesterség-laboratórium-az-ipari-parkban.13647/#post-445421
    Ezenkívül a piacon is van szűrő, ott is megnézheted, melyek az egyéb termény kategóriába eső növények.

stb_farmer, -ágianyu33- és genka53 kedveli ezt.
  10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A "Tél a magyalkunyhóban" event ablakát kellene lépésről lépésre megtekintened - a kép adatait beazonosítani.

Ez az eventablak, eddig jutottál el ma 9:45 óráig:
    gazdasszony - eventablak.png
    nem végeztél a megkezdett feladat beszállításával.

A haladási sáv + gombját megnyitva két beadandó tétel van, ezt ki kell választani, rá kell kattintani, hogy ott, oda tudj beadni!
    gazdasszony-szállítási ablak 2 elemű.png A felröppenős ikon körül látsz, láthatsz kiemelést, külön színt.
    12 db szükséges a már leadott 18 mellé, és akkor ez a részfeladat teljesített lesz.

A másik ikon, a "falatkás" ikon:
    gazdasszony-másik beszállítás-falatka.png Itt, ebben a részletben 15 termék szükséges a haladáshoz.
    A befizetés ablakkal a megoldás teljes lesz.

Kérlek, az ablakok képeit használd, figyeld és jegyezd le magadnak, mi a teendőd!

stb_farmer és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Tél a magyalkunyhóban eventet befejeztem, de nem kaptam meg a Téli tűzrakás dekort, így a felhő nem működik.

12. mamarygen

Szia!

Elfelejtetted a farmod azonosító adatpárját megadni.
    Kérlek, legyél kedves leírni, hogy segíthessünk.

Átvizsgáltad minden területedet, a kihelyezett tárgyakat is ellenőrizted?

stb_farmer kedveli ezt.
  13. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Igen, sokszor kerestem, most is. ID: 6686151 Köszönöm!

14. mamarygen

Köszönöm az adatpárt az ellenőrzéshez.

Legyél kedves akkor még egyszer megnézni a Kísértetjárta kúriádat!

15. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Uram Atyám! Így jár az, aki engedi, hogy az unokája segítsen!;) Hálásan köszönöm a segítségedet!!!!

stb_farmer kedveli ezt.
  16. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Sia! Az arborista jelvényt hol tudom előállítani.? Köszi a segítséget.

stb_farmer kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    1. szintű Arborista jelvény, amit az Ácsműhely / Bölcsesség ösvénye / Gyártói jelvények helyen, a zöld jelvénynél lévő + jelre kattintva, 11.000 pajtaértékű barack, 524 db. beadásával tudunk kiváltani.

18. mamarygen

Szia!

Ácsműhelyben, a bal oldali rész alsó sorában látod: Bölcsesség ösvénye.
    Katt a feliratra.
    Új ablakban 2 fül is látszik.
    Mindkettőt egyenként tekintsd meg!
    Gyártói jelvények kapcsolóval látod a kis+ jeles ikont az ablakban ... az is megnyitható.
    Az építési tervek ikonoknál látsz, láthatsz szabad, nem lelakolt ikont.
    Annak a jelvénye is rejt információt, mit kell előkészíteni, összeállítani a feltételhez, hogy aktiválhasd.

Nagyon figyelj, olvass, kattints, majd értelmezd. Ne keveredj el az ablakok között, ezért írtam ezt a tanácsot.

rozsazsuzsa, stb_farmer és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. vicike70

vicike70 Junior szaki

Gazda: vicike70 ID: 14433859

Napok óta nem tudok kilépni a farmról, egyszerűen kikapcsolom az oldalt. Rákat. a kilépésre, megjelenik a szöveg, hogy szeretnél.... stb. de aztán csak áll. Amikor meg ki kapcsolom az oldalt felugrik egy felkiáltójeles figura, de el is tűnik. Ugyanez a figura akkor is felugrik de csak néha, ha váltok egyik területről a másikra.

Mi lehet a gond? Köszönöm.

bokaerzsi kedveli ezt.
  20. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Szerda délután óta (a Gyopárvölgy új terület indítás után), több váratlan hiba merült fel a játékban, melynek javítása folyamatban van.
    Az egyik ilyen hiba, hogy nehezen lehet kijelentkezni a játékból.
    Átmeneti megoldás, hogyha lefagy a játék akkor frissítjük az oldalt (F5), a kilépés pedig kliensben történhet az ablak bezárásával, böngészőben a lap bezárásával, vagy az oldalon a "Vissza nyíl" használatával.

Nem tudjuk, mikor lesz a játék zökkenőmentes.
    A javításig türelmeteket kérjük.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.