Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vicike70

vicike70 Junior szaki

Klienssel játszom, rendben, várok. Jaj, még annyi, hogy a Gyopárvölgyben néhol termelés közben, nem magyar, angol a szöveg.

szöszi50 kedveli ezt.
  2. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Most nézem csak hogy a korai örömöt nem kaptam meg a Focibol Kérlek segíts Válaszod köszi

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A farm azonosító adatai nélkül nem tudunk segíteni.

Farmnév és ID-szám minden ilyen esethez szükséges.

Legyél kedves megírni, hogy kiderüljön, hol van, megkaptad-e az eventből.

4. _Nagypapa_

_Nagypapa_ Járnitanuló

Szia !
    Talán az is központi hiba, hogy 3 nap óta nem mozdul a zöld csík, holott naponta 6-700 millió TP-t aratok? Vagy csak nálam van ez a gond. _Nagypapa_ ID:31289806

halma1476 kedveli ezt.
  5. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Farmnév-TUFINGER ID20400531

6. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Sziasztok ! Szeretném megkérdezni ,hogy nálam a Gyopárvölgyben üzemanyag készítéshez miért fákat vagy faterméseket kér ? (Nem egyértelmű mit kér ) Ha jól emlékszem ólakat kellene beadni :( Tegnap úgy számoltam ma elérem az 5 szintet ,de még a négy sincs. Mintha nem íródna jóvá az ATP :( Nem tudná valaki megnézni mi a hiba nálam !
    ID:1804235
    Gazda : Enikő65

7. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    mamarygen BA helyett én válaszolok neked, aki a farmodra belépve, az ellenőrzési log alapján a következőket állapította meg:

A fociláz eventben az eventes boltból kellett kiváltani a felhőt és a rá való dekorokat az egyik fül alatt.
    Te, csak 2 dekort és a felhőt vetted meg.
    Erről van log. A korai öröm dekorhoz nem volt elegendő csillagos érméd, 225 kellett volna, neked csak 177 csillagos érméd gyűlt össze.
    Nincs meg ez a dekorod.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. smoldering

Szia!
    Ma már megváltozott, milyen dolgokat kell kiválasztani a kellékekhez a Fűrészmalomban. Most fatermések az elvárt elemek.
    ATP csak a megrendelőktől és a Fűrészmalom "újrahasznosítás" ablakából kaphatók.

Enikő65 kedveli ezt.
  9. smoldering

Szia kedves Nagypapa!

Amikor már magasabb szinten állsz---200-- fölött, a zöld csik nem halad "látványosan" egy-egy aratás után.
    Ha nem vagy biztos abban, hogy jóváíródik-e a Tp, tanácsoljuk, egy aratás elött írd fel a Tp állást és az aratás után nézd meg, mennyire növekedett az új zöld csíkod összege.
    Ez a legegyszerűbb módszer az ellenőrzésre.

10. kamillavirág71

kamillavirág71 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Gondolom sokan jelezték már hogy amióta az új földterület bekerült a játékba, rengeteg hiba van a játékban. Állandó ki belépés megkeseríti a játékot. De a legégetőbb probléma, hogy ki sem lehet lépni a játékból csak a böngésző bezárása után. Nem kellene már valamit tenni ez ügyben?

halma1476 kedveli ezt.
  11. halma1476

halma1476 Fórum-zöldfülű

Hello, én is ezt szeretném jelezni, napok óta bosszantó ez a kilépési hiba, bármelyik böngészőből: upload_2022-12-12_21-4-32.png

12. T76

T76 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ! Azt hiszem most már kezd kövonalazódni a helyzet :). Valószínüleg csak egy múzeumom van ahogy fent is írtad és ahhoz , hogy élvezzem a kiváltott plusz terveket , farmaranyért kell vásárolnom újabb múzeumot.
    Köszönöm még egyszer és szép estét!

Othep kedveli ezt.
  13. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Köszi

14. _Nagypapa_

_Nagypapa_ Járnitanuló

Én minden nap (este) fölírom. dec. 9-én 42057 millió volt az állásom, most 42069 millió, azaz 3 nap alatt 12 millió volt a TP növekedés. Ez napi 4 millió az eddig tapasztalt napi 600-700 millió helyett.

halma1476 kedveli ezt.
  15. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Ez a hibaüzenet korábban is meg-megjelent nálam, tehát az új terület előtt már évekkel - mondjuk sacc/kb.KÉTHAVONTA. Valakinek hibát kéne keresni a JS-valahol, mert azt értelme az, h. nézessem meg a böngészőm (??) javascript-konzolját. Majdnem mondtam, h. mit kéne megnézetni. Az is érdekes, h. miért a MYLITTLEFARM van a belépésnél, ez a FARMERAMA... Jönnek a CC-cleaneres stb. stb. okosságok - a gépem úgy van beállítva, h. ezt alapból elvégzi..., és mégis...
    A fórumosok nem tudom, hogy jutnak be, mert nem műxik - én úgy, h. a böngészőablakot csukom be, és mielőtt a feleségem engedném az ő farmjára bejelentkezni, ALUL a videók alatt a SUPPORT mellett kattintok a FÓRUM-ra, akkor AZONNAL ide jutok, úgy, be is vagyok jelentkezve. Ha ez segít valakinek - Gábormester

16. -baba-68

-baba-68 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az előző hozzászólásoknál olvastam, hogy másnak is problémája van a tp jóváírásnál. Én a Bahán vettem észre . tegnap 733. szintet értem el, ma reggel ismét 732. volt. A reggeli aratásnál ismét 733-ra léptem, majd miután ismét beléptem megint 732-es vagyok. Utána lehetne nézni? Köszönöm!
    -baba-68 ID: 2333155

17. lolx2xd

lolx2xd Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Én is szeretném jelezni,hogy nem tudok kilépni,így a feladatot nem tudom a megadott időpontra befejezni és egyre élvezhetetlenné válik a játék!

18. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

Sziasztok!
    A gyopárosvölgyben 10 fából 6-t sem kézzel, sem aratóval nem tudok learatni! (3 géppel próbálkoztam)
    BÚÉK2011 ID:20081120

19. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    A fatuskód lehet sok, azokból kellene elhasználnod.
    Szerintem.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs tele a raktárad? Ha már nem fér el fatermés, nem tudsz aratni, és ha már nem fér el fatuskó, nem tudod a fákat kivágni. Használd fel, ami a raktárban van, csinálj helyet.

Sali~*.*, HéricsBáró és BÚÉK2011 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.