Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Azok a titokólak, amelyeknek a nevében a "tiki" szerepel, bahamás ólak.
    A bahamás ólak között kerested őket?
    Nem lehet, hogy már ki is helyezted őket?

Az, hogy nem megy át a levél, mit jelent pontosan? Ő nem kapja meg őket? Vagy mást tapasztalsz?
    Mi a szomszédod neve?

2. zsóka65

zsóka65 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítségeteket szeretnék kérni, a Gyopárvölgy területen tegnap óta a megrendelőt nem tudom csinálni mert azt írja, hogy rendszer hiba!! Mi lehet a probléma?
    Előre is köszönöm a válaszotokat!
    Gazda: zsóka65 ID: 2402517
    Üdv. Erzsi

3. Othep

Szia.

Nekem is szokta ezt csinálni, hogy sokáig nem jelenik meg a megrendelő és írogat "mindenfélét".
    Egy ideig tevékenykedj máshol, majd nézz vissza hozzájuk.
    Előbb-utóbb megjelennek.

stb_farmer kedveli ezt.
  4. ADARIKA

ADARIKA Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszod, arra nem gondoltam, hogy bahás lehet! BOCSI
    A levél pedig, üzenet ír a postán, én válaszolok rá, de üresen megy át. Pedig jól írom , mert segítek egy kezdő famos szomszimnak. Ő segítséget kér, kérdez mit hogy kell csinálni, én válaszolok, tippeket adok neki. Mit hogyan termeljen, állatokat tenyészteni. Valamiért mai nap több írása válasz nélkül maradt, mert üresen ment át hozzá a bagoly.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.12.22
    stb_farmer kedveli ezt.
  5. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Kaptam 3 mikulásládát, de nem találom. Segítenétek, hogy hol van?
    ID: 54543070

6. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Mikulásládát megtalálod: Bal oldalon--Láda ikon--Kék váza--Elhasználódó fül, arra kattintva előjönnek a ládák és a különlegességek, ezután ellépegetsz a Mikulásládáig!

-ágianyu33- és stb_farmer kedveli ezt.
  7. Clabo

Clabo Utánpótlás-írogató

Jó reggelt!

A titokzatos erdei tisztáson,kiraktam 4 db tojástojó területet,azt vettem észre a 4-ből csak egynek hoz a gólya tojást folyamatosan a többi 3-nak meg nem.Kérdésem a következő.Miért csak 1-nek,a többi 3-nak meg nem?Ha ez hiba,akkor ezt kérem jelezzétek a fejlesztők felé.Köszönöm.

U.I. A gépemet tegnap kipucoltam teljesen,de ez a probléma ugyan úgy fent áll.

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A tojástojó terület, mint minden terményes ól, a tápon kívül állatot is fogyaszt. A tojástojó indításához egy tyúktápra és 3 tyúkra van szükség. Valószínűleg azért indul mindig csak egy, mert ehhez az egyhez elegendő a tyúkod.

Sali~*.*, stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Clabo

Clabo Utánpótlás-írogató

De hát könyörgőm 700 nál is több tyúkom van,hogy hogy nem elegendő a másik 3 hoz.Nem értem.

10. Othep

Szia.

Szerinted azt honnan kéne Tomának tudnia, hogy neked 700-nál is több tyúkod van?
    Ő ugyanolyan játékos, mint te.
    Több tiszteletet kérek a segíteni vágyásból tippeket adó játékostársaid felé.

Farmnevet és ID-t is kérek, hogy ránézhessünk, miről lehet szó.

Az ellenőrzésre viszont várnod kell, mert jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. MezőTour

MezőTour Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A Gyopárosvölgyben feloldottam a cseresznyefát, de nem engedi létrehozni, pedig megvan hozzá minden alapanyag triplán is, 4. szintű vagyok(3. szint a követelmény)!
    Előre is köszönöm a segítségeteket!
    Gazda: MezőTour ID: 55237924

12. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Sziasztok ! A Völggyel kapcsolatban szeretnék kérdezni.Nem tudom a fákat learatni,azt írja,hogy"elértem a tárolási kapacitást ",holott a fatuskóknál 5/60 az állás. Inditottam már a fűrészmalomban újrahasznosítást,az még nem járt le. Az zavarna be,vagy más a gond ? Segítenétek? ID :24 33 520

13. MezőTour

MezőTour Utánpótlás-írogató

Szia!
    És a gyümölcstárolást nézted?
    A gyümölcsdarabszámra is van limit! Nem tudom én is csak most ismerkedem a Völggyel!

stb_farmer kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

Ne csak a fatuskókat nézd, hanem a többi raktárfiókod is.

Megoldások a hely felszabadításra:
    - Fűrészmalom az újrahasznosító
    Oda tudsz berakni olyan cuccokat, amik most jelenleg nem kellenek. 900 / 1500 stb értékben.
    Ezért kapsz ATP-t és egyéb dolgokat. Szabadul fel helyed, így már be tudod gyűjteni a humuszt és össze tudod építeni a fákat.

- Felesleges dolgok kidobása
    Menj be a pajtába /ácsműhely mellett/ és ott bal oldalt lépegess lefelé Anyagok előállítása, nézd meg miből van többleted és ott a piros ikon, törölhetsz ki dolgokat. Jobb oldal látod, hogy a tárolási kapacitásod mennyin áll. (Ezt nem ajánljuk, ha nem muszáj)
    - Gyümölcsfa gyártása

stb_farmer kedveli ezt.
  15. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Köszi ! itt a gond,az telt meg ! Ügyesen ismerkedsz a Völggyel ! :)

stb_farmer kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Nem elég csak a hozzávalók megléte.
    Kell a fához még egy 1. szintű Arborista jelvény, amit az Ácsműhely / Bölcsesség ösvénye / Gyártói jelvények helyen, a zöld jelvénynél lévő + jelre kattintva, 11.000 pajtaértékű barack beadásával tudunk kiváltani.
    Ha ez megvan / figyelni kell!/ a fáknál ki kell választani a meggyfát, ott kell beadni a jelvényt. Utána már lehet összeállítani a meggyfát.

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Sziasztok szeretném ha valamelyikőtök rá nézne a farmomra ÍD11396026 -mer gondom van a gyopár völgyben .Ahogy kilépek a számlálók leállnak mire visszalépek megint elölről kezdi a fák érését. Köszönöm.

18. Manci55

Manci55 Fórum-zöldfülű

Szia ! ID22284089 vagyok .A Gyopár völgyben van problémám .Nem engedi kivágni a fákat , megnéztem és a raktárba sehol nem értem el a maximumot . Az megrendeléseknél pedig szerverhibát ír ki. Próbáltam más böngészőt használni ,de akkor se változott semmi.
    Köszönöm.

19. Othep

Szia.

Sajnos nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Az ellenőrzésre biztos, hogy várnod kell.
    Türelmedet kérem.

stb_farmer kedveli ezt.
  20. Othep

Szia.

Nekem is szokta ezt csinálni, hogy sokáig nem jelenik meg a megrendelő és írogat "mindenfélét".
    Egy ideig tevékenykedj máshol, majd nézz vissza hozzájuk.
    Előbb-utóbb megjelennek.

Ha a fákat nem engedi kivágni, akkor a Fatuskókat nézd meg a raktárban, nincs-e teli.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.