Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Pepe101966

Pepe101966 Fórumlakó

234.szinten vagyok már két napja és azóta a zöld csík nem mozdul el.Belépéskor néha felugrik a 235 szám ,de aztán újra átvált.
    A szerzett TP-t nem mutatja.kérem a segítségeteket. ID 6396659

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Először is, nincs olyan, hogy valamilyen program osztogatja a nyereményeket. A Piccolo láda bontásakor teljes mértékben a véletlenen múlik, mit kapsz. Így természetesen előfordulhat, hogy valaki még nem kapott farmaranyfát, és valaki más meg többet is. Persze mindezt nagy mértékben befolyásolja, mennyi ilyen ládát nyitunk: mennyit szerzünk meg eventekből, mennyit vásárolunk. A Piccolo láda alig több mint 2 éve van játékban, előtte farmaranyfához nem lehetett hozzájutni, csak a bevezetésekor 1-2 alkalommal. Vagyis alig számít, hány éve játszol.
    Virágfestést pedig a Piccolo ládán kívül a vásárlási bónuszrendszerben lehet kapni. Vagyis itt meg egyértelműen azoknak van több esélyük, akik rendszeresen vásárolnak a játékban - függetlenül attól, mennyi idős a farmjuk.

Othep, Matold, ladislaw11 és 3 más kedveli ezt.
  3. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    szeretnék egy hibát bejelenteni és egyben kérek egy moderátori ellenőrzést állításom igazolására vagy cáfolására. a probléma a következő : ha belépek a farmomra, bármelyik területre léphetek, utána a felhősorokhoz, minden rendben működik, a felhősoroknál a visszaszámláló végzi a dolgát. ha belépek aratni a gyopárvölgy területére, utána vissza a felhősorokhoz, a visszaszámló a belépésem pillanatában leáll, tovább nem számol vissza.napokig tartott, mire erre rájöttem, közben cserélgettem a böngészőket (Chrome, Edge, Firefox) most a firefoxot használom, 3x leellenőriztem állításom helyességét. ha nem lépek a gyopárvölgy területére, minden rendben, ha belépek, után ki-be kapcsolás kell a helyes működéshez. amennyiben beigazolódik amit írtam, kérem hogy a hibát jelezzétek a központ felé. köszönöm szépen.
    rybar49 ID 20071891

stb_farmer, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    A hiba létezik, és nem csak Nálad.
    A gyopárvölgy bevezetése előtt elég volt a paszulynál váltogatni a teljes és kedvenc sorok között, így frissült az idő. Na most ez már nem igaz, kilépés, vagy frissítés kell hogy nulláig számoljon.
    A farmos területeken sem frissül automatikusan, ott is hasonlóan kell eljárnom.
    Nem jeleztem eddig, bíztam benne hogy ezt látják ott fent is. De ezek szerint nem. :)

5. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

nálam az egész farmon akkor kezdett el vacakolni az idő, amikor a BP áttért az Unityre .de ez is érdekes, csak akkor ha a farm mellett kinyitok vmilyen más oldalt is, pl olvasgatni, míg beérik vmi a farmon. olyankor ha vissza lépek a farmra, az időtől függően, míg ,,távol,, voltam, 2-10 perc késés van. igen olyankor én is a lépegetéssel az egyik területről a másikra próbálom a számlálót jobb belátásra bírni.

Sali~*.* kedveli ezt.
  6. dundika71

dundika71 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy mitől függ az, hogy a Gyopárvölgyben kaphatunk-e főkulcsot? Igazából tudom, hogy a fák aratásánál is jöhet. DE!! Amikor a gazdaköri beadandót adom akkor nem ad egy darabot sem. A másik farmon pedig minden gazdaköri feladat teljesítésénél ad 5 db-ot.
    ID: 34036773

7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Gyopárvölgyben a megrendelőknél szerverhibát ír ki.

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mint ahogyan többen is jelezték már, a TP sáv és a buborékban olvasható adatok "bizonytalan" értéket jeleznek.

A központi kollégák dolgoznak a javításon, mert ez a Gyopárvölgy belépését követően jelentkezett gondokkal párhozamosan jelentkeztek.

Ellenőriztem a farmodhoz tartozó log adatainak vonatkozó részét.

a 235. szintre lépésed idején: 2022. december 17-én 03:43:19 órakor a szintlépésért megkaptad a farmaranyat, további aktuális nyereményt, ajándékot is.

Bízunk abban, hogy megoldódik ez a hiba is. Addig a türelem az, amit kérünk!

stb_farmer és mnkm kedveli ezt.
  9. mamarygen

Szia!

Megírnád, milyen gazdaköri beadandónál kaptál főkulcsot?

Köszönöm előre is.

10. mamarygen

Szia!

Ilyen üzenet akkor jelenik meg, amikor gyors a megrendelő ablakának nyitása.

Nekem ilyenkor a farmra lépés majd a Gyopárvölgybe való visszatérés után már gondmentesen alakul a kiszolgálás.

Tudom, kellemetlen ilyen üzenettel szembesülni. Váratlan a helyzet. Kínos is.

Egy megoldási javaslatot írtam, ami talán nálad is beválhat.

stb_farmer és Tavirózsa kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!

Igen, nagyon bosszantó, mert épp 3x kellett visszalépjek a farmra, frissíteni, majd fordítva próbálkozni először frissíteni, visszalépni a farmra, majd újra vissza gyopárvölgybe... Kínos hidd el Benneteket is zavargatni ilyen aprónak tűnő problémával.

Samborg kedveli ezt.
  12. mami531953

mami531953 Haladó

Heloka!!!Egy kerdes.Mi az oka,hogy miota a Gyoparvolgy jatekba kerult az igazi Farmteruletek nehezen toltodnek fel,sot a kep arany is megvaltozott.En 2010 ota jatszom ezt a jatekot,de mostmar egyre problemasabb,igy gondolkodora veszem, megeri-e folytani a jatekot foleg azert is mert most mar mindenhez csak vasarlas utjan lehet jutni,hiaba a szorgos gazdalkodas.

13. mamarygen

Szia!

Voltak, vannak kezdeti nehézségek. Az új terület játékba helyezése sajnos problémákat hozott. Nincs minden még rendben, sajnos!
    Emiatt szükséges a sok frissítés, amikor területet váltunk.
    Minden új/másik területre lépésnél annak a rész adatainak rendelkezésre kell állni, csak akkor tudunk ott, azon a területen dolgozni.

Nem érdemes türelmetlenkedni, mert akkor jöhet a sok parancs egyidejűsége miatt a lefagyás sorozata.

A saját gépünk teherbíró képességét magunk ismerjük, vagy tapasztaljuk meg a játék során.
    Ennek ismeretében tudunk feladatokat végezni.

A kép arányán magad is változtathatsz.
    Webes-böngészőből a játéktér nagyítható a böngészőből a személyre szabással.
    A kliensben a játéktér nagysága néhány értékkel módosítható a beállítások menüben.

Kérlek, ne hegyezd ki a véleményedet a vásárlásra.
    Van aki megteszi, mert időt vásárol önmaga számára ezzel a lépéssel.
    Van olyan játékos sok, aki vásárlás nélkül játszik, nem is akármilyen eredménnyel.

Soha nem érdemes a magunk tevékenységét másokhoz mérni. Sem az életben, sem egy virtuális játékban!
    A lényeg a szórakozás, a kellemes élmények elérése a magunk örömére.

Te döntesz, játszol, vagy felfüggeszted, esetleg abbahagyod a játékot. Ne hamarkodd el a lépést, azt ajánlom!

stb_farmer kedveli ezt.
  14. ILDI1066

ILDI1066 Utánpótlás-írogató

Szia.
    Még nem nyerte el a tetszésemet a Gyopárvölgy,de lassan azért haladok. Ma reggel végre összegyült a barackom,hogy jelvényt állítsak elő a megyfa kiváltásához. Ezzel nem is volt semmi gond,a megyfát nemtudtam elindítani mert nem volt elég humusz,mire a humuszt begyűjtöttem a feloldott megyfa ismét zárolódott.Természetesen a több mint 500 barack nem került vissza a raktárba.
    Köszönöm ha valaki utána néz, mi történt.
    ID:35589864

15. dundika71

dundika71 Utánpótlás-írogató

Elnézést nem gazdaköri beadandó, hanem a Gyopárvölgy alpesi megrendelőinél. Amikor a megrendelőnek adom amit kér, akkor az egyik farmon mindig kapok 5 főkulcsot, a másik farmon egyet sem. Az ID: 34036773 farmon soha nem kapok, így nagyon nehezen gyűlik csak a fákból.

Utoljára szerkesztett: 19.12.22
  16. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám ellenőrzése és a játék naplója alapján sajnos nem a megfelelő helyen használtad az összegyűjtött gyümölcsöket!
    A barackos rúnát váltottad ki ma: 19.12.2022 - 07:53:07 órakor
    Ildi1066 sb.png

A meggyfás rúna még várakozásban van.
    Ildi1066 meggyfás.png

Utoljára szerkesztett: 19.12.22
    stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A kulcsok nem jönnek automatikusan egy-egy megrendelés után, van amikor jön, van amikor sokat kell rá várni, az egyik farmon jöhet gyakrabban, a másikon meg ritkábban.

stb_farmer kedveli ezt.
  18. Bencus052002

Bencus052002 Utánpótlás-írogató

Szia! Átakartam helyezni a kalózpapagáj hajómat, de nem találom sehol, hogy hova került a pajtában, a váza ikon alatt. Köszönöm előre is a segítséget.

19. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Van olyan dekor, amit az építőmester nem lát, csak kézzel lehet kirakni. Így próbáltad?
    (Farmnevet és ID számot is adj meg, egyébként nem tudnak ellenőrzést végezni a modik.)

stb_farmer kedveli ezt.
  20. .mama47.

.mama47. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Miért nem működik a mozi kb. 1 éve mióta az új átállás volt.Valamit nem jól csinálok? Köszönöm. ID: 30532462

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.